taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):No właśnie... to o czym to mówiliśmy?:D Moze o kartkach do aparatu? :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Eeee... nie kojarzę:D No nie kupiłam... noo:oops: kasuję ze starej...:roll: Quote
monia&nero Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Wow! ale super filmik! Widać na nim jak Wikunia sie rozkręciła! Świetnie dziewczynki się razem bawią. No i do tego moja ulubiona piosenka Riri :) a zdjęcia rewelacyjne! Pozdrowionka i całuski od Nero dla sexy laseczek:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 To jedyna piosenka której mi nie kasują:D hihih No rozkręca się w szybkim tempie;) ciekawa jestem co będzie za parę miesięcy;) Dziękujemy:loveu: Quote
monia&nero Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a): Monia witam Cię:loveu: zaraz dodam coś cudownego :loveu: (wiem, wiem.... jaka ja jestem nieobiektywna - beznadziejnie zakochana w moich psiakach:evil_lol:) Jesteś jak najbardziej obiektywna :) Gdybym nie kochała buldożków pewnie kochałabym cziłki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Fakt, jak się wpadnie w jakąś rasę, to ciężko wyjść:D ja bym chciała staffika albo doga... ale za duży gabaryt;) Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 kup na allegro nie bedziesz musiala latac po sklepach :D Quote
monia&nero Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 super by to było jakbyś miała cziłki i doga :) Małe by go po kostkach gryzły :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Heheheh, jakbym nabyła je w odwrotnej kolejności, to kto wie?:) teaz Dee by chyba na zawał zeszła..:D Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/210954-Ma%C5%82e-ADHD...-czyli-%C5%9Bwiat-wg-Chiquity-Deedee-Wiki-i-ich-przyjaci%C3%B3%C5%82-)?p=18010915&viewfull=1#post18010915 Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Szukałam... ale nic mnie nie zadowoliło..:D Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 jak to nie zadowolilo? to tylko karta :D Quote
Igiełka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Pozwoliłam sobie przyjść w odwiedziny wspaniałe psiaki :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Tzn, ja mam nowy plan, nie chcę karty tylko pendrive:lol: Witaj Igiełko - bardzo nam miło:loveu: Zapraszamy częściej - w skrócie album z fotami jest w podpisie, żebyś nie musiała lecieć przez 70 stron, a filmiki są ok do 10 stron tył;) Masz swoją galerię:)? Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 aaaa ale pendrive tez tam sa, tam jest wszystko :diabloti: Quote
monia&nero Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Heheheh, jakbym nabyła je w odwrotnej kolejności, to kto wie?:) teaz Dee by chyba na zawał zeszła..:D oj myśle, że Dee pokazała by kto rządzi :) Quote
Igiełka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a): Witaj Igiełko - bardzo nam miło:loveu: Zapraszamy częściej - w skrócie album z fotami jest w podpisie, żebyś nie musiała lecieć przez 70 stron, a filmiki są ok do 10 stron tył;) Masz swoją galerię:)? Dziękuje za pozytywne przyjęcie :loveu: super lubię oglądać foty sympatycznych zwierzaków :lol: jeszcze nie mam galerii ale aktualnie mieszka z nami wyjątkowa tymczasowiczka Nesiula i mądrala Rudosława- link do wątku jest w moim podpisie i Serdecznie Zapraszamy Wszystkich do odwiedzin :lol: Quote
Pegaza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Fakt, jak się wpadnie w jakąś rasę, to ciężko wyjść:D ja bym chciała staffika albo doga... ale za duży gabaryt;) Doga miala moja szwagierka..hmm tez kiedys bardzo chcialam ale u niej zobaczylam jak wyglada zycie z duzym psem na malym metrazu i mi przeszlo.. Quote
Vilena Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Jakie one są ruchliwe i skoczne! :evil_lol: Quote
Vesper Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hhehehe, ręka Pana i władcy:diabloti: na następnych filmikach jest już rozkręcona Wiki i Chiqunia... one się strasznie lubią bawić... Dee to taka troszkę księżniczka, ona się woli głaskać:evil_lol: co by było jakby się w 6 spotkały:diabloti: A w ogóle to cisza o Draco...:mad:a ja czekam i czekam :razz: Oj nasza szóstka chyba dom by rozniosła :evil_lol: Drakuś zdrowy, pięknie rośnie i pulchniutki cały czas, przy nim i dziewczynki przytyły- w przypadku Chicki super, w przypadku Milusi-trochę mniej, ale za to w zimie warstwa tłuszczyku się przyda :D Po prostu mały je 4, czasem 3 razy dziennie, wtedy one ida za nim i nie ma mowy żeby nie dostały nic- zawsze coś musi wpaść do miseczki ;)... A po jedzeniu i tak wszystkie 5 misek jest obchodzonych przez 5 psów i sprawdzanych, czy w którejś coś nie zostało (na początku maluchy były troche poszkodowane, bo nie dojadały, więc teraz Pako z Arielką jedzą osobno)... Szykuję sie żeby pododawac te zdjęcia, ale wiesz jak u mnie z tym ciężko...:D Muszę być ponaglana, pomarudzić, i dopiero dodam.:D Pegazko- jak to duży pies zrobił na Tobie wrażenie że to jednak inaczej? Przecież Ty chyba rottka masz? :) edit: Kochana, a jakiej Ty karty potrzebujesz? Poważnie pytam, bo kilka mam w domu niepotrzebnych- tylko nie wiem czy akurat takie gabaryty jakie pasuja do Twojego aparatu... Jak możesz napisz mi na pw- rozmiar-tylko nie GB, a- no właśnie, bo ja nie wiem jak to sprawdzać... Zmierzyć co do milimetra i gdzie jest to metalowe? A Tak w ogóle to dopiero wpadłam na to, że przecież do cyfrówki mozna pendrive'a podłączyć :oops: :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Deer cichutko... ;):eviltong: Monia Dee by pokazała, a doguś łapką cap i Dee nie ma:diabloti: Igiełko no oczywiście, u nas każdy mile widziany i można gadać o wszystkim;) A do Ciebie zaglądnę - jutro, bo dziś już padam:) Pegazko mam to samo...;) Oj Vilenko, żebyś wiedziała:D Arielko no to pięknie...:loveu: było by zamieszanie :evil_lol: To będę się przypominać:diabloti: Obadam i dam Ci znać;) Monia dziękujemy i wzajemnie:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 A my z Wiki dziś mamy dzień luźnej kooopki... oby do jutra przeszło, bo martwię się o nią:roll: Nawet weny do pisania nie mam... więc napiszę po prostu : Dobranoc:sleep2: Quote
Ewanka Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Dzień dobry Dziewczynki :) ..... jak się czuje dzisiaj Wikusia? Quote
Recommended Posts