Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiedziałam.... no wiedziałam...:lol::lol:
Człowiek z kawusią pyszną, ale nie... to za mało, już się o czekoladę upomina:evil_lol::evil_lol:
Deer Słoneczko moje, specjalnie for U pójdę kupić...:loveu: (taką wiesz... z tesco:diabloti:)

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Panie i Panowie, aby ten dzień był miły posyłam troszkę uśmiechu i dobrej energii:Rose::Rose:

I może małą kawkę, bo coś się dziś ciężko z łóżka wygrzebać:morning:

Oj dzięję, bo ja normalnie nic na oczy nie widzę... Pozrzędzę jeszcze- już czuję w powietrzu te urocze zimowe poranki, kiedy prosto z ciepłego łóżka trzeba wyjść z głodomorami :watpliwy:

Posted

Ciiiiicho, bo śnieg usłyszy i u nas zagości:evil_lol: nawet mi nie mów, zimę lubię tylko wtedy kiedy jadę na dechę... acz kolwiek nie umiem jeździć i zasuwam na górce z 5 latkami:diabloti: hahahahhaha, a ludzie mają ubaw... czasami mam wrażenie, że jestem jakaś mało kumata, ale jak się za dużo rozpędzę, to nie umiem zahamować i siadam na dooooopce:roflt::roflt::roflt: a wszyscy mają ubaw...o ja biedna:lol:

Posted

Pegazko... wiem co czujesz, często mam migreny i to takie, że nie mogę patrzeć na oczy, mam światło wstręt:shake: ale lekarka mówi, że tak się zdarza;) hehe czyli nie ma pojęcia od czego to;)

ide sobie naszykowac jakas kolacje ale szczeze nie mam na nic smaku..oo lososia bym zjadla ale nie mam buu

Posted

Z łososia to lubię tylko serek turek;) a ja nie mogę jeść, bo wraca mi tą samą drogą... hmm... stres może zabić człowieka;)

a ja uwielbiam lososia;)
znaczy dzis tak masz ? czy wogole na lososia tak masz?