Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ile pięknych zdjęć :loveu: Widać, że wszyscy zadowoleni :D

Jak przeglądałam zdjęcia to do pokoju wszedł brat i : 'A co tam Joy robiła?' - już nawet swojego psa nie rozróżnia od innego :evil_lol:

Posted

niestety nie przypominam sobie zebysmy pisaly. ja wczesniej nie chcialam drugiego psa. dopiero teraz jak widze ze moj pies szuka kontaktu z drugim psem to zaczelam sie interesowac.

to nie jest moj wymysl ze chce malego psa. po prostu mam juz malego dlatego szukam drugiego takiego samego. a tyle sie naogladalam i naczytalam o tych pseugohodowlach ze lepiej byloby uratowac jakiegos psa z pesugo niz kupic.

no ale nic na sile nie bede sie pchala i stala w kolejce zeby miec rasowego psa za darmo. bo nie o to mi chodzi. najwyzej moj pies nie bedzie mial kolegi do zabawy.

ale nie ukrywam ze rasa chi jest super. i z charkateru i wygladu. pozdrwiam.

Posted

[quote name='Gosiapk']Opalająca się Deeduszka jest rozbrajająca. :)

Tak :D mała gwiazda :eviltong: dziękujemy ;)

[quote name='Kasi i Lena']Jakie one wszystkie mikroskopijne:loveu: Niby wiem że maleństwa ale jak widzę fotki z człowiekiem to nie mogę się nadziwić że aż takie z nich maluszki :)

Hehe :)
Dużo ludzi nie może i w sumie dlatego na wakacjach czułam się jakaś sława.. co nie powiem, że mi odpowiadało :roll:

[quote name='maryg22']Ile pięknych zdjęć :loveu: Widać, że wszyscy zadowoleni :D

Jak przeglądałam zdjęcia to do pokoju wszedł brat i : 'A co tam Joy robiła?' - już nawet swojego psa nie rozróżnia od innego :evil_lol:

Tak zadowolone dziewczyny były bardzo :D
Hahaha :D jakieś podobieństwo jest ;) Joy po furminatorze jest mniej kudłata, to pewnie dlatego ;)

[quote name='Vilena']Ale dużo zdjęć! :D Rami fotografka :D
Fajnie się mają te Twoje mikropieski z Wami :D

Starałam się :D hehehe jednak moje zdjęcia nie umywają się do kropkowych ;)
Miło mi, że widać, że mają się dobrze ;)

[quote name='Ewanka']Prze--cudne dzieciaki ...... :loveu::loveu::loveu:

Dziękujemy :)

[quote name='kfiatek19833']niestety nie przypominam sobie zebysmy pisaly. ja wczesniej nie chcialam drugiego psa. dopiero teraz jak widze ze moj pies szuka kontaktu z drugim psem to zaczelam sie interesowac.

to nie jest moj wymysl ze chce malego psa. po prostu mam juz malego dlatego szukam drugiego takiego samego. a tyle sie naogladalam i naczytalam o tych pseugohodowlach ze lepiej byloby uratowac jakiegos psa z pesugo niz kupic.

no ale nic na sile nie bede sie pchala i stala w kolejce zeby miec rasowego psa za darmo. bo nie o to mi chodzi. najwyzej moj pies nie bedzie mial kolegi do zabawy.

ale nie ukrywam ze rasa chi jest super. i z charkateru i wygladu. pozdrwiam.

A tak, wybacz, starałaś się o psa u mojej koleżanki, ale z chiportalu też Ciebie kojarzę.
Z takim podejściem nikt Ci psa nie da, to nie koncert życzeń, że przyjdziesz i powiesz ja chcę - i dostaniesz, adopcje to nie sklep z zabawkami, a psy po przejściach nie będą super maskotką.
Szantaże w stylu "najwyżej mój pies nie będzie miał kolegi" to dziecinada, po tym co czytam w Twoich wypowiedziach ja również mając psa do adopcji wybrałabym inny dom.
Chcesz pomóc biednemu psu czy sprawić zabaweczkę swojemu? A co jeżeli psiak po przejściach nie będzie chciał się z Twoim bawić? A co jeżeli będzie skakać do niego z zębami? Oddasz ??
Kompletnie nie zdajesz sobie sprawy na czym taka pomoc polega i jak takie psy się zachowują.
Trzeba włożyć wiele wysiłku by nauczyć je wszystkiego i przywrócić ich wiarę w człowieka, a nie przynieść do domu i powiedzieć : baw się z moim psem, bo po to tu jesteś.
Reasumując nie dziwię się, że nikt nie traktuje Cię poważnie.

Posted

A tak, wybacz, starałaś się o psa u mojej koleżanki, ale z chiportalu też Ciebie kojarzę.
Z takim podejściem nikt Ci psa nie da, to nie koncert życzeń, że przyjdziesz i powiesz ja chcę - i dostaniesz, adopcje to nie sklep z zabawkami, a psy po przejściach nie będą super maskotką.
Szantaże w stylu "najwyżej mój pies nie będzie miał kolegi" to dziecinada, po tym co czytam w Twoich wypowiedziach ja również mając psa do adopcji wybrałabym inny dom.
Chcesz pomóc biednemu psu czy sprawić zabaweczkę swojemu? A co jeżeli psiak po przejściach nie będzie chciał się z Twoim bawić? A co jeżeli będzie skakać do niego z zębami? Oddasz ??
Kompletnie nie zdajesz sobie sprawy na czym taka pomoc polega i jak takie psy się zachowują.
Trzeba włożyć wiele wysiłku by nauczyć je wszystkiego i przywrócić ich wiarę w człowieka, a nie przynieść do domu i powiedzieć : baw się z moim psem, bo po to tu jesteś.
Reasumując nie dziwię się, że nikt nie traktuje Cię poważnie.[/QUOTE]

ale jestes zlosliwa.

nie znasz mnie i mojego psa. jak czytalas moje wypowiedzi to bylo czytac uwaznie na temat Jaki jest moj pies???

nie trzeba byc alfa i omega zeby umiec komus pomoc. piszesz jak bys wszystko o mnie wiedziala. nie pisz ze o czyms nie wiem albo jaka jestem bo na forum raczej tego nie mozna stwierdzic.

ciekawe czemu ty masz tylko same chihuahua?? a nie pomagasz innym psom??? tez mnie to zastanawia.

Posted

[quote name='Pegaza']Rami ile fot wakacyjnych słonecznych na takie dni jak teraz to aż się oczy radują;)
oj chyba tu Dee podpadłaś hihi
http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Wakacje 2013/DSC02960_zpsdaba5520.jpg
coś jeszcze chciałam napisać ale zapomniałam..:roll:

[quote name='Lili8522']Piękne zdjęcia! :) Nareszcie :sweetCyb:

Ta mina mnie rozwaliła:
http://s1127.photobucket.com/user/chiquitadeedee/media/Wakacje 2013/DSC02960_zpsdaba5520.jpg.html

Czyżby wtedy ziewała? :diabloti:

Dee tutaj wielce pyskowała na zainteresowanych przechodzących, że śmieją jej przeszkadzać :evil_lol:
To psi terrorysta :lol:

[quote name='kfiatek19833']

ale jestes zlosliwa.

nie znasz mnie i mojego psa. jak czytalas moje wypowiedzi to bylo czytac uwaznie na temat Jaki jest moj pies???

nie trzeba byc alfa i omega zeby umiec komus pomoc. piszesz jak bys wszystko o mnie wiedziala. nie pisz ze o czyms nie wiem albo jaka jestem bo na forum raczej tego nie mozna stwierdzic.

ciekawe czemu ty masz tylko same chihuahua?? a nie pomagasz innym psom??? tez mnie to zastanawia.

Ja nie jestem złośliwa, mówię Ci co wyczytuję z Twoich postów, bo dokładnie tak się tu przedstawiasz - pisząc posty. Pomijam stylistykę, bo czytać się tego nie da, ale samą treść przecież Ty piszesz, więc o co masz do mnie żal??
Że jestem szczera? Gdyby ludzie nie mieli takich spostrzeżeń to już byś pewnie przygarnęła jakąś chi, a Ty jak dziecko beeee i się obrażasz, zamiast zastanowić się nad swoimi słowami. Jak chcesz tu ze mną polemizować to po 1 pisz porządnie.
Ty nie prosisz o pomoc, Ty w zasadzie przychodzisz i mówisz, że Ty chcesz psa, bo Twój pies itd. Jedyne co jest podkreślone w tym to Ty i Twój pies. Nie chcesz pomóc, bo nie pytasz czy można pomóc jakiemuś psu, Ty piszesz, że jak nie to nie, to Twój pies nie będzie miał z kim się bawić. No sorry, ale jak inaczej to mam odebrać??
Ja mam chihuahua, bo na takie psy mam miejsce w domu, nie prosiłam nikogo, żeby mi dał psa, sama szukałam możliwości pomocy i tu się różnimy jak widać.
Poza tym to jakie ma się w domu psy nie znaczy, że innym się nie pomaga, ale co Ty możesz o tym wiedzieć, prawda?
Jak sądzę to koniec rozmowy, więc życzę powodzenia w szukaniu pieska dla Twojego pieska ;)