paniMysza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Myszko... my się doskonale rozumiemy:loveu: wiem, że akurat u Ciebie to mała miałaby tak dobrze jak u mnie:loveu: Gdyby tylko Frania nie była taka.... szalona:D:evil_lol:[/QUOTE] no tak, takich wariatek to wiele na tym świecie nie ma;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Moja Mami mówi, że całe życie z wariatami - ale jakie przyjemne:D heheheh Quote
paniMysza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 ale tak szczerze, to mi to bardzo ciąży. to zamartwianie sie, sprawdzanie, czy z psami wsyztsko ok. fakt, że wtedy szybko wychwytuje, ze cos jest nie tak, ale popadne niedługo w nerwice jakąś. do psów to ja sie nie nadaję;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 A tam patrząc na Franula to chyba bardzo się nadajesz:D taki pozytywny bzik;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 A teraz dla trzymających kciuki mała Wikusia:loveu: Tak sobie nabiera sił..;) jeszcze cieplutkie..;P [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01150.jpg[/IMG] A tu sprzed paru chwil cała 3 ;) [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01139.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01144.jpg[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 No ja to zakochana po uszy:loveu: Wiki się bardzo otwiera i zaskakuje mnie codziennie;) Fajne stadko stworzyły :multi: Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Dziewczyny oblozone kocykami poduchami jak ksiezniczki:) [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01144.jpg[/url] a ja sie zastanawiam jak Ty wolasz Dee? Dee czy Dii?;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Tak one uwielbiają mieć w koło mnóstwo szmatek/ puduszeczek itp;) Hmm... wołam Diiidiii:D tak to brzmi, bo Dee by źle brzmiało... jak baran:D:D Quote
Ewanka Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cudne maleństwa :loveu: , a Wikusia przesłodka, zaczyna być moją faworytką :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Hehehe, taki gremlinek ;) U mnie "najłatwiej" jak już pisałam ma Dee... a Wiki i Chiqunia są takie bardziej samodzielne (np. na łóżko same wejdą..;)):) fajnie nam razem :) Quote
sabinka40 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Cudowne zdjęcia księzniczek w podusiach:loveu: Też bym chciała mieć trójkę psiaków, a mam trzy koty:eviltong: Jak tylko pomyślałam o kumplu dla mojej księżniczki to pojawił się kot:razz: Przestałam marzyć bo ciasno się zrobi jak czwarty kot dojdzie:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Heheheheh:evil_lol: jaki przewrotny los:diabloti: Wiecie jak mi niewygodnie? W rękawie leży Dee, pod ręką Chiqunia, a pod kolanami Wiki... i ani rusz kobito, bo obudzisz:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
monia&nero Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [url]http://www.youtube.com/watch?v=l2YskJK4cUc[/url] normalnie walki psów jak jakieś MMA albo K1:cool3: a Dee spokojna oddaje się pieszczotą:loveu: super!!! Już nie mogę sie doczekać jak będę mieć drugiego psa - ale to dopiero za rok:shake: Quote
monia&nero Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 a zdjęcia jak zwykle urocze:loveu::loveu: Ach bardzo się cieszę, że z Wikusią lepiej:bigcool::bigcool::bigcool:. Nadal trzymamy kciuki i łapki:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: za jej zdrowie! Nero zasyła całuski laseczkom:calus: Quote
sabinka40 Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Heheheheh:evil_lol: jaki przewrotny los:diabloti: Wiecie jak mi niewygodnie? W rękawie leży Dee, pod ręką Chiqunia, a pod kolanami Wiki... i ani rusz kobito, bo obudzisz:evil_lol::evil_lol::loveu:[/QUOTE] Ja to znam:evil_lol:, w nocy jak dzieciaki spią smacznie na moich nogach, albo kołdrę gdzies przycisną, ja marznę i cierpię, ale szkoda robaczków obudzić:evil_lol: [quote name='monia&nero'][url]http://www.youtube.com/watch?v=l2YskJK4cUc[/url] normalnie walki psów jak jakieś MMA albo K1:cool3: a Dee spokojna oddaje się pieszczotą:loveu: super!!! Już nie mogę sie doczekać jak będę mieć drugiego psa - ale to dopiero za rok:shake:[/QUOTE] Szcześciara:razz:, a może chcesz koty? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 No cóż... uczę je, żeby robić Wam pokazy, a później będę zbierać zakłady kto wygra:diabloti: hihihihi Jejku ja uwielbiam mieć kilka psów:loveu: ta zabawa i ich życie... REWELACJA:loveu: Sabinko właśnie tak to jest, a my później śpimy jak "paralityki":evil_lol: Dziękujemy Monia za kciuki:multi: Też się nie mogę doczekać Waszego drugiego psiaka:loveu: Quote
monia&nero Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No cóż... uczę je, żeby robić Wam pokazy, a później będę zbierać zakłady kto wygra:diabloti: hihihihi Jejku ja uwielbiam mieć kilka psów:loveu: ta zabawa i ich życie... REWELACJA:loveu: Sabinko właśnie tak to jest, a my później śpimy jak "paralityki":evil_lol: Dziękujemy Monia za kciuki:multi: Też się nie mogę doczekać Waszego drugiego psiaka:loveu:[/QUOTE] to ja stawiam na Wiki :) a z tym spaniem jak paralityk to święta prawda. Nero jak mu sie nie podoba to z której strony lezę to przyjdzie i mnie łapką puka w głowę że mam sie obrócić he he Quote
monia&nero Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='sabinka40']Ja to znam:evil_lol:, w nocy jak dzieciaki spią smacznie na moich nogach, albo kołdrę gdzies przycisną, ja marznę i cierpię, ale szkoda robaczków obudzić:evil_lol: Szcześciara:razz:, a może chcesz koty?[/QUOTE] ja miałam kiedyś kota jak mieszkałam jeszcze z rodzicami. Ten kot spał mi wiecznie na głowie nie raz podrapał mi twarz w nocy więc mam taki mały uraz. No i do tej pory wszyscy sie ze mnie śmieją że koty spią na chorych miejscach więc cos jest nie tak z moją głową :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 Hehehehehe mam to samo :D Tylko Chiqunia mnie nie stuka łapką tylko drapie po chamsku... żebym przypadkiem nie myślała spać dalej:D Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='monia&nero']to ja stawiam na Wiki :) a z tym spaniem jak paralityk to święta prawda. Nero jak mu sie nie podoba to z której strony lezę to przyjdzie i mnie łapką puka w głowę że mam sie obrócić he he[/QUOTE] :roflt: sie usmialam do laptopa normalnie haha a ja mam znow tak ze spi z zemna Livka i jak spie na lewym boku a na ogol tak spie to ona lokuje mi sie na jasku na glowie a jak zmienie pozycje na prawy bok to wchodzi mi na wysokosci biustu i sie wtula a jak spie na plecach to znow z prawej strony pod reke sie wtula znaczy moja reka musi byc zgieta w lokciu..najbardziej lubi jak spie na tym lewym boku a ona ma wtedy moja cala glowe dla siebie tylko ja potem rano wstaje pieknie uczesana przez nia..hehe Quote
Vesper Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, taki gremlinek ;) U mnie "najłatwiej" jak już pisałam ma Dee... a Wiki i Chiqunia są takie bardziej samodzielne (np. na łóżko same wejdą..;)):) fajnie nam razem :)[/QUOTE] Wikusia coraz piękniejsza- służy jej mieszkanie u Was :lol: Ale ja nie mam faworytki- wszystkie trzy są rewelacyjne- każda na swój sposób- Masz naprawdę świetne cziłki :).:loveu:... Ostatnio gdzieś mi wpadło zdanie że chihuahua to psy które można jako rasę porównać z bombonierką- każda niby czekoladka, ale w każdej co innego, dlatego każda jest inna (ładniej to było sformułowane, ale sens taki- dobrze oddaje charakter cziłek :D). Co do drapania :roll: Milka jak siedzę na kanapie podchodzi i drapie mnie łapką tak długo, aż ją wsadzę, a kiedy mnie nie ma, sama wskakuje... Ona jest chyba trochę zazdrosna i chce więcej mojej uwagi tylko dla siebie- taki juz ma charakter, czasami wychodzę tylko z nią, zabieram ją samą gdzieś- jest przeszczęśliwa ;)... Dziewczyny, ze spaniem :D... Ja mam zdecydowanie "najgorzej". Są noce, że cała piątka ładuje się do łóżka...Naprawde ciężko jest sie zmieścic, a kiedy raz po cichu przeniosłam sie do drugiego pokoju (tam mam sypialnię chwilowo nieużywaną) to całe towarzystwo było po 5 minutach ze mną...:D Przy tym Arielce zawsze muszę odchylić kołderke, bo ona jest "podkołderkowa", Paco nie lubi jak ruszam stopą pod kołdrą bo myśli że to coś żywego i chce to złapac...:stupid: A maluszki w nocy odkąd jest Draco upodobały sobie nocne charce na łóżku- jak przeginają, muszę brać małego, zdejmować go i Chiccę i mają zakaz do rana :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2011 Author Posted November 17, 2011 O jejku Pegazko :roflt::roflt: nie wstajesz później ze "smalcem" na głowie??:evil_lol: Ja też się uśmiałam dziś dzięki Tobie... (i ujeżdżaniu konika:diabloti:) Arielko to Milka lubi być adorowana;) u mnie Dee lubi być wyróżniona:razz: ale staram się nie dać odczuć żadnej, że druga ma lepiej :) Wiki naprawdę super się otwiera, choć na początku nie było optymistycznie, szybko się zatarło:loveu: A chiłki są mega różne... to prawda:evil_lol: Quote
Pegaza Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Wiesz dzis jak sie zobaczylam jak mi wlosy stoja doslownie dęba..zalamka... wodą je jakos uklackalam hehe mi nie jest zbyt wygodnie jak ona sie w te wlosy wczepia pazurami ale ona je tak lubi hihi co jej bede zalowac pare kudlow hihi a ona wtedy taka szczesliwa..:loveu: ale mi sie cos przypomnialo jak bylismy kiedys na dzialce hahah smiac mi sie chce nawet jak to pisze.. ale do rzeczy..Pipi w lozku spi okropnie wg mnie bo lazi po calym lozku i na ogol spi w nogach lub miedzy nogami..to jest tez bardzo niewygodne przy zmienianiu pozycji spania bo wtedy wiadomo ze ją tymi girami przesuwamy..i kiedys na dzialce lezelismy i ona spala znow w nogach w lozku..a ja tam mam dwa lozka naprzeciw siebie a posrodku jest miejsce na stolik, ktory stoi pod oknem ale ten srodek pomiedzy tymi lozkami jest dosc szeroki i pusty i ja nie wiem jak ja to zrobilam uwierzcie mi ale ruszylam tymi nogami ze Pipi przezucilam na te drugie lozko :lol:..a ja po tym wszystkim najpierw chwila konsternacji czy sie cos jej nie stalo.. a potem rylismy ze smiechu..:roflt: Quote
Recommended Posts