polciuaa Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Noelle napisał(a):85%, no to ładnie!!! :D brawo! dzięki, nie da się ukryć, że jestem geniuszem. :diabloti: Quote
polciuaa Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Ludziska, dajcie mi prace! bo się za nudze bez tej szkoły w domu na śmierć. coś tutaj nikt nie zagląda, ale w sumie to normalne. :evil_lol: jednak wrzuce sobie zdjęcie mojego misiaczka kochanego , bo przed chwilą je znalazłam i tak mnie na wspomnienia wzięło Dulux wali niemiłosiernie deszczem i wiatrem, jeszcze jakby tego było mało puszcza śmierdzące bąki, to będzie straaaszna noc. :diabloti: Quote
polciuaa Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Pusiakowa napisał(a):Głupi ma zawsze szczęście :diabloti: o ty mendo, dzięki. :evil_lol: ej, powiedzcie mi czy Dulskiego lepiej bedzie obciac nozyczkami czy maszynka? Quote
Tepes Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 jednak go obcinasz oo:D nie wiem jak bym go nożyczkami machnęła Quote
anka11 Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 moim zdaniem tez nozyczki poza tym w ogole masz jakis pomysl na to sciecie? bo tak sie patrze i jego mordka jest taka waska i jakbys mu ruszyla glowe to chyba bedzie wygladal jak szczur :P tylko wez jak beda Ci go robic zeby nie wyszlo takie cos XD http://www.strzyzenie-psow.waw.pl/gal/polski-owczarek-nizinny-4.jpg Quote
polciuaa Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 Pusiakowa napisał(a):Pitolnij mu irokeza ;d ty jak coś powiesz, sis. :evil_lol: no mnie się też wydaje, że raczej nożyczkami, a moja mamuśka go umówiła na czwartek do takiej babki, a ta babka mówiła, że maszynką go weźmie :roll: i nie wiem właśnie co mam zrobić ze sobą w tej sprawie Anka, ja nie mam ani pomysłu ani nic jak to go można ściąć, totalnie pustka w głowie Quote
Culineo Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 weź go walnij na łyso tylko zostaw troche na łapach ew. pod brzuchem jeśli lubisz i delikatnie dłuższe na mordce :) lato to lato , a sierść nie ręka-odrośnie :) Quote
darii_iia Posted June 16, 2012 Posted June 16, 2012 Dawaj fote, opitolonego Duluxa ! :diabloti: Quote
polciuaa Posted June 17, 2012 Author Posted June 17, 2012 Dopiero w poniedzialek go obfoce , bo jutro zaś do roboty lecę i raczej nie znajdę czasu. :D Ale powiem Wam, że wygląda słodko, jak szczeniaczek. :evil_lol: tylko łeb ma trochę brzydki, ale ogólnie jest okej. :D Quote
anka11 Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 zalozysz mu worek na glowe i bedzie ok :cool3: to czekam niecierpliwie na foty Quote
Noelle Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 jaaaaaa, tez jestem ciekawa jak wygląda :D czekam na zdj!! Quote
Pusiakowa Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Ale Ty se w chuuuu... lecisz :P . Dawaj tego gołego Duluxa :D Quote
Tepes Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 jam przysłana z Boskiego rozkazu pokazać jak prezentuje się MiSZcz Głąb bo obcięciu:diabloti: Quote
anka11 Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 HAHAHAHA JAKI PIES :lol::lol::lol: sweet wyglada ale na tych ciemnych wydawalo sie jeszcze lepiej :D Quote
polciuaa Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 bo na ciemnych było mało widać , Anka. :evil_lol: ten pies teraz wygląda jak kretyn stulecia. :D Quote
Pusiakowa Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 On ma taką małą głowę czy tak na zdj wyszło? :P Quote
Tepes Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Jes po prostu nieproporcjonalnie obcięty:evil_lol: Quote
polciuaa Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 [quote name='Tepes']Jes po prostu nieproporcjonalnie obcięty:evil_lol: on w ogóle jest nieproporcjonalny. :evil_lol: Quote
Recommended Posts