Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
Czyli że gdzie? bo nie wiem czy mam po drodze :lol:[/QUOTE]
Okolice Sochaczewa, to sam środek Pl , dokładnie połowa drogi nad morze :p

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']No spotkanie na pewno było by super :)

Dee pogorszyło się dziś w nocy mocno, siedzi u weta na badaniach i kroplówkach, zobaczymy...[/QUOTE]

Dee nie rób sobie żartów i do zdrowia wracaj bo mamusie do grobu wpędzisz!
Kciukamy za zdrówko! :glaszcze:

Posted

Dziękujemy za ciepłe myśli:Rose: , nowe leki na razie dają radę - nie zapeszam tfu tfu tfu.
W środę będą wyniki, więc zobaczymy czy faktycznie dają efekty.
Mam nadzieję, że w środę skończy się ten ogromny stres! :roll:

• 1 month later...
Posted

Dawno nie byliśmy tu, ogólnie z Dee stabilnie, dostaje lek, który podniósł ją na zdrówku.
Na wakacjach doszła do siebie, biegał, cieszyła się nadmorskim klimatem :)

Zdjęcia kiedyś w końcu załaduję na kompa i będą ;)

Dziękujemy za miłe słowa :loveu:

Posted

[quote name='Gosiapk']Obiecanki cacanki, a ciotki z dogo czekają na zdjęcia :eviltong:[/QUOTE]
Święte słowa Gosiu:p

[quote name='Chiquita&DeeDee']Eeeee... hmmm.... co by tu napisać :hmmmm:[/QUOTE]
Nie pisać tylko zdjęcia zgrywać;)
Cieszę się,że z małą jest lepiej:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe ok, mam jedną sesję i zdjęcia z wakacji i z toru motocrossowego... ojjj ale zaległości ;)
Ale Ty też nie bywasz super często, więc jestem ociupinkę usprawiedliwiona :eviltong:[/QUOTE]
No fakt,latem trochę zaniedbałam ale jednak jestem częściej niż Ty i zdjęć Pcioły nie skąpię:eviltong:

No to czekam na fotorelację:)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe ok, mam jedną sesję i zdjęcia z wakacji i z toru motocrossowego... ojjj ale zaległości ;)
Ale Ty też nie bywasz super często, więc jestem ociupinkę usprawiedliwiona :eviltong:[/QUOTE] Za to ja bywam często :mad: :diabloti:

Posted

O jej, to mam przekichane ;)

Wiecie co, ogólnie to samo wstawianie zdjęć zajmuje mi dużo czasu tu, więc zbieram się do tego jak sójka za morze... na FB wrzucam i są, a tu jakoś pod górkę... :eviltong: no ale ponoć każda wymówka dobra ;) hihi

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']O jej, to mam przekichane ;)

Wiecie co, ogólnie to samo wstawianie zdjęć zajmuje mi dużo czasu tu, więc zbieram się do tego jak sójka za morze... na FB wrzucam i są, a tu jakoś pod górkę... :eviltong: no ale ponoć każda wymówka dobra ;) hihi[/QUOTE]

Mnie też i nie lubie wrzucać tutaj fotek. Podobno łatwo przenosi sie z FB tutaj.