RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Jaka piękna sesja kąpielowa:loveu:Cudnie się błyszczą chomiki:evil_lol: I filmik też super:lol: Przesyłam fluidy Pciółkowe:lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Gosiapk']Znowu Rami schowała chiłki do szafy przedd nami :mad: [/QUOTE] Schowała i nie chce pokazać:evil_lol: [quote name='Gosiapk']Z Zuzia i Pcioła to juz chyba na Marsa uciekły, bo ani widu ani słychu :roll:[/QUOTE] Na Marsa nigdy:evil_lol: Pcioła biega po działce jak strzała i gubi kilogramy:lol: Quote
Gosiapk Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA'](...) Pcioła biega po działce jak strzała i gubi kilogramy:lol:[/QUOTE] Ja nie chcę oglądać Pcioły jak zgubi ten kilogram, bo nie będzie co oglądać... Pcióleczka znikne :( Quote
RUDA ZUZIA Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 [quote name='Gosiapk']Ja nie chcę oglądać Pcioły jak zgubi ten kilogram, bo nie będzie co oglądać... Pcióleczka znikne :([/QUOTE] No fakt:evil_lol:dekagramy gubi:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='Gosiapk']A gdzie Pcioła? :roll:[/QUOTE] No właśnie;) [quote name='magdola']Cioteczki, może coś poradzicie? Matka ratlerkowata i jej szczeniaki bez wody, jedzenia... [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227879-11-ps%C3%B3w-%286-szczeniak%C3%B3w%29-w-brudzie-i-smrodzie-czeka-na-pomoc%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227879-11-psów-(6-szczeniaków)-w-brudzie-i-smrodzie-czeka-na-pomoc![/URL][/QUOTE] Ja teraz na nic nie mam czasu...:roll: [quote name='mshume']Moje mają inną szatę, ale większego kudłacza kąpię co 2 mce, jedynie regularnie wyczesuję i jest wtedy czysty, no podwozie myjemy częściej ;) A skrzata kąpię często, bo wygląda inaczej jak szary mop ;)[/QUOTE] No właśnie po wyjściu na mokry ogródek Dee wygląda jak mopek;) [quote name='Pegaza']Ramona a ja kapie co tydzien czasem co 10 dni ale zadko.. i wlasnie dzis wykapalam moje.. wiec najpierw zaczne ze Twoje dziewczyny sa faktycznie malutkie na tym filmiku w koncu widzialam wyraznie je z bliska..:loveu: i widzialam fajne chyba drzwi z taka fototapeta Merlin Monroe:) a jak tam Chikitka i jej zębole juz lepiej? uszy Wiki jak wiatraki wygladaja;) [URL]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01833.jpg[/URL] wsyskie chomiki na fotkach sa kochane:loveu:[/QUOTE] O mamo, chce Ci się tak często? Chiqunia lepiej:)) Małe, małe, jak byś je na żywo zobaczyła to i tak byś się zdziwiła, bo na fotach i filmikach wyglądają na dużo większe ;) [quote name='Paulinka10']Paulinka nie znikła:eviltong:maleństwa śliczne jak zawsze:loveu: a ja kąpie co miesiąc,chyba że jest potrzeba to częściej;)[/QUOTE] Jesteś - teraz ja jestem tak samo często ;) hehe [quote name='unikatowydiament']witanko popołudniowe:) :)[/QUOTE] Witam:) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 [quote name='Gosiapk']Znowu Rami schowała chiłki do szafy przedd nami :mad: Z Zuzia i Pcioła to juz chyba na Marsa uciekły, bo ani widu ani słychu :roll:[/QUOTE] [quote name='RUDA ZUZIA']Jaka piękna sesja kąpielowa:loveu:Cudnie się błyszczą chomiki:evil_lol: I filmik też super:lol: Przesyłam fluidy Pciółkowe:lol:[/QUOTE] [quote name='RUDA ZUZIA']Schowała i nie chce pokazać:evil_lol: Na Marsa nigdy:evil_lol: Pcioła biega po działce jak strzała i gubi kilogramy:lol:[/QUOTE] [quote name='Gosiapk']Ja nie chcę oglądać Pcioły jak zgubi ten kilogram, bo nie będzie co oglądać... Pcióleczka znikne :-([/QUOTE] [quote name='RUDA ZUZIA']No fakt:evil_lol:dekagramy gubi:lol:[/QUOTE] [quote name='Pegaza']Ramona obijasz sie i to fest!!![/QUOTE] Obijam, obijam :-D Ja się lubię w chowanego bawić po prostu:eviltong: Ich się nie da schować do szafy.. :evil_lol: U nas ogólnie szybko, w nd zaliczymy wystawę towarzysko, więc będzie afera:diabloti: Dee zapewne będzie gardełko boleć:-D Quote
Gosiapk Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] (...) w nd zaliczymy wystawę towarzysko, więc będzie afera:diabloti: Dee zapewne będzie gardełko boleć:-D[/QUOTE] Tak będzie plotkować z koleżankami? :) Quote
Pegaza Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Ramona czy mi sie chce za duzo powiedziane ja je musze kąpac tak czesto..gdyz zapach mi nie odpowiada i ogolnie wlos ten wyglada po tygodniu jakby nasze niemyte wiec mozesz sobie wyobrazic;) Quote
monia&nero Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Witanko:hand: Pozdrowienia i głaski dla Trojaczków :loveu: Quote
Monika_tbg Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Witam się:) Zaniedbałam się z dogo, ale już powoli zchodzę z tego forum z uczęszczania, odwiedzam codziennie Waszą galerię ale po cichemu, naszej galerii na razie nie prowadzimy, brak czasu na to wszystko.. Mizianko dla dziewuch:loveu: Quote
Igiełka Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 [COLOR=#33ccff]:loveu: [SIZE=3][B]niespodzianka[/B][/SIZE] :loveu:[/COLOR][COLOR=#000000] Cieplutko Witamy i meldujemy się w pełnym składzie :multi: Romi tak jak wiele innych Cioteczek trzymała mocno kciuki za Nesiulkę i tym sposobem paróweczka czuje się lepiej hurra :multi:[/COLOR] Quote
Vesper Posted June 17, 2012 Posted June 17, 2012 Witam Chiquita :D Trochę mnie nie było- ale wróciłam. W końcu. Co to za historia z Dee? :( Quote
Vilena Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Wpadłam się przywitać :) Mizianki dla malutkich pieseczków :loveu: Quote
monia&nero Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Witanko, pozdrowienia i głaski dla trojaczków :) Takie fajne zdjęcie z cziłką znalazłam :) [IMG]http://zwierzoluby.pl/uploads/zwierzoluby_pl/images/2012-06/901-1000/972-by-mumiosxchannel.jpg[/IMG] Quote
zozolina Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Czesc slicznoty co u was? pozdrawiamy i do naszej galerii zapraszamy !!!!!:multi: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Gosiapk']Tak będzie plotkować z koleżankami? :)[/QUOTE] No i się okazało, że Deedelek całkiem kulturalna się zrobiła - byłam z niej dumna:loveu: [quote name='Pegaza']Ramona czy mi sie chce za duzo powiedziane ja je musze kąpac tak czesto..gdyz zapach mi nie odpowiada i ogolnie wlos ten wyglada po tygodniu jakby nasze niemyte wiec mozesz sobie wyobrazic;)[/QUOTE] No tak... nie muszę sobie wyobrażać, wiem co ja mam na głowie po 2 dniach:eviltong: [quote name='monia&nero']Witanko:hand: Pozdrowienia i głaski dla Trojaczków :loveu:[/QUOTE] Cześć Monia :loveu: [quote name='Monika_tbg']Witam się:) Zaniedbałam się z dogo, ale już powoli zchodzę z tego forum z uczęszczania, odwiedzam codziennie Waszą galerię ale po cichemu, naszej galerii na razie nie prowadzimy, brak czasu na to wszystko.. Mizianko dla dziewuch:loveu:[/QUOTE] Witam Monika:multi: dawaj fotki małej co jakiś czas - byłam teraz w KRK na wystawie, szkoda, że się nie zgadałyśmy, bo może być wpadła;) [quote name='Igiełka'][COLOR=#33ccff]:loveu: [SIZE=3][B]niespodzianka[/B][/SIZE] :loveu:[/COLOR][COLOR=#000000] Cieplutko Witamy i meldujemy się w pełnym składzie :multi: Romi tak jak wiele innych Cioteczek trzymała mocno kciuki za Nesiulkę i tym sposobem paróweczka czuje się lepiej hurra :multi:[/COLOR][/QUOTE] Cieszę się Igiełko niezmiernie:multi: oby tak dalej! [quote name='Vesper']Witam Chiquita :D Trochę mnie nie było- ale wróciłam. W końcu. Co to za historia z Dee? :([/QUOTE] Idę na pw;) [quote name='Vilena']Wpadłam się przywitać :) Mizianki dla malutkich pieseczków :loveu:[/QUOTE] Dziękujemy:) [quote name='monia&nero']Witanko, pozdrowienia i głaski dla trojaczków :) Takie fajne zdjęcie z cziłką znalazłam :) [IMG]http://zwierzoluby.pl/uploads/zwierzoluby_pl/images/2012-06/901-1000/972-by-mumiosxchannel.jpg[/IMG][/QUOTE] Ale zajebiste!!:loveu: [quote name='zozolina']Czesc slicznoty co u was? pozdrawiamy i do naszej galerii zapraszamy !!!!!:multi:[/QUOTE] Wpadnę wpadnę ;) Witajcie dziewuszki:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Zaległe wideo świeżo po kąpieli Dee:D [video=youtube;mdvRiukhiCs]http://www.youtube.com/watch?v=mdvRiukhiCs[/video] Quote
Igiełka Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 no ładnie Romi sobie siedzi zamiast pomóc Dee w suszeniu futerka :eviltong: choć bądz co bądz maleństwo samo sobie świetnie radzi hihi :evil_lol: Quote
Baton Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Witam:) Widzę, że nie tylko moja Joy tak wariuje po kąpieli... A pieski cudne:) Quote
zozolina Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Własnie Rami siedzi i sie patrzy jak malenstwo sobie samo musi poradzic,wysuszyc sie dokładnie...a sama tez sie czesze?:-D Quote
Vesper Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [QUOTE][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][I][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]Vesper[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19256088#post19256088"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL] Witam Chiquita :-D Trochę mnie nie było- ale wróciłam. W końcu. Co to za historia z Dee? :-( [/I][/FONT] [/COLOR] [COLOR=#000000]Idę na pw[/COLOR];-) [/QUOTE] Ciotka, nic nie dostałam od Ciebie...:mad::-( Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 [quote name='Igiełka']no ładnie Romi sobie siedzi zamiast pomóc Dee w suszeniu futerka :eviltong: choć bądz co bądz maleństwo samo sobie świetnie radzi hihi :evil_lol:[/QUOTE] Haha, niech sobie radzi, nie ma lekko:diabloti: [quote name='maryg22']Witam:) Widzę, że nie tylko moja Joy tak wariuje po kąpieli... A pieski cudne:)[/QUOTE] Witamy nową koleżankę:loveu: Joy jest świetna i jaka wyszkolona - gdzieś się napatoczyłam na filmik z nią jak komendy wykonuje:loveu: Szkoda, że tak daleko jesteśmy od siebie, bo na wspólny spacerek nie ma szans:roll: chyba, że jak będę nad morzem na wczasach:cool3: Moja Wiki ma podobne ubarwienie;) też długowłosa tyle, że ost ją obciełam, bo myślałam, że jej ciepło będzie:evil_lol: ale od razu traciła 1 kg:eviltong: bo w tych włosach wyglądała jakby conajmniej 2,5kg ważyła:lol: [quote name='zozolina']Własnie Rami siedzi i sie patrzy jak malenstwo sobie samo musi poradzic,wysuszyc sie dokładnie...a sama tez sie czesze?:-D[/QUOTE] Kurde chciałabym:evil_lol: ale jakoś niestety nie umie ogarnąć grzebienia:lol: [quote name='Vesper']Ciotka, nic nie dostałam od Ciebie...:mad::-([/QUOTE] Już poszło - wczoraj coś się zagapiłam:oops: nie będę bajerować - to już ten wiek... 25 skończone:diabloti: skleroza itd:evil_lol: Quote
Baton Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Witamy nową koleżankę:loveu: Joy jest świetna i jaka wyszkolona - gdzieś się napatoczyłam na filmik z nią jak komendy wykonuje:loveu: Szkoda, że tak daleko jesteśmy od siebie, bo na wspólny spacerek nie ma szans:roll: chyba, że jak będę nad morzem na wczasach:cool3: Moja Wiki ma podobne ubarwienie;) też długowłosa tyle, że ost ją obciełam, bo myślałam, że jej ciepło będzie:evil_lol: ale od razu traciła 1 kg:eviltong: bo w tych włosach wyglądała jakby conajmniej 2,5kg ważyła:lol:[/QUOTE] Joy uwielbia się uczyć nowych rzeczy...twoje maluchy też? Umaszczenie faktycznie podobne. Joy też w lato gorąco...najgorsz to ta czarna głowa... Gdzie mieszkasz? :) Quote
Recommended Posts