Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zioberek87']ok Kava będę śledzić:) Paja mam nadzieję że już lepiej się czujesz ja zdychałam pon wt i środę a w czoraj jechałam z danavas po Ramirę aż za poznań a potem na tymczas pod warszawę:) wyjechałam o 5 a wróciłam o 3 w nocy masakra 1250 km ooooooooogggggggggggrrrrrrrrroooooooooommmmmmmmmmnnnnnnnnnneeeeeeeee tulaski i buziaki dla ogonistych:)[/QUOTE]

o kurna, to makabryczna trasa....dziewczyno, zrobilas tyle kilosow dla jednego psiaka? to sie nazywa zaangazowanie.... podziwiam i zdejmuje czapke....

wiem, co to znaczy bo nieraz sama smigalam tyle kilosow, a teraz po ciemku jezdzi sie nie zbyt wesolo, przynajmniej mnie....

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:) dałam radę ja chciałabym wszystkim pomóc wczoraj jeszcze wiozłam sunie z 5 szczeniakami:) masakra maluchy zaczęły piszczęć i się aferować i skończyło się na tym że koleżance mama na kolanach z przodzu siedziała na niej 3 maluczy i u mnie na kolanach dwa:) a tył pusty ha ha ha to była radocha całe poszczane byłyśmy waliłyśmy na kilometr ale radocha była:) Paja a ostatniomiałam się Ciebie spytać o uszka naszego chłopa... dobrze już? daje sobie je czyścić???:)

Posted

[quote name='Kava']o kurna, to makabryczna trasa....dziewczyno, zrobilas tyle kilosow dla jednego psiaka? to sie nazywa zaangazowanie.... podziwiam i zdejmuje czapke....

wiem, co to znaczy bo nieraz sama smigalam tyle kilosow, a teraz po ciemku jezdzi sie nie zbyt wesolo, przynajmniej mnie....[/QUOTE]
Kava...to nie dla psiaka...ona to zrobiła dla mnie bo nie może beze mnie żyć:eviltong:

Posted

Zapraszam do konkursu cioteczki, Was i wasze psinki...:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/216591-Miss-i-Misster-Dogo-II-edycja-do-14-01-2012-do-22-00?p=17867426#post17867426[/url]

Posted

danavas napisał(a):
Kava...to nie dla psiaka...ona to zrobiła dla mnie bo nie może beze mnie żyć:eviltong:

to rozumiem... nie ma to jak prawdziwi fani....

mnie przygalby sie tez ktos taki....w czwartek pojade z potencjalnym "nowym domkiem" wybierac psiaka do DT.... zrobie cos z 800 km....
trzymajcie kciuki , pazurki i lapki aby wyszlo i "nowy domek" znalazl swoja nowa milosc.....

Posted

kto sie lubi, ten sie czubi.....

eh, dziewuszki.....
witam w ten poniedzialek....mokry, ciemny, szary....
nie ma w nim nic z przedswiatecznego nastroju....
tylko radio trzyma fason i dudli jak co roku....
wytrzymac nie idzie...

Posted

Witamy cioteczki,u nas świeci słonko i jest lekki wiaterek.Kalvis penetruje podwórko z reszta badziory.Disio śpi w domku,bardzo się o dziadzia martwię bo je bardzo mało i całe dnie praktycznie przesypia.Wieczorkiem wrzucę jakieś fotki teraz idę się ponownie umówić do lekarza..:(

Posted

Tak sobie spałem dopuki nie przylazła Paja...

Leniuszku wstawaj..

Małe przytulaski na dzieńdobry..

Co będziemy tu robić..?

Paja przed chwila coś z tym robiła..ja tez chcę!

Posted

Białe,w ciapki,miękkie i bez zapachowe.hmm do czego to służy?

No Paja znów to urzywarz i warczysz na to?

Już wiem trzeba to urwać i nawarczeć na to..

No nie moge zmęczyłem się i przydało by się napić..

Posted

Paja z tego spożywa to ja chyba też mogę?

Gdzie ten kurek..

Jak nawarcze na nia jak na srajtaśme to napewno poleci..

No w końcu się napiłem...to wcale nie takie trudne zrobić dziurę...

Posted

I powoli Kalvinek żegna cioteczki i wujaszków.

Żegnam czule i namiętnie:

Do zobaczenia w krótce,bo teraz musze wziąść kapiel,zaczynając od łapek.

Posted

cześć cioteczki:) sorki byłam 4 dni na szkoleniu w obornikach śląskich masakra, wzięłam laptopa ale net mi działał w niedzielę tylko i trochę w pon dlatego nie miałam możliwości wejscia do Was:) ale zato jaka miła niespodziankę mi zafundowałaś Pajo:) takie cudne foteczki:) hi hi hi świetne:) dziś dopiero wróciłamprzed godzinką masakraale jestem padnięta...

Kava bardzo dziękuję za link z bazarkiem zaraz wejdę i zamówię mu coś fantastycznego, Paja wkleję tu fotę a Ty powieszmi czy na grubaska to wlezie:D ogromne ucałowania dla ogonków i wykochaj Kalvisia odemnie:) na weekend będę w wrocku- szkoła ale nie wiem czy dam rade podskoczyć bo mamy podobno jakąś wigilię itd:)

aha i przelałam Ci przed chwilką $, kombinuję coś z innym dt i jest opcja na styczeń najwcześniej ale musze to jeszcze dograć z Danavas...