Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W sumie nie wiem kto operuje - Pani Ania z Panem Ziemkiem pewnie, bo zawsze oni operują moje psiaki, ale leczę u każdego z nich;)

Wiem, że to łatwa operacja, ale jednak stres jest, bo coś może pójść nie tak...

Zuziu jak mi miło, że jesteś!!! :**

Pegazko dzięki..

Już jest moja córcia u weta... czekam na wieści...

Posted

Super że wszystko dobrze poszło. Nie chce straszyć ale Fifka miała szwy rozpuszczalne które wcale nie chciały się rozpuścić,musiałam sama ściągać. wetka powiedziała że czasem tak się zdarza.

Posted

Prześlicznie wygląda w tym kubraczku :) Dobrze, że jej za jednym zamachem zrobili z ząbkami. Moje psiaki przez jakiś czas (kilka godzin) po narkozie nie kontrolowały oddawania moczu - więc w razie "wpadki" się nie martw.
Trzymajcie się

Posted

Wiem, ja już przeszłam dużo operacji... mając w rodzinie 5 chiłek mieliśmy już strerylki, kastrację, usunięcie oka, odbudowę kości i ścięgien... ale stres zawsze jest...

Kasiu co do szwów rozpuszczalnych, to Chiquni też się nie rozpuściły... w sumie teraz mi przypomniałaś :)

Aguś też się cieszę, że jej zęby zrobili - to był dramat... Ja mam specjalne podkłady higieniczne, więc może lać do woli;)

Byle się lepiej czuła :D