Aimez_moi Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Duzo zdrowia dla Pai zycze......:) i cierpliwosci dla Parowczaka.....:) Quote
Paja Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 U nas okej,Kalvin po kolacji już odpoczywa.Pewnie później pójdziemy jeszcze na jakiś spacerek. Zioberek szykuj ulotki ,mam nadzieje ,ze to będzie udana akcja. Quote
zioberek87 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 szykuje szykuje Paja słońce ale mam pewienproblem musze akcje przelozyc na czwartek wpon mam znowu jezdzeniepo lekarzach z mama a po ostatnim to wiem jak to bedzie... w wtorek nie moge bo praca i szkolenie w srode zobowiazalam sie juz wcezsniej ze zawioze psiaka do poznania do ds wiec czwartek pasuje Ci?? w piatekznowu niebomoj dyrektor przyjezdza i mamycalodniowe warsztaty:( masakra urwaniepepka a od tego chyba jestem chora:( Quote
Paja Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Ziober zdrowie mamy najważniejsze,a ulotki mogą poczekać to nie zając. Więc wstępnie jesteśmy umówione na czwartek. A kalvin zrobił sobie dzisiaj bubu w nosek,nie mogłam mu wytłumaczyć żeby nie pomagał mi przy piecu.. Ale na szczęście ma malutkie dwie ryskę tylko.Wogóle to on jest kradziejem węgla i innych sprzętów które znajdzie na swojej drodze i co oczywiście wszystko do domu mi przynosi :) Quote
zioberek87 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 to się cieszę że Ci czawrtek w miare pasuje bede jeszcze do Ciebie dzwonic w srode to dokładnie sie umówimy na konkretną godz... Kalvin kleptoman:) jakos mnie to nie dziwi:) Quote
zioberek87 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 czesc chłopaku jak sie czujesz:)?jaka uWas pogoda bo u mnie caly czas pada..:( Quote
Aimez_moi Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Odwiedzam parowczaka slodkiego.....:) Quote
Kava Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 pada chyba na calym swiecie....ja juz tez mam tego dosyc.... ale psiakom to jakos nie przeszkadza.... Quote
Paja Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 U nas pada,ale kalvinowi to nie przeszkadza by latać po podwórku i psocić. Właśnie pałaszuje miskę w kuchni a słychać go tak jak by jadł u mnie w pokoju na głowie. Mam nadzieje ze w czwartek nie będzie padać.Zioberek o której ty byś planowała być u mnie? Quote
zioberek87 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 Paja nie wiem, dostosuje się:) o ktorej mambyc abysmy najwiecej ludzi wylapały na rynku:) aha doszły szelki??? Quote
Paja Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Zioberek nie wiem chciała bym się jutro zobaczyć z moim tz pózno wieczorem i do domu wróciła bym w czwartek koło 8 ale to jeszcze nie pewne. szczerze środek tygodnia to troszku lipny dzień na ulotki wiec myślę ,żeby być na rynku nie wczesniej jak po 12 Co do szelek to dalej nie doszły,jestem w szoku bo moje zamówione wszystkie paczki przed świętami też zeszły dopiero wczoraj. Listonoszka też była w szoku bo podjeżdża pod nasz dom a tam 5 paczek do mnie ,4 do bratowej i kupa listów do reszty domowników.Żebyście widziały jej mnie. Zapytaj na bazarku z szelkami o numer nadania przesyłki to w czwartek po drodze wbijemy do mnie na pocztę. Quote
Paja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 (edited) W końcu dzisiaj przyszły szelki Kalvina,nie mogły przyjść szybciej bo były nadane 09.01 a dziś mamy 11.01 Pasują na niego jak ulał,a ile się nawiercił jak je dostosowywałam do niego to głowa mała. Zaraz idziemy na spacerek,postaram się o jakieś fotki :) coś tam jest? ktoś tam idzie? gimnastyka.. znudzony.. azorek do nogi.. Edited January 11, 2012 by Paja Quote
Paja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 tak pomagałem paji z piecem.. no chodżmy,szybciej.. Na warcie: Quote
danavas Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 u lala:) w niebieskim mu do twarzy (pyszczka):) Quote
piechcia15 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 kalvina allegro z nowym tekstem: http://allegro.pl/zaginal-dom-ten-wymarzony-dla-mlodego-kalvina-i2051910996.html przydałoby mu się jakieś ładne ostre zdjęcie portretowe aby zrobić z niego miniaturkę.Może uda się chłopaka obfocić:) Quote
Paja Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 piechcia15 dzięki wielkie za allegro :) Z moim aparatem ciężko jak widzisz każde zdjęcie moje jest inne a aparat ciągle ten sam. Ale pomyślimy coś jutro na rynku o zdjęciach. Quote
zioberek87 Posted January 12, 2012 Author Posted January 12, 2012 cieszę się z szelek, ładnie muw nich, mam nadzieję że do tego są mocne:) nosek- masakra gdzie on go pcha,bedzie miał nauczkę:( co do dziś:( czekam aż mama się obudzi i tak jak ustaliłyśmy bede dzwonic o 11 masakra, glupiomi bo robie ciagle wyszczały... nie wiem jak mam to rozwiązać... Quote
zioberek87 Posted January 13, 2012 Author Posted January 13, 2012 czesc kalvinku moj ty kochany, mialysmy zrobic akcje a przezemnie nie wyszło:( kurde szkoda mam nadzieje ze maci sie polepszy i wyskoczymy na rynek wrocławski i wyrwiemy Ci jakis porzadnych ludzi którzy Cię beda kochać:) Quote
zioberek87 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 dzien dobry wszystkim:) Kalvinku uszy do góry, muszę jakoś wykoptować troszkę czasu dal Was i przyjechać do Wrocka... dziś mama o niebo lepiej zobaczymy jak jutro, wczoraj była tragedia, ale jak jej dobry stan się polepszy i utrzyma to w pon wpadam, ale narazie to tylko dyrdymałki, wszystko zalezy od mojej mamuśki:) Quote
Paja Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 (edited) ......................... Edited January 15, 2012 by Paja Quote
Kava Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 zapraszam na bazarek.....tutaj kazda znajdzie cos dla siebie... kolczyki, kolczyki, kolczyki http://www.dogomania.pl/threads/220749-CUDOWNE-KOLCZYKI-35-sztuk!!-Zbieramy-dla-Fundacji-GA!!-Do-15.01.2012-godz.21-00!! Quote
Paja Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Przepraszamy za mała nie obecność ,ale mieliśmy małe problemy pierw Kalvin ugryzł kolegę mojego taty jak wyszli razem na podwórko i miałam spore nieprzyjemności... No a dziś szykowałam Bezia do transportu i pojechał już chłopak po 12 w drogę... Później masa zakupów no i dopiero udało mi się usiąść na chwilkę... Quote
Recommended Posts