Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
No tak, tutaj trzeba niestety być twardym.. Ale tam dziewczyny chcą odebrać psy, a nie wykupić.. Zobaczymy, dziś ma być coś wiadomo.

ja akurat mówie nie o tym przypadku, tylko generalnie. bo niestety, ale troche sie utarło, że usprawiedliwiamy zakup w pseudo tym, że chcemy wyciagnąć bide od złego człowieka. ale nie w tym niestety rzecz.
sorry, że tu to piszę, ale piszę o tym gdzie się da.

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Widzę że Chiqunia już rozkręciła troszkę nieśmiałą Wiki :D
Będzie coraz lepiej, juz widać że jest śmielsza dziewczynka.

Miłego choc zimnego dzionka :)...

Posted

:lol: Super :lol:
Moje chiłki bawią się po prostu... identycznie! Też zaczepiają się łapkami, ganiają...:) A Dee ma upodobania jak Milka- lubi się kłaść na Waszych ubraniach :evil_lol:, które jej jakaś ręka zza kamery zabierała :D

Posted

Hhehehe, ręka Pana i władcy:diabloti:
na następnych filmikach jest już rozkręcona Wiki i Chiqunia... one się strasznie lubią bawić... Dee to taka troszkę księżniczka, ona się woli głaskać:evil_lol: co by było jakby się w 6 spotkały:diabloti:

A w ogóle to cisza o Draco...:mad:a ja czekam i czekam :razz:

Posted

Co jak co, ale pasują do siebie idealnie:D

Ostatnio mama mojej sąsiadki szła i mówi:
"Widzę, że biała i czarna mają dzidziusia... jaki podobny":crazyeye::evil_lol: ale się uśmiałam...:D

Tego nie widać na fotach, ale Wiki jest największa, w sumie prawie raz większa od Dee:diabloti: nie wiem jakby ją miała urodzić :evil_lol: i to jeszcze z Chiqunią:lol: hehehehe

Posted

Hahaha no cóż, ja nie jestem od wszystkiego:evil_lol: w jego części szafy nie uczestniczę:cool3:

A dziewuszki to lubią się wszystkie, z tym, że Dee się nie bawi tak z Chiqunią jak Wiki, poza tym Dee często ściga Chiqunię, więc one tak sobie żyją raz razem, raz osobno... Wiki jest takim łącznikiem teraz, bo ona się Dee odgryzie i dobrze się dogaduje z Chiqulą:loveu: Dee jest bardzo specyficzna i dlatego psiaki mają dystans do niej... ona czasami bez powodu skacze z zębami:diabloti: taki gremlin:evil_lol:

Chiqunia groźnie?:D to jest anioł... Dee anioł??!! :D dobry żarcik:D