Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ej ratujcie! mamy mieć teraz wyniki matur na necie, ale jest tak przeciążony serwer, że nie mogę się zalogować na stronę i już dosłownie robię pod siebie ze strachu! nie wiem jak ja jutro do tej szkoły pójdę po te wyniki, chyba umrę. :roll:

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ty nic mi nie mów... ja muszę czekać do 12.30 żeby w szkole je odebrać...;/ Ty chociaż mogłaś w necie sobie sprawdzić...
Umieram juz tu z nerwów... Do wczoraj byłam pewna że zdałam wszystko, ale teraz to już sama nie wiem;/

Posted

Sweet napisał(a):
Ty nic mi nie mów... ja muszę czekać do 12.30 żeby w szkole je odebrać...;/ Ty chociaż mogłaś w necie sobie sprawdzić...
Umieram juz tu z nerwów... Do wczoraj byłam pewna że zdałam wszystko, ale teraz to już sama nie wiem;/

i jak tam wyniki? pisz mi tu natychmiast! :razz:

LadyS napisał(a):
Dziewczyny, dacie radę - na pewno zdałyście ;)

na szczęście masz rację. :D nie wierzę, że mam pełne wykształcenie średnie, w sumie nigdy nie sądziłam, że dotrwam do tej chwili, a tu jednak. :evil_lol:

muszę się Wam pochwalić wynikami, bo jak na to, że przez 3 lata nie robiłam kompletnie nic i do szkoły z reguły było mi nie po drodze, jestem niesamowicie zadowolona. :loveu: oprócz przedmiotów dodatkowych, bo totalnie je olałam i widać to też w wynikach. :evil_lol: no to tak:
polski: 74%
matma: 52%
angielski: 76%
oficjalnie możecie do mnie mówić "miszczu" :evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
i jak tam wyniki? pisz mi tu natychmiast! :razz:

muszę się Wam pochwalić wynikami, bo jak na to, że przez 3 lata nie robiłam kompletnie nic i do szkoły z reguły było mi nie po drodze, jestem niesamowicie zadowolona. :loveu: oprócz przedmiotów dodatkowych, bo totalnie je olałam i widać to też w wynikach. :evil_lol: no to tak:
polski: 74%
matma: 52%
angielski: 76%
oficjalnie możecie do mnie mówić "miszczu" :evil_lol:

Pochwal się jeszcze tymi dodatkowymi:P moje dodatkowe szału też nie robią:P

Ang: 90%
Polski: 76%
Matma: 90%
i z dodatkowych miałam rozszerzoną matmę: 50% i gegre 45% :evil_lol:

Dobrze ci poszło:) jak myślisz dostaniesz sie tam gdzie chcesz??^^ :D

Posted

Culineo napisał(a):
czemu? ładne wyniki :) moja matma pewnie bd podobna xd a jak tam inne przedmioty?

ja z matmy akurat zadowolona jestem bo przed maturami nastawiałam się na oblanie jej. :evil_lol: ja i matma to dwa inne światy. :diabloti:
geografia rozszerzona 32% :evil_lol: a wos rozszerzony 36% hahahah. ;d jestem żałosna. ;d ale z tym wosem to w sumie mam praktycznie średnią krajową w tym roku więc nie jest źle. ;d

Sweet napisał(a):
Pochwal się jeszcze tymi dodatkowymi:P moje dodatkowe szału też nie robią:P

Ang: 90%
Polski: 76%
Matma: 90%
i z dodatkowych miałam rozszerzoną matmę: 50% i gegre 45% :evil_lol:

Dobrze ci poszło:) jak myślisz dostaniesz sie tam gdzie chcesz??^^ :D

jesteś robotem! jak można zdać matmę na 90% ?! <załamka>
gratuluje Ci, świetne masz wyniki. :D też bym takie chciała. :evil_lol: a gdzie składasz papiery?
nie sądzę żebym się dostała, bo chciałam iść na pedagogiczny do Krk, a tam mi potrzeba polaka na podstawie albo rozszerzeniu, a ja przy składaniu deklaracji ostatecznej nie myślałam nad tą uczelnią w ogóle więc olałam rozszerzenie i teraz żałuje, bo z tak napisaną podstawą raczej mnie nie przyjmą

Posted

dogomanka_ napisał(a):
ja z matmy akurat zadowolona jestem bo przed maturami nastawiałam się na oblanie jej. :evil_lol: ja i matma to dwa inne światy. :diabloti:
geografia rozszerzona 32% :evil_lol: a wos rozszerzony 36% hahahah. ;d jestem żałosna. ;d ale z tym wosem to w sumie mam praktycznie średnią krajową w tym roku więc nie jest źle. ;d

jesteś robotem! jak można zdać matmę na 90% ?! <załamka>
gratuluje Ci, świetne masz wyniki. :D też bym takie chciała. :evil_lol: a gdzie składasz papiery?
nie sądzę żebym się dostała, bo chciałam iść na pedagogiczny do Krk, a tam mi potrzeba polaka na podstawie albo rozszerzeniu, a ja przy składaniu deklaracji ostatecznej nie myślałam nad tą uczelnią w ogóle więc olałam rozszerzenie i teraz żałuje, bo z tak napisaną podstawą raczej mnie nie przyjmą

O patrz:D Miałam więcej z gegry od kogoś:evil_lol: a już myślałam że to niemożliwe:P haha:D

Ja miałam matmę w szkole na rozszerzeniu więc proszę cię:P poniżej 90 to były wstyd :diabloti:
Ja składam na polibudę poznańską na architekturę i na milion innych kierunków tam, bo płaci się raz :diabloti: i na przyrodniczy na gospodarkę przestrzenną i finanse i rachunkowość. ale oczywiście najbardziej chce na architekturę... Jest dużo chętnych więc nie wiem czy się dostanę... czekam na wyniki egzaminu z rysunku... Niby nie rysuję źle, ale sie okaże....
Ale no złożyć możesz może akurat się uda ;)
Ja tam trochę wierze w cuda :P

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Ty$ka']Witamy się po raz pierwszy :)

Masz świetny zwierzyniec.[/QUOTE]
a witamy witamy i dziękujemy.:D

[quote name='junoo']hah no to gratuluję zdania maturek :)
i powodzenia na studiach :cool3:[/QUOTE]
dzięki. :D a co do studiów to wgl nie wiem czy się gdzieś dostanę. :razz:
[quote name='Bewarka']Do kogoś latasz a u siebie Cie nie ma :siara:[/QUOTE]
cicho, zapomniałam tu zajrzeć. :evil_lol:

Posted

[quote name='junoo']myślę, że się dostaniesz :D a nie ma jeszcze wyników? przecież już po I rekrutacji :hmmmm:[/QUOTE]
nie ogarnęłam się wcześniej i nie złożylam nigdzie papierow, dlatego teraz nie wiem czy na drugiej rekrutacji się dostane, bo wiadomo, że na pierwszej najłatwiej. :razz:

Posted

[quote name='junoo']a złożyłaś już? bo teraz jest druga rekrutacja ;)
i na co składasz?[/QUOTE]
nie złożyłam. :evil_lol: złoże na dniach jakoś, a składam na pedagogikę i może na socjalizację czy coś w ten deseń

Posted

[quote name='junoo']aha no to powodzenia ;)
hahaha a co tak się ociągasz, przecież to wszystko przez internet idzie xD[/QUOTE]
wiem, ale najpierw muszę przegrzebać uczelnie jakieś, pomyśleć co dokładnie chce robić itp, a ja leniwa jestem i nie moge się do tego zebrać. :evil_lol:

• 1 month later...
Posted

[quote name='lasoa']Hej :) Jestem tu pierwszy raz :) Sliczny psinek :) Dopatrzyłam nawet conieco z grzywacza :) Czekam na fotki ze zlotu :)[/QUOTE]
witamy. :D ja tam nie wiem gdzie wszyscy tego grzywka w nim widzą. :evil_lol:

[quote name='Talia']Dogomanka nie doszła jeszcze do siebie :oops:[/QUOTE]
no, w piątek i dzisiaj rano przejeżdżałam przez Siewierz przy rynku i od razu mi się przypomniało rondo, znowu miałam śmierć przed oczami. :evil_lol:

[quote name='Tepes'][COLOR=#0000ff]Pojechała w pizdzielec do roboty na weekend mocie od ni pozdro:evil_lol:[/COLOR][/QUOTE]
dokładnie tak, ale to był chyba pierwszy i ostatni raz, pamiętajcie: nigdy w życiu nie jedźcie z firmą kateringową na drugi koniec Polski żeby jechać calą noc w niewygodnym autokarze, zapier****ć ponad 16h po czym od razu wracać tym zakichanym autokarem do domu. :evil_lol: jedynym plusem tej podróży była kąpiel w morzu o 1 w nocy. :loveu:

Posted

Ha ha, ja teraz jadąc ze znajomymi będę błagać o zwolnienie przed wjazdem na rondo. :lol:
A w czwartek znów mam rajd, słabo mi będzie jak oni drifty będą robić :D A jak jeszcze mnie wyciągną na drift-taxi to zemdleje :D

Posted

[quote name='Talia']Ha ha, ja teraz jadąc ze znajomymi będę błagać o zwolnienie przed wjazdem na rondo. :lol:
A w czwartek znów mam rajd, słabo mi będzie jak oni drifty będą robić :D A jak jeszcze mnie wyciągną na drift-taxi to zemdleje :D[/QUOTE]
ja mam tak samo, jak gdzieś na rondo wjeżdżamy to od razu ryja dre żeby zwolnić. :evil_lol: