Akrum Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Oj biedna Lorka, ugryzł ją psiak? Jej... najważniejsze, że nie mocno i szybko się zagoi :) No i teraz ważne, by szybko o Tobie Pyrdka zapomniała. będzie dobrze i Lorka jest szczęśliwa, bo ma przestrzeń do biegania :) Quote
Pyrdka Posted August 21, 2011 Author Posted August 21, 2011 Zdjęcia mam obiecane. Jeszcze dzisiaj mam je dostać.:lol: Lorka ma się dobrze. Już próbowała zrobić podkop na sąsiednią działkę - do kurek:mad: Nie ma z nią problemów. Czuje się w nowym domu dobrze. Obszczekuje przechodniów. Śpi w domu. ładnie sygnalizuje swoje potrzeby. A ja tęsknie strasznie:placz: Quote
Akrum Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Wow :) jakie fajne zdjęcia :) szczególnie to ostatnie z miśkiem, no i oczywiście to z Korą :) I co ciotka, zadowolona jesteś z takiego domku dla Lorki?? Bo ja widzę na zdjęciach szczęśliwego psa, który znalazł swoje miejsce na ziemi :) Do tego ma super starszą koleżankę - Korę, z którą widać, że już się dogadała :) Zabawy z Panem i pewnie dziećmi Państwa :) Czego chcieć więcej? :loveu::loveu: Quote
Pyrdka Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Tak jestem szczęśliwa.:lol: Takiego domu chciałam dla świnki.:lol: Quote
agaga21 Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 lorka pewnie sporo jeszcze urośnie. fajnie, że będzie miała się gdzie wybiegać :) widać że psica zadowolona. Quote
Kiwiątko Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Ale fajnie, a mówiłam Wam dziewczyny, że mój nos podpowiada, że Lorka znajdzie superowy domek, a mówiłam:D Ale wtedy nikt mi nie wierzył, hehe;) Wygląda na mega szczęśliwą, będzie dobrze, Pyrdka, trzymaj się mocno:) Dałaś jej to, czego pragnęła od zawsze:) Czekamy na więcej szczęśliwych foteczek:):):) Quote
Akrum Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Lorka śliczna jest i wiem, że będzie szczęśliwa :) Domek ma super, ma gzie biegać, na spacery długie pewnie chodzi, ma super koleżankę, super ludzi u boku - czego chcieć więcej :) Więcej takich domków dla naszych podopiecznych :) Szkoda, że tak fajnych domków nie można klonować. POZDRAWIAM NOWY DOMEK LORKI, A DLA LORKI CAŁUS W NOSEK :) Quote
Pyrdka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Nowe wieści z domu Lory: Babiszon kopie duże dziury w ogrodzie i wynosi buty:mad: Na szczęście nowy dom Lory bardzo cierpliwy i wyrozumiały. Zabawa z koleżanką Quote
Pyrdka Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Lubię zabawę:lol: Dbam o wygląd:lol: Dbam o kondycję:lol: Czy można sklonować taki dom dla innych naszych psiaków? Quote
Akrum Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 widać że Lorka szczęśliwa, zadowolona z nowego życia :) ma odpowiednią dawkę biegania, zabaw - taki domek jest dla niej super :) Quote
Kiwiątko Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Ale super:) No właśnie, dlaczego nie idzie sklonować takich domków???;/ Quote
Kiwiątko Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Pyrdka, jak tam sobie radzisz bez Lorencji?? Mam nadzieję, że dajesz radę... W sumie to nie ma innego wyjścia, co nie??;) Czekamy na kolejne wesolutkie zdjęcia szczęśliwej Lorki:) Quote
Akrum Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Pyrdka teraz zajęta jest opieką nad kotką po amputacji łapki, ale pewnie nie raz myśli o Lorci :) Quote
Pyrdka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Myślę codziennie co słychać u Lorenki. Wieści na bieżąco: Witam, Lorka coraz lepiej reaguje na nasze zawołania i staje się bardziej posłuszna, jeśli można tak to określić dla psiaka, który ma niespożytą energię ;-) Nie sępi już tak przy posiłkach, coraz lepiej radzi sobie na smyczy oraz za odpowiednią nagrodą potrafi zrobić siad, leżeć oraz prosić :-D Kiedy musi zostać w domu sama przez pół dnia to widać, że jakby mogła to by nie puściła ostatniej osoby, która wychodzi z domu. Naprawdę bardzo pocieszna z niej psina i do tego inteligentna, która na pewno ożywiła nasze życie :-) Quote
Pyrdka Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 U kotka fizycznie też dobrze, psychicznie dużo gorzej. Strasznie tęskni za dotychczasowym życiem i swoim kocim partnerem. Je jak wróbelek i z kuwety korzysta raz dziennie. Quote
Akrum Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 kochana Lorka - super życie jej się trafiło :) Quote
Kiwiątko Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 A co tam u Lorencji?? Pyrdka, jakieś wieści, nowe zdjęcia?? Wiem, że udało jej się trafić na świetny domek, ale miło popatrzeć jaka psina szczęśliwa jest:) Quote
Pyrdka Posted September 22, 2011 Author Posted September 22, 2011 Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu odwiedzę moja kochaną paskudkę. Quote
Pyrdka Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 U Lorenki wszystko w porządku. Jest inteligentna i bardzo pojętna na szkolenie:lol: Broi jak każdy młody psiak. Quote
Akrum Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 super, że wszystko w porządku :) jak już wszystko będzie znów ok, załatwimy wszystkie bieżące i pilne sprawy - do Lorki wtedy musimy podskoczyć :) Quote
Sabina02 Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Przepraszam, ze zasmiecam, ale to pilne. Bardzo prosimy o pomoc dla suni Warki z zabrzanskiego schroniska... Warka przebywa w schronisku od 9 lat, zaczyna juz podupadac na zdrowiu, tylne łapki zaczynaja odmawiac posluszenstwa. :-( Chcemy jej dac odrobine szczescia na ostatnie lata jej zycia. Zbieramy na hotelik, ale sporo jeszcze brakuje. Bardzo prosimy o wsparcie :modla:, kazdy grosz sie liczy. Oto jej watek, jesli mozesz pomoc, prosze zajrzyj: http://www.dogomania.pl/threads/2473...le-za-kratkami-( Quote
Recommended Posts