Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):tylko tak dalej!!!! No no cioteczko;) on jest tak rozbrykany ze to psie i ludzkie pojecie przechodzi:) Coraz bardziej mi rozrabia:) Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Kofeina napisał(a):No no cioteczko;) on jest tak rozbrykany ze to psie i ludzkie pojecie przechodzi:) Coraz bardziej mi rozrabia:) rozpuscilas Go :p Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):rozpuscilas Go :p Ojej:D absolutnie nie:D Quote
Magdina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 widziałam wezwanie do pomocy więc jestem ale widze,że piesio ma sie super:)w razie czego będę zaglądac Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Magdina napisał(a):widziałam wezwanie do pomocy więc jestem ale widze,że piesio ma sie super:)w razie czego będę zaglądac oj tam super:D poki co sie poznajey on mnie toleruje ja go lubie;) 3mamy sztame:D Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 dziewczyny teraz ja mam problem sluchajcie... sasiad mojej kolezanki bije psa i wyrzuca go za kare z domu na noc... co ja moge z tym zrobic?? Chodzi o wroclaw Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Kofeina napisał(a):dziewczyny teraz ja mam problem sluchajcie... sasiad mojej kolezanki bije psa i wyrzuca go za kare z domu na noc... co ja moge z tym zrobic?? Chodzi o wroclaw bede w weekend we wrocku to mozemu mu spuscic wpierd...! Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a):bede w weekend we wrocku to mozemu mu spuscic wpierd...! ojej:D bierzemy luske:) Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 to co zrobila parys w tym momencie przeroslo moje wyobrazenia zrzucil popielniczke i zjadl wszystkie kiepy..... yyyyy nie ma slow..... po prostu mi ich brak.... budryskowa zapraszamy w weekend na kawusie;) Quote
BUDRYSEK Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 Kofeina napisał(a):to co zrobila parys w tym momencie przeroslo moje wyobrazenia zrzucil popielniczke i zjadl wszystkie kiepy..... yyyyy nie ma slow..... po prostu mi ich brak.... budryskowa zapraszamy w weekend na kawusie;) :evil_lol: moze brakuje Mu wegla? :evil_lol: moze wpadniemy na kontrolke ;) Quote
Kofeina Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 BUDRYSEK napisał(a)::evil_lol: moze brakuje Mu wegla? :evil_lol: moze wpadniemy na kontrolke ;) zapraszamy:) nie wiem czego mu brakuje ale to normalnie szczyt chastwa z jeg strony:D Quote
Kofeina Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Magdina napisał(a):trudno wyjśc z nałogu..:) Nalog nalogiem;) ale zeby zzerac od razu?? Ja zlapalam dzisiaj paryska na tym ze obszczekuje samochody.. i to do tego stopnia ze sie jezy nienawidzi jak samochod kolo niego prejezdza... Quote
DORA1020 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Kofeina napisał(a):Nalog nalogiem;) ale zeby zzerac od razu?? Ja zlapalam dzisiaj paryska na tym ze obszczekuje samochody.. i to do tego stopnia ze sie jezy nienawidzi jak samochod kolo niego prejezdza... A skad ja to znam? Cos w tym jest,Nikus/tez chory na padaczke/ wrecz rzuca sie na samochody,a najbardziej wkurzaja go,te w ktorych gra glosno radio,a na widok motorow dostaje szalu.A jak mieszkal sobie na ulicy,to lezal na chodniku i czekal na nadjezdzajace auta,zeby je obszczekac.Caly dzien tak potrafil.A w weekend,jak byl mniejszy ruch,to szedl sobie na glowna ulice,gdzie bylo wiecej jadacych aut. Quote
DORA1020 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Kofeina napisał(a):dziewczyny teraz ja mam problem sluchajcie... sasiad mojej kolezanki bije psa i wyrzuca go za kare z domu na noc... co ja moge z tym zrobic?? Chodzi o wroclaw A to bydlak:angryy: ale z takimi trzeba ostroznie,zeby wiekszej krzywdy psu nie zrobil. A porozmawiac z nim trzeba koniecznie,na razie po dobroci,chociaz czlowiek chcialby mu przylozyc w czache. Quote
BUDRYSEK Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 Beniu bardzo cierpi...prosi o pomoc...nie zostawiajmy Go samego... http://www.dogomania.pl/threads/2118...7#post17333127 jako pierwsze zdjęcie naszego Benia i dla porównania w dole obraz prawidłowego stawu biodrowego Quote
Kofeina Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 DORA1020 napisał(a):A to bydlak:angryy: ale z takimi trzeba ostroznie,zeby wiekszej krzywdy psu nie zrobil. A porozmawiac z nim trzeba koniecznie,na razie po dobroci,chociaz czlowiek chcialby mu przylozyc w czache. sluchajcie pojawila sie szansa na adopcje paryska;) zobaczymy czy dalej utrzymaja stan faktyczny;) chcialam go zatrzymac ale on mi rozrabia;) zobaczymy 3 mam kciuki za marcyske;) Quote
BUDRYSEK Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 Kofeina napisał(a):sluchajcie pojawila sie szansa na adopcje paryska;) zobaczymy czy dalej utrzymaja stan faktyczny;) chcialam go zatrzymac ale on mi rozrabia;) zobaczymy 3 mam kciuki za marcyske;) zdradz cos wiecej? Quote
Kofeina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Przepraszam ze nie pisalam.... ale wczoraj mielismy pierwszy ataczek;) Otoz chlopak ma cos w rodzaju nerwicy. Chodi o to ze jak sie chlopak zdenerwuje to zaczyna sztywniec i sie trzesie. Marcin powiedzial ze to jest racej nerwowka i niedobor w tym momencie magnezu potasu niz sama padaczka w sobie... Co do nowego domku;) Marcysia miala byc DT dla niego. W parysku jest zakochana;) I chcialaby go wziasc do siebie ma duy ogrodek na dole domu. temat do przemyslen;) Moje chlopaki czyli Marcin, Parys i kubus pojechali dzisiaj na rybki:) a ja z luska caly weekend wolny dla siebie:) Quote
BUDRYSEK Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Kofeina napisał(a):Przepraszam ze nie pisalam.... ale wczoraj mielismy pierwszy ataczek;) Otoz chlopak ma cos w rodzaju nerwicy. Chodi o to ze jak sie chlopak zdenerwuje to zaczyna sztywniec i sie trzesie. Marcin powiedzial ze to jest racej nerwowka i niedobor w tym momencie magnezu potasu niz sama padaczka w sobie... Co do nowego domku;) Marcysia miala byc DT dla niego. W parysku jest zakochana;) I chcialaby go wziasc do siebie ma duy ogrodek na dole domu. temat do przemyslen;) Moje chlopaki czyli Marcin, Parys i kubus pojechali dzisiaj na rybki:) a ja z luska caly weekend wolny dla siebie:) o kurcze, bidulek :( dlugo to trwalo? Quote
Kofeina Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 powiem ci ze z okolo 5-7 minut... ale bylo to zesztywnienie i brak jakiejkolwiek reakci.. poki co zdarzylo sie to raz.. i na razie zadnych lekow nie wprowadzamy... Quote
BUDRYSEK Posted July 29, 2011 Author Posted July 29, 2011 Kofeina napisał(a):powiem ci ze z okolo 5-7 minut... ale bylo to zesztywnienie i brak jakiejkolwiek reakci.. poki co zdarzylo sie to raz.. i na razie zadnych lekow nie wprowadzamy... mam nadzieje, ze teraz bedzie juz dluga przerwa Quote
DORA1020 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Kofeina napisał(a):powiem ci ze z okolo 5-7 minut... ale bylo to zesztywnienie i brak jakiejkolwiek reakci.. poki co zdarzylo sie to raz.. i na razie zadnych lekow nie wprowadzamy... Oczywiscie,leki to ostatecznosc,na jedno pomoga/chociaz tez tak nie do konca/ a na drugie zaszkodza/nerki,watroba,zoladek/ Nikus tez ma zesztywnienia,ale podczas bardzo cierpi,na poczatku to trwalo 5-7min,a teraz niestety ok.20min. Ale lekow jeszcze nie podaje/chociaz mam juz/.Sledze watek Paryska,bo obaj maja ta sama chorobe.Tylko,ze Parysek trafil do schronu,a Nikusia wywalili na bruk. Quote
Kofeina Posted July 30, 2011 Posted July 30, 2011 DORA1020 napisał(a):Oczywiscie,leki to ostatecznosc,na jedno pomoga/chociaz tez tak nie do konca/ a na drugie zaszkodza/nerki,watroba,zoladek/ Nikus tez ma zesztywnienia,ale podczas bardzo cierpi,na poczatku to trwalo 5-7min,a teraz niestety ok.20min. Ale lekow jeszcze nie podaje/chociaz mam juz/.Sledze watek Paryska,bo obaj maja ta sama chorobe.Tylko,ze Parysek trafil do schronu,a Nikusia wywalili na bruk. Ludzie to sa :x nie bede konczyc bo poleca niecenzuralne slowa... Quote
BUDRYSEK Posted July 30, 2011 Author Posted July 30, 2011 prosze zagladnijcie do Maleństwa Mój Pan umarł...ja też chcę... http://www.dogomania.pl/threads/2120...1#post17352341 Quote
Recommended Posts