taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja się nie stresuję;) oby nie za często taka awaria:mad: A na fb to mnie nikt nie namówi:diabloti:[/QUOTE] ostatnio to codziennie.. czemu nie? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Bo ten portal jest dla mnie tak samo beznadziejny jak nk. Lubię swoją prywatność i nie mam zamiaru się komuś chwalić co mam, gdzie idę, co robię, co lubię. To moja prywatna sprawa;) Mam na to swoją teorię, ale pozostawię to dla siebie. Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Bo ten portal jest dla mnie tak samo beznadziejny jak nk. Lubię swoją prywatność i nie mam zamiaru się komuś chwalić co mam, gdzie idę, co robię, co lubię. To moja prywatna sprawa;) Mam na to swoją teorię, ale pozostawię to dla siebie.[/QUOTE] Ale przeciez tam nie piszesz gdzie i co robisz, ja rzadko cos tam pisze, glowie zdjecia daje :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Hehehe, ja się tylko z takimi przypadkami spotkałam wśród znajomych. A no i poza tym ja sobie sama dobieram znajomych, a tam ciężko się czasami opędzić od ludzi.. nie zawsze normalnych. Generalnie jestem na nie w 100%, więc nie ma sensu próbować mnie przekonywać;) Quote
taxelina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 doidajesz kogo chcesz do znajomych i nie musisz pisac co robisz Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 I tak jestem na nie:eviltong::lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Czarna owca w rodzinie:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Sępy:diabloti: [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01658.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01660.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01661.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01662.jpg[/IMG] [IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01663.jpg[/IMG][/QUOTE] a sępy są najsłodsze:loveu: Ja też nie jestem ani na FB,ani na NK,jakoś dla mnie to marne portale,ale Oscar jest,Miśka mu tak kiedyś założyła pozdrawiamy:) Quote
andegawenka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Kurcze dostajecie powiadomienie o nowych postach , bo ja nie:shake: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Ja też nie;) mało tego podpis mi nie działa, ale nie mogę go zmodyfikować, bo jakiś błąd jest;) Ale Wasze też nie działają.. Quote
Igiełka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Dzień Doberek :loveu: Romi przesyłamy buziaki dla Ciebie i maluszków :loveu: bardzo cieszę się że już jesteście po operacji i wszystko wraca do normy a dywanem się nie przejmuj zadbała byś miała zajęcie hihi :eviltong: Ciocie a myślałam że tylko u mnie posty po znikały eh szkoda gadać :roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 A ja taką piękną opowieść napisałam, miałam więcej czasu i zjadło:D czyli morał, nie mogę za dużo pisać, bo się dogomania psuje:D Igiełko ja też się cieszę bardzo:loveu: taka fajna dyskusja między nami była i zjadło:mad: Quote
Pegaza Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 No ja nawet wejsc nie umie..musialam przez gogle wlazic..a nie przez zapisana karte..ehh to jeszcze raz napisze ze fajne fotki i te Twoje ksiezniczki sie maja dobrze na dworze byc i jeszcze lozka ze soba miec hehe Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Hehehe, to się nazywa luksus nie?:D Nie mów nawet, mi co chwilę coś nie działa, ale cóż.. Quote
Igiełka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']A ja taką piękną opowieść napisałam, miałam więcej czasu i zjadło:D czyli morał, nie mogę za dużo pisać, bo się dogomania psuje:D Igiełko ja też się cieszę bardzo:loveu: taka fajna dyskusja między nami była i zjadło:mad:[/QUOTE] hehe fajny morał :evil_lol: tak super była dyskusja a teraz nima :eviltong: Quote
zozolina Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Super zdjatka naprawde,sliczne kochane maluszki...pozdrawiam wszystkich... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 [quote name='Igiełka']hehe fajny morał :evil_lol: tak super była dyskusja a teraz nima :eviltong:[/QUOTE] Wiedziałam, że Ci się morał spodoba:diabloti: No widzisz.. wrócimy do tego nie bój się nic:loveu: [quote name='Pegaza']Az sie zaciekawilam o czym to gadalyscie;)[/QUOTE] A my to tak sobie głupio gadamy, jeszcze nie raz będziemy pewnie:evil_lol: zapraszamy ;) [quote name='zozolina']Super zdjatka naprawde,sliczne kochane maluszki...pozdrawiam wszystkich...[/QUOTE] Dziękujemy:loveu: Miłego weekendu Cioteczki:Rose: My coraz lepiej, widać, że Dee w nowym gipsiku radzi sobie lepiej, łapie równowagę. Natomiast jej mały wielki móżdżek ubzdurał sobie, że mamusia teraz ma wszystko pod nosek podstawiać i mało tego podać do dziubka:evil_lol: Ciekawe po kim ona to ma??:hmmmm::hmmmm::siara: No i mamusia chodzi i podaje, bo co mi zostało, jak nie dbanie o tą piękną buźkę i te biedne oczka:diabloti: Co tam, że w zamian mam posiusiany dywan?:eviltong: No to tyle.. idę na zakupy, by dalej rozpieszczać moje psiaki:D Quote
mshume Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Dzielna księżniczka, wie co dobre. Ja to odkąd mam Lalę i inne tymczasy, dywan, jedyny jaki był, u dzieci, out. Bo to ulubiona toaleta psiaków z pseudo ;) Quote
zozolina Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [quote name='mshume']Dzielna księżniczka, wie co dobre. Ja to odkąd mam Lalę i inne tymczasy, dywan, jedyny jaki był, u dzieci, out. Bo to ulubiona toaleta psiaków z pseudo ;)[/QUOTE] O tak to prawda ja tak chciałam dogodzic dziewczynkom moim ze rozwinełam im dywanik taki mały pod stolik zeby nie slizgały sie a panelach a one urzadziły tam sobie toalete...ale potem szybka konsultacja tel z Mshume i problem zniknął.... Quote
dorcia44 Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 nie tylko dywan to ulubiona toaleta ,;)niektóre paskudy uznawały również moje łóżko :mad: Quote
Igiełka Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Wiedziałam, że Ci się morał spodoba:diabloti: No widzisz.. wrócimy do tego nie bój się nic:loveu: [/QUOTE] ach ta mamusia musi te wszystkie zachcianki przez cały czas spełniać :) ale maluszki najważniejsze więc nie ma zmiłuj oo :diabloti: My także życzymy udanej soboty :) no przecie od razu się spodobał :eviltong::eviltong: czyli jest nadzieja hurra że wrócimy :loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 14, 2012 Author Posted April 14, 2012 [quote name='mshume']Dzielna księżniczka, wie co dobre. Ja to odkąd mam Lalę i inne tymczasy, dywan, jedyny jaki był, u dzieci, out. Bo to ulubiona toaleta psiaków z pseudo ;)[/QUOTE] Dzielna ogromnie, jestem z niej taka dumna!:loveu: Dee akurat zawsze wie gdzie się siusia - tutaj chyba oficjalnie robiła strajk za operacje;) [quote name='zozolina']O tak to prawda ja tak chciałam dogodzic dziewczynkom moim ze rozwinełam im dywanik taki mały pod stolik zeby nie slizgały sie a panelach a one urzadziły tam sobie toalete...ale potem szybka konsultacja tel z Mshume i problem zniknął....[/QUOTE] Hehehe, jak Wiki przyszła to nie wiedziałam, w jak szybkim tempie można załatwić dywanik:D [quote name='dorcia44']nie tylko dywan to ulubiona toaleta ,;)niektóre paskudy uznawały również moje łóżko :mad:[/QUOTE] Cześć Dorciu!!!:loveu: Jak miło Cię gościć u nas:multi: łóżko na szczęście mam wolne od siuśków, natomiast często jest zabrudzone przez Chiqunię, bo przez kłopoty z brzusiem zdarza się jej wrócić kolację w nocy...:mad: na szczęście odpukać po zmianie dietki problemy zniknęły.. ale ciiii;) [quote name='Igiełka']ach ta mamusia musi te wszystkie zachcianki przez cały czas spełniać :) ale maluszki najważniejsze więc nie ma zmiłuj oo :diabloti: My także życzymy udanej soboty :) no przecie od razu się spodobał :eviltong::eviltong: czyli jest nadzieja hurra że wrócimy :loveu:[/QUOTE] Tak, mamusia cierpi na duże skrzywienie na punkcie dzieciaczków, a co za tym idzie robi za służącą donoszącą:evil_lol: Ale ile miłości w zamian dostaję to wiem tylko ja:loveu: Po zakupach, gotuję teraz wywarek z wołowinki i rozpieszam dalej towarzystwo... nawet TZ się załapał:diabloti: Quote
Vilena Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nie mam jestem aspołeczna:eviltong:[/QUOTE] Szkoda! Ja jestem, ale też nie piszę co robię ;) Tam mam kontakty w sprawie adopcji psiaków :) Nadrabiam właśnie Twoją galerię. Ale super fotki jak sobie gromadka wypoczywa na słoneczku :loveu: [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01635.jpg[/url] Posłanko jak na prawdziwą królewnę przystało :loveu: I nawet mamcię sobie urobiła, żeby ją do pyszczka karmić. Pewnie teraz pracuje nad tym, żebyś jeszcze za nią pogryzła :lol: Quote
Recommended Posts