Ewanka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Chwilkę mnie nie było, a tu widzę choroby się panoszą, a sioooooo !!!! ... zdrówka życzę i słonko posyłam :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 28, 2011 Author Posted November 28, 2011 Ja się nie daję - walczę z tym zarazkowym gangiem:mad: hehe A dziewczyny szaleją:evil_lol: u Mamy jesteśmy, więc 5 rozszalałych chiłek rządzi:diabloti: heheh Quote
Pegaza Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Ja w sobote bylam u mamy a tam dwa ratlerki tez Livka poszalala z Fafikiem;)bo z Pipi to jakos nikt nie mial ochoty sie bawic;) Quote
Igiełka Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 To macie tam wesoło- spędzacie miło czas :):) Quote
sabinka40 Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Witam zdechloczka:eviltong: Ale sie wyleżysz, obyś odleżynek nie dostała tylko:evil_lol: W skarpetkach bez piżamki:roflt: arielka186 napisał(a):O nie, Teraz już koniec- muszę przysiąść i zapisać przepis na ciacha... Pegazko- ale chodzi o ...sernik (mam nadzieję że R. tego nie doczytała- powiedzmy że chwilowo padło na oczka...:diabloti:) czy o psie ciacha? Bo te psie, wd przepisu Pa-ttti, to chyba już dzieliłam się przepisem z Chiquitką? Tobie wyślę, tylko sie do tego przepisu dokopię, bo nie chcę pisać z głowy, co by nie pomylić... W każdym razie te psie ciasteczka- z tymi sprzedawanymi w sklepach nie ma porównania, w wykonaniu wychodzą dość tanio, a jak smakują psom! Można je przechowywac do tygodnia- chyba że zamrożone. Pychotka, Pegazko- Twoje Yoraski będą sie zajadac :p Ja baaardzo chcę przepis na psie ciasteczka....prośię:modla: Quote
taxelina Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 A masz moze jakies zdjecia/filmiki gangu? :D Quote
monia&nero Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 to nadal życzymy dużo zdrówka! Oby ta angina szybko sobie poszła! Quote
Agnieszka Co. Posted November 28, 2011 Posted November 28, 2011 Dziewczyny - ja wpadam z pilnym apelem: http://www.dogomania.pl/threads/218558-Miko%C5%82ajki-dla-42-dzieci-z-Domu-Dziecka-potrzebna-pomoc%21%21%21%21 Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Diamenciku dziękujemy:lol: Pegazko dawaj fotki ratlerków z Twoimi Pannami:loveu: Pipi może była nie dysponowana?:evil_lol: Oj Igiełko wesoło...:diabloti: najweselej jak wpadniemy do wet na wizytę... patrzą na nas jakbyśmy były szalone:evil_lol: Sabinko, zdechloczek jeszcze się trzyma:diabloti: hehehe Ja leżeć nie umiem, dlatego zawędrowałam do Mami:evil_lol: W skarpetach, bo mi stópeczki kochane marzną:loveu: hahaahah, o co Ci chodzi??:diabloti::diabloti: A Arielki o przepis to bym nie prosiła... mój murzynek to już dawno zdążył okrążyć kulę ziemską, ale do mnie jeszcze nie dotarł:diabloti::diabloti: hehehe, a psie przepisy były tu, ale na której stronie...?:hmmmm::niewiem: poszukam:lol: Deer nie mam:eviltong: jakoś nie miałam siły - chyba przez chorobę:evil_lol: Monia angina chyba już poszła, teraz smarkata jestem:lol: Agnieszko widziałam już:) Ważna sprawa, może ktoś pomoże??:) Miłego dzionkaaaa:D Quote
Pegaza Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cze przyszlam sie zameldowac ze wrocilam juz do chalupy..;) zjadlam obiad i teraz siedze na necie.. nie mam fotek psich... Quote
taxelina Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 To wyglaszcz chociaz dziewczynki jak nie masz ich zdjec! Quote
Igiełka Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Cieplutko Witamy:) Trzymamy mocno kciuki by te wstrętne choróbsko Pańci odpuściło :lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Cześć Cioteczki:loveu: Ja to chyba z wrażenia wyzdrowiałam - nie mówiłam nic, ale to już pewne, więc powiem...:placz: Wiki w piątek ma operację... a mi już żołądek skręciło tak, że chyba nic nie zjem:roll: Musimy jej zrobić na szybko sterylkę, bo ma bardzo nieładny wyciek. Dostaje leki, dzień w dzień zastrzyki. Ale pocieszam się tym, że jak ją wysterylizujemy i posprzątamy w dziubku, to będzie już z górki. Także jakby mi jakimś cudem wpadło do głowy branie kolejnego psa - to błagam - niech mnie ktoś kopnie...:modla: A ja... hm... z gardła mi zeszło, to mam teraz katar żyrafy i kaszle jak stara lokomotywa:diabloti: Choć teraz to już mam to w dooopie:roll: A w ogóle to moja Mami zakupiła sobie taki transporterek jak ja:evil_lol: teraz pomykamy sobie jak damulki:lol::lol::lol: Ehh... nie mogę sobie znaleźć miejsca...!! To nie na moje nerwy:shake: Quote
Kasi i Lena Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Wyobrażam sobie jak się musisz stresować. Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze poszło. Co do kolejnego psa to sama mam ochotę na jeszcze jednego ale warunków brak niestety. A i zdrówka życzę. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 No, ja zawsze przeżywam, bo mój pierwszy maluch po operacji odszedł... [*] Dziękujemy za obecność :) Oj ja już kolejnego nie chcę... OBY ;) Quote
monia&nero Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Rozumiem Cię aż za dobrze :shake: Nero miał aż dwie operacje (kastrację i skrocenie podniebienia). Wiem ze jak powiem nie martw się to i tak będziesz się martwić więc przesyłamy mnóstwo dobrej energii i wraz z Nero trzymamy kciuki i lapki za operację i zdrowie Wikusi! A Ty zdrowiej kochana! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 No więc ja bym chciała mieć to już za Tobą - Dziekuję, że jesteś :* Quote
Monika_tbg Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 My z Zuzu też trzymamy kciuki i łapki baaardzo mocno zaciśnięte:iloveyou: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Ale miło - dziękujemy bardzo!! :) Musimy kiedyś się spotkać z Zu, w końcu podobne z Wiki ciut ;) Quote
Pegaza Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 R jak nie urok to sraczka nooo..:roll: mysl pozytywnie nie zakladaj od razu ze ma byc zle..:razz: dziewczyna szybko dojdzie do siebie..w koncu ma do kogo dla kogo tu byc..:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 29, 2011 Author Posted November 29, 2011 Ja myślę pozytywnie jak najbardziej, tylko mój żołądek mniej...;) W sumie dobrze, będziemy mieć to już za sobą i finał!:) No właśnie myślimy pozytywnie:) Quote
Paulinka10 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Ojejku:(wiem co przeżywasz,dwa razy to przechodziłam,ale będzie dobrze,musi!! Tyle kciuków zaciśniętych więc nie może być inaczej;) Quote
Recommended Posts