Pegaza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wpadlam na szybko.. zima zima ... http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01201.jpg aaa to byl Twoj M haha ja to mam nosa ze tez od razu skojarzylam co pod tym drzewem sie robi haha bede to miala na uwadze ze Twoj M jest tragarzem na wycieczkach:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 No... ale tylko wtedy, kiedy pieski chodzą, bo w transporterku noszę je JA:D Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):No... ale tylko wtedy, kiedy pieski chodzą, bo w transporterku noszę je JA:D Wy to sie z M uzupelniacie hihih dobra ja ide szykowac obiad dla siebie bo na 14 mam dyzur a nie wiem o ktorej wroce..oby do 17 juz byla w domu... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Nigdy nie mówiłaś co robisz?;) dyżur? Lekarzem jesteś?:D A no uzupełniamy się :P Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Nigdy nie mówiłaś co robisz?;) dyżur? Lekarzem jesteś?:D A no uzupełniamy się :P Taa lekarzem haha kochana ja jestem zoną, matką, kochanką, kucharką, sprzataczką..księgową..oraz nianią..;) i jeszcze pomagam M w firmie..wiec jak widzisz wszystkim po trochu..;) cho mnie utulic bo mnie brzusio boli.. a mojego M nie ma..buuu Quote
Vilena Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01197.jpg O rany, a cóż to? Tyle śniegu? Od razu mi zimno! :p Quote
monia&nero Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 fajne zdjęcia ! Takie radosne cziłki :) Tylko Was na nich brakuje wtedy byłaby rodzinka w komplecie :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Pegazko ale Ty jesteś obrotna... przypomniała mi się taka zbereźna historyjka:diabloti: ale to publiczne forum, więc nic nie mówię:evil_lol: hihihih Już pędzę... :calus::calus::calus: Vilenko nie da się ukryć, że tam już było mroźno;) Monia jak to nas brakuje- jest najważniejsza część Tz-ta jak to ktoś ładnie ujął "jak grzebie w rozporku":evil_lol: czy jakoś tak:diabloti: ehhh... dziś jestem okropna...:evil_lol: Quote
monia&nero Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a): Monia jak to nas brakuje- jest najważniejsza część Tz-ta jak to ktoś ładnie ujął "jak grzebie w rozporku":evil_lol: czy jakoś tak:diabloti: ehhh... dziś jestem okropna...:evil_lol: o a ja w psiaki zapatrzona nie zauważyłam..już lecę sprawdzić he he Quote
Pegaza Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Nie znam historyjki buu..:evil_lol: oo dzieki Ci, juz mi lepiej...:Rose: przed chwilą skonczylam sklejac graniastoslup prawidlowy pieciokątny gwiazdzisty.. o jacie ta precyzja sklejania bleee oczywiscie dziecko ma zadanie a matka sie bawi..:roll: Quote
Igiełka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Witajcie :):) Miałam dzisiaj super dzionek i teraz wiem dlaczego wszystko tak od ręki udało się załatwić bo Ciotka założycielka tegoż tu wątku złożyła skromne życzenia ale jak wiele to znaczy- dzięki Kochana :loveu: gdyby nie te duchowe wsparcie :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Monia...;) Pegazko to kiedyś Ci opowiem:evil_lol: No proszę to jeszcze do tego wszystkiego artystką jesteś:cool3: No to Twoja rodzina to szczęściarze:lol: Cieszę się, że lepiej:grins: Deer witam porannie:lol: Igiełko:oops: ja bym chciała, żeby każdy dobry człowiek śmiał się cały dzień - i tego życzę... nic takiego...:oops: Cioteczki dziś idziemy do pracy po urlopiku:diabloti: Życzę Wam zatem miłego dzionka :Rose::Rose: Quote
taxelina Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 No to milego i spokojnego dnia w pracy zyczymy! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Liczę na to, ale zobaczymy jak będzie;) Dziękujemy bardzo :) Quote
Ewanka Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Dzień dobry :) .... mizianko i buziaczki dla dziewczynek :loveu: Quote
Pegaza Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 To i ja sie przyszlam przywitac..:hand:..i mykam do kuchni bo trzeba jakis obiad zrobic.. Quote
Igiełka Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cioteczko wszystko poszło jak z płatka- dzięki :) :) Quote
taxelina Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Liczę na to, ale zobaczymy jak będzie;) Dziękujemy bardzo :) i jaki byl ten dzien? Quote
Pegaza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Witamy sie z rana:) jak tam ciezko pracujesz? ja mialam miec dzis wolny ale prawdopodobnie pojde na 2 godziny do malej popoludniu;) ale za to od jutra az do niedzieli mam labe:multi: Quote
Paulinka10 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Cześć dziewczyny;) A co to macie urlopik od nas? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Cześć Cioteczki kochane:Rose: Zamieszanie mam, ale dziś wieczorkiem dodam kolejne fotki z Zakopca ;) W pracy jest co robić i jakoś mi zleciało, ale ogólnie ok;) A poza tym teraz Chiqunia zaczęła mi coś chorować, więc musiałam się tym zając:roll: Także do zobaczenia wieczorkiem :multi: Quote
paniMysza Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 a co z małą chi? przeziebiła się? zdjęcia przefajoskie:) Quote
Casablanca Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ale piękne widoki tam mieliście :) Psiaki przesłodziutkie sweterki mają :loveu::loveu::loveu: Wikusia maluuutka jest :roll::loveu: Quote
Recommended Posts