Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

witajcie ciotki, niestety nie mogłam po chłopaka pojechać dzisiaj jestemzałamana wczoraj pojechałam do Białej Podlaski po Lorii i nawet nie dojechałam!! w Warszawie auto misię rozkraczyło:(:( poszła uszczelka pod głowicą, musiałm lawetą wracać do Opola, i jestem uziemiona:( nic nie wiem nic nie mogę określić kiedy Kalviś będzie z nami:( w tym tygodniu na pewno ale nie wiem dokładnie kiedy:(

Posted

część cioteczki, autko powinnam mieć w piątek więc najpóźniej na weekend Kalviś będzie już z nami, ale narazie to jeszcze kolegę maltretuję abypo chłopaka szybciej jechać bo u szkoleniowca każdy dzień to 18 zł:( musze go szybko zabrac bo zbankrutuję chłopak i tak już ma mega dług:( Kava wiem że Paj robiła mu ogłoszenia, i nawet kiedys wykupiłam u niej dodatkowo na bazarku 60 ogłoszeń, ale niestety nie ma ich tuna wątku wszytskich gdzie są i do kiedy... wiec nie wiem czy cos jest jeszcze aktualnego, ja w zeszły czwartek wydrukowałam mu ogłoszenia i powystawiałam w hipermarketach i na przystankach pokleiłam mam jeszcze takie małe ogłoszenia w formacie dl ale to na akcje rynek, jak juz Kalviś będzie z nami to pójdziemy z Karmelcią na rynek do Opola i bedziemy rozdawać ludzią ulotki i będzie z nami Kalviś jakby ktoś chciał to bedzie mógł go pogłaskać itd od razu zobaczy go... mam nadzieję że wtedy sięcoś ruszy:(

Posted

Po Kalvinka jedziemy juz na bank w niedzielę mam nadzieję że już zbędnych ekscesów nie będzie po drodze:) jak dobrze pójdzie cioteczki to około 18 w niedzielę będą na wątku nowe fotosy chłopaczka:)

Posted

[quote name='zioberek87']Po Kalvinka jedziemy juz na bank w niedzielę mam nadzieję że już zbędnych ekscesów nie będzie po drodze:) jak dobrze pójdzie cioteczki to około 18 w niedzielę będą na wątku nowe fotosy chłopaczka:)[/QUOTE]

nic nie mowie, aby nie zapeszyc....zycze dobrej drogi

Posted

[quote name='zioberek87']Po Kalvinka jedziemy juz na bank w niedzielę mam nadzieję że już zbędnych ekscesów nie będzie po drodze:) jak dobrze pójdzie cioteczki to około 18 w niedzielę będą na wątku nowe fotosy chłopaczka:)[/QUOTE]
...szerokiej drogi...

Posted

ciotki możecie peszyć:) ja się zabezpieczyłam:)po Kalvinka jedziemy w niedzielę z Karmelcią i moim kolegą który mi auto robił:) także mamy na pokładzie mechanika:) ha ha ha śmieje się bo powiedział że na bank auto sprawne:) ale tej uszczelki nie szło przwidzieć także zabieramy go ze sobą:)