Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja bym zrobila FB. Do allegra ceglastego najlepiej wykorzystac konto Fundacji, ponoc ludzie maja wieksze zaufanie do tego typu cegielek..nie wiem :( Sprzedawac moglabym zdjecia Livki. Ale to wciaz za malo...
W jakim jest typie, jakis mysliwski? Pokazemy ją na watkach mysliwskich. Wieczorem poszukam.

• Replies 492
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Berenika44 napisał(a):
Jeżeli coś mogę wtrącić ( bo jestem tutaj spostrzegana jako nowa i nie jestem wartościowym członkiem Dogomanii bo liczy sie ilość postów w profilu ) to cioteczki podjąć możemy trud w zebraniu środków, nie możemy postawić krzyżyka i od razu założyć z góry że się nie uda. A tak nawiasem to bym temu g......wi powyrywała nogi z d....py ze doprowdził do takiego stanu Livie.

nie mow tak
jestes i to sie liczy
sprobujemy

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ja bym zrobila FB. Do allegra ceglastego najlepiej wykorzystac konto Fundacji, ponoc ludzie maja wieksze zaufanie do tego typu cegielek..nie wiem :( Sprzedawac moglabym zdjecia Livki. Ale to wciaz za malo...

tak mysliwski

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Berenika, glowa do gory ;) wkrotce i Ty bedziesz liczona w tysiacach ;)
Ja uwazam, ze nie wazna ilosc - ale jakosc!!!
Rady i pomoc jest najwazniejsza.

masz racje
Edytko
ale niech zbiera ktos inny ja mam Sipa,Amorka i jeszcze pare dni Pchelke
moze by Fundacja pomogla

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Ja bym zrobila FB.
Ja juz wczoraj puściłam watek Livi na FB, bedzie lepiej jak poleci z kilku kont. Muszę tylko uzupełnić, że zbieramy na operację i że każda 1 zł będzie mile widziane.
A tak dokładniej to co orzekł wet ??

Posted

Berenika44 napisał(a):
[quote name='fiorsteinbock']Ja bym zrobila FB.
Ja juz wczoraj puściłam watek Livi na FB, bedzie lepiej jak poleci z kilku kont. Muszę tylko uzupełnić, że zbieramy na operację i że każda 1 zł będzie mile widziane.
A tak dokładniej to co orzekł wet ??

zmiany rakowe
nic wiecej nie powie bez wynikow krwi itd

Posted

Bazarek tak, zapytam jej. Ale ja mysle o allegro cegielkowym. Wiekszy zasieg tyle, ze inne wymagania i warunki niz na bazarku.

masz racje
ja ja tez pokazalam wczoraj na Fb
ale tam nie umiem sie poruszac

Posted

Berenika44 napisał(a):
A jakie info i nr konta do wpłat podać ??

Bereniko
poczekaj z tym do jutra ok?
moze poprosimy fundacje o pomoc
aby uzyczyla numeru konta idt..
prosze:)
a tak to tylko na prywatne zbierac
to jest od osob z dogo czy zaprzyjaznionych:)

Posted

Bazarek tak, zapytam jej. Ale ja mysle o allegro cegielkowym. Wiekszy zasieg tyle, ze inne wymagania i warunki niz na bazarku.

Edi ,moze by Adka zbierala na konto
jak myslisz?
a moze by Anita pomogla?

Posted

no właśnie- pół nocy zasnąć nie mogłam bo zachodziłam ten mój durny łeb, co to za rasa- bo przeca wiem, ale sama sobie nie powiem- ot co ;-)
Grażynko, czy ja dobrze przeczytałam w którymś z Twoich wątków- ŻE ONA LADA DZIEŃ MOŻE MIEĆ DOMEK??????
Jeśli słowo się ziści to ja zrobię Ci (oczywiście własnoręcznie ) order koniczynki i podkówki i takie tam- cholerka jak mi się we łbie dziś miesza- pisze tych kilka słów już ponad 6min..
Jak do kilku dni domku nie będzie to pomolestuję ciotki od wyżłów (pamiętasz jak szukałam ludzi od wolfdogów dla mojego Puszka- teraz ma od Nich 100zł stałych i jeszcze troszkę korzyści ;-)) To potrafię i to mi już wyszło ;-)
Całuję Was wszystkie i spokojnego dnia życzę