Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 322
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Skoro przebywa z innymi psami w boksie, to już jest pozytywna wiadomość ;)
Ja po zajściu z Boni też nie mogę się pozbierać. Szkoda mi tej suni, bo wpatrzona w człowieka i przerzucana z miejsca na miejsce.

Posted

Tam zaraz szkoda ;) Taką ma naturę. Na szczęście nie jest na łąńcuchu, ma sponsoring i być może będzie mogła zostać w hoteliku. Trzeba jednak nad nią pracować, bo jest bardzo gwałtowna i agresywna w stosunku do innych psów, czyli bez szans nabezpieczną adopcję...:-?

Posted

Charakterne ONki mają wiele uroku. Ja przez 10 lat miałam taką. Do dzisiaj ja opłakuje bo była inteligentna, odwazna, bystra i bardzo wierna. Ale spacer niestety zawsze był obciazony ryzykiem i to wysokim. Lora nie tylko nie lubiła psow i kotów, jej zachowania do ludzi, szczegolnie do męzczyzn, były tez nieprzewidywalne. Za potargane spodnie placilam kilka razy.
Czasem mysle , ze mialam wiele szczescia, ze tylko tak sie konczyły jej wybryki.

Posted

Czarodziejka napisał(a):
No tak, za odgryzioną męskość chyba byś się raczej do końca życia nie wypłaciła :D

Skąd wiesz???:crazyeye:
Taki przepadek zdarzył sie, gdy była na spacerze z moja córka.:oops: Chyba łzy Moniki poruszyły chłopaka, ktorego to spotkało ( no nie go konca mu odgryzla, ale napoczeła), i skonczyło sie tylko na przeprosinach.:oops:

Posted

Czarodziejka napisał(a):
No tak...potem to nawet nie wypadało zapytać chłopaka jak się ma jego hm...narząd.

Pytalismy potem, czy wszystko w porzadku. To był na szczescie ,( czy tez na nieszczescie ) sąsiad.

Posted

No, to tylko takie male dygresje na temat zycia z agresywnymi psami.:lol: Nie jest ono niemozliwe. Choc adrenaliny nie brakuje.
Całe szczescie, Lora nigdy nie rzucała sie do twarzy. Obgryzała głownie nogi ofiary.:roll:

Posted

Borys odebrany !!!
Jest chudziutki jak przecinek, ma bardzo chore uszy i zapadniete oczko, nieczynne, nie widzi na nie. Ale jednak jest.
Do ludzi bardzo lagodny, z suczkami w zgodzie. Po poludniu przyjdze bokser, osobnik płci meskiej, aby dalej go testowac.
Niestety nie umie chodzic na smyczy.
Niedługo bedą zdjecia.

Posted

Borysku jak dobrze :)
Słuchajcie Ciotki Kochane - ja opłacam od sierpnia pobyt Morisa, czy mozna zadziałać aby jego deklaracje przenieść dla Borysa ?

Posted

ewa36 napisał(a):
Borysku jak dobrze :)
Słuchajcie Ciotki Kochane - ja opłacam od sierpnia pobyt Morisa, czy mozna zadziałać aby jego deklaracje przenieść dla Borysa ?

To znaczy tak... chociaż nie wiem, czy dobrze zrozumiałam Twoje pytanie...
Wzięłaś na siebie cały ciężar związany z opłatą pobytu w hoteliku psa o imieniu MORIS.
Inni ludzie jak sądzę deklarowali również dla Morisa wpłaty. Ponieważ TY opłacasz całość - to domyślam się - że chciałabyś, aby tamte pieniądze (tych innych ludzi)
trafiły jako opłata Borysowego hotelu u Czarodziejki. Czy tak? Myślę, że jest to do zrobienia, ale trzeba porozumieć się z tymi osobami, co deklarowały te wpłaty i je dokonują.
Najlepiej może byłoby, abyś TY napisała do nich stosowne zapytanie na PW do każdego osobne, albo po prostu otwarcie na wątku...

Posted

Vutz napisał(a):
To znaczy tak... chociaż nie wiem, czy dobrze zrozumiałam Twoje pytanie...
Wzięłaś na siebie cały ciężar związany z opłatą pobytu w hoteliku psa o imieniu MORIS.
Inni ludzie jak sądzę deklarowali również dla Morisa wpłaty. Ponieważ TY opłacasz całość - to domyślam się - że chciałabyś, aby tamte pieniądze (tych innych ludzi)
trafiły jako opłata Borysowego hotelu u Czarodziejki. Czy tak? Myślę, że jest to do zrobienia, ale trzeba porozumieć się z tymi osobami, co deklarowały te wpłaty i je dokonują.
Najlepiej może byłoby, abyś TY napisała do nich stosowne zapytanie na PW do każdego osobne, albo po prostu otwarcie na wątku...

Tak, dokładnie tak, ale ja nie jestem gospodarzem wątku :)
Nie prowadziłam też zbióeki deklaracji to nie wiem czy mogę ?

Posted

Aż się bałam tu dziś zajrzeć, ale widzę, że chyba niepotrzebnie :lol:
Borys wcale nie wygląda na staruszka. Mam nadzieję, że długie dni przed nim w czarodziejskim raju. Trzymaj się chłopaku, teraz już będzie tylko lepiej:multi: