Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja się nie stresuję;) oby nie za często taka awaria:mad:
A na fb to mnie nikt nie namówi:diabloti:[/QUOTE]
ostatnio to codziennie..

czemu nie?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bo ten portal jest dla mnie tak samo beznadziejny jak nk. Lubię swoją prywatność i nie mam zamiaru się komuś chwalić co mam, gdzie idę, co robię, co lubię. To moja prywatna sprawa;)
Mam na to swoją teorię, ale pozostawię to dla siebie.

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Bo ten portal jest dla mnie tak samo beznadziejny jak nk. Lubię swoją prywatność i nie mam zamiaru się komuś chwalić co mam, gdzie idę, co robię, co lubię. To moja prywatna sprawa;)
Mam na to swoją teorię, ale pozostawię to dla siebie.[/QUOTE]
Ale przeciez tam nie piszesz gdzie i co robisz, ja rzadko cos tam pisze, glowie zdjecia daje :)

Posted

Hehehe, ja się tylko z takimi przypadkami spotkałam wśród znajomych. A no i poza tym ja sobie sama dobieram znajomych, a tam ciężko się czasami opędzić od ludzi.. nie zawsze normalnych. Generalnie jestem na nie w 100%, więc nie ma sensu próbować mnie przekonywać;)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Sępy:diabloti:
[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01658.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01660.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01661.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01662.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01663.jpg[/IMG][/QUOTE]

a sępy są najsłodsze:loveu:
Ja też nie jestem ani na FB,ani na NK,jakoś dla mnie to marne portale,ale Oscar jest,Miśka mu tak kiedyś założyła
pozdrawiamy:)

Posted

Dzień Doberek :loveu: Romi przesyłamy buziaki dla Ciebie i maluszków :loveu: bardzo cieszę się że już jesteście po operacji i wszystko wraca do normy a dywanem się nie przejmuj zadbała byś miała zajęcie hihi :eviltong:

Ciocie a myślałam że tylko u mnie posty po znikały eh szkoda gadać :roll:

Posted

A ja taką piękną opowieść napisałam, miałam więcej czasu i zjadło:D czyli morał, nie mogę za dużo pisać, bo się dogomania psuje:D

Igiełko ja też się cieszę bardzo:loveu: taka fajna dyskusja między nami była i zjadło:mad:

Posted

No ja nawet wejsc nie umie..musialam przez gogle wlazic..a nie przez zapisana karte..ehh
to jeszcze raz napisze ze fajne fotki i te Twoje ksiezniczki sie maja dobrze na dworze byc i jeszcze lozka ze soba miec hehe

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']A ja taką piękną opowieść napisałam, miałam więcej czasu i zjadło:D czyli morał, nie mogę za dużo pisać, bo się dogomania psuje:D

Igiełko ja też się cieszę bardzo:loveu: taka fajna dyskusja między nami była i zjadło:mad:[/QUOTE]

hehe fajny morał :evil_lol:

tak super była dyskusja a teraz nima :eviltong:

Posted

[quote name='Igiełka']hehe fajny morał :evil_lol:

tak super była dyskusja a teraz nima :eviltong:[/QUOTE]

Wiedziałam, że Ci się morał spodoba:diabloti:
No widzisz.. wrócimy do tego nie bój się nic:loveu:

[quote name='Pegaza']Az sie zaciekawilam o czym to gadalyscie;)[/QUOTE]

A my to tak sobie głupio gadamy, jeszcze nie raz będziemy pewnie:evil_lol: zapraszamy ;)

[quote name='zozolina']Super zdjatka naprawde,sliczne kochane maluszki...pozdrawiam wszystkich...[/QUOTE]

Dziękujemy:loveu:

Miłego weekendu Cioteczki:Rose:
My coraz lepiej, widać, że Dee w nowym gipsiku radzi sobie lepiej, łapie równowagę. Natomiast jej mały wielki móżdżek ubzdurał sobie, że mamusia teraz ma wszystko pod nosek podstawiać i mało tego podać do dziubka:evil_lol:
Ciekawe po kim ona to ma??:hmmmm::hmmmm::siara:
No i mamusia chodzi i podaje, bo co mi zostało, jak nie dbanie o tą piękną buźkę i te biedne oczka:diabloti:
Co tam, że w zamian mam posiusiany dywan?:eviltong:
No to tyle.. idę na zakupy, by dalej rozpieszczać moje psiaki:D

Posted

Dzielna księżniczka, wie co dobre. Ja to odkąd mam Lalę i inne tymczasy, dywan, jedyny jaki był, u dzieci, out. Bo to ulubiona toaleta psiaków z pseudo ;)

Posted

[quote name='mshume']Dzielna księżniczka, wie co dobre. Ja to odkąd mam Lalę i inne tymczasy, dywan, jedyny jaki był, u dzieci, out. Bo to ulubiona toaleta psiaków z pseudo ;)[/QUOTE]

O tak to prawda ja tak chciałam dogodzic dziewczynkom moim ze rozwinełam im dywanik taki mały pod stolik zeby nie slizgały sie a panelach a one urzadziły tam sobie toalete...ale potem szybka konsultacja tel z Mshume i problem zniknął....

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wiedziałam, że Ci się morał spodoba:diabloti:
No widzisz.. wrócimy do tego nie bój się nic:loveu:
[/QUOTE]

ach ta mamusia musi te wszystkie zachcianki przez cały czas spełniać :) ale maluszki najważniejsze więc nie ma zmiłuj oo
:diabloti:

My także życzymy udanej soboty :)

no przecie od razu się spodobał :eviltong::eviltong:
czyli jest nadzieja hurra że wrócimy :loveu:

Posted

[quote name='mshume']Dzielna księżniczka, wie co dobre. Ja to odkąd mam Lalę i inne tymczasy, dywan, jedyny jaki był, u dzieci, out. Bo to ulubiona toaleta psiaków z pseudo ;)[/QUOTE]

Dzielna ogromnie, jestem z niej taka dumna!:loveu: Dee akurat zawsze wie gdzie się siusia - tutaj chyba oficjalnie robiła strajk za operacje;)

[quote name='zozolina']O tak to prawda ja tak chciałam dogodzic dziewczynkom moim ze rozwinełam im dywanik taki mały pod stolik zeby nie slizgały sie a panelach a one urzadziły tam sobie toalete...ale potem szybka konsultacja tel z Mshume i problem zniknął....[/QUOTE]

Hehehe, jak Wiki przyszła to nie wiedziałam, w jak szybkim tempie można załatwić dywanik:D

[quote name='dorcia44']nie tylko dywan to ulubiona toaleta ,;)niektóre paskudy uznawały również moje łóżko :mad:[/QUOTE]

Cześć Dorciu!!!:loveu: Jak miło Cię gościć u nas:multi: łóżko na szczęście mam wolne od siuśków, natomiast często jest zabrudzone przez Chiqunię, bo przez kłopoty z brzusiem zdarza się jej wrócić kolację w nocy...:mad: na szczęście odpukać po zmianie dietki problemy zniknęły.. ale ciiii;)

[quote name='Igiełka']ach ta mamusia musi te wszystkie zachcianki przez cały czas spełniać :) ale maluszki najważniejsze więc nie ma zmiłuj oo
:diabloti:

My także życzymy udanej soboty :)

no przecie od razu się spodobał :eviltong::eviltong:
czyli jest nadzieja hurra że wrócimy :loveu:[/QUOTE]

Tak, mamusia cierpi na duże skrzywienie na punkcie dzieciaczków, a co za tym idzie robi za służącą donoszącą:evil_lol:
Ale ile miłości w zamian dostaję to wiem tylko ja:loveu:

Po zakupach, gotuję teraz wywarek z wołowinki i rozpieszam dalej towarzystwo... nawet TZ się załapał:diabloti:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mam jestem aspołeczna:eviltong:[/QUOTE]
Szkoda! Ja jestem, ale też nie piszę co robię ;) Tam mam kontakty w sprawie adopcji psiaków :)

Nadrabiam właśnie Twoją galerię. Ale super fotki jak sobie gromadka wypoczywa na słoneczku :loveu:

[url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01635.jpg[/url]
Posłanko jak na prawdziwą królewnę przystało :loveu: I nawet mamcię sobie urobiła, żeby ją do pyszczka karmić.
Pewnie teraz pracuje nad tym, żebyś jeszcze za nią pogryzła :lol: