Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']chciałabym mieć niedaleko choć jedną chi... ale chyba mieszkam na zadoooopiu:diabloti: [/QUOTE]
To ja już nie wiadomo gdzie mieszkam :roll: na spacerach to ja krowy widuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Casablanca']To ja już nie wiadomo gdzie mieszkam :roll: na spacerach to ja krowy widuję :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Casablanca- ja w przyszłe wakacje na 90% jadę do Koszalina- tam mieszka moja Babcia, która w tej chwili ze wzgl. na stan zdrowia jest u nas... Z Chojnic do Koszalina to już naprawdę niedaleko- wiem, bo mam też rodzinę w Człuchowie, a to już chyba jeszcze bliżej Ciebie? Jeżeli mój plan wypali to nie odpuszczę i się spotkamy :diabloti: Z cziłkami oczywiście.

Posted

[quote name='Casablanca']Wiatm po wystawie :D
Ładne foteczki ;) Zazdroszczę wam :([/QUOTE]
Ja to strasznie zazdroszczę- :sad: już nawet nie tego, że ominęła mnie wystawa, ale qrczę miałyście- we trzy, nie licząc psów- całkiem fajne spotkanko...
Wiem, zapraszałyście mnie, a ja głupia nie pojechałam :(... Następnym raqzem to napisz mi Chiquita- nie ma żadnych wymówek, żadnych ważnych spraw- tylko doopka w pociąg i jeeedziesz :evil_lol:

[QUOTE]Jak trójki? Chyba 4[/QUOTE]
[B]Pani Myszko[/B]- a ja tam widzę cztery pieski- trzy na pierwszym planie, i czarny piesek przy nogach- obstawiałabym Panią Lolę :D Bo grzywacz to Twój, nie Jagi?

Posted

No powiem Wam, że migrena to straszna dolegliwość... :shake: Leżę w łóżku i śpię cały dzień, a słońce na max... :placz:

Psiaki się opalają na tarasie tyle chociaż dziś mają...

Casablanka, ja tam u Was byłam i bardzo mi się podobało:loveu: pewnie jeszcze nie raz będę:loveu:

Arielko, co Ci mogę powiedzieć... męczyłam Cię troszkę o to, abyś pojechała, ale widzisz różnie to bywa... Nawet nie wiem jak to się mogło stać, że się z Jaguszką nie zobaczyłam...:roll:

Ale mam obiecane w przyszłym roku, że na wszystkie wystawy w moich okolicach wpadasz:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']A tu album fotek wystawowych
[url]http://s1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/Wystawa%20Wro/?start=all[/url]
:)[/QUOTE]
A czy to z powodu migreny nie pokazesz kazdego tutaj? :(

Posted

Obiecałam? :hmmmm: No to w takim razie nie mogę się wukręcić ;). A szczerze- bardzo chętnie wpadnę. :)
Dlaczego z Jagą się nie spotkałyście? Czyli tylko z Panią Myszką? Pewnie i tak było fajnie, (hmmm...ta migrena to skutki "po" czy po prostu Cię dopadła?:diabloti:), żałuję że mnie z Wami nie było:roll:
A na migrenę to ja zawsze zasłaniam zasłony-żaluzje tak żeby mi słońce nie świciło, dobry jest chyba Ibuprom- ten specjalny na migreny, ale nie pamiętam czy to ibuprom czy inny lek- w aptece powinni wiedzieć- wyślij TZa- na pewno nie odmówi.:eviltong: No i ja polecałabym Ci duuużo snu- dla mnie to najlepsze "lekarstwo", tylko że jak mnie dopadnie migrena to nawet TV nie mogę oglądać bo mi głowę rozp..... Trzymaj się Kochana :glaszcze:, jutro powinno być lepiej...

Wśród fotek z wystawy wypatrzyłam jedną krótkowłosą chi, bardzo podobną do mojej Chicki :)- nie pamiętasz jak ona się nazywała (albo on)?

A za jakieś dwie godzinki- muszę jeszcze wyjść z moją bandą, nakarmić itd- zrobię Ci niespodziankę na poprawę humorku- nowiutkie fotki Sweetiego :loveu:. Będą u mnie na wątku- nie zapomnij zajrzeć- albo w sumie, ze wzgl. na bolącą główkę, przekopiuję Ci tutaj linki do fotek ;)...

Posted

Obiecałaś :evil_lol: już teraz niestety nic na to nie możesz poradzić, albo będziesz... albo:mad:
Pisałam już chyba, że Jaguszki nie odnalazłam, a nawet nie wiedziałam z którym psiakiem będzie, bo tydzień przed wystawą jej komp padł i nie dogadałyśmy nic :shake: Spotkałam Myszkę:loveu: i Ulvhedinn:loveu:

Ja też leżę, do tego dziś "ciocia" przyjechała i niedobrze mi... więc co chwilę zasypiam.. ehhh starość nie radość:evil_lol::diabloti: już niedługo 25 mi stuknie:eviltong:

Nie mam siły wstawiać tu fot.. a poza tym to foty wystawianych psiaków nie moich..;) wstawię jutro może foty jak w sobotę pracowałyśmy:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Nie mam siły wstawiać tu fot.. a poza tym to foty wystawianych psiaków nie moich..;) wstawię jutro może foty jak w sobotę pracowałyśmy:evil_lol:[/QUOTE]
U nas to rozne foty znajdziesz nie tylko psiakow :diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam, oj tam się ulituj troszkę ja dzisiaj taka biedna jestem:glaszcze::grins:[/QUOTE]
Dzisiaj jak najbardziej sie lituje! :loveu: :glaszcze::glaszcze::glaszcze:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Obiecałaś :evil_lol: już teraz niestety nic na to nie możesz poradzić, albo będziesz... albo:mad:[/QUOTE]
No to OK- za rok m/w we Wrocku się spotkamy :)...

[QUOTE]Ja też leżę, do tego dziś "ciocia" przyjechała i niedobrze mi... więc co chwilę zasypiam.. ehhh starość nie radość:evil_lol::diabloti: już niedługo 25 mi stuknie:eviltong:[/QUOTE]
Albo i nie przyjadę :angryy:...
Cholera, to ja przy Tobie babcia jestem :(...
[SIZE="1"]32 wiosny mi w lipcu stuknęły[/SIZE] :D

Posted

Arielko:loveu: spokojnie, to mój czarny humor na okoliczność choroby...:evil_lol:

Jakie za rok we Wro??? Jeszcze zapomniałaś dodać w marcu w Katowicach i czerwcu w Krakowie i lipcu w Ustroniu:loveu: i nawet mnie nie denerwuj tylko planuj podróż:diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Arielko:loveu: spokojnie, to mój czarny humor na okoliczność choroby...:evil_lol:

Jakie za rok we Wro??? Jeszcze zapomniałaś dodać w marcu w Katowicach i czerwcu w Krakowie i lipcu w Ustroniu:loveu: i nawet mnie nie denerwuj tylko planuj podróż:diabloti:[/QUOTE]
OK, w takim razie się nie gniewam- trochę pozazdroszczę sobie po cichu i wszystko :diabloti:
A teraz poważnie- przyszły sezon wystawowy zamierzam spędzić naprawdę intensywnie wystawiając Drakulka (w niedzielę chyba go odbieram :) :multi:) i Chickę, ale dokładnie zaplanuję wystawy jak już dostanę z ZK spis wystaw- a propos, skąd masz wiadomości, kiedy i gdzie jaka wystawa?

Posted

Hehehe, tak mniej więcej strzelam, bo tak jeździłam to się często powielają podobne terminy;) a nawet jak będą inne terminy to widzimy się Katowice, Kraków, Wrocław:cool3: zapisz sobie, Ustroń to krajówka, a nie międzynarodówka, więc nie wiem czy będziesz...

Super, będzie szał w rodzinie:loveu: proszę duuuuża relację z tej przeprowadzki Draco:loveu:

Oglądałam ten furminator, który mi poleciłaś i zastanawiam się czy go kupić... trochę mnie przeraża:roll:

Posted

Ja używam furminatora (a w zasadzie podróbki firmy Trixe) i jestem super zadowolona. Naprawdę warto moja podłoga i odkurzacz odczuły różnicę:cool3: Sierść Nero wygląda super i pięknie się błyszczy.

Posted

Dokładnie- martwe włoski zostają zmiecione, a Ty nie jesteś cała w sierści po wzięciu którejś na ręce... Moje dziewczyny np teraz strasznie linieją i gdyby nie furminator chodziłabym cała "w futrze"... A co Cię tak przeraża w furminatorze? OK, rozumiem trymer- może się wydać nieco brutalny, ale też umiejętnie używany u psów szorstkowłosych sprawdza się znakomicie i po nabraniu wprawy znaqm np westiki które zasypiają podczas trymowania :D A przy wyczesywaniu furminatorem nic a nic psa nie boli :razz:...

Posted

[quote name='arielka186']Casablanca- ja w przyszłe wakacje na 90% jadę do Koszalina- tam mieszka moja Babcia, która w tej chwili ze wzgl. na stan zdrowia jest u nas... Z Chojnic do Koszalina to już naprawdę niedaleko- wiem, bo mam też rodzinę w Człuchowie, a to już chyba jeszcze bliżej Ciebie? Jeżeli mój plan wypali to nie odpuszczę i się spotkamy :diabloti: Z cziłkami oczywiście.[/QUOTE]
No mam nadzieję :D
[quote name='Chiquita&DeeDee']
Casablanka, ja tam u Was byłam i bardzo mi się podobało:loveu: pewnie jeszcze nie raz będę:loveu:
[/QUOTE]
Ładnie jest :) Ale daleko od wszystkiego ;)

[quote name='monia&nero']Ja używam furminatora (a w zasadzie podróbki firmy Trixe) i jestem super zadowolona. Naprawdę warto moja podłoga i odkurzacz odczuły różnicę:cool3: Sierść Nero wygląda super i pięknie się błyszczy.[/QUOTE]
[quote name='deer_1987']My polecamy furminator![/QUOTE]
Ja się zastanawiałam nad kupnem :) Mogę poprosić o jakieś linki fruminatorów których używacie? :)
[quote name='Chiquita&DeeDee']Naprawdę? To chyba każdy go ma tylko nie my...:D muszę poważnie się zastanowić nad kupnem, bo jak z Chiquity włosków nie odczuwam wcale, to po Dee mam wszystko białe...[/QUOTE]
Ja też nie mam :( I jest mi z tego powodu bardzo przykro, bo Blanka linieje, a ja same czarne spodnie po wzięciu jej na ręce są "włochate"
[quote name='Chiquita&DeeDee']Aha, na wystawie babka mówiła, żeby kupić oryginalny, bo jej włosy potnę podróbką? Jaki to jest oryginalny?[/QUOTE]
Właśnie, właśnie?! :evil_lol: