Kasi i Lena Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Dziewczynki uroczo w sweterkach wyglądają:loveu: Quote
monia&nero Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 ale fajna wycieczka! Dziewczynki prezentowały się okazale w tych sweterkach - do twarzy/pyszczka :)im w tym kolorze! A zdjęcia widoczków - ach rozmarzyłam się! Miłego wieczoru Quote
Vilena Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Jakie fajne fioletowe sweterki!!! No jeden różowy :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Molowe Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Zdjcie0188.jpg pięknie :) http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Zdjcie0191.jpg cudne dziewczynki :loveu: Quote
Igiełka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 obejrzałam jednym tchem :) sweterki i widoki piękne :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Witamy z rana...:Rose: Pegazko znowu się dzięki Tobie uśmiałam...:roflt::roflt::roflt: To mój Tz... i nie będę mówiła co robił...:diabloti: ale, że ja tego nie zauważyłam na zdjęciu...:lol: Transporterek mamy róż;) jak psiaki chodzą to Tz go przejmuje :evil_lol: Oj... niektórym by się Gesslerowa przydała - żebyś wiedziała:diabloti: Arielko wycieczka świetna...:loveu: zapewne wrócę tam tylko w lecie;) Sweterki robiła mi na zamówienie jedna Pani, ale nie pamiętam jak ją znalazłam.. Myślałam, że więcej, bo wygląda dorodnie, ale jak 1,5kg to chyba ok?:) Co do moich zdjęć, to te były z tel... te z aparatu są ciut lepsze:lol: Dzięki kochane Cioteczki, że do nas zaglądacie:sweetCyb: Dziś będzie kolejna porcja tym razem z aparatu... i zakazanego Tatrzańskiego Parku Narodowego... :diabloti: hihih (choć tak jak mówiłam daleko nie wchodziłam, bo oczami wyobraźni widziałam już te niedźwiadki:evil_lol:) Quote
taxelina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 To czekamy dzisiaj na reszte zdjec :) Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Super wycieczka,małe są przeurocze:loveu:takie trzy chomiczki:loveu: Też myślałam że to Ty tam pod drzewkiem...:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Tutaj fotki ze spacerku na łąkach w Kościelisku :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 A tutaj są trzy psiaki... tylko, że trzeci wygląda jak pchełka:evil_lol: Quote
Ewanka Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Wspaniała wyprawa, a dziewczynki przecudne i widać , że czują się kochane i bezpieczne, a rodość z powrotu do domku - bezcenna :loveu: Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Super zdjęcia;) Dziewczynki takie malusie:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Też mnie cieszy, że Wiki czuje się u nas dobrze:loveu: leżą sobie nie raz razem, bawią się, na spacerkach trzymają razem. No i wie gdzie jej dom:loveu: A teraz widoczki z trasy... wybaczcie mi kiepską jakość:oops: Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Brrr ale zimno... na zdjęciach widać jaka sie Wiki zrobiła wesoła dziewczynka:)ale jak ma być nie szczęśliwa jak ma taką mamcie i siostrzyczki:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Bardzo miło, że tak uważasz:loveu::oops: Powiem tak, w hodowli Wiki nie lubiła się z innymi psami - tylko leżała na spanku i powarkiwała na psy. Ogólnie na początku było tak, że siedziała z boku... tylko, że u mnie nie ma opcji pt. nie lubię psów:evil_lol: więc im bardziej ona powarkiwała tym bardziej ja pokazywałam jej, że to nie jest ok... i w końcu dokonałam tego, czego bałam się, że nigdy nie dokonam - nauczyłam ją zabawy z nami... walk psów:diabloti: hihi i tolerancji:multi: Może moje metody są szalone i nie jeden powiedziałby, że jestem:stupid: ale dla mnie najważniejsze, że po miesiącu sunia 5 letnia, nie znająca życia w rodzinie i nic poza hodowlą - zmieniła się nie do poznania:loveu: Poza tym z lękliwego pieska zamienia się w odważną i pewną siebie dziewczynkę:bigcool: Ehhh... gaduła ze mnie:evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 No to zazdroszcze Ci...ja też pracuje nad moimi żeby sie lubiły ale niestety kłótnie mam codziennie,jeśli któraś dojdzie do nie swojej miski albo o miłość,szczególnie pana,jak przychodzi z pracy i chcą sie przywitać...o mnie już tak ze sobą nie walczą bo wiedzą że mamusia kocha obie,a przeważnie bójke wszczyna Maja a później przegrywa...Tosia nauczyła sie nie dać Majce,bo na początku Tosia mocno obrywała...każdą walke przerywam ale co sie dzieje jak jakieś walki psów...a jak Maja leży przy oknie a Tosia też chce to ta mała jędza od razu na Tosie pyskuje...taki gad jeden,ale potrafią też sie bawić i wtedy mam radość ogromną:loveu: Teraz ja sie rozpisałam:evil_lol: Quote
taxelina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Lubisz krolisie? :razz: to zapraszam do nas, wkleilam dwie opowiesci znajomej a jak beda chetni to wkleje wiecej :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Pisz..pisz..:D No cóż.. bardzo charakterne kobitki;) Tzn u mnie też w sytuacji miska/gryzak/smakołyk każda broni swojego jak lwica - ale to normalne;) u mnie jak się witamy i któraś pyskuje na inną to zostaje odsunięta i zostaje przywitana na końcu... albo po paru minutach w zależności czy dalej jest nie miła;) Nie raz jak np jedna mi leży na kolanach a przyjdzie druga to jest wrrrr, ale wtedy ja warknę i spokój:D Wiesz one muszą się jakoś dogadywać, ale ważne by te kłótnie nie były zbyt poważne.. U mnie kończy się na warkach i skoczeniu z zębami, ale nie było rozlewu krwi. Ja się nie wtrącam chyba, że któraś ewidentnie przegina. Dee nie raz taka była, ale Wiki jej odgryza i trochę się uspokoiła. Dużo nam dało to, że jest 3 psiak:) Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Strasznie ale Maja bardziej charakterna,Tosia nauczyła sie bronić i troche złych zachowań załapała od siostrzyczki...też staram sie nie wtrącać ale za często jest za ostro...kurde na Maje to nic nie działa,ona jest nie do wychowania...nie powiem bo w sumie kocham ją za tą zołzowatość ale są granice...no właśnie może coś źle robie jak je rozdzielam i one sobie pozwalają na takie walki... Hihi powiem mojemu Tz że trzeba nam 3 psa,pewnie sie ucieszy:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 Cóż...;) za dobrze mają:D A 3 psiak polecam jak najbardziej - jakby Tz pytał..:D Ja jak je rozganiam to zawsze krzyknę na prowokatorkę;) Quote
taxelina Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18046947&viewfull=1#post18046947 http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18047131&viewfull=1#post18047131 Quote
Paulinka10 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Mówisz trzeba im więcej dyscypliny... Już widze jego mine:x Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 21, 2011 Author Posted November 21, 2011 :oops: o mamo to ze mną już tak źle?:mdleje: Chyba czas zainwestować w okularki...:roll: Małe.. maleńkie :loveu: takie poręczne:evil_lol: ale mając 3 to na takie wyjazd duży plus;) łączna masa 4 kg:diabloti: A królisiowe historyjki już widziałam:evil_lol: Quote
Recommended Posts