ChiqDeeWikiXenia Posted July 15, 2014 Author Posted July 15, 2014 Mam, zapisałam jak wtedy miałyśmy się spotkać :) NAwet nie wiedziałam, że taka rasa istnieje :D Quote
Baton Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 Ja też wtedy zapisałam :) Doszkolić się trzeba :diabloti: Ale rasa w sumie mało popularna, chociaż też nie rzadka :P Quote
Ewanka Posted July 15, 2014 Posted July 15, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Czyli że gdzie? bo nie wiem czy mam po drodze :lol:[/QUOTE] Okolice Sochaczewa, to sam środek Pl , dokładnie połowa drogi nad morze :p Quote
Gosiapk Posted July 16, 2014 Posted July 16, 2014 A może spotkanie kurdupelków w Warszawce w środku Polski? Każemu blisko ;) :p Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 17, 2014 Author Posted July 17, 2014 No spotkanie na pewno było by super :) Dee pogorszyło się dziś w nocy mocno, siedzi u weta na badaniach i kroplówkach, zobaczymy... Quote
Lili8522 Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee']No spotkanie na pewno było by super :) Dee pogorszyło się dziś w nocy mocno, siedzi u weta na badaniach i kroplówkach, zobaczymy...[/QUOTE] Dee nie rób sobie żartów i do zdrowia wracaj bo mamusie do grobu wpędzisz! Kciukamy za zdrówko! :glaszcze: Quote
Baton Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 Zdrówka Dee! Szybko wracaj do zdrowia :glaszcze: Quote
andegawenka Posted July 17, 2014 Posted July 17, 2014 [quote name='RUDA ZUZIA']Trzymam kciuki za maleńką.[/QUOTE] I ja też. Daje nam stracha maleńka, ale da radę..... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 20, 2014 Author Posted July 20, 2014 Dziękujemy za ciepłe myśli:Rose: , nowe leki na razie dają radę - nie zapeszam tfu tfu tfu. W środę będą wyniki, więc zobaczymy czy faktycznie dają efekty. Mam nadzieję, że w środę skończy się ten ogromny stres! :roll: Quote
andegawenka Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 [quote name='Ewanka']Kciuki zaciśnięte do odwołania :)[/QUOTE] Trzymaj się Słoneczko:iloveyou:[IMG]http://www.dogomania.pl/forum/attachment.php?attachmentid=5113&d=1284215552[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Dawno nie byliśmy tu, ogólnie z Dee stabilnie, dostaje lek, który podniósł ją na zdrówku. Na wakacjach doszła do siebie, biegał, cieszyła się nadmorskim klimatem :) Zdjęcia kiedyś w końcu załaduję na kompa i będą ;) Dziękujemy za miłe słowa :loveu: Quote
Gosiapk Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Obiecanki cacanki, a ciotki z dogo czekają na zdjęcia :eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Eeeee... hmmm.... co by tu napisać :hmmmm: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Gosiapk']Obiecanki cacanki, a ciotki z dogo czekają na zdjęcia :eviltong:[/QUOTE] Święte słowa Gosiu:p [quote name='Chiquita&DeeDee']Eeeee... hmmm.... co by tu napisać :hmmmm:[/QUOTE] Nie pisać tylko zdjęcia zgrywać;) Cieszę się,że z małą jest lepiej:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 5, 2014 Author Posted September 5, 2014 Hehehe ok, mam jedną sesję i zdjęcia z wakacji i z toru motocrossowego... ojjj ale zaległości ;) Ale Ty też nie bywasz super często, więc jestem ociupinkę usprawiedliwiona :eviltong: Quote
RUDA ZUZIA Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe ok, mam jedną sesję i zdjęcia z wakacji i z toru motocrossowego... ojjj ale zaległości ;) Ale Ty też nie bywasz super często, więc jestem ociupinkę usprawiedliwiona :eviltong:[/QUOTE] No fakt,latem trochę zaniedbałam ale jednak jestem częściej niż Ty i zdjęć Pcioły nie skąpię:eviltong: No to czekam na fotorelację:) Quote
Gosiapk Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe ok, mam jedną sesję i zdjęcia z wakacji i z toru motocrossowego... ojjj ale zaległości ;) Ale Ty też nie bywasz super często, więc jestem ociupinkę usprawiedliwiona :eviltong:[/QUOTE] Za to ja bywam często :mad: :diabloti: Quote
Ewanka Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 [quote name='maryg22']Czekam na zdjęcia :diabloti:[/QUOTE] Więcej nas tu czeka ............ :mad: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted September 8, 2014 Author Posted September 8, 2014 O jej, to mam przekichane ;) Wiecie co, ogólnie to samo wstawianie zdjęć zajmuje mi dużo czasu tu, więc zbieram się do tego jak sójka za morze... na FB wrzucam i są, a tu jakoś pod górkę... :eviltong: no ale ponoć każda wymówka dobra ;) hihi Quote
andegawenka Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 [quote name='Chiquita&DeeDee']O jej, to mam przekichane ;) Wiecie co, ogólnie to samo wstawianie zdjęć zajmuje mi dużo czasu tu, więc zbieram się do tego jak sójka za morze... na FB wrzucam i są, a tu jakoś pod górkę... :eviltong: no ale ponoć każda wymówka dobra ;) hihi[/QUOTE] Mnie też i nie lubie wrzucać tutaj fotek. Podobno łatwo przenosi sie z FB tutaj. Quote
Recommended Posts