Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz Paulinko, dobrać fryzurę to połowa sukcesu...;) wykonać jest trudniej, więc nawet jak ja wymyślę to nie wiem czy ktoś to zrobi tak jakbym chciała;)
Choć ze zdjęcia jest ciężko..

Myszko nie jesz mięsa?:)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ni chu chu....;) nie przełknę:D Ja to generalnie jeżeli chodzi o jedzenie to jestem lekko:stupid::stupid::stupid: np. wszystko zanim zjem to muszę powąchać... wiecie, że kiedyś znajomy się za to na mnie obraził???:roll: Ale ja to jestem takim indywidualistą...:diabloti:

Posted

Monia dziękujemy u Dee dobrze:) żyje sobie w swoim tempie i jest w miarę ok:)
No nasze stadko jest kochane... jak siedzi - a to rzadkość:diabloti:

Deer, oj tam, od razu tylko wyglądają:diabloti::evil_lol::evil_lol:
Ja tu zdjęcie upozowane, 3h sie męczyłam, żeby wszyscy siedli koło siebie i mieli schludne miny, a Ty mi tutaj, że udawane:roflt::roflt:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Deer, oj tam, od razu tylko wyglądają:diabloti::evil_lol::evil_lol:
Ja tu zdjęcie upozowane, 3h sie męczyłam, żeby wszyscy siedli koło siebie i mieli schludne miny, a Ty mi tutaj, że udawane:roflt::roflt:[/QUOTE]
To wspolczuje pracy :diabloti: ja jeszcze moge psy ustawic do zdjec ale Peppara, zapomnij :mad: ja tu mam pomysl na fotke z nim a on po swojemu wszstko psuje :/

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']O Ty :D Ja weekend spędziłam w zasadzie w łóżku:oops:
Heheheh, w sob do pracy, później zakupy - bo lodóweczka już świeciła pustkami... a mnie ostatnio jakieś smaki biorą:evil_lol: ...
Ale wiecie co??? Ja mam takie smaki, że nie wiem czy to na jesień czy co?? Jak nie lubię słodyczy, to nie mogę się oderwać od słodkości, a zaraz jem np chipsy i na to znowu coś słodkiego i później ogóras i tak w kółko:crazyeye: mój Grześ tylko miny robi, bo mówi, że chyba by sobie rzygnął... i pokazuje mi tak ::stupid::stupid::stupid::splat:[/QUOTE]
Chiquitko :hmmmm: :lol: Wiesz co mi to nasuwa na myśl? Już Ci Pegaza napisała...;)

Posted

Cze laska:)
fajna fotka:loveu: tyle ze oprocz Dee i tego brazowego pieska nie wiem juz ktory czarny jest Twoj hihi
[url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01021.jpg[/url]

dzis pochlonelam 2 kajzerki a zawsze jadlam jedna buu:roll:
i zrobilam bardzo dobre golabki:eating: sama sobie gwozdz do trumny wbijam:placz: jak bede gotowac ulubione dania..no i jak tu mniej jesc no jak?:oops:

Posted

Ja tam w tą grzeczność stadka ze zdjęcia wierzę :loveu::loveu::loveu:

Ja też mam zamiar się niedługo do fryzjera wybrać i się boję :shake: i nie wiem co robić :roll: Chciałam ściąć włosy do ramion i bardzo mocno wycieniować zostawiając grzywkę na ukos, ale mam już takie do pasa prawie i szkoda ich ścinać :evil_lol:

Posted

Arielko:loveu: kompletnie nie wiem, o czym ty mówisz...:siara: możesz przybliżyć?:diabloti:

Patti buraczki to ja lubię tylko drobno tarte do obiadku...;)

Deer Skarbie wpadnę między 18-19 może być?:diabloti:

Pegaza pocieszmy się, że ja też teraz jem więcej, więc może to jakiś wirus??:evil_lol::evil_lol:
Gołąbki bardzo lubię i zawsze myślałam, że nie tuczą zbytnio;) albo tak sobie to tłumaczyłam :diabloti: tak sobie myślę, że zjadłabym spaghetti:D jest u nas w mieście włoch, który robi najlepsze jakie w życiu jadłam, na białym sosie i pierwszy raz w życiu biały sos nie muli makaronu- genialne jedzonko ma:loveu: o nie znowu te ślinianki... już sobie smaczek zrobiłam:roll:

Casablanka Beybe, bo Ty młoda jesteś i jeszcze nie wiesz kiedy ktoś ściemnia:diabloti::diabloti::diabloti:
Oj... oddaj trochę:evil_lol: ja zapuszczam i zapuszczam, a mam lekko za ramiona:roll: że też one nie rosną błyskawicznie:mad:

Posted

Haaa!!

I jestem i ja w Twojej galerii :cool3:

Tak więc Moje Drogie, Ciocia Lili dzisiaj poznała śliczne dziewczynki :loveu::loveu:
Są piękne i cudowne :loveu:

A Deedee rozdarta :diabloti: