zioberek87 Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 witajcie ciotki, niestety nie mogłam po chłopaka pojechać dzisiaj jestemzałamana wczoraj pojechałam do Białej Podlaski po Lorii i nawet nie dojechałam!! w Warszawie auto misię rozkraczyło:(:( poszła uszczelka pod głowicą, musiałm lawetą wracać do Opola, i jestem uziemiona:( nic nie wiem nic nie mogę określić kiedy Kalviś będzie z nami:( w tym tygodniu na pewno ale nie wiem dokładnie kiedy:( Quote
zioberek87 Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 zapraszamy wszystkie cioteczki i wszystkich wujaszków!! Kalvinek się ucieszy:) już tak się doczekać nie mogę kiedy go przytulę:( Quote
marra Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 No niestety, jak to mówią złośliwość rzeczy martwych...miejmy nadzieje że Kalviś dotrze do Was za pare dni:) Quote
AMELIA64 Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Powodzenia Kalvinku!!!![IMG]http://img294.imageshack.us/img294/3342/pieseklizeve9.gif[/IMG] Quote
Kava Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 ziober, jak wyglada z ogloszeniami Kalvisia? bo jakby co akrum robi bazarek , zafundowalabym malemu... Quote
zioberek87 Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 część cioteczki, autko powinnam mieć w piątek więc najpóźniej na weekend Kalviś będzie już z nami, ale narazie to jeszcze kolegę maltretuję abypo chłopaka szybciej jechać bo u szkoleniowca każdy dzień to 18 zł:( musze go szybko zabrac bo zbankrutuję chłopak i tak już ma mega dług:( Kava wiem że Paj robiła mu ogłoszenia, i nawet kiedys wykupiłam u niej dodatkowo na bazarku 60 ogłoszeń, ale niestety nie ma ich tuna wątku wszytskich gdzie są i do kiedy... wiec nie wiem czy cos jest jeszcze aktualnego, ja w zeszły czwartek wydrukowałam mu ogłoszenia i powystawiałam w hipermarketach i na przystankach pokleiłam mam jeszcze takie małe ogłoszenia w formacie dl ale to na akcje rynek, jak juz Kalviś będzie z nami to pójdziemy z Karmelcią na rynek do Opola i bedziemy rozdawać ludzią ulotki i będzie z nami Kalviś jakby ktoś chciał to bedzie mógł go pogłaskać itd od razu zobaczy go... mam nadzieję że wtedy sięcoś ruszy:( Quote
beta ata Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 Przyszłam :-) Nie bardzo rozumiem, co i jak , bo nie czytalam jeszcze, ale jedno wiem, fajny psiur :-) Quote
Maria1957 Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Dołączam do grona odwiedzających Kalvinka....i ślę miziaki dla psiaczka.... Quote
zioberek87 Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 bardzo dziękuję:) chłopak bidny mało ciotek ma na wątku:) mam nadzieję że grono się poszerzy:) Quote
unixena Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 Hej Kalvinku [IMG]http://www.sirmi.ic.cz//smajl/33.gif[/IMG] Quote
zioberek87 Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 Po Kalvinka jedziemy juz na bank w niedzielę mam nadzieję że już zbędnych ekscesów nie będzie po drodze:) jak dobrze pójdzie cioteczki to około 18 w niedzielę będą na wątku nowe fotosy chłopaczka:) Quote
Kava Posted February 10, 2012 Posted February 10, 2012 [quote name='zioberek87']Po Kalvinka jedziemy juz na bank w niedzielę mam nadzieję że już zbędnych ekscesów nie będzie po drodze:) jak dobrze pójdzie cioteczki to około 18 w niedzielę będą na wątku nowe fotosy chłopaczka:)[/QUOTE] nic nie mowie, aby nie zapeszyc....zycze dobrej drogi Quote
Maria1957 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 [quote name='zioberek87']Po Kalvinka jedziemy juz na bank w niedzielę mam nadzieję że już zbędnych ekscesów nie będzie po drodze:) jak dobrze pójdzie cioteczki to około 18 w niedzielę będą na wątku nowe fotosy chłopaczka:)[/QUOTE] ...szerokiej drogi... Quote
zioberek87 Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 ciotki możecie peszyć:) ja się zabezpieczyłam:)po Kalvinka jedziemy w niedzielę z Karmelcią i moim kolegą który mi auto robił:) także mamy na pokładzie mechanika:) ha ha ha śmieje się bo powiedział że na bank auto sprawne:) ale tej uszczelki nie szło przwidzieć także zabieramy go ze sobą:) Quote
Kava Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 no to macie wesoly autobusik... i dobrze, lepiej ze oparzony na zimne dmucha, niz mialby drugi raz sie sparzyc.... Quote
Recommended Posts