Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 244
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

dzie dobry:) my po urlopie.. wypoczeci opaleni i zmeczeni podroza i zyciem..
u parysa wsio ok zero atakow nawet ladnie chodzimy na smyczy;) coraz bardziej sie kumplujemy z inymi psami coraz czesciej szczekamy na samochody i skaczemy z radosci na widok czlowieka.. niego taki obrnca jak ze mnie baletnica:)

Posted

no to pohalilam az wczesnie. z godzine poltorej temu atak mial miejsce... pierwszy ra od miesiaca chyba..rwal z 20 minut. romawialm z budryskowa. byc moze bedzie sie sdarzac tak ze bedzie je mial raz w mc teraz chlopak odpzywa...
chyba dla nego to bylo meczace...

ale sytuacja opanowana:)

Posted

Kofeina napisał(a):
parys przebywa u mnie ;) w DT ma szanse na adopcje;)
lekow nie bedzie dostawal na cdzien gdyz ataki sa spradyczne w razie atakow dostaje diazepan w tubie doodbytniczej...

To super, że nie jest w schronisku.
Może dobrym rozwiązaniem dla Paryska byłaby dieta.
Bonsai ma również na psiaka z padaczką. Ataki były co półtora miesiąca. Od kiedy przeszedł na dietę BARF, ataki są co pół roku, bez konieczności podawania żadnych leków. Jeśli byłabyś zainteresowana, to prześle Ci informacje. Myślę,że warto spróbować. Niestety mój Dexik nie doczekał... :(

Posted

Niestety ale przy takiej ilosci psow nie jestem w stanie utrzymac mu diety gdyz u mnie psy jedza belcando i wyjadaja sobie z misek chomikuja chowaja dozeraja kostki ktore im kupuje.. nie ma szans niestety

Posted

przepraszam ale ja nie bardzo umiem rozszyfrować po Kofeinie....trzeciego sierpnia miala noge w gipsie na trzy tygodnie i potem operacja, następnie 16 sierpnia pisała ze po urlopie - wypoczęta i opalona (jak to można rozumieć???)

Posted

anula42 napisał(a):
przepraszam ale ja nie bardzo umiem rozszyfrować po Kofeinie....trzeciego sierpnia miala noge w gipsie na trzy tygodnie i potem operacja, następnie 16 sierpnia pisała ze po urlopie - wypoczęta i opalona (jak to można rozumieć???)

Mozna rozumiec to tak ze noga zlamana nie przeszkadza w urlopowaniu...

Posted

dziekuje... ja na szczescie nie jestem sama i ma mi kto pomoc.. kolano alamane tak napisalam hoc to generalnie bylo wyskoczenie rzepki po nastawieniu bl przeszedl ale trzeba ylo usztywnic owe kolanko..
jakos daje rade nie mam wyjscia.. za duzo mam obowiazkow na codzien, a urlo jest urlopem tylko po to by lezec do gory brzuchem i nic nie robic:)