Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a codopracowania nad niszczeniem to masakra , mam nadzieję że nic Ci nie nabroił... to on w takim razie w tym swoim legowisku musi mieć burdel na sto dwa:) Ty zabierzesz a on znowu sobie coś przyniesie:) a Junior to u Ciebie jest Ojcem Chrzestnym:):):) on tam trzyma władze:)

Posted

kabli z dogo to nie zżarł nam też wczoraj nie działało dogo a później ogóle net poszedł spać.
Kalvin już nas nauczył jak zabezpieczać kable i kontakty.
A jego miejsce sprzątam 2 razy dziennie ze ,,śmieci,,legowisko już zjadł został sam spód który właśnie się pierze.

Posted

ha ha ha ja się nabijałam że Kalvin to kleptoman co znajdzie to sobie przywłaszczy i do swojego legowiska... słonko weź mi wyślij na pwswój dokładnyadres bo chce wam te szeli zamówić na bazarze z dogo i podam odrazu Twój adres:)

Posted

Oby Anton z tego wyszedł liczę na to..Ciasto zabierz jestem na diecie ;)

Kalvis rozrabiaka nudził sie dziś na podwórku i poszli przez siatkę z Molcia do sasiada odwiedzić dwa owczarki.
Nie spodobało się to jego dwum sąsiada i dali im wciry-przegonili ich tak po swoim podwórku ,ze zabierałam dychające ,,zwłoki,, do domu.W domu się napił pospał sporo i zaczoł rozrabiac w stylu dawaj to co na suszarce się suszy bo mam za mało w kenelu.Jak już się wybawił zrobiliśmy niewielki spacerek.Następnie zjadł kolacje i teraz kołami do góry leży obok mnie i co jakiś czas chrapnie sobie głośno i wyraźnie na znak ze tu jest.Za niedługo przerzucę go do kenela,sen ma twardy wiec pewnie się nie przebudzi nawet.Kalvin idealnie by sie nadawał dla osoby aktywnej uprawiajacej pse sporty wczoraj poraz pierwszy zainteresowało go frishibe i zabawy nie było końca.

Posted

[quote name='zioberek87']Paja kurczaki jak na złość nikt szelek na dogo nie sprzedaje jak coś to są ale takie małe jak na yorka:) ale będę obczajać dalej:) ucałuj grubaska:)[/QUOTE]

poczekaj kilka dni, Fundacja Grey Animals bedzie robila nowy bazarek i beda rozne kolorowe szelki etc...

Posted

Witamy,myślałam iż był koniec świata tak się źle czułam 2 dni.Dziś mi troche lepiej,ale niewiele.Na pewno wstawię dziś fotki tylko czekam na swój aparat.Ogony do skarpety dostały mix smakołyków.

Posted

Lekka lipa jak posprawdzałam te zdjęcia bo są zamazane,mój aparat coś nie lubi dworu.
A tam gdzie są dobre fotki z dworu to widać sama dupke...

Posted

ok Kava będę śledzić:) Paja mam nadzieję że już lepiej się czujesz ja zdychałam pon wt i środę a w czoraj jechałam z danavas po Ramirę aż za poznań a potem na tymczas pod warszawę:) wyjechałam o 5 a wróciłam o 3 w nocy masakra 1250 km ooooooooogggggggggggrrrrrrrrroooooooooommmmmmmmmmnnnnnnnnnneeeeeeeee tulaski i buziaki dla ogonistych:)

Posted

taka ślicznotę przewiozła prze pół polski...naćpana Tigerem Ziober:)
[url]http://www.dogomania.pl/threads/191297-W-wakacje-wyrzuca-się-psy-jak-śmieci-czyli-parkingowa-sunia-ZBIERAMY-DEKLARACJE[/url]