Kava Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Paja, a czy to Kalvis wczoraj pozarl kable na dogo.... bo nie za nic nie mozna bylo wejsc? P.S. pracujemy nad transportem miskow do was.... Quote
zioberek87 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 masakra ja też wczoraj próbowałam i dupa... Quote
zioberek87 Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 a codopracowania nad niszczeniem to masakra , mam nadzieję że nic Ci nie nabroił... to on w takim razie w tym swoim legowisku musi mieć burdel na sto dwa:) Ty zabierzesz a on znowu sobie coś przyniesie:) a Junior to u Ciebie jest Ojcem Chrzestnym:):):) on tam trzyma władze:) Quote
Paja Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 kabli z dogo to nie zżarł nam też wczoraj nie działało dogo a później ogóle net poszedł spać. Kalvin już nas nauczył jak zabezpieczać kable i kontakty. A jego miejsce sprzątam 2 razy dziennie ze ,,śmieci,,legowisko już zjadł został sam spód który właśnie się pierze. Quote
zioberek87 Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 ha ha ha ja się nabijałam że Kalvin to kleptoman co znajdzie to sobie przywłaszczy i do swojego legowiska... słonko weź mi wyślij na pwswój dokładnyadres bo chce wam te szeli zamówić na bazarze z dogo i podam odrazu Twój adres:) Quote
zioberek87 Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 hopsik szybciutko na górę:) Quote
zioberek87 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 cześć Kalvinku:) co u Ciebie psotnikumam nadzieję że nic Paji nie nabroiłeś:) ogromne całusy od ciotek:) Quote
Kava Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 stawiam ciacho..... vetka powiedziala, ze Anton moze wyjsc z tego....pozostanie do konca zycia watrobowcem.... i na diecie.... Quote
zioberek87 Posted December 1, 2011 Author Posted December 1, 2011 Kava to bardzo się cieszę:) naprawde bardzo dobrze że tak się zadziałało chwała Bogu wetowi no i Tobie:) Quote
Paja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Oby Anton z tego wyszedł liczę na to..Ciasto zabierz jestem na diecie ;) Kalvis rozrabiaka nudził sie dziś na podwórku i poszli przez siatkę z Molcia do sasiada odwiedzić dwa owczarki. Nie spodobało się to jego dwum sąsiada i dali im wciry-przegonili ich tak po swoim podwórku ,ze zabierałam dychające ,,zwłoki,, do domu.W domu się napił pospał sporo i zaczoł rozrabiac w stylu dawaj to co na suszarce się suszy bo mam za mało w kenelu.Jak już się wybawił zrobiliśmy niewielki spacerek.Następnie zjadł kolacje i teraz kołami do góry leży obok mnie i co jakiś czas chrapnie sobie głośno i wyraźnie na znak ze tu jest.Za niedługo przerzucę go do kenela,sen ma twardy wiec pewnie się nie przebudzi nawet.Kalvin idealnie by sie nadawał dla osoby aktywnej uprawiajacej pse sporty wczoraj poraz pierwszy zainteresowało go frishibe i zabawy nie było końca. Quote
zioberek87 Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 mówisz że frishbie :) on jest aktywny nie ma co tu się kłócić:) chciałabym aby mi się telefon urywał po niego masakra.... a tu jeszcze ani jeden niezadzwonił...:( Quote
Paja Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Witamy po krótkiej przerwie jak ogarnę trochę wszystko to powklejam fotki z weekendu. Quote
zioberek87 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 ja także Was opuściłam na trochę... jak tam nasz Kalvin??? jak się ogarniesz to fotki mile widziane jak zawsze:) Quote
Kava Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 witam mikolajkowo wszystkie cioteczki i Kalvisia.... oraz wszystkie inne kudlacze.... co tam poznajdowalyscie w bucikach? Quote
zioberek87 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 :):):) mi tam mikołaj rózgę przyniósł:) Quote
zioberek87 Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Paja kurczaki jak na złość nikt szelek na dogo nie sprzedaje jak coś to są ale takie małe jak na yorka:) ale będę obczajać dalej:) ucałuj grubaska:) Quote
Kava Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='zioberek87']Paja kurczaki jak na złość nikt szelek na dogo nie sprzedaje jak coś to są ale takie małe jak na yorka:) ale będę obczajać dalej:) ucałuj grubaska:)[/QUOTE] poczekaj kilka dni, Fundacja Grey Animals bedzie robila nowy bazarek i beda rozne kolorowe szelki etc... Quote
Paja Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Witamy,myślałam iż był koniec świata tak się źle czułam 2 dni.Dziś mi troche lepiej,ale niewiele.Na pewno wstawię dziś fotki tylko czekam na swój aparat.Ogony do skarpety dostały mix smakołyków. Quote
Paja Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Lekka lipa jak posprawdzałam te zdjęcia bo są zamazane,mój aparat coś nie lubi dworu. A tam gdzie są dobre fotki z dworu to widać sama dupke... Quote
zioberek87 Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 ok Kava będę śledzić:) Paja mam nadzieję że już lepiej się czujesz ja zdychałam pon wt i środę a w czoraj jechałam z danavas po Ramirę aż za poznań a potem na tymczas pod warszawę:) wyjechałam o 5 a wróciłam o 3 w nocy masakra 1250 km ooooooooogggggggggggrrrrrrrrroooooooooommmmmmmmmmnnnnnnnnnneeeeeeeee tulaski i buziaki dla ogonistych:) Quote
Aimez_moi Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Zioberek87........:) super, ze jestes juz na "chodzie".....:):) Jestes wielka ....:) tyle kilometrow przejechac sama......:):) Quote
danavas Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 taka ślicznotę przewiozła prze pół polski...naćpana Tigerem Ziober:) [url]http://www.dogomania.pl/threads/191297-W-wakacje-wyrzuca-się-psy-jak-śmieci-czyli-parkingowa-sunia-ZBIERAMY-DEKLARACJE[/url] Quote
Recommended Posts