Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pyrdka napisał(a):
Lora miała dzisiaj wyciągane szwy, została zaszczepiona i ma już swoją książeczkę zdrowia.:lol: Była :lol:bardzo grzeczna i dzielna.

dzielna dziewczynka :)
Pyrdka ile płaciłaś za szczepienia i wczorajszą wizytę??

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wstrętna żmija z Lory. Miałam przygotowane kotlety do smażenia i się wstrętny pies sam poczęstował:angryy: Będę musiała jeść same kartofelki z koperkiem:placz:

Posted

Ale cwaniara:) Czy toto zjadło wszystkie kotleciki???:lol::lol::lol:

Ciotka Twoja tymczasowiczka po prostu dba o Ciebie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Widocznie po dobroci nie chciałaś się z Lorą dzielić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

A wiesz że "kradzione jabłka" smakują najbardziej:)

Posted

Pyrdka napisał(a):
Jednego, drobiowego kotlecika. Mój przydział.Mniam, mniam.

Widocznie Lorka dba o to, byś przeszła na wegetarianizm :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Dziwi mnie brak telefonów w sprawie Lorki...
Na allegro: 108 wyświetleń, 1 obserwator i cisza...
W gazecie też jest i też zero telefonów, a takie sliczne zdjęcia ma...

Posted

Idzie zmiana pogody. Lora dzisiaj nie do opanowania:mad: Ponosi ją energia. Dwa razy zarobiła od mojego psiaka. Oj, ale był płacz:shake: ale i tak nie odpuszczała i wkurzała Franka.;)

Posted

Nie:oops: Bo robi się taka smutna jak ja ubieram.:-( Dzisiaj dla odmiany śpiący dzień i futra padnięte. Jak z tym pakietem ogłoszeń? Chętnie wykupię.

Posted

Pyrdka napisał(a):
Nie:oops: Bo robi się taka smutna jak ja ubieram.:-( Dzisiaj dla odmiany śpiący dzień i futra padnięte. Jak z tym pakietem ogłoszeń? Chętnie wykupię.

napisałam maila w tej sprawie :)

Posted

też mnie dziwi i niepokoi ta cisza...
a wczoraj ta babka się nie odezwała co mi opowiadałaś??

Edit: na allegro 136 wyświetleń, 2 obserwatorów...

Posted

Florentyna miała dzisiaj odwiedziny:lol: Manitu i Gufi to fajni i cierpliwi faceci:evil_lol: Znosili szajbniętą Lorencję.Ta szczęśliwa jak nigdy. Nikt jej nie gryzł, nie odganiał,taka była zaaferowana męskim towarzystwem.Chłopaki tylko znosili cierpliwie jej wariactwa. @ tak się cieszyła, że wylała naszą kawkę. Ale to nie ważne. Zołza była taka szczęśliwa:evil_lol:
Kocham tą lekko wyrośniętą@@@

Posted

[quote name='Pyrdka']Florentyna miała dzisiaj odwiedziny:lol: Manitu i Gufi to fajni i cierpliwi faceci:evil_lol: Znosili szajbniętą Lorencję.Ta szczęśliwa jak nigdy. Nikt jej nie gryzł, nie odganiał,taka była zaaferowana męskim towarzystwem.Chłopaki tylko znosili cierpliwie jej wariactwa. @ tak się cieszyła, że wylała naszą kawkę. Ale to nie ważne. Zołza była taka szczęśliwa:evil_lol:
Kocham tą lekko wyrośniętą@@@

Oj Ciotka, Ciotka... nakłamałaś trochę:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Maniol wcale nie jest cierpliwy, to najbardziej złośliwy brodacz jakiego kiedykolwiek poznałam- po prostu był tak onieśmielony Lorką, że chwilowo zgrzeczniał:cool3:
A Gufi był zawstydzony i nie śmiał dołączyć do bawiącej się dwójki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Poza tym, kawy tak szczerze nalałaś, że przebiegająca po stole mrówka by ją wylała, a Ty na biedną sukę zwalasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Lorencja jest CUDOWNA:loveu::loveu::loveu:
Wariatka z niej prawie taka sama jak z naszej Zuzy, ale jest fantastyczna...
Pierwsza nasza reakcja... jeju:crazyeye: jaka Ona duża:crazyeye: a śliczniejsza niż na zdjęciach:loveu:
I wiecie co, posturą (dla mnie osobiście) przypomina bigla- takiego przerośniętego, z za krótkimi uszami- daję sobie palca uciąć, że Lorka ma dziadka bigla:lol:

Prawdą jest jedynie to, że cała psia trójka padłą na koniec szczęśliwa i zasnęła...

A teraz pora na fotki:)

Posted

Lorka, ale miałaś odwiedziny :)
Maniuś, Gufi :) A Zuzia gdzie była w tym czasie??

A ja tak bardzo chciałam też przyjść, chciałam się spotkać z ogonami i Juldanami i niestety do pracy zostałam wezwana :(
I jak Wy się świetnie bawiliście, to ja w pracy gniłam :shake::shake::shake: i taki miałam piękny weekend :mad::mad::mad:

Ale widzę, że ty zadowolona z odwiedzin Lorko, miałaś z kim szaleć :)

Pyrdka nie przejmuj się wylaną kawą - to już chyba norma, bo u mnie jak kiedyś Juldany były, to też kawa była rozlana, ale to przez mojego Borka... jak doniosłam na tacy, to wyglądało, jakby tajfun przeszedł :)

Posted

Wczoraj w Kużnicy pewna babeczka wyskoczyła z auta wołają Lorka z noskiem świnki. Poznała ją i internetu. Porozmawiałyśmy chwileczkę.Wypytała na czym polega dt.