Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz ja nie patrze co modne, tylko co komu pasuje;)
Cięcia teraz, raczej proste, często "bob", albo cieniowanie ogólne...
Musiałabym Cię dopaść w swoje ręce:D
a rudy, wiesz, to dość ciężki kolor, szybko się wypłukuje i ciężko z niego wyjść, szczególnie na blond. Może ubierz jakąś perukę czy coś;) Zobacz czy będziesz się czuła dobrze? Ja bym Ci zlikwidowała grzywkę ;) na bardziej skośną i z boku...

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wiesz ja nie patrze co modne, tylko co komu pasuje;)
Cięcia teraz, raczej proste, często "bob", albo cieniowanie ogólne...
Musiałabym Cię dopaść w swoje ręce:D
a rudy, wiesz, to dość ciężki kolor, szybko się wypłukuje i ciężko z niego wyjść, szczególnie na blond. Może ubierz jakąś perukę czy coś;) Zobacz czy będziesz się czuła dobrze? Ja bym Ci zlikwidowała grzywkę ;) na bardziej skośną i z boku...[/QUOTE]

wiesz wlasnie tego sie boje ze kolor mi nie spasuje i co potem..
co do grzywki to kiedys mialam bardziej pod skosem cielam sie u znajomego ale znow od niego nie podobal mi sie kolor pasemek dlatego go zmienilam ale ta fryzjerka znow nie umie mi dobrac fryzury i ja bym musiala do tego chlopaka chodzic na ciecia a do fryzjerki na pasemka..;)
dobra pogadamy jeszcze na ten tamat ja musze leciec do obowiazkow;)

Posted

Pegaza, często to słyszę;) pogadamy, pogadamy;)

Deer, taka gorąca, pyszna biała czekolada:eating: ojejku, zabiję Was normalnie:siara: pomyśleć o czymś innym.... muszę pomyśleć o czymś innym:evil_lol:

Zapomniałam napisać o bitej śmietanie na górze:D

No i mam ślinotok:D:D:D hehhehehhe

Posted

Hmmm.... od wszelkiego złego... może i ta ciemna, o ile słodka:D

Ja kawy nie mogę, bo mnie brzuszek boli... Ale czasami pije takie siki, wiesz 3/4 mleka i pół łyżeczki kawy:D oszukuje się...
Ost cały czas jechałam na red bullach, ale to ponoć też nie dobre...:/ to skąd siłę brać..?

Posted

witamy się jesiennie:)
w tą pogodę tylko wygrzewać się pod kocykiem:P moja Zuzu np na w domu się czącha jak leży spokojnie, tylko pcha się pod swetr, a na polu nie wspomnę już, nie wiem co to w zimie będzie:shake:

Posted

Jejku jaka słodka gromadka:loveu:

A co do fryzury to ja też chce!!ale mam uraz do fryzjerów tak jak do dentystów i nikt nie rozumie jaką fryzure ja chce!!!szkoda że do Ciebie troche kawałek bo widze że może Ty byś mnie zrozumiała;)

Posted

Też mówię, że na zdjęciu to słodka gromadka:evil_lol:

Hahhahahaha Myszko z tym koniem to mnie rozwaliłaś:roflt::roflt::roflt:

Paulinko ja się po prostu staram słuchać, to najważniejsze - dobrze się zrozumieć...;)

Posted

Wiesz Paulinko, dobrać fryzurę to połowa sukcesu...;) wykonać jest trudniej, więc nawet jak ja wymyślę to nie wiem czy ktoś to zrobi tak jakbym chciała;)
Choć ze zdjęcia jest ciężko..

Myszko nie jesz mięsa?:)