polciuaa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Niufciak']Pooolaaaaa.. Co robisz w czwartek po południu ?? :) Bo jak nic takiego, to ja biorę Kroszke pod pachę i przybywam do Ciebie :)[/QUOTE] ucze się na mature z wosu chyba. :evil_lol: Quote
polciuaa Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 [quote name='Niufciak']a ranoo? albo w piatek ? :)[/QUOTE] rano mam maturę z angielskiego. :evil_lol: a w piątek rano z wosu właśnie. No chyba, że byś wpadła w czwartek tak koło 13-14, bo wtedy raczej jeszcze się do nauki nei zbiorę. :D Quote
anka11 Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [QUOTE]myślałam, że Twoja siostra to starsza jest. taaa, jak ty się ledwo sama sobą potrafisz zaopiekować. [/QUOTE] no bo jest, ale ona miała pewne komplikacje w swojej jakże zacnej szkole i zdaje dopiero teraz ;) o nie, nie, nie! ja bardzo dobrze potrafie sie soba zaopiekowac :lol: :lol: Quote
KT Arts Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 [quote name='dogomanka_']rano mam maturę z angielskiego. :evil_lol: a w piątek rano z wosu właśnie. No chyba, że byś wpadła w czwartek tak koło 13-14, bo wtedy raczej jeszcze się do nauki nei zbiorę. :D[/QUOTE] Mogę wpaść alko w czwartek tak koło tej co mówisz, albo w piątek po lekcjach :) Quote
polciuaa Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='anka11']no bo jest, ale ona miała pewne komplikacje w swojej jakże zacnej szkole i zdaje dopiero teraz ;) o nie, nie, nie! ja bardzo dobrze potrafie sie soba zaopiekowac :lol: :lol:[/QUOTE] aa, no chyba, że tak. :D nie, nie umiesz. :evil_lol: [quote name='Niufciak']Mogę wpaść alko w czwartek tak koło tej co mówisz, albo w piątek po lekcjach :)[/QUOTE] no to może jednak w piątek po lekcjach? bo wczoraj nie mialam jak na kompa wejść, a dzisiaj już 13 to troche lipnie, a o której kończysz lekcje jutro? :D Quote
Sweet Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Hej Polka :D: Trafiłam do twojej galerii ^^ Cieszysz się? :diabloti: Quote
polciuaa Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='Niufciak']Jutro kończę koło 14 :)[/QUOTE] no to jak coś to dzwoń, tylko jak dla mnie najlepiej tak po 16 bo od 14-16 mnie nie ma. :razz: [quote name='Sweet']Hej Polka :D: Trafiłam do twojej galerii ^^ Cieszysz się? :diabloti:[/QUOTE] ocyzwiście, że tak! :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='dogomanka_'] ocyzwiście, że tak! :evil_lol:[/QUOTE] Wiedziałam ^^ :D Ty jutro piszesz Wos no nie?? A kiedy masz ostatnią maturę?:P Quote
KT Arts Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 ok, dzień jest już długi także troche po 16 przyjadę, napiszę ci esa, o której dokładnie, a i gdzie ty mieszkasz? :P Quote
polciuaa Posted May 10, 2012 Author Posted May 10, 2012 [quote name='Sweet']Wiedziałam ^^ :D Ty jutro piszesz Wos no nie?? A kiedy masz ostatnią maturę?:P[/QUOTE] no, masaakra z tym wosem, nie wiem czy w ogóle na niego pójde. :evil_lol: jeszcze mi został ang ustny we wtorek, geografia w czwartek i ustny polski 22 mam. :evil_lol: moze to ilepiej, że tak późno, bo jeszcze nawet nie zaczęłam się uczyć prezentacji. :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 [quote name='dogomanka_']no, masaakra z tym wosem, nie wiem czy w ogóle na niego pójde. :evil_lol: jeszcze mi został ang ustny we wtorek, geografia w czwartek i ustny polski 22 mam. :evil_lol: moze to ilepiej, że tak późno, bo jeszcze nawet nie zaczęłam się uczyć prezentacji. :evil_lol:[/QUOTE] Idź może napiszesz chociaż na 5% :P:P Zawsze warto spróbować :P Też piszę gegrę ;) a ustne mam 21,22 :P Spoko ja nawet nie skończyłam jej pisac :evil_lol: :diabloti: Quote
polciuaa Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='Sweet']Idź może napiszesz chociaż na 5% :P:P Zawsze warto spróbować :P Też piszę gegrę ;) a ustne mam 21,22 :P Spoko ja nawet nie skończyłam jej pisac :evil_lol: :diabloti:[/QUOTE] poszłam i się uśmiałam. :evil_lol: z każdym pytaniem coraz większe miałam ataki śmiechu. :diabloti: najbardziej mi się podobało rozdawanie arkuszy, za mna siedziała kol z klasy, a równolegle do niej taki gość przysunął sobie do niej ławke tak totalnie, idzie babka, daje arkusz mu i nic, przychodzi następna i nic o tej ławce nie mówi, ale w końcu sobie sam jaa troche odsunął. :evil_lol: albo przecinamy arkusze i sprawdzamy czy czegoś nie brakuje i w pewnym momencie każdy spojrzał na zdjęcia co mieliśmy podpisać kto to jest i na cała sale ktoś "kur** kto to jest?! miller?!" ktoś inny "eee, belka ma na imie marek?!" i tak przez jakąś minute. :evil_lol: Quote
Sweet Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='dogomanka_']poszłam i się uśmiałam. :evil_lol: z każdym pytaniem coraz większe miałam ataki śmiechu. :diabloti: najbardziej mi się podobało rozdawanie arkuszy, za mna siedziała kol z klasy, a równolegle do niej taki gość przysunął sobie do niej ławke tak totalnie, idzie babka, daje arkusz mu i nic, przychodzi następna i nic o tej ławce nie mówi, ale w końcu sobie sam jaa troche odsunął. :evil_lol: albo przecinamy arkusze i sprawdzamy czy czegoś nie brakuje i w pewnym momencie każdy spojrzał na zdjęcia co mieliśmy podpisać kto to jest i na cała sale ktoś "kur** kto to jest?! miller?!" ktoś inny "eee, belka ma na imie marek?!" i tak przez jakąś minute. :evil_lol:[/QUOTE] To nieźle. ale coś tam napisałaś:P Haha:P Ja już czuję tą geografię w czwartek ^^ :evil_lol: Lubię takie sytuacje na maturze:P My na matmie rozszerzonej to samo :evil_lol: też przez całą salę "Ej a widziałeś pierwsze zadanie?" :P Quote
polciuaa Posted May 12, 2012 Author Posted May 12, 2012 [quote name='Sweet']To nieźle. ale coś tam napisałaś:P Haha:P Ja już czuję tą geografię w czwartek ^^ :evil_lol: Lubię takie sytuacje na maturze:P My na matmie rozszerzonej to samo :evil_lol: też przez całą salę "Ej a widziałeś pierwsze zadanie?" :P no coś napisałam, ale raczej nie wiele dobrze. :evil_lol: zobaczcie jaki psiak podobny do Weny od Anki: i to bezdomna bida. :roll: Quote
darii_iia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Cześć. :lol: Ja to tak tylko wspomnę, że przydały by się nowe fotki Duluxa. :eviltong: Świetna, włochata kulka. :) Powodzenia na maturach ;) Quote
polciuaa Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='darii_iia']Cześć. :lol: Ja to tak tylko wspomnę, że przydały by się nowe fotki Duluxa. :eviltong: Świetna, włochata kulka. :) Powodzenia na maturach ;)[/QUOTE] siemano. :D właśnie ostatnio o tym myślałam, ale nie mam żadnego aparatu teraz, a przez kilka ostatnich dni pogoda jest niefajna u nas i telefonem nie byłyby zbyt ładne. ;) nie dziękuję. :evil_lol: [quote name='anka11']moj pies ma chyuba delkiktniejszy pysk :P[/QUOTE] no ogolnie różnią się, ale jak dla mnie i tak są troszeczkę podobne, a nie skusisz się na niego? :razz: Quote
polciuaa Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='anka11']jasne juz biore, jutro zabieram : P[/QUOTE] spoko, moge Ci go nawet dostarczyć. :evil_lol: Quote
darii_iia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='dogomanka_']siemano. :D właśnie ostatnio o tym myślałam, ale nie mam żadnego aparatu teraz, a przez kilka ostatnich dni pogoda jest niefajna u nas i telefonem nie byłyby zbyt ładne. ;) nie dziękuję. :evil_lol: [/QUOTE] A może bym pojechała na zlot jeśli miejsce się znajdzie...no i jeśli rodzice mnie puszczą. :roll: I niedość, żebym nacykała tysięczne ilości fot, to bym zobaczyła Duluxa na żywo. :> Quote
polciuaa Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='darii_iia']A może bym pojechała na zlot jeśli miejsce się znajdzie...no i jeśli rodzice mnie puszczą. :roll: I niedość, żebym nacykała tysięczne ilości fot, to bym zobaczyła Duluxa na żywo. :>[/QUOTE] ano zapraszamy, tylko jeszcze nie wiadomo jak to z tymi miejscami, mogę Cie na listę rezerwową wpisać jak coś, tylko musiałabyś z rodzicami już ogarnąć co i jak bo w razie jakby się miejsce znalazło to od razu kasa potrzebna już teraz, w sensie zaliczka póki co. ;) Quote
darii_iia Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [quote name='dogomanka_']ano zapraszamy, tylko jeszcze nie wiadomo jak to z tymi miejscami, mogę Cie na listę rezerwową wpisać jak coś, tylko musiałabyś z rodzicami już ogarnąć co i jak bo w razie jakby się miejsce znalazło to od razu kasa potrzebna już teraz, w sensie zaliczka póki co. ;)[/QUOTE] jutro to przedyskutuję z rodzicami. no ale oni przecie się martwią bo coś się stanie ich 15 letniej córeczce. :D :roll: Quote
polciuaa Posted May 13, 2012 Author Posted May 13, 2012 [quote name='darii_iia']jutro to przedyskutuję z rodzicami. no ale oni przecie się martwią bo coś się stanie ich 15 letniej córeczce. :D :roll:[/QUOTE] aaa tam, powiedz, że ja Cię będę niańczyć jak coś. :evil_lol: Quote
Recommended Posts