Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zioberek87 napisał(a):
tu masz rację, Kalvin w mig by się do domku wprowadził to takaprzylepa która lubi spać w łożku:)

Wiadomo :D każdy psiak ma takie ukryte chęci spania w łóżku ;)

Posted

hej cioteczki,nie dzwoniłam do Pana Marka, dziś zadzwonie i mu powiem że wstępnie w niedzielę po chłopaka będziemy:) mam nadzieję że Karmelcia i Danavas mi potowarzyszą:) zresztą teraz chłopak musimieć cały czas kontakt z ludzmi bo musimymu często mówić "nie wolno" aby sobie zakodował:)
Pan Marek powiedział że to bardzo dobry psiak i możemy spokojnie go rozgłaszać bo to sam miziak:)

Posted

piescofajnyjest napisał(a):
a napiszcie mi tylko.....jak to sie stalo, ze Kalvinek u Pana Marka wyladowal????

w skrócie:) był u Paji w dt i jak przyjechałam go kiedyś odwiedzić to sie na mnie rzucił. Rozmawiałam później z Pają i zasugerowała mi zmianę dt bo Kalvin za bardzo sie do niej przyzwyczaił i do jej psiaków szczególnie suni Molci. Szukałam mu domku razemz danavas i znalzałyśmy u Karmelci koło Opola, czyli miałabym do niego blisko:) 22 stycznia (niedziela) po skzole odebrałam Kalvina od Paji i wiozłam go do Karmelci a on też się na nią rzucił i karmelcia powiedziała że psiak ma problemy i trzeba go dać do szkoleniowca, a że miała numer kom od Pana Marka z Zielonej góry to też tam go powiozłyśmy, a teraz w niedzielę po 2 tygodniach pobytu tam jest chłopak zabierany spowrotem do karmelci:)

Posted

o to bedzie karmelcia miala pelne rece roboty... dwa nowe psiaki w tym samym czasie....
w piatek wieczorem Milka a w niedziele Kalvis....
trzymam kciuki na dobry poczatek....