yunona Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Znaczy dobrze poczuł się w nowym domku i jest szczęśliwy.:loveu: Fajnie, że dobre wieści są a jak się wszystko dotrze to będzie jeszcze lepiej.:lol::multi::multi: Quote
Akrum Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 A ja mam kolejne wieści z DS od Kubusia :multi::multi::multi: Wklejam maila - mam nadzieję, że mi Iza wybaczysz :) Witaj, Kubuś czuje się dobrze. Już w domu nie sika. Do wet. wybieramy się w tym tygodniu... Na uszku jest jeszcze mała ranka i b. powoli zasycha. Ale wczoraj Kuba zdjął sobie całą obrożę, więc kołnierz odstawiliśmy. Stale biega za Zulą.... Jest bardzo grzeczny i słodki.... Przy tym drugim uchu wycięłam kołtuny... Do łożka nie wskakuje, a jak biorę go na kanapę to zaraz zeskakuje. Śpi pod łóżkiem, w koszu nie chce. Chodzi za mną krok w krok. Na spacerach lubi bawić się z innymi psami i trochę już słucha. Najlepszą ma minę jak jest zadowolony, taki uśmiechnięty pies. Pozdrawiamy Cię serdecznie, czy już masz jakiegoś nowego tymczasowicza? Kubuś oczywiście przesyła buziaczki. Iza Aaaaa Kubuś szczęśliwy i ja jestem szczęśliwa :) Pewnie się chłopak przyzwyczaił do spania pod łózkiem, bo u mnie tak sypiał :) Quote
AMIGA Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Oj jakie fajne wieści :-) Ja mam też teraz tymczasowicza, który nie sypia ze mną w łóżku. To dla mnie zupełna nowość, bo każdy dotychczasowy, z najgorszych nawet warunków wzięty szczeniak natychmiast doznaje olśnienia do czego służy wersalka :-) Quote
Isadora7 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Na takie wątki wpada sie aby złapac oddech Quote
Akrum Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 napisałam maila do domku Kubusia :) swoją drogą - AMIGA - nie chciałabyś się przejść na wizytę PA?? Quote
Akrum Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Pewnie już ciocie o Kubusiu zapomniały, ale ja chłopaka kochanego nadal pamiętam i w poniedziałek z tej okazji z Izą (pańcią Kubusia) rozmawiałam :) Kubuś ma się super, śpi razem z jamniczką Zulą, to kochany pieszczoch, ale też zawadiaka. Jak mu się coś nie spodoba, to potrafi nawet ostrzegawczo ugryźć :roll: Na spacerach jak był spuszczany, to niestety podbiegał do ludzi i do nogawek doskakiwał :mad:, więc teraz już tylko na smyczy musi chodzić :) A w ogóle to Kubuś potrafi sobie drzwi otwierać - uwierzycie?? Taki niskopodłogowiec, a tak wysoko skacze do klamek :) Ogólnie domek jest z Kubusia zadowolony :loveu::loveu::loveu: mam też fotki, ale to już później wkleje, bo muszę najpierw zgrać :) Quote
Igam Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Kubuś - kangurek ;) czekamy więc na fotki :) Quote
Pyrdka Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Kochany Kubulek. Czekamy na. fotki Quote
Recommended Posts