Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gosiapk']Znowu Rami schowała chiłki do szafy przedd nami :mad: [/QUOTE]
Schowała i nie chce pokazać:evil_lol:

[quote name='Gosiapk']Z Zuzia i Pcioła to juz chyba na Marsa uciekły, bo ani widu ani słychu :roll:[/QUOTE]
Na Marsa nigdy:evil_lol:
Pcioła biega po działce jak strzała i gubi kilogramy:lol:

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA'](...) Pcioła biega po działce jak strzała i gubi kilogramy:lol:[/QUOTE]

Ja nie chcę oglądać Pcioły jak zgubi ten kilogram, bo nie będzie co oglądać... Pcióleczka znikne :(

Posted

[quote name='Gosiapk']A gdzie Pcioła? :roll:[/QUOTE]

No właśnie;)

[quote name='magdola']Cioteczki, może coś poradzicie? Matka ratlerkowata i jej szczeniaki bez wody, jedzenia...

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/227879-11-ps%C3%B3w-%286-szczeniak%C3%B3w%29-w-brudzie-i-smrodzie-czeka-na-pomoc%21"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/227879-11-psów-(6-szczeniaków)-w-brudzie-i-smrodzie-czeka-na-pomoc![/URL][/QUOTE]

Ja teraz na nic nie mam czasu...:roll:

[quote name='mshume']Moje mają inną szatę, ale większego kudłacza kąpię co 2 mce, jedynie regularnie wyczesuję i jest wtedy czysty, no podwozie myjemy częściej ;) A skrzata kąpię często, bo wygląda inaczej jak szary mop ;)[/QUOTE]

No właśnie po wyjściu na mokry ogródek Dee wygląda jak mopek;)

[quote name='Pegaza']Ramona a ja kapie co tydzien czasem co 10 dni ale zadko.. i wlasnie dzis wykapalam moje..
wiec najpierw zaczne ze Twoje dziewczyny sa faktycznie malutkie na tym filmiku w koncu widzialam wyraznie je z bliska..:loveu:
i widzialam fajne chyba drzwi z taka fototapeta Merlin Monroe:)
a jak tam Chikitka i jej zębole juz lepiej?
uszy Wiki jak wiatraki wygladaja;)
[URL]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01833.jpg[/URL]
wsyskie chomiki na fotkach sa kochane:loveu:[/QUOTE]

O mamo, chce Ci się tak często?
Chiqunia lepiej:))
Małe, małe, jak byś je na żywo zobaczyła to i tak byś się zdziwiła, bo na fotach i filmikach wyglądają na dużo większe ;)

[quote name='Paulinka10']Paulinka nie znikła:eviltong:maleństwa śliczne jak zawsze:loveu:
a ja kąpie co miesiąc,chyba że jest potrzeba to częściej;)[/QUOTE]

Jesteś - teraz ja jestem tak samo często ;) hehe

[quote name='unikatowydiament']witanko popołudniowe:) :)[/QUOTE]

Witam:)

Posted

[quote name='Gosiapk']Znowu Rami schowała chiłki do szafy przedd nami :mad:

Z Zuzia i Pcioła to juz chyba na Marsa uciekły, bo ani widu ani słychu :roll:[/QUOTE]

[quote name='RUDA ZUZIA']Jaka piękna sesja kąpielowa:loveu:Cudnie się błyszczą chomiki:evil_lol:
I filmik też super:lol:
Przesyłam fluidy Pciółkowe:lol:[/QUOTE]

[quote name='RUDA ZUZIA']Schowała i nie chce pokazać:evil_lol:

Na Marsa nigdy:evil_lol:
Pcioła biega po działce jak strzała i gubi kilogramy:lol:[/QUOTE]

[quote name='Gosiapk']Ja nie chcę oglądać Pcioły jak zgubi ten kilogram, bo nie będzie co oglądać... Pcióleczka znikne :-([/QUOTE]

[quote name='RUDA ZUZIA']No fakt:evil_lol:dekagramy gubi:lol:[/QUOTE]

[quote name='Pegaza']Ramona obijasz sie i to fest!!![/QUOTE]

Obijam, obijam :-D
Ja się lubię w chowanego bawić po prostu:eviltong:
Ich się nie da schować do szafy.. :evil_lol:

U nas ogólnie szybko, w nd zaliczymy wystawę towarzysko, więc będzie afera:diabloti: Dee zapewne będzie gardełko boleć:-D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'] (...) w nd zaliczymy wystawę towarzysko, więc będzie afera:diabloti: Dee zapewne będzie gardełko boleć:-D[/QUOTE]

Tak będzie plotkować z koleżankami? :)

Posted

Ramona czy mi sie chce za duzo powiedziane ja je musze kąpac tak czesto..gdyz zapach mi nie odpowiada i ogolnie wlos ten wyglada po tygodniu jakby nasze niemyte wiec mozesz sobie wyobrazic;)

Posted

Witam się:)
Zaniedbałam się z dogo, ale już powoli zchodzę z tego forum z uczęszczania, odwiedzam codziennie Waszą galerię ale po cichemu, naszej galerii na razie nie prowadzimy, brak czasu na to wszystko.. Mizianko dla dziewuch:loveu:

Posted

[COLOR=#33ccff]:loveu: [SIZE=3][B]niespodzianka[/B][/SIZE] :loveu:[/COLOR][COLOR=#000000]

Cieplutko Witamy i meldujemy się w pełnym składzie :multi: Romi tak jak wiele innych Cioteczek trzymała mocno kciuki za Nesiulkę i tym sposobem paróweczka czuje się lepiej hurra :multi:[/COLOR]

Posted

Witanko, pozdrowienia i głaski dla trojaczków :)
Takie fajne zdjęcie z cziłką znalazłam :)
[IMG]http://zwierzoluby.pl/uploads/zwierzoluby_pl/images/2012-06/901-1000/972-by-mumiosxchannel.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Gosiapk']Tak będzie plotkować z koleżankami? :)[/QUOTE]

No i się okazało, że Deedelek całkiem kulturalna się zrobiła - byłam z niej dumna:loveu:

[quote name='Pegaza']Ramona czy mi sie chce za duzo powiedziane ja je musze kąpac tak czesto..gdyz zapach mi nie odpowiada i ogolnie wlos ten wyglada po tygodniu jakby nasze niemyte wiec mozesz sobie wyobrazic;)[/QUOTE]

No tak... nie muszę sobie wyobrażać, wiem co ja mam na głowie po 2 dniach:eviltong:

[quote name='monia&nero']Witanko:hand: Pozdrowienia i głaski dla Trojaczków :loveu:[/QUOTE]

Cześć Monia :loveu:

[quote name='Monika_tbg']Witam się:)
Zaniedbałam się z dogo, ale już powoli zchodzę z tego forum z uczęszczania, odwiedzam codziennie Waszą galerię ale po cichemu, naszej galerii na razie nie prowadzimy, brak czasu na to wszystko.. Mizianko dla dziewuch:loveu:[/QUOTE]

Witam Monika:multi: dawaj fotki małej co jakiś czas - byłam teraz w KRK na wystawie, szkoda, że się nie zgadałyśmy, bo może być wpadła;)

[quote name='Igiełka'][COLOR=#33ccff]:loveu: [SIZE=3][B]niespodzianka[/B][/SIZE] :loveu:[/COLOR][COLOR=#000000]

Cieplutko Witamy i meldujemy się w pełnym składzie :multi: Romi tak jak wiele innych Cioteczek trzymała mocno kciuki za Nesiulkę i tym sposobem paróweczka czuje się lepiej hurra :multi:[/COLOR][/QUOTE]

Cieszę się Igiełko niezmiernie:multi: oby tak dalej!

[quote name='Vesper']Witam Chiquita :D
Trochę mnie nie było- ale wróciłam. W końcu.
Co to za historia z Dee? :([/QUOTE]

Idę na pw;)

[quote name='Vilena']Wpadłam się przywitać :)

Mizianki dla malutkich pieseczków :loveu:[/QUOTE]

Dziękujemy:)

[quote name='monia&nero']Witanko, pozdrowienia i głaski dla trojaczków :)
Takie fajne zdjęcie z cziłką znalazłam :)
[IMG]http://zwierzoluby.pl/uploads/zwierzoluby_pl/images/2012-06/901-1000/972-by-mumiosxchannel.jpg[/IMG][/QUOTE]

Ale zajebiste!!:loveu:

[quote name='zozolina']Czesc slicznoty co u was? pozdrawiamy i do naszej galerii zapraszamy !!!!!:multi:[/QUOTE]

Wpadnę wpadnę ;) Witajcie dziewuszki:loveu:

Posted

[QUOTE][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][I][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/misc/quote_icon.png[/IMG] Zamieszczone przez [B]Vesper[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=19256088#post19256088"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/buttons/viewpost-right.png[/IMG][/URL]
Witam Chiquita :-D
Trochę mnie nie było- ale wróciłam. W końcu.
Co to za historia z Dee? :-(

[/I][/FONT]
[/COLOR]
[COLOR=#000000]Idę na pw[/COLOR];-)

[/QUOTE]
Ciotka, nic nie dostałam od Ciebie...:mad::-(

Posted

[quote name='Igiełka']no ładnie Romi sobie siedzi zamiast pomóc Dee w suszeniu futerka :eviltong: choć bądz co bądz maleństwo samo sobie świetnie radzi hihi :evil_lol:[/QUOTE]

Haha, niech sobie radzi, nie ma lekko:diabloti:

[quote name='maryg22']Witam:)
Widzę, że nie tylko moja Joy tak wariuje po kąpieli... A pieski cudne:)[/QUOTE]

Witamy nową koleżankę:loveu:
Joy jest świetna i jaka wyszkolona - gdzieś się napatoczyłam na filmik z nią jak komendy wykonuje:loveu:
Szkoda, że tak daleko jesteśmy od siebie, bo na wspólny spacerek nie ma szans:roll: chyba, że jak będę nad morzem na wczasach:cool3:
Moja Wiki ma podobne ubarwienie;) też długowłosa tyle, że ost ją obciełam, bo myślałam, że jej ciepło będzie:evil_lol: ale od razu traciła 1 kg:eviltong: bo w tych włosach wyglądała jakby conajmniej 2,5kg ważyła:lol:

[quote name='zozolina']Własnie Rami siedzi i sie patrzy jak malenstwo sobie samo musi poradzic,wysuszyc sie dokładnie...a sama tez sie czesze?:-D[/QUOTE]

Kurde chciałabym:evil_lol: ale jakoś niestety nie umie ogarnąć grzebienia:lol:

[quote name='Vesper']Ciotka, nic nie dostałam od Ciebie...:mad::-([/QUOTE]

Już poszło - wczoraj coś się zagapiłam:oops: nie będę bajerować - to już ten wiek... 25 skończone:diabloti: skleroza itd:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Witamy nową koleżankę:loveu:
Joy jest świetna i jaka wyszkolona - gdzieś się napatoczyłam na filmik z nią jak komendy wykonuje:loveu:
Szkoda, że tak daleko jesteśmy od siebie, bo na wspólny spacerek nie ma szans:roll: chyba, że jak będę nad morzem na wczasach:cool3:
Moja Wiki ma podobne ubarwienie;) też długowłosa tyle, że ost ją obciełam, bo myślałam, że jej ciepło będzie:evil_lol: ale od razu traciła 1 kg:eviltong: bo w tych włosach wyglądała jakby conajmniej 2,5kg ważyła:lol:[/QUOTE]
Joy uwielbia się uczyć nowych rzeczy...twoje maluchy też?
Umaszczenie faktycznie podobne. Joy też w lato gorąco...najgorsz to ta czarna głowa...
Gdzie mieszkasz? :)