Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Ludziska, dajcie mi prace! bo się za nudze bez tej szkoły w domu na śmierć.
coś tutaj nikt nie zagląda, ale w sumie to normalne. :evil_lol: jednak wrzuce sobie zdjęcie mojego misiaczka kochanego

• , bo przed chwilą je znalazłam i tak mnie na wspomnienia wzięło

Dulux wali niemiłosiernie deszczem i wiatrem, jeszcze jakby tego było mało puszcza śmierdzące bąki, to będzie straaaszna noc. :diabloti:

• Posted

Pusiakowa napisał(a):
    Głupi ma zawsze szczęście :diabloti:

o ty mendo, dzięki. :evil_lol:

ej, powiedzcie mi czy Dulskiego lepiej bedzie obciac nozyczkami czy maszynka?

Posted

Pusiakowa napisał(a):
    Pitolnij mu irokeza ;d

ty jak coś powiesz, sis. :evil_lol:

no mnie się też wydaje, że raczej nożyczkami, a moja mamuśka go umówiła na czwartek do takiej babki, a ta babka mówiła, że maszynką go weźmie :roll: i nie wiem właśnie co mam zrobić ze sobą w tej sprawie

Anka, ja nie mam ani pomysłu ani nic jak to go można ściąć, totalnie pustka w głowie

Posted

weź go walnij na łyso tylko zostaw troche na łapach ew. pod brzuchem jeśli lubisz i delikatnie dłuższe na mordce :)
    lato to lato , a sierść nie ręka-odrośnie :)

Posted

Dopiero w poniedzialek go obfoce , bo jutro zaś do roboty lecę i raczej nie znajdę czasu. :D Ale powiem Wam, że wygląda słodko, jak szczeniaczek. :evil_lol: tylko łeb ma trochę brzydki, ale ogólnie jest okej. :D