bela51 Posted September 2, 2011 Author Posted September 2, 2011 Wpadłam w odwiedziny sprawdzic czy w zyciu Hektora szykują sie jakies zmiany ? Aniu, odwiedzałas go moze ostatnio ? Quote
Ania i Kajber Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 bela51 napisał(a):Wpadłam w odwiedziny sprawdzic czy w zyciu Hektora szykują sie jakies zmiany ? Aniu, odwiedzałas go moze ostatnio ? Widziałam Hektorka kilka razy na spacerze z p. Bolesławem w parku na Zdrowiu, wyglada pięknie, uszy suche, tylko oczy cały czas lekko zmróżone, szczególnie jedno. Jest wielki-chyba z 50 kg, ma olbrzymią siłę i energię niespożytą, na poczatku spaceru próbuje zawsze bardzo ciągnać, potem dopiero się uspakaja i idzie już pięknie przy nodze. Je Acanę Premium i nie ma już problemów z nietolerancją pokarmową. Wszystkie dwunogi na kortach bardzo kocha, boksera Bawarka nietety nie;). Chyba pozostanie już jako pies kortowy, w kojcu ze spacerami i bieganiem po terenie wymiennie z Bawarkiem, także przed nami jeszcze akcja zapewnienia mu ciepłej, porzadnej budy i słomy na zimę, bo na razie ma domek w wersji letniej. Quote
bela51 Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Aniu, skoro na 100 % zostanie na kortach, to moze zakupimy dla niego porządną budę? Ma przeciez troche pieniedze na koncie. Nie mam wyobraźni tylko ile kosztuje porzadna buda. Quote
Ania i Kajber Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 bela51 napisał(a):Aniu, skoro na 100 % zostanie na kortach, to moze zakupimy dla niego porządną budę? Ma przeciez troche pieniedze na koncie. Nie mam wyobraźni tylko ile kosztuje porzadna buda. Ok, zapytam p. Bolesława ( jak wróci z kolejnego turnieju) w spr. budy - czy potrzebna nowa, czy moze obić i ocieplić starą. I spróbuję się zorientować w kosztach. Na szczęście jest jeszcze dość ciepło, mamy chwilę czasu. Quote
bela51 Posted October 16, 2011 Author Posted October 16, 2011 Hektorek chyba nabrał ciałka? Świetnie wygląda ! Quote
Ania i Kajber Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Właśnie organizujemy budę, Hektorek na dniach powinien juz mieć swój zimowy, ocieplony domek :-). A ciałka rzezcywiscie nabrał, żarłoczek nigdy nie odmówi przekąski. Je na leżąco - kładzie się , bierze miskę między przednie łapy i zajada z lubością ...... Quote
bela51 Posted October 30, 2011 Author Posted October 30, 2011 Ciesze sie ! Liczymy na zdjęcia szczęsliwego Hektora w nowej budce . Aniu, a co z finansami, czy Hektor ich potrzebuje i ile ? Quote
bela51 Posted November 2, 2011 Author Posted November 2, 2011 W imieniu Hektora prosze Was o podpisanie tej petycji http://www.petycje.pl/petycja/7967/o_zamkniecie_schroniska_dla_bezdomnych_zwierzst_w_wojtyszkach.html Quote
wapiszon Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 No właśnie, co z finansami Hektora? Czy przedłużać polecenie zaplaty? Dzisiaj wychodzi chyba moja ostatnia wpłata 10 zł? Quote
Ania i Kajber Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 wapiszonku, na razie nie płać na Boryska, te pieniążki, które ma na razie wystarczą, budę na zimę zorganizował mu DT na swój koszt , my kupimy mu specjalistyczną Acanę na nietolerancję pokarmową. Jeżeli mogę prosić, to przerzuć deklarację na innego potrzebującego Onka, może ślepy Jasperek: http://www.dogomania.pl/threads/187934-Niewidomy-ONek-Jasper-zapomniany-brakuje-wpłat-(-UWAGA-NOWE-KONTO albo inną bidę od Czarodziejki. Quote
bela51 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 U mnie tez są na koncie pieniadze Hektora, ktore wpłaciła dla niego anula42. Na razie lezą bezuzytecznie. Musze zapytac anule, czy mogłabym choc część z nich przeznaczyc na inną bide w potrzebie. Quote
Cantadorra Posted November 24, 2011 Posted November 24, 2011 Czy Hektorek ma nową budę? Już się pogubiłam.......... Quote
Ania i Kajber Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Tak, Hektorek ma piękną budę, co prawda nie kupilismy nowej, bo koszty duże jednak, ale p.Bolesław kupił materiały, więc tę letnią budę obiliśmy z zew. deskami sosnowymi 22 mm, a od środka styropianem 30 mm-boki i dach, 50 mm na podłogę i całość jeszcze od środka dyktą. W środku ma włożony ponton, a jak będą większe mrozy, to zamówię słomę i zrobię zasłonkę. Hektorek ma bardzo duży kojec i dwa długie spacery po parku codziennie. Niestety nie można go puścić luzem na korty, nawet jak nie ma Bawarka, bo korty niekompletnie ogrodzone i zaraz zwiewa do parku. Ale leży sobie przywiazany na długiej smyczy i obserwuje grających :-). Quote
Cantadorra Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No to dobrze, że taki zadbany chłopczyk. A jeśli jest jasio wędrowniczek, to trudno, niech z linki obserwuje co się dzieje. Przynajmniej nie trzeba go ganiać po parku i martwić się, czy wróci, czy nie :) Quote
asikowska Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 przydałby się jakiś post rozliczeniowy bo ten na pierwszej stronie chyba mało aktualny jest Quote
bela51 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 [quote name='asikowska']przydałby się jakiś post rozliczeniowy bo ten na pierwszej stronie chyba mało aktualny jest[/QUOTE] Masz racje, skontakuje sie z Anią i uaktualnimy pierwszy post. Quote
bela51 Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 Rozliczenie Hektora zaktualizowane. Prosimy o nie wpłacanie na razie pieniadzy dla Hektora, na pewno dotyczy to stałych deklaracji. Hektorek zostaje w BDT w P.Bolesława i byz moze bedzie jeszcze potrzebował wsparcia, na ew. leczenie czy specjalistyczna karme, gdyz ma kłopoty gastryczne. Na jego koncie pozostało 335 zł ( 200 zł to wpłata anuli42,ktora jest na moim koncie, a 135 zł pochodzi ze skladek innych darczyncow i jest na koncie Ania i Kajber). Proponowałybysmy, aby na razie zostawic te pieniadze dla Hektora, chyba, ze ktos z darczynców temu sie sprzeciwia. Quote
bela51 Posted August 3, 2012 Author Posted August 3, 2012 Szczęsliwy Hektorek wszystkich pozdrawia.:lol: Quote
Cantadorra Posted August 4, 2012 Posted August 4, 2012 Hektorek wygląda bombowo. Naprawdę pięknie się prezentuje. Przy okazji zajrzyjcie proszę na bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/230235-Najwyzsza-jakosc-za-nisk%C4%85-cene-czyli-bazarek-Cantadorry-do-22-08-2012-r Quote
Recommended Posts