zioberek87 Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 tu masz rację, Kalvin w mig by się do domku wprowadził to takaprzylepa która lubi spać w łożku:) Quote
zioberek87 Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Cześć Kalvinku dokładnie za tydzień już będziemy po Ciebie jechać:) Quote
Aimez_moi Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Zagladam sobie do parowczaka slodkiego a tu tyle zmian...... Quote
marra Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 zioberek87 napisał(a):tu masz rację, Kalvin w mig by się do domku wprowadził to takaprzylepa która lubi spać w łożku:) Wiadomo :D każdy psiak ma takie ukryte chęci spania w łóżku ;) Quote
zioberek87 Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 ciotki mam nadzieję że w niedziele zabiorę chłopaka do Karmelci to porobię mnustwo fotek abyscie zobaczyły"wyszkolonego" Kalvisia:) Quote
piescofajnyjest Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 to bedziemy czekac...a co tam?? Quote
zioberek87 Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 hej cioteczki,nie dzwoniłam do Pana Marka, dziś zadzwonie i mu powiem że wstępnie w niedzielę po chłopaka będziemy:) mam nadzieję że Karmelcia i Danavas mi potowarzyszą:) zresztą teraz chłopak musimieć cały czas kontakt z ludzmi bo musimymu często mówić "nie wolno" aby sobie zakodował:) Pan Marek powiedział że to bardzo dobry psiak i możemy spokojnie go rozgłaszać bo to sam miziak:) Quote
piescofajnyjest Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 a napiszcie mi tylko.....jak to sie stalo, ze Kalvinek u Pana Marka wyladowal???? Quote
zioberek87 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 piescofajnyjest napisał(a):a napiszcie mi tylko.....jak to sie stalo, ze Kalvinek u Pana Marka wyladowal???? w skrócie:) był u Paji w dt i jak przyjechałam go kiedyś odwiedzić to sie na mnie rzucił. Rozmawiałam później z Pają i zasugerowała mi zmianę dt bo Kalvin za bardzo sie do niej przyzwyczaił i do jej psiaków szczególnie suni Molci. Szukałam mu domku razemz danavas i znalzałyśmy u Karmelci koło Opola, czyli miałabym do niego blisko:) 22 stycznia (niedziela) po skzole odebrałam Kalvina od Paji i wiozłam go do Karmelci a on też się na nią rzucił i karmelcia powiedziała że psiak ma problemy i trzeba go dać do szkoleniowca, a że miała numer kom od Pana Marka z Zielonej góry to też tam go powiozłyśmy, a teraz w niedzielę po 2 tygodniach pobytu tam jest chłopak zabierany spowrotem do karmelci:) Quote
Kava Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 o to bedzie karmelcia miala pelne rece roboty... dwa nowe psiaki w tym samym czasie.... w piatek wieczorem Milka a w niedziele Kalvis.... trzymam kciuki na dobry poczatek.... Quote
zioberek87 Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 tak:) z doskoku bedę jej pomagać:) cieszę się że już za niedługo niedziela i zobaczą Kalvinka:) Quote
Aimez_moi Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Fajnie, ze w sumie Parowczak jest bezproblemowy.....:) Quote
piescofajnyjest Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 dzieki za wprowadzenie:) to ja bede trzymac kciuki Quote
zioberek87 Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 proszę bardzo:):):) cieszę się niezmiernie że już czwartek:) jeszcze pt so i NIEDZIELA :) Quote
zioberek87 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Witamy witamy wszystkie cioteczkii wujaszków:) Kalvinek za niedługobedzie już z nami:) Quote
zioberek87 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 dobranoc Kalvinku, o 12 mamy być po Ciebie:) Quote
Recommended Posts