Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Myszko... my się doskonale rozumiemy:loveu: wiem, że akurat u Ciebie to mała miałaby tak dobrze jak u mnie:loveu:
Gdyby tylko Frania nie była taka.... szalona:D:evil_lol:[/QUOTE]

no tak, takich wariatek to wiele na tym świecie nie ma;)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale tak szczerze, to mi to bardzo ciąży. to zamartwianie sie, sprawdzanie, czy z psami wsyztsko ok. fakt, że wtedy szybko wychwytuje, ze cos jest nie tak, ale popadne niedługo w nerwice jakąś. do psów to ja sie nie nadaję;)

Posted

A teraz dla trzymających kciuki mała Wikusia:loveu:
Tak sobie nabiera sił..;) jeszcze cieplutkie..;P

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01150.jpg[/IMG]

A tu sprzed paru chwil cała 3 ;)

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01139.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01144.jpg[/IMG]

Posted

Dziewczyny oblozone kocykami poduchami jak ksiezniczki:)
[url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01144.jpg[/url]

a ja sie zastanawiam jak Ty wolasz Dee? Dee czy Dii?;)

Posted

Cudowne zdjęcia księzniczek w podusiach:loveu:
Też bym chciała mieć trójkę psiaków, a mam trzy koty:eviltong: Jak tylko pomyślałam o kumplu dla mojej księżniczki to pojawił się kot:razz: Przestałam marzyć bo ciasno się zrobi jak czwarty kot dojdzie:eviltong:

Posted

[url]http://www.youtube.com/watch?v=l2YskJK4cUc[/url]

normalnie walki psów jak jakieś MMA albo K1:cool3: a Dee spokojna oddaje się pieszczotą:loveu:
super!!! Już nie mogę sie doczekać jak będę mieć drugiego psa - ale to dopiero za rok:shake:

Posted

a zdjęcia jak zwykle urocze:loveu::loveu: Ach bardzo się cieszę, że z Wikusią lepiej:bigcool::bigcool::bigcool:. Nadal trzymamy kciuki i łapki:bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: za jej zdrowie! Nero zasyła całuski laseczkom:calus:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Heheheheh:evil_lol: jaki przewrotny los:diabloti:

Wiecie jak mi niewygodnie? W rękawie leży Dee, pod ręką Chiqunia, a pod kolanami Wiki... i ani rusz kobito, bo obudzisz:evil_lol::evil_lol::loveu:[/QUOTE]

Ja to znam:evil_lol:, w nocy jak dzieciaki spią smacznie na moich nogach, albo kołdrę gdzies przycisną, ja marznę i cierpię, ale szkoda robaczków obudzić:evil_lol:

[quote name='monia&nero'][url]http://www.youtube.com/watch?v=l2YskJK4cUc[/url]

normalnie walki psów jak jakieś MMA albo K1:cool3: a Dee spokojna oddaje się pieszczotą:loveu:
super!!! Już nie mogę sie doczekać jak będę mieć drugiego psa - ale to dopiero za rok:shake:[/QUOTE]

Szcześciara:razz:, a może chcesz koty?

Posted

No cóż... uczę je, żeby robić Wam pokazy, a później będę zbierać zakłady kto wygra:diabloti: hihihihi

Jejku ja uwielbiam mieć kilka psów:loveu: ta zabawa i ich życie... REWELACJA:loveu:

Sabinko właśnie tak to jest, a my później śpimy jak "paralityki":evil_lol:

Dziękujemy Monia za kciuki:multi:
Też się nie mogę doczekać Waszego drugiego psiaka:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No cóż... uczę je, żeby robić Wam pokazy, a później będę zbierać zakłady kto wygra:diabloti: hihihihi

Jejku ja uwielbiam mieć kilka psów:loveu: ta zabawa i ich życie... REWELACJA:loveu:

Sabinko właśnie tak to jest, a my później śpimy jak "paralityki":evil_lol:

Dziękujemy Monia za kciuki:multi:
Też się nie mogę doczekać Waszego drugiego psiaka:loveu:[/QUOTE]

to ja stawiam na Wiki :)

a z tym spaniem jak paralityk to święta prawda. Nero jak mu sie nie podoba to z której strony lezę to przyjdzie i mnie łapką puka w głowę że mam sie obrócić he he

Posted

[quote name='sabinka40']Ja to znam:evil_lol:, w nocy jak dzieciaki spią smacznie na moich nogach, albo kołdrę gdzies przycisną, ja marznę i cierpię, ale szkoda robaczków obudzić:evil_lol:

Szcześciara:razz:, a może chcesz koty?[/QUOTE]

ja miałam kiedyś kota jak mieszkałam jeszcze z rodzicami. Ten kot spał mi wiecznie na głowie nie raz podrapał mi twarz w nocy więc mam taki mały uraz. No i do tej pory wszyscy sie ze mnie śmieją że koty spią na chorych miejscach więc cos jest nie tak z moją głową :)

Posted

[quote name='monia&nero']to ja stawiam na Wiki :)

a z tym spaniem jak paralityk to święta prawda. Nero jak mu sie nie podoba to z której strony lezę to przyjdzie i mnie łapką puka w głowę że mam sie obrócić he he[/QUOTE]

:roflt:

sie usmialam do laptopa normalnie haha

a ja mam znow tak ze spi z zemna Livka i jak spie na lewym boku a na ogol tak spie to ona lokuje mi sie na jasku na glowie a jak zmienie pozycje na prawy bok to wchodzi mi na wysokosci biustu i sie wtula a jak spie na plecach to znow z prawej strony pod reke sie wtula znaczy moja reka musi byc zgieta w lokciu..najbardziej lubi jak spie na tym lewym boku a ona ma wtedy moja cala glowe dla siebie tylko ja potem rano wstaje pieknie uczesana przez nia..hehe

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, taki gremlinek ;) U mnie "najłatwiej" jak już pisałam ma Dee... a Wiki i Chiqunia są takie bardziej samodzielne (np. na łóżko same wejdą..;)):) fajnie nam razem :)[/QUOTE]
Wikusia coraz piękniejsza- służy jej mieszkanie u Was :lol: Ale ja nie mam faworytki- wszystkie trzy są rewelacyjne- każda na swój sposób- Masz naprawdę świetne cziłki :).:loveu:...
Ostatnio gdzieś mi wpadło zdanie że chihuahua to psy które można jako rasę porównać z bombonierką- każda niby czekoladka, ale w każdej co innego, dlatego każda jest inna (ładniej to było sformułowane, ale sens taki- dobrze oddaje charakter cziłek :D).
Co do drapania :roll: Milka jak siedzę na kanapie podchodzi i drapie mnie łapką tak długo, aż ją wsadzę, a kiedy mnie nie ma, sama wskakuje... Ona jest chyba trochę zazdrosna i chce więcej mojej uwagi tylko dla siebie- taki juz ma charakter, czasami wychodzę tylko z nią, zabieram ją samą gdzieś- jest przeszczęśliwa ;)...

Dziewczyny, ze spaniem :D... Ja mam zdecydowanie "najgorzej". Są noce, że cała piątka ładuje się do łóżka...Naprawde ciężko jest sie zmieścic, a kiedy raz po cichu przeniosłam sie do drugiego pokoju (tam mam sypialnię chwilowo nieużywaną) to całe towarzystwo było po 5 minutach ze mną...:D Przy tym Arielce zawsze muszę odchylić kołderke, bo ona jest "podkołderkowa", Paco nie lubi jak ruszam stopą pod kołdrą bo myśli że to coś żywego i chce to złapac...:stupid: A maluszki w nocy odkąd jest Draco upodobały sobie nocne charce na łóżku- jak przeginają, muszę brać małego, zdejmować go i Chiccę i mają zakaz do rana :D

Posted

O jejku Pegazko :roflt::roflt: nie wstajesz później ze "smalcem" na głowie??:evil_lol: Ja też się uśmiałam dziś dzięki Tobie... (i ujeżdżaniu konika:diabloti:)

Arielko to Milka lubi być adorowana;) u mnie Dee lubi być wyróżniona:razz: ale staram się nie dać odczuć żadnej, że druga ma lepiej :)

Wiki naprawdę super się otwiera, choć na początku nie było optymistycznie, szybko się zatarło:loveu:
A chiłki są mega różne... to prawda:evil_lol:

Posted

Wiesz dzis jak sie zobaczylam jak mi wlosy stoja doslownie dęba..zalamka... wodą je jakos uklackalam hehe
mi nie jest zbyt wygodnie jak ona sie w te wlosy wczepia pazurami ale ona je tak lubi hihi co jej bede zalowac pare kudlow hihi
a ona wtedy taka szczesliwa..:loveu:
ale mi sie cos przypomnialo jak bylismy kiedys na dzialce hahah smiac mi sie chce nawet jak to pisze..
ale do rzeczy..Pipi w lozku spi okropnie wg mnie bo lazi po calym lozku i na ogol spi w nogach lub miedzy nogami..to jest tez bardzo niewygodne przy zmienianiu pozycji spania bo wtedy wiadomo ze ją tymi girami przesuwamy..i kiedys na dzialce lezelismy i ona spala znow w nogach w lozku..a ja tam mam dwa lozka naprzeciw siebie a posrodku jest miejsce na stolik, ktory stoi pod oknem ale ten srodek pomiedzy tymi lozkami jest dosc szeroki i pusty i ja nie wiem jak ja to zrobilam uwierzcie mi ale ruszylam tymi nogami ze Pipi przezucilam na te drugie lozko :lol:..a ja po tym wszystkim najpierw chwila konsternacji czy sie cos jej nie stalo.. a potem rylismy ze smiechu..:roflt: