Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A nie, za siedzeniem w ławce itd wcaaale nie tęsknię :diabloti:- bardziej śnią mi się przerwy, jakieś okienka- że wszyscy są na korytarzu i taka zabawa :stupid: Jednym słowem- szkoła w moich snach przypomina taką z serialu "Beverly Hills 90 210" :D
OK, przyznam się- w te wakacje oglądałam kilka odcinków :oops:... ale te sny? [SIZE="1"]A do tego u mego boku... inny TZ :oops: :confused:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Deer ja się boję latać:lol: na zawał zejdę w samolocie:evil_lol:

Monia, a ja właśnie wróciłam i zapomniałam:roll: szlak, zawsze zapominam o tym na co najbardziej mi smaczek przyszedł:diabloti: to już ten wiek:eviltong::evil_lol:

Hej Lilisiu :loveu: tydzień był ciężki, ale wreszcie prawie weekend, jeszcze jutro mam 5 pań...:roll: i wolne:multi:
Moje dziołszki w taką pogodę to ani noska nie wyściubią :evil_lol: Rozpuszczone to takie:diabloti:

Casablanka, czyżby to był Twój koszmar:roflt::roflt: ja za tym nie tęsknie, nie znosiłam szkoły, wolę pracować:cool3:

Arielko, ja to myślę, że marzy Ci się jakaś akcja, jak w telenoweli:evil_lol: jakiś bondżo na koniu i te sprawy, romanse, intrygi, zabójstwo:crazyeye: (no dobra poniosło mnie:oops:)... hmmm daj mi nr do Twojego TZta:diabloti:

Posted

A jutro jakoś damy radę, mi zawsze sobota mija raz dwa i już w domku...
No ale w domu też robota... sprzątanie i sprzątanie ahhhh to życie :roll::roll:

5 pań? To chyba taka luźniejsza sobota? :diabloti:

Dziewczyny ja nie chce zimy!!!!!!!!!!! :placz::placz::placz::placz:

Zróbmy coś?! :mad::diabloti:

Posted

Lili ja też nie chcę, ale chyba musiałabym się wynieść na karaiby:evil_lol: hehehhehe

5 Pań, jak dla mnie to tłok;) ja się szanuję i nie pracuje na 5 biegu:diabloti: hahahha, więc akurat od 8 do 13 jedna co godz:evil_lol: nie ma innej opcji;)

Ja chyba nie sprzątam, leń we mnie siedzi:lol:

Pegaza do nas masz ochotę wpaść?;) Tylko, że u nas drogo jak cholera:roll:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Niom, w bielsku to nie jest super drogo na złotych biorą nawet 90zł za damskie obcięcie, w centrum i 120zł, ale i tak dość drogo.[/QUOTE]

To jak kiedys moze osiade w tym Bielsku na stale to chyba wlosy zapuszcze do kolan hihih
albo bede jezdzila ciac sie do Rudy hihih

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Casablanka, czyżby to był Twój koszmar:roflt::roflt: ja za tym nie tęsknie, nie znosiłam szkoły, wolę pracować:cool3:
[/QUOTE]
Nieeeee... :roll::diabloti:

Piękny, cudowny, niesamowity ten obraz! :crazyeye::loveu:
Czy ten pan przyjmuje zamówienia, czy na jakimś bazarku kupiłaś? Za ile? Jakich wymiarów obraz? Ja też chcę!!! :-o

Posted

Chiquita, ja też chce taki obraz mojego stada najlepiej całego- ale sporo roboty by Pan miał, więc na razie cziłki... Mam od Metheory- teraz poszedł do oprawy, ale w kolorach to jednak inaczej ;)... Możesz zdradzić sekret jak sie dogadałaś z LeCoyotte? Wystarczy napisac na pw i omówić warunki? Jeszcze interesowałaby mnie...cena...(pusto w piterku ostatnio :sad:)...

Posted

Casablanka, obraz jest 50x40cm:) Napisałam do niego po prostu, a później się okazało, że jest na dogo:razz: obraz na żywo naprawdę jest idealny... Napisz wszystkiego się dowiesz:loveu:

Pegazko w sypialni nad łóżkiem:loveu:

Arielko, ja też mam od Metheory:loveu:, ale jak trafiłam na jego stronę, to zwariowałam... boskie obrazy...:) musisz napisać do niego, a wszystkiego się dowiesz:)
Ja mam farbę na płótnie, ale mogą być inne techniki, też świetne.

Czekaj mam tu gdzieś jego stronkę...
http://pastelworks.net/

Posted

[quote name='Pegaza']Ooo to faktycznie drogo..to juz u nas w takim lux salonie ciecie jest po 45 zeta..[/QUOTE]
Do doopy z taką warszawą...:angryy: U nas za 45 zł nie ostrzygą Cię nigdzie!!! W "salonie" u mnie w bloku (2 stanowiska, stary sprzęt, stare katalogi) kosztuje to 60zł... W dobrym salonie kosztuje to... od 100zł wzwyż...:stupid: a są i takie , głównie w centrum, że biorą 150 i więcej (ile- nie wiem, ani ja ani znajomi tam nie chodzimy- kiedyś tylko jak pracowałam za barem to był taki pokaz i salon czesał barmanki w ramach reklamy- tam ceny 150-200 i to ponad 5 lat temu :roll:)...
Wyprowadzam się...:watpliwy:

Mnie na szczęście strzyże koleżanka- fryzjerka :lol:

Chiquita, a na obraz się skuszę... Mam nadzieję że LeCoyotte nie bierze jakichś wielkich sum...?