Paulinka10 Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Cześć dziewczyny;)co tam u Was słychać?jakieś zdjęcia księżniczek fajnie by było zobaczyć...;) Quote
Vesper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Witam Was o nietypowej porze :D i (Rami- przepraszam za OT) chciałabym Was zaprosić drogie Cioteczki na bazarro mojego autorstwa, dla chorego teriera Basika... Chociaż zajrzyjcie, podbijcie... Link: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228447-Dla-Basika-teriera-na-leczenie-ciuszki-dla-dzieci-i-dla-Ciebie-ksi%C4%85%C5%BCki?p=19260975#post19260975[/URL] I buziaki! Quote
Vilena Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Co słychać u chomiczków? :D Rami, ale jesteś zapracowana :mad: Quote
Igiełka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Przyszłam się przywitać z dziewczynkami i zabieganą Ciocią :loveu::eviltong: miłego dzionka i dużo słonka :) Quote
Pegaza Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Ramona a przyjdziesz jeszcze kiedys do mnie?:eviltong: heheh bo ja do Ciebie zawsze:) :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='ania90']kiedy beda zdjecia?[/QUOTE] :siara: postaram się;) [quote name='unikatowydiament']tak,tak wiem że Chiłi wszędzie gdzie się da żądzą równo:evil_lol: ale i tak są przekochane[/QUOTE] Eeee nie każda.. u mnie tylko 1 rządzi, reszta jak 'aniołki':lol: [quote name='Mada95']No nie do końca. Joy co prawda podbija ludzkie tłumy (nawet ja jestem jej fanką :D ),ale w śród innych psów raczej nie jest Bosem :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='maryg22'][URL]http://s1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/?action=view¤t=DSC01516.jpg[/URL] Skąd Ty wzięłaś zdjęcie mojego psa? Na tym zdjęciu są nie do odróżnienia;)[/QUOTE] Heheh podobna nie? taki profil ;) [quote name='monia&nero']ale Dee wściekła po tej kąpieli :) Głaski dla trojaczków[/QUOTE] Nie lubi mieć spa... 'gupia baba nie wie co dobre':roflt: [quote name='Igiełka']Witamy się i przesyłamy buziaki :)[/QUOTE] [quote name='monia&nero']weekendowo się witamy :ylsuper:[/QUOTE] [quote name='Paulinka10']Cześć dziewczyny;)co tam u Was słychać?jakieś zdjęcia księżniczek fajnie by było zobaczyć...;)[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']znowu wcieło Rami i Zuzię :/[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:)[/QUOTE] [quote name='Vesper']Witam Was o nietypowej porze :D i (Rami- przepraszam za OT) chciałabym Was zaprosić drogie Cioteczki na bazarro mojego autorstwa, dla chorego teriera Basika... Chociaż zajrzyjcie, podbijcie... Link: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/228447-Dla-Basika-teriera-na-leczenie-ciuszki-dla-dzieci-i-dla-Ciebie-ksi%C4%85%C5%BCki?p=19260975#post19260975"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/228447-Dla-Basika-teriera-na-leczenie-ciuszki-dla-dzieci-i-dla-Ciebie-książki?p=19260975#post19260975[/URL] I buziaki![/QUOTE] Witamy witamy:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 [quote name='Vilena']Co słychać u chomiczków? :-D Rami, ale jesteś zapracowana :mad:[/QUOTE] Nooooo:placz: czemu doba nie ma 30 h?:evil_lol: wtedy miałabym czas na dogo;-) Chomiczki mają się dobrze:smile: [quote name='Igiełka']Przyszłam się przywitać z dziewczynkami i zabieganą Ciocią :loveu::eviltong: miłego dzionka i dużo słonka :smile:[/QUOTE] Cześć Igiełko - dziękujemy za słonko:loveu: [quote name='KASIA&TOSIA']wpadłyśmy wrzucić HALLO :smile:))[/QUOTE] Halo:smile: [quote name='Pegaza']Ramona a przyjdziesz jeszcze kiedys do mnie?:eviltong: heheh bo ja do Ciebie zawsze:smile: :evil_lol:[/QUOTE] Ty wiesz kiedy przyjdę:cool3: nie wymiguj się:mad: No więc maluszki mają się dobrze - tak sądzę:evil_lol: Może uda nam się w nd skoczyć na wystawę do Ustronia:) a teraz idę sprzątać:placz: kurde w takich chwilach wolałabym mieszkać z Mamusią :D U mnie szaleństwo, bo w pracy dużo zmian, ale długo by pisać... w skrócie będę teraz więcej w domu pracować i ekipa nam się z 5 do 2 zmniejszyła ;) Quote
Igiełka Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Rami super że już Jesteś :loveu::multi: miło czytać że u maluszków jest w porzo :) gdyby udało się być na wystawie to mi tam się grzecznie sprawować -to do Cioci :evil_lol: Quote
Paulinka10 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Ooo któż to sie pojawił;) ucałować kruszynki prosze i kilka foteczek też prosze;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 Hihih, ja to na takiej wystawie muszę się pilnować, bo w Krk już jedną chi od koleżanki miałam na rękach i chętnie bym z nią wyszła:D ale 4 to już by było szaleństwo!:eviltong: Mój TZ mówi, że 3 to już lekkie:stupid::stupid::stupid: Quote
Vesper Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Taaa... A co powiesz na moją piąteczkę, w tym 3 chihuahua? :D Czasami jak np się budzę, a one skaczą po łóżku, to myślę, że mam już komplecik i więcej bym nie ogarnęła po prostu... Quote
Vilena Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Może uda nam się w nd skoczyć na wystawę do Ustronia:)[/QUOTE] Będę Was wypatrywać :cool1: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 30, 2012 Author Posted June 30, 2012 [quote name='Vesper']Taaa... A co powiesz na moją piąteczkę, w tym 3 chihuahua? :D Czasami jak np się budzę, a one skaczą po łóżku, to myślę, że mam już komplecik i więcej bym nie ogarnęła po prostu...[/QUOTE] Też chciałam stafficzkę, ale niestety nie ma pewności, że będzie taka jak Twoja królewna, więc zrezygnowaliśmy:) Jesteś szaloną kobietą - jak ja, a nawet chyba ciut bardziej:evil_lol: [quote name='Vilena']Będę Was wypatrywać :cool1:[/QUOTE] Nie trudno będzie nas zauważyć za pewne... jak usłyszysz hau hau to pewnie Dee:D Quote
Vilena Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie trudno będzie nas zauważyć za pewne... jak usłyszysz hau hau to pewnie Dee:D[/QUOTE] Ha ha ha, dzięki za wskazówkę :D Quote
Oscar Patric Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 witamy się cieplutko,i także prosimy o nowe foteczki:) Quote
Igiełka Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hihih, ja to na takiej wystawie muszę się pilnować, bo w Krk już jedną chi od koleżanki miałam na rękach i chętnie bym z nią wyszła:D ale 4 to już by było szaleństwo!:eviltong: Mój TZ mówi, że 3 to już lekkie:stupid::stupid::stupid:[/QUOTE] hehehe trójpak wystarczy :) pogłaskać można ba trzeba ale rozsądek musi brać górę :evil_lol: oj tam powiedz TZ że potrójną macie radość zamiast nosa na kwintę niech zabierze maluszki na wycieczkę :eviltong: przesyłamy buziaki u nas gorąco że heej :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 Nie pojechaliśmy na wystawę, bo TZ leży chory:roll: że też nie wiedział kiedy ... ale co zrobię utłuc nie mogę :lol: Idę coś cyknąć, ale będzie monotematycznie czyli kolejny raz w domciu u nas na tarasie:eviltong: Igiełko TZ kocha i rozpieszcza, ale ponarzekać musi... bo ma 4 baby w domu:evil_lol: za dużo do powiedzenia nie ma...:diabloti: Cóż taka cena posiadania haremu:roflt: Quote
Vilena Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Szkoda, że nie dojechaliście, ale nie dało się wytrzymać na wystawie, upał totalny, biedne psy! Ja nie miałam serca katować moich mimo chęci robienia fotek i szybko zmyliśmy się nad Wisłę, tam było ekstra. Była śliczna biała długowłosa chiłka (albo chiłek), szła kąpać się razem z dogiem niemieckim, wyglądali razem świetnie :loveu: Quote
monia&nero Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 Witaj Rami :multi::multi::multi: Głaski dla Trojaczków i zdrówka dla Tz-ta. Czekamy na foteczki :) Quote
Vesper Posted July 1, 2012 Posted July 1, 2012 U nas dzisiaj upał jak...:hmmmm: (nawet porównania nie mam). Wyszłam z Arielką i Pakulcem i oczywiście panna A. się zmęczyła od gorąca- w efekcie powrót odbywał się na moich rękach (ok.13kg żywej wagi- przy 30 stopniach to jakby 2 razy tyle:roll:). Ale najważniejsze że nic się nie stało- Wasze psiaki też tak ciężko znoszą upały?:placz: Rami, dla Ciebie mam coś co obiecałam Ci...:oops::oops::oops:ehmmm... no, jakoś tak rok temu? I nie jest to jeszcze przepis na sernik...:oops::scared: Mam przepis na psie ciacha- z wątróbki. Znalazłam go na wątku Bgry- więc to Jej należą się podziękowania. (Mam nadzieję że się nie pogniewa iż podzieliłam się przepisem). A oto on: [COLOR=#4b0082][U]Składniki:[/U] 300g wątróbki[/COLOR] (wd Bgry- tu leży tajemnica) [COLOR=#4b0082]szklanka mąki 2 jajo (albo i jedno) 1/4 szklanki oliwy Wszystko miksujesz i wylewasz na blaszkę. Blaszka może być nie nasmarowana, jeśli jest z odpowiedniego tworzywa, normalną metalową ja bym posmarowała masłem. Piekarnik nagrzewasz do temperatury 175 stopni C i pieczesz 25-30 minut. Po wyjęciu kroisz w kosteczki- i tutaj fajna opcja, bo można pokroić na malutkie dla chi, i na większe dla innych psiaków. Pokrojone ciasteczka trzeba dosuszyć w ciepłym miejscu. [/COLOR] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted July 2, 2012 Author Posted July 2, 2012 [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)[/QUOTE] :) [quote name='Vilena']Szkoda, że nie dojechaliście, ale nie dało się wytrzymać na wystawie, upał totalny, biedne psy! Ja nie miałam serca katować moich mimo chęci robienia fotek i szybko zmyliśmy się nad Wisłę, tam było ekstra. Była śliczna biała długowłosa chiłka (albo chiłek), szła kąpać się razem z dogiem niemieckim, wyglądali razem świetnie :loveu:[/QUOTE] Masz foto?:loveu: No widzisz siła wyższa... :roll: [quote name='monia&nero']Witaj Rami :multi::multi::multi: Głaski dla Trojaczków i zdrówka dla Tz-ta. Czekamy na foteczki :)[/QUOTE] A foteczki mam, jak będzie chwila to wrzucę :cool3: TZ wylądował na pogotowiu i jest lepiej;) [quote name='Vesper']U nas dzisiaj upał jak...:hmmmm: (nawet porównania nie mam). Wyszłam z Arielką i Pakulcem i oczywiście panna A. się zmęczyła od gorąca- w efekcie powrót odbywał się na moich rękach (ok.13kg żywej wagi- przy 30 stopniach to jakby 2 razy tyle:roll:). Ale najważniejsze że nic się nie stało- Wasze psiaki też tak ciężko znoszą upały?:placz: Rami, dla Ciebie mam coś co obiecałam Ci...:oops::oops::oops:ehmmm... no, jakoś tak rok temu? I nie jest to jeszcze przepis na sernik...:oops::scared: Mam przepis na psie ciacha- z wątróbki. Znalazłam go na wątku Bgry- więc to Jej należą się podziękowania. (Mam nadzieję że się nie pogniewa iż podzieliłam się przepisem). A oto on: [COLOR=#4b0082][U]Składniki:[/U] 300g wątróbki[/COLOR] (wd Bgry- tu leży tajemnica) [COLOR=#4b0082]szklanka mąki 2 jajo (albo i jedno) 1/4 szklanki oliwy Wszystko miksujesz i wylewasz na blaszkę. Blaszka może być nie nasmarowana, jeśli jest z odpowiedniego tworzywa, normalną metalową ja bym posmarowała masłem. Piekarnik nagrzewasz do temperatury 175 stopni C i pieczesz 25-30 minut. Po wyjęciu kroisz w kosteczki- i tutaj fajna opcja, bo można pokroić na malutkie dla chi, i na większe dla innych psiaków. Pokrojone ciasteczka trzeba dosuszyć w ciepłym miejscu. [/COLOR][/QUOTE] WOW... nie spodziewałam się :crazyeye: I nie sernik tylko murzynek:evil_lol: ale miło, że myślisz o mnie:loveu: Moje w sumie jak na razie dość dobrze sobie radzą w upały, ale skutecznie pomaga im basenik:) Quote
Recommended Posts