Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie zgłosiłam psiaki :lol:
Doc w goldach, otwarta
Maja w beaglach pośrednia

Paulina, zgłaszasz się na konkurs sama? Czy mam ze swojego maila dosłać, jeśli występ Twój i Doca jest dalej aktualny? :)

• Replies 444
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czego nie rozumiecie :| na zawiszy to ok przejde sie

myslalam ze to bedzie połączona wystawa z zawodami jakie co roku odbywają sie w Bydgoskim Myślęcinku, psie zaprzęgi :| bo wiem ze na zawiszy jest w maju nie wiedzialam ze równiez zima

ktos czegos nie rozumie :cool1: ?

Posted

[quote name='Gazuś']Myslałaś, że to wystawa plenerowa?
W lutym byśmy na dworze pozamarzali! :lol:[/quote]

nie nie myślalam :| o jezu NIE WAZNE

dobra powstrzymam się już;)

plenerowa:D

Posted

Mam nadzieję, że tym razem jamniki nie będą przy samym wejściu, bo ostatnio było z tego powodu nie za wygodnie. Ciężko było dostać się na sam ring i nie było prawie nic słychać. :(

Posted

[quote name='Viz']Mam nadzieję, że tym razem jamniki nie będą przy samym wejściu, bo ostatnio było z tego powodu nie za wygodnie. Ciężko było dostać się na sam ring i nie było prawie nic słychać. :([/quote]
Tez mam taka nadzeje Viz bo jak będe znowu marzła razem z psami to nie bedze tak fajnie :shake:

Posted

[quote name='Florka_xyz']Tez mam taka nadzeje Viz bo jak będe znowu marzła razem z psami to nie bedze tak fajnie :shake:[/quote]

ah..wiem cos o tym...ja przesiedzialam tak cały dzień przy whippecim ringu ktory był przy wielkich drzwiach na światówce...i wróciłam do domu z grypą:shake: drzwi przy ringu to koszmar istny

Posted

[quote name='LAURA']ah..wiem cos o tym...ja przesiedzialam tak cały dzień przy whippecim ringu ktory był przy wielkich drzwiach na światówce...i wróciłam do domu z grypą:shake: drzwi przy ringu to koszmar istny[/quote]

No niestety jak tak bedze ring to bedze trzeba jakoś wytrzymac :shake:

Posted

[quote name='AnnaM']słuchajcie z ma ktoś moze jakies zdięcia z zeszłorocznej wystawy? pokierujcie mnie gdzie mogę sobie poogladac... pliisss... ;) :cool3:[/quote]

Na stronie bydgoskiego zwiazku [URL]http://www.zkwp.bydgoszcz.pl/[/URL] w galerii jest fotoreportaz z ubieglorocznej walentynkowej.

Posted

Ja na tej stronce widzę tylko sprzed dwóch lat... A chętnie obejrzałabym te z zeszłorocznej (może się na jakimś ujęciu załapaliśmy? :p). Czy mógłby mnie ktoś naprowadzić? :placz:

Posted

[quote name='AnnaM']no własnie... nie byłam tam jeszcze a chciałam zobaczyć jak to wszystko w Bydgoszczy się prezentuje ;)[/quote]

Ja bylam 2 lata temu i sie srednio, a nawet fatalnie prezentowalo. Ponoc rok temu bylo lepiej, wiec teraz powinno byc jeszcze lepiej. My sie zglosilismy i zobaczymy;)