Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anka11 napisał(a):
hahah piekny nos!

przypomnialo mi sie jak bylo czesanie na zlocie i wspolczuje Ci mycia chyba sto lat to trwa :lol:

nie no, mycie jest krótsze niż czesanie jednak. :D ale mimo to jestem leniwcem stulecia i w końcu go dzisiaj nie piorę, zrobię to w niedzielę. :D

Niufciak napisał(a):
widze że ci też pożarło posty :)

tutaj to pół biedy, w sensie w galeriach, gorzej na pwp jak posty powyjadało bo tam się może niezła rozpierducha przez to zrobić, albo na bazarkach. :PP

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niufciak napisał(a):
uuu no to fakt ;// Ciekawe czemu zeżarło

cholera wie, awaria jakaś, na fejsie o tym pisali coś. :D

junoo napisał(a):
No podziwiam wytrwałość przy futrze, mój kudłacz odrósł trochę i już rozważam golonko majowe.

my też będzie go strzyc, nie będe go z tym chorym sercem męczyć jak będą większe upały.

Posted

dogomanka_ napisał(a):

my też będzie go strzyc, nie będe go z tym chorym sercem męczyć jak będą większe upały.

tak do łysa, czy tylko podcinacie?

Posted

junoo napisał(a):
o biedulek, zdziwi się po obejrzeniu w lustrze ;)
a ja czekam na zdjęcia w negliżu xD

to to takie głupie jest, że pewnie nie zauważy, że mu czegoś brakuje. :diabloti: a zdjęcia w negliżu obejrzeć będzie można pewnie za ok miesiąc. :D

Posted

zdjęcia masakrycznej jakości, wiem o tym, ale nic więcej prócz telefonu ze słabym aparatem nie mam więc, jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. :D

Posted

[quote name='Tepes']foty robione kalkulatorem:diabloti:

http://i.imgur.com/MV3xF.jpg słodkosci:loveu::loveu:

żebyś wiedziała, że kalkulatorem, ale nie takim prostym, tym bardziej złożonym. :diabloti:

[quote name='Bewarka']Haha pewnie pralką byłyby lepsze, ale za dużo dźwigania :D

jak pozuje :D
no pralką to by była burżuazja normalnie. :evil_lol:

Posted

dogomanka_ napisał(a):
dokładnie, i do sinusika wielomianika i wszystkiego innego zbędnego mi życiu. :diabloti:

:loveu: Pożyyyycz! na chwilkę, na prawdę! :loveu:

Posted

anka11 napisał(a):
jakis duzy sie wydaje na tych zdjeciach :D

kiedy go strzyzesz? :>

jakoś za tydzień około pewnie, już dzwoniłam do kilku lasek co się ogłaszają, że psy strzygą w Olk, ale nie mogę się zdecydować, którą wybrać. :diabloti: poza tym mamuśka dopiero za jakiś tydzień wypłatę dostanie i wtedy mi kaskę dopiero rzuci. :D a i apropo to powiedzcie mi, bo wszystkie te dziewczyny cenowo określały się od 45 do 70 zł, a ja się na tym nie znam czy to nie jest troszeczkę za mało? :evil_lol:

ps. ta głupia menda wczoraj podleciała do psa, z którym się nie lubi zbytnio ale zazwyczaj nic sobie nie robią, i zaczęła się gryźć, tzn nawet nie wiem któy zaczął bo nie ogarnęłam tego, ale dobrze, że właściciel tego psa miał go na smyczy i go odciągnął zanim ten wgryzł się w mojego kundla bo podejrzewam, że Dulux nie miałby z nim żadnych szans, tamten ma od niego ze 3 razy większą szczękę. :diabloti: ale na szczęście nic się nie stało, Duluxa chronia jego kudły bo psy, jak już jakiś go zaczyna atakować, zanim do skóry dotrze to najpierw mu wyrwie kępkę włosów, po czym mój chojrak zdąrzy już uciec. :diabloti:

Posted

Niufciak napisał(a):
Siemanko :)
Cholera, musze sie do Ciebie wybrac w końcu :)

no wypadałoby. :D tylko teraz musi się albo troche chłodniej zrobić albo musze ta kulę sierści poobcinać, bo póki są te upały to wychodzimy na szybkie siku i tyle. :D