paniMysza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):No tak, tutaj trzeba niestety być twardym.. Ale tam dziewczyny chcą odebrać psy, a nie wykupić.. Zobaczymy, dziś ma być coś wiadomo. ja akurat mówie nie o tym przypadku, tylko generalnie. bo niestety, ale troche sie utarło, że usprawiedliwiamy zakup w pseudo tym, że chcemy wyciagnąć bide od złego człowieka. ale nie w tym niestety rzecz. sorry, że tu to piszę, ale piszę o tym gdzie się da. Quote
Ewanka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Mam nadzieję, że dziewczynom się uda dzisiajsza akcja i te psiny znajdą się w jakimś ciepłym i przyjaznym miejscu !!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 No to najpierw foteczki, a później jeden z wczorajszych filmików:loveu: jest kilka, ale nie wszystko na raz:evil_lol: Myszko a filmik będzie special for U :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Na ost zdjęciu Chiqunia patrzy na Wiki, a Dee jej kradnie gryzaczka:D Pokonana:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 I walka psów:diabloti: Quote
Vesper Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Widzę że Chiqunia już rozkręciła troszkę nieśmiałą Wiki :D Będzie coraz lepiej, juz widać że jest śmielsza dziewczynka. Miłego choc zimnego dzionka :)... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Arielko to zobacz to :D Jeden z 3... ale co za dużo to nie zdrowo:D hihih [video=youtube;f8EFlnA120Q]http://www.youtube.com/watch?v=f8EFlnA120Q[/video] Quote
Vesper Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 :lol: Super :lol: Moje chiłki bawią się po prostu... identycznie! Też zaczepiają się łapkami, ganiają...:) A Dee ma upodobania jak Milka- lubi się kłaść na Waszych ubraniach :evil_lol:, które jej jakaś ręka zza kamery zabierała :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Hhehehe, ręka Pana i władcy:diabloti: na następnych filmikach jest już rozkręcona Wiki i Chiqunia... one się strasznie lubią bawić... Dee to taka troszkę księżniczka, ona się woli głaskać:evil_lol: co by było jakby się w 6 spotkały:diabloti: A w ogóle to cisza o Draco...:mad:a ja czekam i czekam :razz: Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01113.jpg Jak cudnie wygladaja! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Co jak co, ale pasują do siebie idealnie:D Ostatnio mama mojej sąsiadki szła i mówi: "Widzę, że biała i czarna mają dzidziusia... jaki podobny":crazyeye::evil_lol: ale się uśmiałam...:D Tego nie widać na fotach, ale Wiki jest największa, w sumie prawie raz większa od Dee:diabloti: nie wiem jakby ją miała urodzić :evil_lol: i to jeszcze z Chiqunią:lol: hehehehe Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 U nas troche o wynikach.. choc czekam az wet oddzwoni... Quote
Ewanka Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Filmik cudny, ileż radości i energii w tych malutkich ciałkach .... cziłkach :p Quote
Pegaza Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Taa a M szybciutko te ciuchy zabieral haha biedna Dee chciala dolaczyc do dwojki ale oni ją zlewali hihi Chiqunia chyba woli teraz bardziej Viki co? sliczne trio :loveu: a ta w srodku wyglada groznie;) za to Dee robi z siebie aniolka hehe http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01113.jpg Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Hahaha no cóż, ja nie jestem od wszystkiego:evil_lol: w jego części szafy nie uczestniczę:cool3: A dziewuszki to lubią się wszystkie, z tym, że Dee się nie bawi tak z Chiqunią jak Wiki, poza tym Dee często ściga Chiqunię, więc one tak sobie żyją raz razem, raz osobno... Wiki jest takim łącznikiem teraz, bo ona się Dee odgryzie i dobrze się dogaduje z Chiqulą:loveu: Dee jest bardzo specyficzna i dlatego psiaki mają dystans do niej... ona czasami bez powodu skacze z zębami:diabloti: taki gremlin:evil_lol: Chiqunia groźnie?:D to jest anioł... Dee anioł??!! :D dobry żarcik:D Quote
Kasi i Lena Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01113.jpg Jak się super ustawiły:) Filmik super, one są takie maleńkie że na łóżku się spokojnie wybiegają :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Można tak powiedzieć - na łóżku zrobią parę kilometrów:D Jak się siedzi z aparatem to można złapać fajne momenty;) Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 to mma nadzieje ze siedzisz ciagle z tym aparatem :razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Hmm...:hmmmm::hmmmm::hmmmm: tylko z jakim aparatem?:roflt::roflt::roflt: Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a):Hmm...:hmmmm::hmmmm::hmmmm: tylko z jakim aparatem?:roflt::roflt::roflt: Ciagle nie masz karty? :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 :siara::siara::siara: a mówiłam już dziś, jaką mamy ładną pogodę?:diabloti: Quote
taxelina Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 Chiquita&DeeDee napisał(a)::siara::siara::siara: a mówiłam już dziś, jaką mamy ładną pogodę?:diabloti: My tez mielismy ale nie zmieniaj tematu :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 No właśnie... to o czym to mówiliśmy?:D Quote
Recommended Posts