ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Wiesz Paulinko, dobrać fryzurę to połowa sukcesu...;) wykonać jest trudniej, więc nawet jak ja wymyślę to nie wiem czy ktoś to zrobi tak jakbym chciała;) Choć ze zdjęcia jest ciężko.. Myszko nie jesz mięsa?:) Quote
paniMysza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 jestem jaroszem, jem ryby i nabiał. juz jakieś 10 lat chyba. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Aha, no a np. jajka? Ser żółty? czyli jak np wygląda Twój dzienny jadło spis?:) Quote
paniMysza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 jem sery i jajka (z wolnego wybiegu). jakos specjalnie nie dbam o dietę. jem to, na co mam ochote, a nie jest miesem:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 No, no, ale ja np nie jestem ogarnięta jeżeli chodzi o jadłospis, w sensie co np można z czym łączyć, czym mięsko zastąpić itp:) myślałam też o tym, choć mięso jem rzadko, to jednak jem... Quote
paniMysza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 ja tam wszystko łączę ze wszytskim;) generalnie trzeba jesc urozmaicone posiłki, ale to tak jak w kazdej zdrowej diecie:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 No ja to się chyba specjalnie zdrowo nie odżywiam...;) kiedyś do tego dojdę;) oby:D Quote
paniMysza Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 no ja własnie tez nie, ale postanowiłam pic sok z buraka, marchewki i jabłek i mam zamiar w tym postanowieniu wytrwać:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Jabłka jeszcze bym zniosła, ale na widok soku z buraków czy marcheweczki wyglądam tak:scared: :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 10, 2011 Author Posted October 10, 2011 Ni chu chu....;) nie przełknę:D Ja to generalnie jeżeli chodzi o jedzenie to jestem lekko:stupid::stupid::stupid: np. wszystko zanim zjem to muszę powąchać... wiecie, że kiedyś znajomy się za to na mnie obraził???:roll: Ale ja to jestem takim indywidualistą...:diabloti: Quote
monia&nero Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01022.jpg[/IMG] super zdjęcie :) Quote
taxelina Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 [URL]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01022.jpg[/URL] Jak dla mnie to tylko wygladaja na grzeczne :razz: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Monia dziękujemy u Dee dobrze:) żyje sobie w swoim tempie i jest w miarę ok:) No nasze stadko jest kochane... jak siedzi - a to rzadkość:diabloti: Deer, oj tam, od razu tylko wyglądają:diabloti::evil_lol::evil_lol: Ja tu zdjęcie upozowane, 3h sie męczyłam, żeby wszyscy siedli koło siebie i mieli schludne miny, a Ty mi tutaj, że udawane:roflt::roflt: Quote
Kasi i Lena Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Witam się po raz pierwszy w Waszej galerii:) Śliczne maleństwa. Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Deer, oj tam, od razu tylko wyglądają:diabloti::evil_lol::evil_lol: Ja tu zdjęcie upozowane, 3h sie męczyłam, żeby wszyscy siedli koło siebie i mieli schludne miny, a Ty mi tutaj, że udawane:roflt::roflt:[/QUOTE] To wspolczuje pracy :diabloti: ja jeszcze moge psy ustawic do zdjec ale Peppara, zapomnij :mad: ja tu mam pomysl na fotke z nim a on po swojemu wszstko psuje :/ Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 [B]Kasi i Lena [/B]witamy:):) bardzo nam miło, dziękujemy za odwiedziny:loveu: [B]Deer [/B]to chyba po właścicielce...:lol: ja też jestem uparta jak...:diabloti: Quote
Vesper Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']O Ty :D Ja weekend spędziłam w zasadzie w łóżku:oops: Heheheh, w sob do pracy, później zakupy - bo lodóweczka już świeciła pustkami... a mnie ostatnio jakieś smaki biorą:evil_lol: ... Ale wiecie co??? Ja mam takie smaki, że nie wiem czy to na jesień czy co?? Jak nie lubię słodyczy, to nie mogę się oderwać od słodkości, a zaraz jem np chipsy i na to znowu coś słodkiego i później ogóras i tak w kółko:crazyeye: mój Grześ tylko miny robi, bo mówi, że chyba by sobie rzygnął... i pokazuje mi tak ::stupid::stupid::stupid::splat:[/QUOTE] Chiquitko :hmmmm: :lol: Wiesz co mi to nasuwa na myśl? Już Ci Pegaza napisała...;) Quote
pa-ttti Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Świetne zdjęcie:) Jak piszecie o tym soku z buraka, przypomniało mi się że mam słoik z kiszonymi buraczkami, uwieeelbiam, idę zjesć:megagrin: Quote
taxelina Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 I co kiedy bedziesz? bo chce wstawic wode na czekolade :diabloti: Quote
Pegaza Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Cze laska:) fajna fotka:loveu: tyle ze oprocz Dee i tego brazowego pieska nie wiem juz ktory czarny jest Twoj hihi [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01021.jpg[/url] dzis pochlonelam 2 kajzerki a zawsze jadlam jedna buu:roll: i zrobilam bardzo dobre golabki:eating: sama sobie gwozdz do trumny wbijam:placz: jak bede gotowac ulubione dania..no i jak tu mniej jesc no jak?:oops: Quote
Casablanca Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Ja tam w tą grzeczność stadka ze zdjęcia wierzę :loveu::loveu::loveu: Ja też mam zamiar się niedługo do fryzjera wybrać i się boję :shake: i nie wiem co robić :roll: Chciałam ściąć włosy do ramion i bardzo mocno wycieniować zostawiając grzywkę na ukos, ale mam już takie do pasa prawie i szkoda ich ścinać :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted October 11, 2011 Author Posted October 11, 2011 Arielko:loveu: kompletnie nie wiem, o czym ty mówisz...:siara: możesz przybliżyć?:diabloti: Patti buraczki to ja lubię tylko drobno tarte do obiadku...;) Deer Skarbie wpadnę między 18-19 może być?:diabloti: Pegaza pocieszmy się, że ja też teraz jem więcej, więc może to jakiś wirus??:evil_lol::evil_lol: Gołąbki bardzo lubię i zawsze myślałam, że nie tuczą zbytnio;) albo tak sobie to tłumaczyłam :diabloti: tak sobie myślę, że zjadłabym spaghetti:D jest u nas w mieście włoch, który robi najlepsze jakie w życiu jadłam, na białym sosie i pierwszy raz w życiu biały sos nie muli makaronu- genialne jedzonko ma:loveu: o nie znowu te ślinianki... już sobie smaczek zrobiłam:roll: Casablanka Beybe, bo Ty młoda jesteś i jeszcze nie wiesz kiedy ktoś ściemnia:diabloti::diabloti::diabloti: Oj... oddaj trochę:evil_lol: ja zapuszczam i zapuszczam, a mam lekko za ramiona:roll: że też one nie rosną błyskawicznie:mad: Quote
Lili8522 Posted October 11, 2011 Posted October 11, 2011 Haaa!! I jestem i ja w Twojej galerii :cool3: Tak więc Moje Drogie, Ciocia Lili dzisiaj poznała śliczne dziewczynki :loveu::loveu: Są piękne i cudowne :loveu: A Deedee rozdarta :diabloti: Quote
Recommended Posts