BUDRYSEK Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Kocia tragedia... http://www.dogomania.pl/threads/2121...1#post17357021 Quote
Kofeina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Ja zlamana noga..... zwierzaki ok;) wsio wporzasiu.. Ataki sie nie powtorzyly poki co czekamy co dalej... Quote
BUDRYSEK Posted August 3, 2011 Author Posted August 3, 2011 Kofeina napisał(a):Ja zlamana noga..... zwierzaki ok;) wsio wporzasiu.. Ataki sie nie powtorzyly poki co czekamy co dalej... złamana noga? jak sobie radzisz? Quote
Kofeina Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 mam marcina;) No coz normalnie najgorsze jest to e to kolano...:x ehh na szcescie 3 tyg gips a pozniej mala operacja i bedzie git:) Quote
bakusiowa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [FONT=Arial Black]Zapraszam na odlotowy kosmiczny bazarek na pokrycie długów Rysia i Romusia, dwóch piesków z Pszczyny:[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/212181-*-*-*-ALE-ODLOT!!!-Wy%C5%9Blij-d%C5%82ugi-w-Kosmos!-wystrza%C5%82owy-bazarek-Rysia-i-Romusia-do16 Quote
BUDRYSEK Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Dlaczego wszyscy sie mnie boją ? http://www.dogomania.pl/threads/2124...sie-mnie-boją-( Quote
Kofeina Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 dzie dobry:) my po urlopie.. wypoczeci opaleni i zmeczeni podroza i zyciem.. u parysa wsio ok zero atakow nawet ladnie chodzimy na smyczy;) coraz bardziej sie kumplujemy z inymi psami coraz czesciej szczekamy na samochody i skaczemy z radosci na widok czlowieka.. niego taki obrnca jak ze mnie baletnica:) Quote
BUDRYSEK Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 klony Paryska w schronie :( Dasti :( Uploaded with ImageShack.us Trop...jest w boksie Paryska :( Uploaded with ImageShack.us Quote
BUDRYSEK Posted August 28, 2011 Author Posted August 28, 2011 Paryskowi szykuje sie ds :) atakow nie bylo! :) Quote
Kofeina Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 potwierdzam nie bylo:) wszystko wporasiu :) wsio gra tanczy i spiewa:) Quote
EVA2406 Posted August 31, 2011 Posted August 31, 2011 Czyli te ataki byly na skutek stresu. Biedne psisko :( Quote
Kofeina Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 tak najprawdopodobniej... u mnie nic takiego sie nie dziee raz mial cos atakopodobnego dostal diazepan doodbytniczo w tubie i pomoglo.. poki co zero objawow padaczkowych Quote
Kofeina Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 no to pohalilam az wczesnie. z godzine poltorej temu atak mial miejsce... pierwszy ra od miesiaca chyba..rwal z 20 minut. romawialm z budryskowa. byc moze bedzie sie sdarzac tak ze bedzie je mial raz w mc teraz chlopak odpzywa... chyba dla nego to bylo meczace... ale sytuacja opanowana:) Quote
winter7 Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Czy Parys dostaje jakieś leki? Gdzie on teraz jest? W DT czy w schronisku? Quote
Kofeina Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 parys przebywa u mnie ;) w DT ma szanse na adopcje;) lekow nie bedzie dostawal na cdzien gdyz ataki sa spradyczne w razie atakow dostaje diazepan w tubie doodbytniczej... Quote
winter7 Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Kofeina napisał(a):parys przebywa u mnie ;) w DT ma szanse na adopcje;) lekow nie bedzie dostawal na cdzien gdyz ataki sa spradyczne w razie atakow dostaje diazepan w tubie doodbytniczej... To super, że nie jest w schronisku. Może dobrym rozwiązaniem dla Paryska byłaby dieta. Bonsai ma również na psiaka z padaczką. Ataki były co półtora miesiąca. Od kiedy przeszedł na dietę BARF, ataki są co pół roku, bez konieczności podawania żadnych leków. Jeśli byłabyś zainteresowana, to prześle Ci informacje. Myślę,że warto spróbować. Niestety mój Dexik nie doczekał... :( Quote
Kofeina Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Niestety ale przy takiej ilosci psow nie jestem w stanie utrzymac mu diety gdyz u mnie psy jedza belcando i wyjadaja sobie z misek chomikuja chowaja dozeraja kostki ktore im kupuje.. nie ma szans niestety Quote
anula42 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 przepraszam ale ja nie bardzo umiem rozszyfrować po Kofeinie....trzeciego sierpnia miala noge w gipsie na trzy tygodnie i potem operacja, następnie 16 sierpnia pisała ze po urlopie - wypoczęta i opalona (jak to można rozumieć???) Quote
Kofeina Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 anula42 napisał(a):przepraszam ale ja nie bardzo umiem rozszyfrować po Kofeinie....trzeciego sierpnia miala noge w gipsie na trzy tygodnie i potem operacja, następnie 16 sierpnia pisała ze po urlopie - wypoczęta i opalona (jak to można rozumieć???) Mozna rozumiec to tak ze noga zlamana nie przeszkadza w urlopowaniu... Quote
anula42 Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 to zazdroszczę szybkiego powrotu do zdrowia...mam nadzieję że pieski mają się dobrze?? ja jak mialam złamaną rękę to za bardzo nie mogłam się urlopować.... Quote
Kofeina Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 dziekuje... ja na szczescie nie jestem sama i ma mi kto pomoc.. kolano alamane tak napisalam hoc to generalnie bylo wyskoczenie rzepki po nastawieniu bl przeszedl ale trzeba ylo usztywnic owe kolanko.. jakos daje rade nie mam wyjscia.. za duzo mam obowiazkow na codzien, a urlo jest urlopem tylko po to by lezec do gory brzuchem i nic nie robic:) Quote
czerda Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Budrydek, a co zz tymi pieskami tak podobnymi do Parysa? Tropem i Dasti Quote
Recommended Posts