Casablanca Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 A Blanka dziś obrażona, że wcisnęłam ją w kubraczek, który wygrałam na wystawie w Miastku, wlazła na obarcie kanapy i położyła łapki na głowę :D Jeszcze tylko jutro już koniec weekendu :( i znów poniedziałek... Quote
Vesper Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Casablanca, ja wiem że to głupie pytanie, ale... czy nie mogłabyś cyknąć fotki obrażonej Blanki? Ja Milkę złapałam...:diabloti: Quote
Vesper Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Zgodzę się z Wami:) Mi jakoś dziś smutno, umarły 2 psiaki, a dwa następne nie najlepiej się czują... skromną deklarację na nie wpłacałam, ale to były już "nasze" psiaki...:-( Przeczytałam historię Duszka... też dziś umarł... Patrzę co u psiaków których linki Wam podesłałam... i wiecie, jakoś tak smutno, łzy same płyną i nawet pisać się nie chce.. Wybaczcie...[/QUOTE] Chiquitko :glaszcze:... Jakie pieski? O Duszku wiem, czytałam, ale drugi?:(... Quote
Casablanca Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='arielka186']Casablanca, ja wiem że to głupie pytanie, ale... czy nie mogłabyś cyknąć fotki obrażonej Blanki? Ja Milkę złapałam...:diabloti:[/QUOTE] Postaram się kiedyś cyknąć :D Może się uda! Widziałam obrażoną Milkę, bo nie jestem pewna? :) Quote
Vesper Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Taaak, to była bardzo obrażona Mila...:diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 Casablanka o kubraczku to Ty lepiej nie wspominaj:evil_lol::evil_lol: Dawaj foty obrażonej Blanki, musi być wtedy boska:loveu: heheheh nie mogę dać minki, bo Arielka zagląda;) Arielko, chodziło mi o Łezkę i Pesteczkę, tych co odeszły linku nie dałam, a historia Duszka... niesamowita... za dużo tego naprawdę. Deer Słoneczko dziękujemy:loveu: Quote
Casablanca Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 No ale teraz to w takim nowiutkim kubraczku turkusowym :D Fotki nie mam, bo jak się Blanka obraża, to aż strach do niej z aparatem podchodzić! :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 9, 2011 Author Posted October 9, 2011 No cóż Ci powiem, musisz zaryzykować, poświęcić się...:D a jak Ci zrobi krzywdę to my to zgłosimy gdzie trzeba:D:D Quote
Casablanca Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']No cóż Ci powiem, musisz zaryzykować, poświęcić się...:D a jak Ci zrobi krzywdę to my to zgłosimy gdzie trzeba:D:D[/QUOTE] Do TOZu? :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Może być... Blanka będzie miała przekichane:D Powiedz jej o tym:D Dziś znowu spędzamy dzień z moją Mami i jej psiakami:loveu: Uwielbiam te poniedziałki:multi: hehehehe Miłego dnia laseczki :) Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Dzien dobry R ;) przez weekend bylam blisko Ciebie(haha brzmi jednoznacznie):evil_lol: tzn w Bielsku..;) na dzialce.. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 O Ty :D Ja weekend spędziłam w zasadzie w łóżku:oops: Heheheh, w sob do pracy, później zakupy - bo lodóweczka już świeciła pustkami... a mnie ostatnio jakieś smaki biorą:evil_lol: a później leżałam w domciu... Wieczorem kulturalnie na spotkanie ze znajomymi:diabloti: i calutka niedziela w łóżku:evil_lol::evil_lol::eviltong: dziś od rana zasuwam ze sprzątaniem, a później idę do Mami:loveu: (ale ona z nocki zeszła, więc dam jej choć do 11 pospać:diabloti:) Ale wiecie co??? Ja mam takie smaki, że nie wiem czy to na jesień czy co?? Jak nie lubię słodyczy, to nie mogę się oderwać od słodkości, a zaraz jem np chipsy i na to znowu coś słodkiego i później ogóras i tak w kółko:crazyeye: mój Grześ tylko miny robi, bo mówi, że chyba by sobie rzygnął... i pokazuje mi tak ::stupid::stupid::stupid::splat: Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Moze Ty w ciazy? ja mam szlaban na slodycze ostatnio ciagle wsuwalam milki i mam teraz oponki wiec koniec!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Eeee.... to to w życiu nieee:shake: mam głęboką awersję do dzieci:diabloti: No właśnie obawiam się, że za chwilę też tak będzie, więc staram się ograniczać:evil_lol: Na razie mam 1kg plus, więc bez paniki... przy 2 już się będę zastanawiać, a po 3 będzie dietka:evil_lol::evil_lol::diabloti: Nie no trzeba się wziąć w garść... Tylko, ze ja uwielbiam pyszne jedzonko:splat: Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Nawiozlam sobie jablek z dzialki i teraz one mi zastapia slodycze..mimo ze za owocami nie przepadam..te jablka mi smakuja..:)wiec mysle ze od jablek nie przytyje;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 To zawsze jakiś plan:D jabłka mówisz... ja jem bananki, ale one chyba kaloryczne;) Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']To zawsze jakiś plan:D jabłka mówisz... ja jem bananki, ale one chyba kaloryczne;)[/QUOTE] oo chyba bananki tak.. musze poczytac na necie;) 89 banan 48 jablko Quote
taxelina Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Co Cie tak na slodkie wzielo :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 O, to nie tak źle:evil_lol: Deer Skarbie, nie mam pojęcia:diabloti: chyba mnie mój Czesiek nie dopieszcza:evil_lol::roflt::roflt::roflt: Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A milka prawie 540 wiec zobacz jaka roznica..:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Hahahhahha, za czekoladą akurat nie przepadam, ale bez kitu, lepiej zjeść 1kg jabuszek :D Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 A ja lubie milki i czekolady z okienkiem czyli z duzymi orzechami:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Ojojoj, to z taką pasją to ja bym wyglądała jak hmmm.... pączuś w czekoladzie:D muszę liczyć kalorie, bo jakoś tak szybko mi się rośnie...:roll: Quote
Pegaza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 zmiana tematu;) sluchaj jestes fryzjerka to powiedz mi jakie sa teraz modne ciecia kobiece na takich wlosach jak ja mam.. bo chce isc do fryca i marzy mi sie kolor rudy ale boje sie go nalozyc gdyby mi sie nie podobalo..i wogole fryz mnie wkurza.. Quote
Recommended Posts