Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Artemida']superowe te tatuaże :loveu:[/QUOTE]

Dziękuję:loveu:

[quote name='deer_1987']Teraz kja tu mialam 4 strony a Ty mowisz ze u nas duzo jest :mad:[/QUOTE]

Raz na rok się zdarzy:evil_lol:

[quote name='FredziaFredzia']Podoba mi się ten Twój tatuaż na boku :)[/QUOTE]

Dziękuję:lol:

[quote name='unikatowydiament']Ja je uwielbiam,takie małe rozkoszne psiaczki:)[/QUOTE]

Bardzo nam miło:)

[quote name='Gosiapk'][IMG]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01571.jpg[/IMG]

Na tym zdjęciu Dee ma taką minę, jakby myślała: 'jeszcze chwila i jak Ci przywalę ..." :D[/QUOTE]

Tak... ona jest skłonna do przemocy:evil_lol:

[quote name='Igiełka']oj tam zaraz brutalne w tym wymiarze to nazwijmy że owocne hehe :roflt::roflt:

no a jak śmiem nawet twierdzić że bardzo dobrze :evil_lol: biorę przykład pełną parą hehe :roflt:[/QUOTE]

Moja kochana:loveu::loveu: Widzę, że się doskonale rozumiemy - to będzie długa i owocna znajomość:diabloti:

[quote name='M&S']Hello, miłej niedzieli:)[/QUOTE]

Dziękujemy:multi:

[quote name='andegawenka']W południe wyjeżdżam po Wiki i Arona.Pakuj dzieciakom walizę mamunia:p[/QUOTE]

Dzieci czekały, a Ciotki jak nie było tak nie ma:eviltong:

[quote name='Vilena'][URL]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01564.jpg[/URL]
Ślicznie się prezentuje :)[/QUOTE]

Inaczej;) ja ją wolę z jęzorem:loveu:

Posted

[quote name='Pegaza']Cze niedzielne sloneczne choc jeszcze z rana zimne:smile:

noo fajne i wygodn:eviltong: nie to co stringi co sie wrzynaja w ( ) hehe[/QUOTE]

Cześć:smile: niedziela piękna, dziś już ciut gorzej:mad:
Hahaha, ja tam lubię jak się wrzynają:evil_lol:

Dzień dobry poniedziałkowo. W weekend dziewczynki leniuchowały na ogródku, spacerowały z mamusią:loveu: generalnie minęło szybo i słonecznie, a dziś idziemy pozadymiać do Aronka i Carmen:evil_lol:

Miłego dnia Cioteczki:loveu:

Mam filmiki z głosem...:multi:... ale jakoś mi komputer nie chce pomóc i jak próbuję je wstawić do ciągle coś się zwiesza:mad: może się uda jakoś niedługo;-)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Moja kochana:loveu::loveu: Widzę, że się doskonale rozumiemy - to będzie długa i owocna znajomość:diabloti:
[/QUOTE]

Kochana :calus: no ba rozumiemy się prawie bez słów i jakże trwała ta znajomość :eviltong::lol:

Posted

[quote name='andegawenka'](...) Mówi sie że na wschodzie zimno i białe niedźwiedzie chodzą po Lublinie:obrazic:[/QUOTE]

Zrób parę zdjęć :) Chętnie zobaczę te niedzwiedzie ;)

Posted

[quote name='deer_1987']ja czasem na yt musze przerwac i wgrac od noiwa bo sie zawiesza[/QUOTE]

Ja jestem etap wcześniej i program do publikowania mi się wiesza non stop:mad:

[quote name='andegawenka']Wyjechałam z upalnego Lublina, wysiadłam z busa i co? zimy wiatr a rano szron,centralna Polska:evil_lol: Mówi sie że na wschodzie zimno i białe niedźwiedzie chodzą po Lublinie:obrazic:[/QUOTE]

Hehehehe, nie wiedziałam:evil_lol: ale ja nie jestem z centralnej polski:hmmmm::hmmmm: jak chciałaś przyjechać po dzieci? Okrężną drogą:lol:

[quote name='Igiełka']Kochana :calus: no ba rozumiemy się prawie bez słów i jakże trwała ta znajomość :eviltong::lol:[/QUOTE]

Co to za jęzor?? Tu miały być same serduszka:evil_lol:

[quote name='Gosiapk']Zrób parę zdjęć :) Chętnie zobaczę te niedzwiedzie ;)[/QUOTE]

Ja też chcę zobaczyć:multi:

[quote name='monia&nero']Na wątku Tosi przeczytałam że Dee chora :( Dużo zdrówka dla Małej ode mnie i Nerusia![/QUOTE]

[quote name='FredziaFredzia']No właśnie ja też zauważyłam... Co się stało?[/QUOTE]

W zasadzie to jest to samo co rok temu.. Dee ma guz w klatce piersiowej i on uciska tchawiczkę, co w lecie powoduje, że szybko się męczy i dyszy mocno:placz:
Mało tego dziś się dowiedziałam, że za ok 2 tyg musimy operować tylną nóżkę, bo już jest źle:placz:
Ale będę dobrej myśli.. moje dziecko będzie ze mną jeszcze kuuuuuupę lat:multi:
Taką mam nadzieję...

Posted

[quote name='andegawenka']No tak, to Gosia z Warszawy...

"My z Lublina" nie widzimy białych niedźwiedzi, fot niet!!:p tak sie o nas mówi że ruski wschód :evil_lol: (...) [/QUOTE]

Tia... ze stolycy ;) vel Warszawki, tam gdzie największe buce mieszkają :D
Żartowałam sobie ciociu Ande :)

[quote name='Chiquita&DeeDee'](...)
W zasadzie to jest to samo co rok temu.. Dee ma guz w klatce piersiowej i on uciska tchawiczkę, co w lecie powoduje, że szybko się męczy i dyszy mocno:placz:
Mało tego dziś się dowiedziałam, że za ok 2 tyg musimy operować tylną nóżkę, bo już jest źle:placz:
Ale będę dobrej myśli.. moje dziecko będzie ze mną jeszcze kuuuuuupę lat:multi:
Taką mam nadzieję...[/QUOTE]

Czy ten guz jest do operacji/usunięcia? Czy to drugi guz, czy ten sam co rok temu?
Czym objawia się zła sytuacja z tylną nóżką?

Posted

[quote name='Vilena']Ale one mruczą :loveu: Jak Wikunia liże Dee :loveu: Słodko :loveu:[/QUOTE]

Mruczando jest zawsze:evil_lol: słodkie prawda?:loveu:

[quote name='andegawenka']No tak, to Gosia z Warszawy...

"My z Lublina" nie widzimy białych niedźwiedzi, fot niet!!:p tak sie o nas mówi że ruski wschód :evil_lol:

Co jest Diditce:crazyeye: chora bardzo?[/QUOTE]
[quote name='Gosiapk']Tia... ze stolycy ;) vel Warszawki, tam gdzie największe buce mieszkają :D
Żartowałam sobie ciociu Ande :)

Czy ten guz jest do operacji/usunięcia? Czy to drugi guz, czy ten sam co rok temu?
Czym objawia się zła sytuacja z tylną nóżką?[/QUOTE]

U Dee w zeszłm roku wykryliśmy guz w klatce piersiowej. W związku z tym, że on jest mała często w lecie dyszy i nie może mieć dużego wysiłku. Guz jest nieoperowalny u tak maleńkiego psa, ponieważ trzeba by było rozciąć całą klatkę piersiową, i utrzymać serce przy życiu zewnętrznie, a ja nie będę aż tak ryzykować. Szanse przeżycia są dużo mniejsze przez umiejscowienie guza, a jak na razie ona jakoś sobie radzi dzięki lekom.
W tylnej nóżce niestety rzepki. "Chora" noga już działa na tyle sprawnie, że możemy tą zdrowszą zoperować, bo rzepka już nam całkiem uciekła i noga zaczyna się coraz bardziej wykręcać. Im dłużej będziemy czekać tym operacja będzie cięższa, a że ja teraz nie mam pracy to akurat z małą posiedzę w domciu.

[quote name='monia&nero']Jakie słodkie mruczanki i przytulanki na filmiku:loveu::loveu::loveu::loveu:
Z Dee będzie dobrze nie ma innej opcji!
Miłego dnia![/QUOTE]

Dziękujemy Moniu:loveu:

Posted

[B][SIZE=3]Dziewczynki a teraz apel o pomoc i to pomoc która musi nadejść już teraz, bo może być za późno:placz::placz:
Maleństwo ma ze 100 lat i może 1 kg:placz::placz:[/SIZE][/B]
[SIZE=3][B]Jest w schronie!!!![/B][/SIZE]
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/225264-Krak%C3%B3w-100-letnia-kilogramowa-%C5%9Blepa-starowinka-szuka-domu-na-quot-do%C5%BCycie-quot-swoich-dni?p=18905637"]http://www.dogomania.pl/threads/225264-Krak%C3%B3w-100-letnia-kilogramowa-%C5%9Blepa-starowinka-szuka-domu-na-quot-do%C5%BCycie-quot-swoich-dni?p=18905637[/URL]

Posted

Narescie byl filmik z glosem..:cool1:
mrucza jak koty hihih
a Viki jak troskliwie myla jej oczko..:loveu:
trzymam kciuki za Dee...:thumbs:
u nas Pipi tez sie meczyc nie moze, w lecie tez ma zadyszke..

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Co to za jęzor?? Tu miały być same serduszka:evil_lol:
[/QUOTE]

ups na wstępie obiecuję poprawę :oops::evil_lol: i szybko przesyłam buziaki :iloveyou:

trzymam z całych sił kciuki za Dee :)

Posted

[quote name='deer_1987']Bedzie dobrze z Dee![/QUOTE]

No ja mam nadzieję, bo nie wiem jak bym miała żyć bez niej:roll:

[quote name='Pegaza']Narescie byl filmik z glosem..:cool1:
mrucza jak koty hihih
a Viki jak troskliwie myla jej oczko..:loveu:
trzymam kciuki za Dee...:thumbs:
u nas Pipi tez sie meczyc nie moze, w lecie tez ma zadyszke..[/QUOTE]

Hehehe no mają swoje odgłosiki:evil_lol:
Dzięki za kciuki! No właśnie ja przez to poszłam do lekarza i na rtg wyszło co jest powodem:placz:
Ale wierzę, że damy radę!

[quote name='unikatowydiament']zdrówka,trzymam kciuki za Królewnę:)[/QUOTE]
Dziękujemy bardzo!!

[quote name='Gosiapk']Wiadomo już kiedy operacja nóżki?[/QUOTE]

Zaraz po świętach, możliwe, że nawet 10.04.

[quote name='Igiełka']ups na wstępie obiecuję poprawę :oops::evil_lol: i szybko przesyłam buziaki :iloveyou:

trzymam z całych sił kciuki za Dee :)[/QUOTE]
Heheheh, no dobrze, jestem szczęśliwa:loveu::loveu:
Jak dobrze, że jesteś:loveu: Twoje kciuki przynoszą szczęście:multi:

Dziewczyny super, że mogę sobie z Wami pisać o tym, że jest mi źle i że wierzycie w to, że będzie dobrze - to bardzo pomaga!!:Rose::Rose::Rose: