Casablanca Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']chciałabym mieć niedaleko choć jedną chi... ale chyba mieszkam na zadoooopiu:diabloti: [/QUOTE] To ja już nie wiadomo gdzie mieszkam :roll: na spacerach to ja krowy widuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vesper Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Casablanca']To ja już nie wiadomo gdzie mieszkam :roll: na spacerach to ja krowy widuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] Casablanca- ja w przyszłe wakacje na 90% jadę do Koszalina- tam mieszka moja Babcia, która w tej chwili ze wzgl. na stan zdrowia jest u nas... Z Chojnic do Koszalina to już naprawdę niedaleko- wiem, bo mam też rodzinę w Człuchowie, a to już chyba jeszcze bliżej Ciebie? Jeżeli mój plan wypali to nie odpuszczę i się spotkamy :diabloti: Z cziłkami oczywiście. Quote
Vesper Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Casablanca']Wiatm po wystawie :D Ładne foteczki ;) Zazdroszczę wam :([/QUOTE] Ja to strasznie zazdroszczę- :sad: już nawet nie tego, że ominęła mnie wystawa, ale qrczę miałyście- we trzy, nie licząc psów- całkiem fajne spotkanko... Wiem, zapraszałyście mnie, a ja głupia nie pojechałam :(... Następnym raqzem to napisz mi Chiquita- nie ma żadnych wymówek, żadnych ważnych spraw- tylko doopka w pociąg i jeeedziesz :evil_lol: [QUOTE]Jak trójki? Chyba 4[/QUOTE] [B]Pani Myszko[/B]- a ja tam widzę cztery pieski- trzy na pierwszym planie, i czarny piesek przy nogach- obstawiałabym Panią Lolę :D Bo grzywacz to Twój, nie Jagi? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 No powiem Wam, że migrena to straszna dolegliwość... :shake: Leżę w łóżku i śpię cały dzień, a słońce na max... :placz: Psiaki się opalają na tarasie tyle chociaż dziś mają... Casablanka, ja tam u Was byłam i bardzo mi się podobało:loveu: pewnie jeszcze nie raz będę:loveu: Arielko, co Ci mogę powiedzieć... męczyłam Cię troszkę o to, abyś pojechała, ale widzisz różnie to bywa... Nawet nie wiem jak to się mogło stać, że się z Jaguszką nie zobaczyłam...:roll: Ale mam obiecane w przyszłym roku, że na wszystkie wystawy w moich okolicach wpadasz:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 A tu album fotek wystawowych [url]http://s1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Wystawa%20Wro/?start=all[/url] :) Quote
taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']A tu album fotek wystawowych [url]http://s1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Wystawa%20Wro/?start=all[/url] :)[/QUOTE] A czy to z powodu migreny nie pokazesz kazdego tutaj? :( Quote
Vesper Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Obiecałam? :hmmmm: No to w takim razie nie mogę się wukręcić ;). A szczerze- bardzo chętnie wpadnę. :) Dlaczego z Jagą się nie spotkałyście? Czyli tylko z Panią Myszką? Pewnie i tak było fajnie, (hmmm...ta migrena to skutki "po" czy po prostu Cię dopadła?:diabloti:), żałuję że mnie z Wami nie było:roll: A na migrenę to ja zawsze zasłaniam zasłony-żaluzje tak żeby mi słońce nie świciło, dobry jest chyba Ibuprom- ten specjalny na migreny, ale nie pamiętam czy to ibuprom czy inny lek- w aptece powinni wiedzieć- wyślij TZa- na pewno nie odmówi.:eviltong: No i ja polecałabym Ci duuużo snu- dla mnie to najlepsze "lekarstwo", tylko że jak mnie dopadnie migrena to nawet TV nie mogę oglądać bo mi głowę rozp..... Trzymaj się Kochana :glaszcze:, jutro powinno być lepiej... Wśród fotek z wystawy wypatrzyłam jedną krótkowłosą chi, bardzo podobną do mojej Chicki :)- nie pamiętasz jak ona się nazywała (albo on)? A za jakieś dwie godzinki- muszę jeszcze wyjść z moją bandą, nakarmić itd- zrobię Ci niespodziankę na poprawę humorku- nowiutkie fotki Sweetiego :loveu:. Będą u mnie na wątku- nie zapomnij zajrzeć- albo w sumie, ze wzgl. na bolącą główkę, przekopiuję Ci tutaj linki do fotek ;)... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Obiecałaś :evil_lol: już teraz niestety nic na to nie możesz poradzić, albo będziesz... albo:mad: Pisałam już chyba, że Jaguszki nie odnalazłam, a nawet nie wiedziałam z którym psiakiem będzie, bo tydzień przed wystawą jej komp padł i nie dogadałyśmy nic :shake: Spotkałam Myszkę:loveu: i Ulvhedinn:loveu: Ja też leżę, do tego dziś "ciocia" przyjechała i niedobrze mi... więc co chwilę zasypiam.. ehhh starość nie radość:evil_lol::diabloti: już niedługo 25 mi stuknie:eviltong: Nie mam siły wstawiać tu fot.. a poza tym to foty wystawianych psiaków nie moich..;) wstawię jutro może foty jak w sobotę pracowałyśmy:evil_lol: Quote
taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Nie mam siły wstawiać tu fot.. a poza tym to foty wystawianych psiaków nie moich..;) wstawię jutro może foty jak w sobotę pracowałyśmy:evil_lol:[/QUOTE] U nas to rozne foty znajdziesz nie tylko psiakow :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Oj tam, oj tam się ulituj troszkę ja dzisiaj taka biedna jestem:glaszcze::grins: Quote
taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam, oj tam się ulituj troszkę ja dzisiaj taka biedna jestem:glaszcze::grins:[/QUOTE] Dzisiaj jak najbardziej sie lituje! :loveu: :glaszcze::glaszcze::glaszcze: Quote
Vesper Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Obiecałaś :evil_lol: już teraz niestety nic na to nie możesz poradzić, albo będziesz... albo:mad:[/QUOTE] No to OK- za rok m/w we Wrocku się spotkamy :)... [QUOTE]Ja też leżę, do tego dziś "ciocia" przyjechała i niedobrze mi... więc co chwilę zasypiam.. ehhh starość nie radość:evil_lol::diabloti: już niedługo 25 mi stuknie:eviltong:[/QUOTE] Albo i nie przyjadę :angryy:... Cholera, to ja przy Tobie babcia jestem :(... [SIZE="1"]32 wiosny mi w lipcu stuknęły[/SIZE] :D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Od razu mi lepiej...;) ale dziś to mam zły dzień... dobrze, że moje maluchy mnie wspierają..:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Arielko:loveu: spokojnie, to mój czarny humor na okoliczność choroby...:evil_lol: Jakie za rok we Wro??? Jeszcze zapomniałaś dodać w marcu w Katowicach i czerwcu w Krakowie i lipcu w Ustroniu:loveu: i nawet mnie nie denerwuj tylko planuj podróż:diabloti: Quote
Vesper Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Arielko:loveu: spokojnie, to mój czarny humor na okoliczność choroby...:evil_lol: Jakie za rok we Wro??? Jeszcze zapomniałaś dodać w marcu w Katowicach i czerwcu w Krakowie i lipcu w Ustroniu:loveu: i nawet mnie nie denerwuj tylko planuj podróż:diabloti:[/QUOTE] OK, w takim razie się nie gniewam- trochę pozazdroszczę sobie po cichu i wszystko :diabloti: A teraz poważnie- przyszły sezon wystawowy zamierzam spędzić naprawdę intensywnie wystawiając Drakulka (w niedzielę chyba go odbieram :) :multi:) i Chickę, ale dokładnie zaplanuję wystawy jak już dostanę z ZK spis wystaw- a propos, skąd masz wiadomości, kiedy i gdzie jaka wystawa? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Hehehe, tak mniej więcej strzelam, bo tak jeździłam to się często powielają podobne terminy;) a nawet jak będą inne terminy to widzimy się Katowice, Kraków, Wrocław:cool3: zapisz sobie, Ustroń to krajówka, a nie międzynarodówka, więc nie wiem czy będziesz... Super, będzie szał w rodzinie:loveu: proszę duuuuża relację z tej przeprowadzki Draco:loveu: Oglądałam ten furminator, który mi poleciłaś i zastanawiam się czy go kupić... trochę mnie przeraża:roll: Quote
monia&nero Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ja używam furminatora (a w zasadzie podróbki firmy Trixe) i jestem super zadowolona. Naprawdę warto moja podłoga i odkurzacz odczuły różnicę:cool3: Sierść Nero wygląda super i pięknie się błyszczy. Quote
Vesper Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Dokładnie- martwe włoski zostają zmiecione, a Ty nie jesteś cała w sierści po wzięciu którejś na ręce... Moje dziewczyny np teraz strasznie linieją i gdyby nie furminator chodziłabym cała "w futrze"... A co Cię tak przeraża w furminatorze? OK, rozumiem trymer- może się wydać nieco brutalny, ale też umiejętnie używany u psów szorstkowłosych sprawdza się znakomicie i po nabraniu wprawy znaqm np westiki które zasypiają podczas trymowania :D A przy wyczesywaniu furminatorem nic a nic psa nie boli :razz:... Quote
monia&nero Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 to fakt Nero też lubi to wyczesywanie. Nie ucieka tak jak robił to przy poprzedniej szczotce i naprawdę jest różnica w ilości sierści w domu Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Naprawdę? To chyba każdy go ma tylko nie my...:D muszę poważnie się zastanowić nad kupnem, bo jak z Chiquity włosków nie odczuwam wcale, to po Dee mam wszystko białe... Quote
taxelina Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Na sherry sie nie sprawdza bo ma krotkie wlosy ale do niuni super. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Aha, na wystawie babka mówiła, żeby kupić oryginalny, bo jej włosy potnę podróbką? Jaki to jest oryginalny? Quote
Paulinka10 Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Też mam furminator;)i też polecam A co do nastroju to chyba dziś jakiś taki dzień...ja to bym najchętniej czymś sobie rzuciła... I super fotki z wyjazdu;) Quote
Casablanca Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='arielka186']Casablanca- ja w przyszłe wakacje na 90% jadę do Koszalina- tam mieszka moja Babcia, która w tej chwili ze wzgl. na stan zdrowia jest u nas... Z Chojnic do Koszalina to już naprawdę niedaleko- wiem, bo mam też rodzinę w Człuchowie, a to już chyba jeszcze bliżej Ciebie? Jeżeli mój plan wypali to nie odpuszczę i się spotkamy :diabloti: Z cziłkami oczywiście.[/QUOTE] No mam nadzieję :D [quote name='Chiquita&DeeDee'] Casablanka, ja tam u Was byłam i bardzo mi się podobało:loveu: pewnie jeszcze nie raz będę:loveu: [/QUOTE] Ładnie jest :) Ale daleko od wszystkiego ;) [quote name='monia&nero']Ja używam furminatora (a w zasadzie podróbki firmy Trixe) i jestem super zadowolona. Naprawdę warto moja podłoga i odkurzacz odczuły różnicę:cool3: Sierść Nero wygląda super i pięknie się błyszczy.[/QUOTE] [quote name='deer_1987']My polecamy furminator![/QUOTE] Ja się zastanawiałam nad kupnem :) Mogę poprosić o jakieś linki fruminatorów których używacie? :) [quote name='Chiquita&DeeDee']Naprawdę? To chyba każdy go ma tylko nie my...:D muszę poważnie się zastanowić nad kupnem, bo jak z Chiquity włosków nie odczuwam wcale, to po Dee mam wszystko białe...[/QUOTE] Ja też nie mam :( I jest mi z tego powodu bardzo przykro, bo Blanka linieje, a ja same czarne spodnie po wzięciu jej na ręce są "włochate" [quote name='Chiquita&DeeDee']Aha, na wystawie babka mówiła, żeby kupić oryginalny, bo jej włosy potnę podróbką? Jaki to jest oryginalny?[/QUOTE] Właśnie, właśnie?! :evil_lol: Quote
Recommended Posts