polciuaa Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 ej ratujcie! mamy mieć teraz wyniki matur na necie, ale jest tak przeciążony serwer, że nie mogę się zalogować na stronę i już dosłownie robię pod siebie ze strachu! nie wiem jak ja jutro do tej szkoły pójdę po te wyniki, chyba umrę. :roll: Quote
Sweet Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Ty nic mi nie mów... ja muszę czekać do 12.30 żeby w szkole je odebrać...;/ Ty chociaż mogłaś w necie sobie sprawdzić... Umieram juz tu z nerwów... Do wczoraj byłam pewna że zdałam wszystko, ale teraz to już sama nie wiem;/ Quote
polciuaa Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Sweet napisał(a):Ty nic mi nie mów... ja muszę czekać do 12.30 żeby w szkole je odebrać...;/ Ty chociaż mogłaś w necie sobie sprawdzić... Umieram juz tu z nerwów... Do wczoraj byłam pewna że zdałam wszystko, ale teraz to już sama nie wiem;/ i jak tam wyniki? pisz mi tu natychmiast! :razz: LadyS napisał(a):Dziewczyny, dacie radę - na pewno zdałyście ;) na szczęście masz rację. :D nie wierzę, że mam pełne wykształcenie średnie, w sumie nigdy nie sądziłam, że dotrwam do tej chwili, a tu jednak. :evil_lol: muszę się Wam pochwalić wynikami, bo jak na to, że przez 3 lata nie robiłam kompletnie nic i do szkoły z reguły było mi nie po drodze, jestem niesamowicie zadowolona. :loveu: oprócz przedmiotów dodatkowych, bo totalnie je olałam i widać to też w wynikach. :evil_lol: no to tak: polski: 74% matma: 52% angielski: 76% oficjalnie możecie do mnie mówić "miszczu" :evil_lol: Quote
Culineo Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 czemu? ładne wyniki :) moja matma pewnie bd podobna xd a jak tam inne przedmioty? Quote
Sweet Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 dogomanka_ napisał(a):i jak tam wyniki? pisz mi tu natychmiast! :razz: muszę się Wam pochwalić wynikami, bo jak na to, że przez 3 lata nie robiłam kompletnie nic i do szkoły z reguły było mi nie po drodze, jestem niesamowicie zadowolona. :loveu: oprócz przedmiotów dodatkowych, bo totalnie je olałam i widać to też w wynikach. :evil_lol: no to tak: polski: 74% matma: 52% angielski: 76% oficjalnie możecie do mnie mówić "miszczu" :evil_lol: Pochwal się jeszcze tymi dodatkowymi:P moje dodatkowe szału też nie robią:P Ang: 90% Polski: 76% Matma: 90% i z dodatkowych miałam rozszerzoną matmę: 50% i gegre 45% :evil_lol: Dobrze ci poszło:) jak myślisz dostaniesz sie tam gdzie chcesz??^^ :D Quote
polciuaa Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 Culineo napisał(a):czemu? ładne wyniki :) moja matma pewnie bd podobna xd a jak tam inne przedmioty? ja z matmy akurat zadowolona jestem bo przed maturami nastawiałam się na oblanie jej. :evil_lol: ja i matma to dwa inne światy. :diabloti: geografia rozszerzona 32% :evil_lol: a wos rozszerzony 36% hahahah. ;d jestem żałosna. ;d ale z tym wosem to w sumie mam praktycznie średnią krajową w tym roku więc nie jest źle. ;d Sweet napisał(a):Pochwal się jeszcze tymi dodatkowymi:P moje dodatkowe szału też nie robią:P Ang: 90% Polski: 76% Matma: 90% i z dodatkowych miałam rozszerzoną matmę: 50% i gegre 45% :evil_lol: Dobrze ci poszło:) jak myślisz dostaniesz sie tam gdzie chcesz??^^ :D jesteś robotem! jak można zdać matmę na 90% ?! <załamka> gratuluje Ci, świetne masz wyniki. :D też bym takie chciała. :evil_lol: a gdzie składasz papiery? nie sądzę żebym się dostała, bo chciałam iść na pedagogiczny do Krk, a tam mi potrzeba polaka na podstawie albo rozszerzeniu, a ja przy składaniu deklaracji ostatecznej nie myślałam nad tą uczelnią w ogóle więc olałam rozszerzenie i teraz żałuje, bo z tak napisaną podstawą raczej mnie nie przyjmą Quote
Sweet Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 dogomanka_ napisał(a):ja z matmy akurat zadowolona jestem bo przed maturami nastawiałam się na oblanie jej. :evil_lol: ja i matma to dwa inne światy. :diabloti: geografia rozszerzona 32% :evil_lol: a wos rozszerzony 36% hahahah. ;d jestem żałosna. ;d ale z tym wosem to w sumie mam praktycznie średnią krajową w tym roku więc nie jest źle. ;d jesteś robotem! jak można zdać matmę na 90% ?! <załamka> gratuluje Ci, świetne masz wyniki. :D też bym takie chciała. :evil_lol: a gdzie składasz papiery? nie sądzę żebym się dostała, bo chciałam iść na pedagogiczny do Krk, a tam mi potrzeba polaka na podstawie albo rozszerzeniu, a ja przy składaniu deklaracji ostatecznej nie myślałam nad tą uczelnią w ogóle więc olałam rozszerzenie i teraz żałuje, bo z tak napisaną podstawą raczej mnie nie przyjmą O patrz:D Miałam więcej z gegry od kogoś:evil_lol: a już myślałam że to niemożliwe:P haha:D Ja miałam matmę w szkole na rozszerzeniu więc proszę cię:P poniżej 90 to były wstyd :diabloti: Ja składam na polibudę poznańską na architekturę i na milion innych kierunków tam, bo płaci się raz :diabloti: i na przyrodniczy na gospodarkę przestrzenną i finanse i rachunkowość. ale oczywiście najbardziej chce na architekturę... Jest dużo chętnych więc nie wiem czy się dostanę... czekam na wyniki egzaminu z rysunku... Niby nie rysuję źle, ale sie okaże.... Ale no złożyć możesz może akurat się uda ;) Ja tam trochę wierze w cuda :P Quote
Ty$ka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Witamy się po raz pierwszy :) Masz świetny zwierzyniec. Quote
junoo Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 hah no to gratuluję zdania maturek :) i powodzenia na studiach :cool3: Quote
Bewarka Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Do kogoś latasz a u siebie Cie nie ma :siara: Quote
polciuaa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='Ty$ka']Witamy się po raz pierwszy :) Masz świetny zwierzyniec.[/QUOTE] a witamy witamy i dziękujemy.:D [quote name='junoo']hah no to gratuluję zdania maturek :) i powodzenia na studiach :cool3:[/QUOTE] dzięki. :D a co do studiów to wgl nie wiem czy się gdzieś dostanę. :razz: [quote name='Bewarka']Do kogoś latasz a u siebie Cie nie ma :siara:[/QUOTE] cicho, zapomniałam tu zajrzeć. :evil_lol: Quote
junoo Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 myślę, że się dostaniesz :D a nie ma jeszcze wyników? przecież już po I rekrutacji :hmmmm: Quote
polciuaa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='junoo']myślę, że się dostaniesz :D a nie ma jeszcze wyników? przecież już po I rekrutacji :hmmmm:[/QUOTE] nie ogarnęłam się wcześniej i nie złożylam nigdzie papierow, dlatego teraz nie wiem czy na drugiej rekrutacji się dostane, bo wiadomo, że na pierwszej najłatwiej. :razz: Quote
junoo Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 a złożyłaś już? bo teraz jest druga rekrutacja ;) i na co składasz? Quote
polciuaa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='junoo']a złożyłaś już? bo teraz jest druga rekrutacja ;) i na co składasz?[/QUOTE] nie złożyłam. :evil_lol: złoże na dniach jakoś, a składam na pedagogikę i może na socjalizację czy coś w ten deseń Quote
junoo Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 aha no to powodzenia ;) hahaha a co tak się ociągasz, przecież to wszystko przez internet idzie xD Quote
polciuaa Posted July 17, 2012 Author Posted July 17, 2012 [quote name='junoo']aha no to powodzenia ;) hahaha a co tak się ociągasz, przecież to wszystko przez internet idzie xD[/QUOTE] wiem, ale najpierw muszę przegrzebać uczelnie jakieś, pomyśleć co dokładnie chce robić itp, a ja leniwa jestem i nie moge się do tego zebrać. :evil_lol: Quote
lasoa Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 Hej :) Jestem tu pierwszy raz :) Sliczny psinek :) Dopatrzyłam nawet conieco z grzywacza :) Czekam na fotki ze zlotu :) Quote
Talia Posted August 18, 2012 Posted August 18, 2012 Dogomanka nie doszła jeszcze do siebie :oops: Quote
Tepes Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [COLOR=#0000ff]Pojechała w pizdzielec do roboty na weekend mocie od ni pozdro:evil_lol:[/COLOR] Quote
polciuaa Posted August 19, 2012 Author Posted August 19, 2012 [quote name='lasoa']Hej :) Jestem tu pierwszy raz :) Sliczny psinek :) Dopatrzyłam nawet conieco z grzywacza :) Czekam na fotki ze zlotu :)[/QUOTE] witamy. :D ja tam nie wiem gdzie wszyscy tego grzywka w nim widzą. :evil_lol: [quote name='Talia']Dogomanka nie doszła jeszcze do siebie :oops:[/QUOTE] no, w piątek i dzisiaj rano przejeżdżałam przez Siewierz przy rynku i od razu mi się przypomniało rondo, znowu miałam śmierć przed oczami. :evil_lol: [quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Pojechała w pizdzielec do roboty na weekend mocie od ni pozdro:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE] dokładnie tak, ale to był chyba pierwszy i ostatni raz, pamiętajcie: nigdy w życiu nie jedźcie z firmą kateringową na drugi koniec Polski żeby jechać calą noc w niewygodnym autokarze, zapier****ć ponad 16h po czym od razu wracać tym zakichanym autokarem do domu. :evil_lol: jedynym plusem tej podróży była kąpiel w morzu o 1 w nocy. :loveu: Quote
Talia Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Ha ha, ja teraz jadąc ze znajomymi będę błagać o zwolnienie przed wjazdem na rondo. :lol: A w czwartek znów mam rajd, słabo mi będzie jak oni drifty będą robić :D A jak jeszcze mnie wyciągną na drift-taxi to zemdleje :D Quote
polciuaa Posted August 20, 2012 Author Posted August 20, 2012 [quote name='Talia']Ha ha, ja teraz jadąc ze znajomymi będę błagać o zwolnienie przed wjazdem na rondo. :lol: A w czwartek znów mam rajd, słabo mi będzie jak oni drifty będą robić :D A jak jeszcze mnie wyciągną na drift-taxi to zemdleje :D[/QUOTE] ja mam tak samo, jak gdzieś na rondo wjeżdżamy to od razu ryja dre żeby zwolnić. :evil_lol: Quote
Recommended Posts