Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 402
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
O matko, myślałam na początku, że Duluś to jakiś mix z grzywaczem albo i grzywacz :lol: Świetny jest!

każdy tak mówi, chociaż ja nie widzę podobieństwa :D dziękujemy :)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
szczerze mówiąc też w nim na żywo grzywka nie widać :D

no i właśnie o to biega, nie wiem coście się tak na tego grzywacza uparli. :evil_lol:

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
e jak im się tak podoba to niech im będzie, że nasz domkowy 'Durex' jest grzywkiem :diabloti:

nie nie nie, tak nie będzie. :evil_lol:

mamuśka była dzisiaj z Dulskim u weta, dalej łapy i pyszczek będzie myty tym szamponem ale już rzadziej i jeśli to nie pomoże to będziemy musieli podawać bidakowi sterydy. :roll: poza tym przy EKG wykryło mu jakieś szmery, chyba niedotlenienie mięśnia sercowego, jutro znowu do weta bo miał się skonsultować odnośnie leku na to serce z inna wetką, chyba musimy powiedzieć papa rowerkowi. :roll:

Posted

Pusiakowa napisał(a):
rodowodu nie wyrabialiśmy, bo go nie wystawiamy to po co nam... :) :evil_lol:

my tak samo z Duluxem, Pani w hodowli nam tak mówiła, że jak nie chcemy wystawiać to nie musimy wyrabiać bo drogo kosztuje, zastanawialiśmy się jeszcze na inną rasą bo Pani miała ich wiele wiele wiele, ale jednak został nam się Dulux. :evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Bewarka napisał(a):
Pomyśleli, że masz peta i już nie chcą tu wchodzić :D

noo, to by było całkiem prawdopodobne. :diabloti:

ja to się zaczynam zastanawiać czemu wszystkie moje zwierzaki muszą chorować, koty na nerki, a psy znowu na serce. :roll: Dulux ostatnio faszerowany jest tabletkami, na serce i na uczulenie, w czwartek będzie miał kontrolne EKG robione, trzeba sprawdzić czy leki mu pomagają. Póki co jak mamuśka poszła z nim na EKG i badanie krwi, a przy okazji miała się dowiedzieć czy młody nie ma uczulenia, wyszła od weta z lekami na uczulenie, a o EKG zapomniała i na następny dzień zaś musiałam jechać do weta, ale okazało się, że póki bierze leki na to uczulenie EKG może wyjść zaburzone więc najlepiej przyjechać w czwartek, gdy skończą mu się tabletki. I tak sobie ostatnio dosyć często jeździmy do weta, wychodząc z coraz to nowymi lekami. :roll:

Posted

http://img827.imageshack.us/img827/2707/49078071.jpg
Pooolcia :loveu:
ogladalam przed chwila filmy ze zlotu jak Lukasz lapal muchy, a Ty ciagle cos napierdzielasz i wszyscy tylko co chwila ku**ują :lol: :lol:
my chyba nie mozemy miec jakis za duzych zmian w domku, bo nikt tego nie zniesie... zwlaszcza Ciebie i Klaudii :evil_lol: (tak mi sie przynajmniej wydaje, zem troche spokojniesza :P)

co do kul lodowych to nawet Wenie sie przez jakis czas robily miedzy opuszkami i nie chciala chodzic panikara :D

my tak samo z Duluxem, Pani w hodowli nam tak mówiła, że jak nie chcemy wystawiać to nie musimy wyrabiać bo drogo kosztuje, zastanawialiśmy się jeszcze na inną rasą bo Pani miała ich wiele wiele wiele, ale jednak został nam się Dulux.

widzę, że chyba w takim razie jednak zle wybralas hodowle, bo Twoj psiak jakis chorowity...
:P

zdrówka dla Durexa :loveu:

(masz jakis konkretny plan na odczenie go tego naskakiwania[?] na inne psy przy powitaniu? :) )

Posted

że my z Polką jesteśmy niby nieznośne ? :diabloti:
my mamy poprostu specyficzne poczucie humoru :evil_lol:
a zmiany w domku byłyby do dupy, bo my się już znamy i swoje psy też, także nie trzeba będzie na nowo się siebie uczyć i wyczuwać :P
bo niektórzy moga być przerażeni na początku stosowaniem metod wychowczych cio do Sharka (jest lepiej ! już go prawie nie leje ~! :evil_lol:) , i komend używanych do Duluxa (typu...je*nij się na łoże) :D ewentualnie moga być zdegustowani pijaństem nieletnich i ich barwnym językiem :D

Aniu a masz te filmiki gdzieś ? bo bym se je obejrzała :diabloti:

Posted

[quote name='anka11']http://img827.imageshack.us/img827/2707/49078071.jpg
ogladalam przed chwila filmy ze zlotu jak Lukasz lapal muchy, a Ty ciagle cos napierdzielasz i wszyscy tylko co chwila ku**ują :lol: :lol:
my chyba nie mozemy miec jakis za duzych zmian w domku, bo nikt tego nie zniesie... zwlaszcza Ciebie i Klaudii :evil_lol: (tak mi sie przynajmniej wydaje, zem troche spokojniesza :P)

co do kul lodowych to nawet Wenie sie przez jakis czas robily miedzy opuszkami i nie chciala chodzic panikara :D

widzę, że chyba w takim razie jednak zle wybralas hodowle, bo Twoj psiak jakis chorowity...

(masz jakis konkretny plan na odczenie go tego naskakiwania[?] na inne psy przy powitaniu? :) )
ejj! dawaj mi te filmiki! :diabloti: na maila [email protected] :D
no no, akurat nasz domek się świetnie dobrał pod względem temperamentów więc fajnie by było jakby znowu był taki sam skład. :D

no właśnie nie umiem go tego oduczyć, a Ty masz moze jakiś pomysł?

[quote name='klaudusia0219']że my z Polką jesteśmy niby nieznośne ? :diabloti:
a zmiany w domku byłyby do dupy, bo my się już znamy i swoje psy też, także nie trzeba będzie na nowo się siebie uczyć i wyczuwać :P
bo niektórzy moga być przerażeni na początku stosowaniem metod wychowczych cio do Sharka (jest lepiej ! już go prawie nie leje ~! :evil_lol:) , i komend używanych do Duluxa (typu...je*nij się na łoże) :D ewentualnie moga być zdegustowani pijaństem nieletnich i ich barwnym językiem :D

a ja już pełnoletnia. :loveu: nareszcie :diabloti:
Culineo, my w ogóle nie jesteśmy nieznośne, po prostu mamy swój styl i tak jak piszesz mamy specyficzne poczucie humoru. :evil_lol:

a nas w nocy zasypało, Dulski jak wyszedł ze mną rano na spacer to takiej głupawy dostał jak zobaczył tyle śniegu. :diabloti:

Posted

[quote name='anka11']http://img827.imageshack.us/img827/2707/49078071.jpg

ejj! dawaj mi te filmiki! :diabloti: na maila [email protected] :D
no no, akurat nasz domek się świetnie dobrał pod względem temperamentów więc fajnie by było jakby znowu był taki sam skład. :D

[quote name='klaudusia0219']że my z Polką jesteśmy niby nieznośne ? :diabloti:

a ja już pełnoletnia. :loveu: nareszcie :diabloti:
Culineo, my w ogóle nie jesteśmy nieznośne, po prostu mamy swój styl i tak jak piszesz mamy specyficzne poczucie humoru. :evil_lol:

a nas w nocy zasypało, Dulski jak wyszedł ze mną rano na spacer to takiej głupawy dostał jak zobaczył tyle śniegu. :diabloti:

Posted

że my z Polką jesteśmy niby nieznośne ?
my mamy poprostu specyficzne poczucie humoru

alez to byl komplement przeciez :lol:

filmiki Wam wysle tylko nie wiem kiedy :lol: Klaudia mogłabyś też mi podać mejla :)

nie mam, dlatego wlasnie pytam Ciebie haha :lol: pomyslalam ze moze tez nadalby sie dla Weny.