Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nika28 napisał(a):
Doszły pieniążki.
Doszły też pieniążki od monynew i Sabiny02.

Nie mam tylko nr. konta na które mam przesłać pieniążki, ani nr. zlecenia... :oops:

Podaj mi swoj adres e-mailowy na PM, to Ci przesle ta jeszcze umowe, ktora tez trzeba podpisac i do nich odeslac.

[FONT=Tahoma Bold][FONT=Tahoma Bold][SIZE=2]Zlecenie nr 1242597/0[/FONT]

Proszę o przesłanie (faxem 32/634-2499 lub e-mailem) dowodu wpłaty do 24.01 do godz. 16.00
nr. konta podany jest poniżej w zał. BRE BANK SA 38 1140 1010 0000 2421 2300 1079
w przelewie proszę się powołać na nr. zlecenia.
[/FONT]

• Replies 412
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nika28 napisał(a):
Nie dostałam jeszcze nic.

Nie wiem dlaczego... mam ten e-mail w wyslanych. Przed chwila wysyslalam Ci jeszcze raz.

W kazdym razie najwazniejsza sprawa to zaplacic i przeslac potwierdzenie zaplaty do 24/01 do godz 16.00. Info masz w poscie # 326.

Posted

nika28 napisał(a):
Doszło :)

Wysłałam pieniążki, a na meila potwierdzenie zapłaty.
Jutro podpiszę zlecenie i też wyślę.

Super, dzieki! :)

To teraz trzeba bedzie czekac na ogloszonko, ma byc juz w ten piatek!

Posted

Sabina02 napisał(a):
Super, dzieki! :)

To teraz trzeba bedzie czekac na ogloszonko, ma byc juz w ten piatek!

Ciekawe, czy ktoś sensowny zadzwonił...

Posted

Jakby miał dt, czy hotel, byłoby łatwiej. Byłoby więcej informacji i lepszy dostęp do niego. Trudno ogłaszać psa, jak nie ma do niego dostępu.

Posted

tamb napisał(a):
Jakby miał dt, czy hotel, byłoby łatwiej. Byłoby więcej informacji i lepszy dostęp do niego. Trudno ogłaszać psa, jak nie ma do niego dostępu.

To prawda... :(
No trudno, próbujemy dalej...

Posted

Prosze, przekazujcie dalej ten apel:

"APEL DO WSZYSTKICH SCHRONISK!!! DO BOKSÓW BUD I KOJCÓW, W KTÓRYCH SĄ SZCZENIĘTA, PROSZĘ, NIE WYŚCIEŁAJCIE SŁOMY, LECZ SIANO, LUB KOCE POLAROWE. SŁOMA KALECZY ICH UKŁAD POKARMOWY, KIEDY ROZSYPUJĄ JEDZENIE, ZJADAJĄ SŁOMĘ RAZEM Z JEDZONKIEM. TO IM SZKODZI. SIANKO TEGO NIE ZROBI.
PROSZĘ O UDOSTĘPNIENIE WIADOMOŚCI!!!! APEL DO WSZYSTKICH SCHRONISK!!! ZRÓBCIE ZBIÓRKĘ STARYCH BLUZ POLAROWYCH. MOŻNA Z TEGO PSIAKOM ZROBIĆ ZIMOWE KUBRAKI. MAŁYM PSOM Z RĘKAWÓW, A DUŻYM ZOSTAJĄ SERDAKI. BĘDZIE IM CIEPLEJ.
NA OKRES ZIMOWY, ZABIERZCIE SWEGO PSA DO DOMU, GARAŻU, KOTŁOWNI... TAM GDZIE JEST CIEPŁO. NIE TRZYMAJCIE PSA NA PODWÓRKU!!!
W OKRESIE ZIMOWYM, KONIECZNIE DOLEWAJCIE PSOM DO WODY, OLEJ JADALNY. WTEDY WODA NIE ZAMARZA DO KOŃCA."