Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 No coz..to moja wada..:evil_lol: a Arielka gdzie znikla..miala dac namiary na super ciacha i co...:razz: Quote
Vesper Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 O nie, Teraz już koniec- muszę przysiąść i zapisać przepis na ciacha... Pegazko- ale chodzi o ...sernik (mam nadzieję że R. tego nie doczytała- powiedzmy że chwilowo padło na oczka...:diabloti:) czy o psie ciacha? Bo te psie, wd przepisu Pa-ttti, to chyba już dzieliłam się przepisem z Chiquitką? Tobie wyślę, tylko sie do tego przepisu dokopię, bo nie chcę pisać z głowy, co by nie pomylić... W każdym razie te psie ciasteczka- z tymi sprzedawanymi w sklepach nie ma porównania, w wykonaniu wychodzą dość tanio, a jak smakują psom! Można je przechowywac do tygodnia- chyba że zamrożone. Pychotka, Pegazko- Twoje Yoraski będą sie zajadac :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Arielka na bank zgarnęła wszystkich dla siebie:evil_lol::evil_lol: trudno...:shake: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Arielka na bank zgarnęła wszystkich dla siebie:evil_lol::evil_lol: trudno...:shake: hehe prawie sie usmarkalam..: Mdrmed: jeszcze chwila i sie pogubie o czym my piszemy : Roflt: arielka moja jedna psina jest na diecie...wiec ja nie wiem czy ja chce znac Ten przepis na Te ciacha:eviltong: daj mi przepis na inne...Ty wiesz ktore..:cool1: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Ja o niczym nie wiem... ja tu tylko sprzątam:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Ja o niczym nie wiem... ja tu tylko sprzątam:evil_lol: ni jak zwykle Ramona nic nie wie..:cool1: Arielka chyba sie pogubilas;) Ty mialas Ramonie pomoc i ja w tej sprawie pytalam o Te ciacha..:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Miała mi pomóc, a zgarnęła ciacha sama... chyba jej dooooopka urośnie z nadmiaru słodkości:D hehehehehehe Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Miała mi pomóc, a zgarnęła ciacha sama... chyba jej dooooopka urośnie z nadmiaru słodkości:D hehehehehehe Doopka to pol biedy...gorzej jak to bedzie brzuszek hehe ;) Ramona ide szukac tej Arielki...:cool1: Quote
Vesper Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Dziewczyny, a Wy cały czas- gdzie Arielka i gdzie Arielka... :diabloti:... Otóż... Jestem jestem :evil_lol:, tylko nie pisze, a co do ciach- hmmmm, ja naprawdę myślałam że chodzi o te psie... :D:roflt: Skoro jednak nie- ja nic nie napiszę, bo później ktoś przeczyta (mój Pan i Władca) i będzie :D... Ja jestem grzeczna dziewczynka :diabloti:: Evil: [SIZE="1"]A może tak zajęta jestem?... Pałaszowaniem CIACH ;)... Pegazko- tylko nie brzuszek- ja Cię prosze, wszystko by sie wydało...:oops:, wtedy już w nic nie uwierzy, że to kuracja itp...:D Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Arielko ja Cie juz znalazlam ale jak widze czytalas chyba w moich myslach bo Cie telepatycznie sprowadzilam hehe no wiesz tu czasami nadazyc nie mozna.. hehe ale spoko..narazie ci pozwolimy byc grzeczną:diabloti: a Ramonie zielone swiatlo zniklo chyba se poszla juz..:roll: ale zeby tak bez pozegnania..:roll: Quote
Vesper Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Prawda? Jedno ją usprawiedliwia- że chora- ale żeby to było ostatni raz!!! Bo normalnie sie obrażę na kilka dni )dłużej pewnie nie dam rady :D)... Z resztą sama ją do łóżka wyganiałam...:oops: Ale jakieś dobranoc by sie przydało...:roll: Ja za chwilę muszę jeszcze wyjść z potworkami- strasznie mi się nie chce, ale Paco już piszczy... Mam nadzieję że jak wrócę, będziesz jeszcze? Albo...Może ona pomyślała że ja naprawde wszystkich sobie zgarnęłam i pędzi tu do mnie jakieś 500km :D? Nie zdziwię sie, jak w środku nocy ktoś mi zapuka do drzwi- a będzie to... R. w piżamie... :roflt: Dobra, idę sie przejść z psiurami, bo zaraz mi niespodziankę zrobią :roll: Quote
Pegaza Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 arielka186 napisał(a):Prawda? Jedno ją usprawiedliwia- że chora- ale żeby to było ostatni raz!!! Bo normalnie sie obrażę na kilka dni )dłużej pewnie nie dam rady :D)... Z resztą sama ją do łóżka wyganiałam...:oops: Ale jakieś dobranoc by sie przydało...:roll: Ja za chwilę muszę jeszcze wyjść z potworkami- strasznie mi się nie chce, ale Paco już piszczy... Mam nadzieję że jak wrócę, będziesz jeszcze? Albo...Może ona pomyślała że ja naprawde wszystkich sobie zgarnęłam i pędzi tu do mnie jakieś 500km :D? Nie zdziwię sie, jak w środku nocy ktoś mi zapuka do drzwi- a będzie to... R. w piżamie... :roflt: Dobra, idę sie przejść z psiurami, bo zaraz mi niespodziankę zrobią :roll: Taa niewychowana i tyle ...:razz: wiesz wszystko mozliwe..Ona bardzo zachlanna jest..:evil_lol: hmm jesio godzine bede ale wyskocze na prysznic..wiec czas sie zmniejszy o jakies 10 minut;) no lec lec..bo bedziesz sprzatac jak jak ja dzisiaj rano;) Quote
Agnieszka Co. Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Agnieszko chciałabym bardzo, ale boję się, że się zarażą:placz: Obejrzyj kilka stron wstecz - są fotki z wycieczki ;) : Bywam na Twoim wątku regularnie ostatnio, ale rzadko się odzywam, raczej podziwiam psiaki. A do ostatnich zdjęć nawet zadałam pytanie, które mnie nurtuje, ale chyba zostało przeoczone ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 :oops::oops: ale wstyd... musiałam wiać, bo Pan i władca wrócił, a ja niby chora leżę w łóżku, a gęba się cieszy jak głupiemu:evil_lol::evil_lol::siara: Pyta mnie : " co tam robisz?", to ja nie wiedząc co zrobić - myk - zamknęłam internet i ściemniam:diabloti::scared: Hehehehe, także to była siła wyższa wybaczcie:Rose::modla::modla::modla: Arielko ja stawiałam na doooopcie ;) brzusio jak rośnie to zły objaw:evil_lol: A w ogóle, to tak rzadko nas odwiedzasz, że ja myślałam, że już dawno się obraziłaś:diabloti: a Ty chyba chcesz, żebyśmy tęskniły:evil_lol: Ja w piżamie??? Jest jeden problem - śpię bez:roflt::roflt::roflt: Agnieszko... jejku wiesz, ja już tu kiedyś pisałam, że u mnie z oczami gorzej:oops::oops::oops: W sumie to chyba jej nie marznie, bo go nie chowa;) nigdy się nad tym nie zastanawiałam...;) Bardzo mi miło, że do nas zaglądasz - ale my też chętnie pooglądałybyśmy Twoje maluszki..:loveu: Deer lecę zobaczyć :) Miłego dna Laski:Rose::Rose: Ja walczę z anginą - dzień drugi:roll: Quote
Paulinka10 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Też tak zawsze ściemniam jak mój wchodzi...jakby sobie poczytał to nie miał by mnie za normalną:stupid: I cześć dziewczynki;) Quote
Oscar Patric Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 oj to zdrówka Kochana:) i także Tobie miłego dnia życzymy:) Quote
Pegaza Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Cze chorobka;) a wiec..zaczne od tego ze.. moj wie gdzie przebywam;) i nieraz on siedzi obok mnie a ja z Wami pisze i sie tez smieje do laptopa a on nieraz ciekawy zapyta czy zajrzy..nieraz mu zaslonie zeby nie widzial:eviltong:.. to wsio zalezy co w tym momencie piszemy:cool1: hehe wiec w sumie nie mam problemu z sciemnianiem :cool3:... nie spisz w pizamie hmm moj M by sobie to chwalil oj chwalil.:diabloti:.a ja znow uwielbiam pizamki takie z kolorowymi nadrukami..:lol: no to kuruj sie kobieto :) Quote
monia&nero Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Jak tam zdrówko? Pomagają okłady z Tz-eta :)? Pozdrawiam i życzę dużo zdrówka ! Całuski do Nero dla sexy laseczek Quote
Vesper Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Z anginą i bez piżamki??? :roll: No to pięknie, później się nie wyleczysz i będziesz chodziła w pantalonach po pachy :D Na co dzień. Quote
Igiełka Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 arielka186 napisał(a):Z anginą i bez piżamki??? :roll: No to pięknie, później się nie wyleczysz i będziesz chodziła w pantalonach po pachy :D Na co dzień. przecież to tylko Ciotke Założycielkę za uszy wyciągnąć- za te spanie bez piżamy w trakcie anginy i dziwić się że weszło choróbsko i wyjść nie chce ehh szkoda że mnie tam bliżej nie ma :roll: potem założy kołdrę i wszystkie koce pod same pachy nawet na nos i będzie świecić :evil_lol: Quote
taxelina Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Lepiej sie kuruj, psiaki i Tz Cie potrzebuja! Quote
Pegaza Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 arielka186 napisał(a):Z anginą i bez piżamki??? :roll: No to pięknie, później się nie wyleczysz i będziesz chodziła w pantalonach po pachy :D Na co dzień. I napewno sie spodoba Tz hahaha Ramona zarazilas mnie.:mad:.cos mnie w gardle drapie i katar zaczyna leciec..:placz: a wogole to dogo zle mi chodzi..strasznie dlugo sie strony laduja..:mad: Quote
Paulinka10 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Mój też ciekawy,ale mu mówie że to moja jedyna prywatność od niego więc ma sie trzymać z daleka...ale zawsze mu coś poopowiadam z życia dogo,to musi mu wystarczyc:) To teraz wszystkie,mnie sie wróciło...zdrówka dla wszystkich zarażonych;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Hej dziewczynki:multi: Ja dalej walczę z chorobą.... Dee też coś źle się czuję :roll: Dziś jedziemy do weta zobaczyć... Paulinko ja też pokazuję co piszę, ale nie wszystko, choć on wie, że ja jestem zakręcona:evil_lol: Diamenciku dziękujemy:) Pegazko, piżamki są beeee:diabloti: mój Tz sobie chwali - choć śpię w skarpetkach:evil_lol: hehehe No co Ty? Chora jesteś? No to teraz kurujemy się razem:loveu: Mi wczoraj w ogóle stron nie ładowało, ciągle pisało, że błąd:shake: Monia te okłady pomagają :multi: hehehe tylko Tz coś marnie wygląda...;) Oj tam Arielko, jak się ma grzejnik (Tz ) przy sobie, to piżamka nie potrzebna:evil_lol: A pantalony... chyba jak umrę:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Deer staram się... staram:roll: Igiełko mnie za uszy???:diabloti: Bez piżamki, ale mam mięciutki szlafroczek, 3 koce i kordełkę:loveu: nie jest źle... Angina nawet odpuszcza, tylko zatoki mnie męczą...ehhh:roll: Miłego dzionka laseczki:loveu: Quote
Recommended Posts