Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj biedna Lorka, ugryzł ją psiak? Jej... najważniejsze, że nie mocno i szybko się zagoi :)

No i teraz ważne, by szybko o Tobie Pyrdka zapomniała.
będzie dobrze i Lorka jest szczęśliwa, bo ma przestrzeń do biegania :)

• Replies 236
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia mam obiecane. Jeszcze dzisiaj mam je dostać.:lol:
Lorka ma się dobrze. Już próbowała zrobić podkop na sąsiednią działkę - do kurek:mad:
Nie ma z nią problemów. Czuje się w nowym domu dobrze. Obszczekuje przechodniów.
Śpi w domu. ładnie sygnalizuje swoje potrzeby.
A ja tęsknie strasznie:placz:

Posted

Wow :) jakie fajne zdjęcia :)
szczególnie to ostatnie z miśkiem, no i oczywiście to z Korą :)

I co ciotka, zadowolona jesteś z takiego domku dla Lorki??

Bo ja widzę na zdjęciach szczęśliwego psa, który znalazł swoje miejsce na ziemi :)
Do tego ma super starszą koleżankę - Korę, z którą widać, że już się dogadała :)
Zabawy z Panem i pewnie dziećmi Państwa :)

Czego chcieć więcej? :loveu::loveu:

Posted

Ale fajnie, a mówiłam Wam dziewczyny, że mój nos podpowiada, że Lorka znajdzie superowy domek, a mówiłam:D Ale wtedy nikt mi nie wierzył, hehe;) Wygląda na mega szczęśliwą, będzie dobrze, Pyrdka, trzymaj się mocno:) Dałaś jej to, czego pragnęła od zawsze:)

Czekamy na więcej szczęśliwych foteczek:):):)

Posted

Lorka śliczna jest i wiem, że będzie szczęśliwa :)
Domek ma super, ma gzie biegać, na spacery długie pewnie chodzi, ma super koleżankę, super ludzi u boku - czego chcieć więcej :)

Więcej takich domków dla naszych podopiecznych :)
Szkoda, że tak fajnych domków nie można klonować.

POZDRAWIAM NOWY DOMEK LORKI, A DLA LORKI CAŁUS W NOSEK :)

Posted

Nowe wieści z domu Lory: Babiszon kopie duże dziury w ogrodzie i wynosi buty:mad: Na szczęście nowy dom Lory bardzo cierpliwy i wyrozumiały.
Zabawa z koleżanką

Posted

Pyrdka, jak tam sobie radzisz bez Lorencji?? Mam nadzieję, że dajesz radę... W sumie to nie ma innego wyjścia, co nie??;)
Czekamy na kolejne wesolutkie zdjęcia szczęśliwej Lorki:)

Posted

Myślę codziennie co słychać u Lorenki. Wieści na bieżąco:
Witam, Lorka coraz lepiej reaguje na nasze zawołania i staje się bardziej posłuszna, jeśli można tak to określić dla psiaka, który ma niespożytą energię ;-) Nie sępi już tak przy posiłkach, coraz lepiej radzi sobie na smyczy oraz za odpowiednią nagrodą potrafi zrobić siad, leżeć oraz prosić :-D Kiedy musi zostać w domu sama przez pół dnia to widać, że jakby mogła to by nie puściła ostatniej osoby, która wychodzi z domu. Naprawdę bardzo pocieszna z niej psina i do tego inteligentna, która na pewno ożywiła nasze życie :-)

Posted

U kotka fizycznie też dobrze, psychicznie dużo gorzej. Strasznie tęskni za dotychczasowym życiem i swoim kocim partnerem. Je jak wróbelek i z kuwety korzysta raz dziennie.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Przepraszam, ze zasmiecam, ale to pilne. Bardzo prosimy o pomoc dla suni Warki z zabrzanskiego schroniska... Warka przebywa w schronisku od 9 lat, zaczyna juz podupadac na zdrowiu, tylne łapki zaczynaja odmawiac posluszenstwa. :-( Chcemy jej dac odrobine szczescia na ostatnie lata jej zycia. Zbieramy na hotelik, ale sporo jeszcze brakuje. Bardzo prosimy o wsparcie :modla:, kazdy grosz sie liczy. Oto jej watek, jesli mozesz pomoc, prosze zajrzyj:

http://www.dogomania.pl/threads/2473...le-za-kratkami-(