Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam zdechloczka:eviltong:
Ale sie wyleżysz, obyś odleżynek nie dostała tylko:evil_lol:
W skarpetkach bez piżamki:roflt:

arielka186 napisał(a):
O nie, Teraz już koniec- muszę przysiąść i zapisać przepis na ciacha...
Pegazko- ale chodzi o ...sernik (mam nadzieję że R. tego nie doczytała- powiedzmy że chwilowo padło na oczka...:diabloti:) czy o psie ciacha? Bo te psie, wd przepisu Pa-ttti, to chyba już dzieliłam się przepisem z Chiquitką? Tobie wyślę, tylko sie do tego przepisu dokopię, bo nie chcę pisać z głowy, co by nie pomylić... W każdym razie te psie ciasteczka- z tymi sprzedawanymi w sklepach nie ma porównania, w wykonaniu wychodzą dość tanio, a jak smakują psom! Można je przechowywac do tygodnia- chyba że zamrożone. Pychotka, Pegazko- Twoje Yoraski będą sie zajadac :p

Ja baaardzo chcę przepis na psie ciasteczka....prośię:modla:

Posted

Diamenciku dziękujemy:lol:

Pegazko dawaj fotki ratlerków z Twoimi Pannami:loveu: Pipi może była nie dysponowana?:evil_lol:

Oj Igiełko wesoło...:diabloti: najweselej jak wpadniemy do wet na wizytę... patrzą na nas jakbyśmy były szalone:evil_lol:

Sabinko, zdechloczek jeszcze się trzyma:diabloti: hehehe
Ja leżeć nie umiem, dlatego zawędrowałam do Mami:evil_lol:
W skarpetach, bo mi stópeczki kochane marzną:loveu: hahaahah, o co Ci chodzi??:diabloti::diabloti:

A Arielki o przepis to bym nie prosiła... mój murzynek to już dawno zdążył okrążyć kulę ziemską, ale do mnie jeszcze nie dotarł:diabloti::diabloti: hehehe, a psie przepisy były tu, ale na której stronie...?:hmmmm::niewiem: poszukam:lol:

Deer nie mam:eviltong: jakoś nie miałam siły - chyba przez chorobę:evil_lol:

Monia angina chyba już poszła, teraz smarkata jestem:lol:

Agnieszko widziałam już:) Ważna sprawa, może ktoś pomoże??:)

Miłego dzionkaaaa:D

Posted

Cześć Cioteczki:loveu:

Ja to chyba z wrażenia wyzdrowiałam - nie mówiłam nic, ale to już pewne, więc powiem...:placz:

Wiki w piątek ma operację... a mi już żołądek skręciło tak, że chyba nic nie zjem:roll:

Musimy jej zrobić na szybko sterylkę, bo ma bardzo nieładny wyciek. Dostaje leki, dzień w dzień zastrzyki. Ale pocieszam się tym, że jak ją wysterylizujemy i posprzątamy w dziubku, to będzie już z górki.

Także jakby mi jakimś cudem wpadło do głowy branie kolejnego psa - to błagam - niech mnie ktoś kopnie...:modla:

A ja... hm... z gardła mi zeszło, to mam teraz katar żyrafy i kaszle jak stara lokomotywa:diabloti:

Choć teraz to już mam to w dooopie:roll:

A w ogóle to moja Mami zakupiła sobie taki transporterek jak ja:evil_lol: teraz pomykamy sobie jak damulki:lol::lol::lol:

Ehh... nie mogę sobie znaleźć miejsca...!! To nie na moje nerwy:shake:

Posted

Rozumiem Cię aż za dobrze :shake: Nero miał aż dwie operacje (kastrację i skrocenie podniebienia). Wiem ze jak powiem nie martw się to i tak będziesz się martwić więc przesyłamy mnóstwo dobrej energii i wraz z Nero trzymamy kciuki i lapki za operację i zdrowie Wikusi! A Ty zdrowiej kochana!

Posted

R jak nie urok to sraczka nooo..:roll:
mysl pozytywnie nie zakladaj od razu ze ma byc zle..:razz:
dziewczyna szybko dojdzie do siebie..w koncu ma do kogo dla kogo tu byc..:loveu: