Artemida Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 widzę tutaj uzależnienie od tatuaży:evil_lol: Quote
Igiełka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] tylko ja piję raz na rok i po 2 drinkach już mi dobrze:D[/QUOTE] no no Mamusia maluszków zaszalała to już wiemy skąd ten urlop na tym wątku :eviltong: Quote
monia&nero Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Pegazko ja piję słabe drinki:lol: Diamenciku dzięki:) Fredzia mówisz? Ja za ten czas już 3 zrobiłam:evil_lol: ale na razie chyba na tym zakończę.. bo mi miejsca braknie:eviltong:[/QUOTE] a zdjęć tatuaży nadal nie ma. Oj nieładnie nieładnie a my tu czekamy i czekamy :) Quote
Casablanca Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Witamy się :) Zobacz, jakie mam piękne dziewczę w domu tymczasowym (podpis), może u Was w domu by pasowała? Czyste cudeńko ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 13, 2012 Author Posted March 13, 2012 [quote name='Igiełka']no no Mamusia maluszków zaszalała to już wiemy skąd ten urlop na tym wątku :eviltong:[/QUOTE] Hahahaha:evil_lol: Ty się ze mnie nie śmiej Beboku:diabloti: [quote name='monia&nero']a zdjęć tatuaży nadal nie ma. Oj nieładnie nieładnie a my tu czekamy i czekamy :)[/QUOTE] Nie ma kto zrobić, a samemu się nie da;) kiedyś będzie, ale tylko 1:diabloti: [quote name='Artemida']ooo zgadzam się z monia&nero :D[/QUOTE] Cicho tam:eviltong: [quote name='Casablanca']Witamy się :) Zobacz, jakie mam piękne dziewczę w domu tymczasowym (podpis), może u Was w domu by pasowała? Czyste cudeńko ;)[/QUOTE] Dziewczę piękne, ale ja miejsca nie mam;) znajdzie kochający domek:) Quote
mshume Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 mój nowy podopieczny Chico zaprasza na swój wątek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/224550-Chico-chihuahua-d%C5%82ugow%C5%82osy-szuka-najlepszego-domu-[/url]) [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/862/p3120151.jpg/"][IMG]http://img862.imageshack.us/img862/3682/p3120151.jpg[/IMG][/URL] Quote
Casablanca Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Ależ na pewno by się Dziewczynki ucieszyły na większą koleżankę? :) Quote
Gosiapk Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Macie jakiś pomysł na uratowanie suńki? Pilnie potrzeba przejąć suczkę chihuahua w Gliwidach, póki nie dostanie się do pseudohodowli w jakiejś oborze i będzie rodzić co cieczkę. Kto jest z Gliwic lub okolic? [URL="http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20768871_chihuahua.html"]http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20768871_chihuahua.html[/URL] Quote
Gosiapk Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Dzwoniłam - nieaktualne:([/QUOTE] Mogę zakląć? Qurwa... biedna sunieczka, cholera wie do kogo trafiła i jaki los ją czeka. Quote
FredziaFredzia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Dzisiaj robiłam, a już wiem, że to nie będzie ostatni. :lol: A sunia... Możemy mieć tylko nadzieję, że nie trafiła do pseudo. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 [quote name='Gosiapk']Mogę zakląć? Qurwa... biedna sunieczka, cholera wie do kogo trafiła i jaki los ją czeka.[/QUOTE] Bardzo żałuję, że wczoraj o tym nie wiedziałam:placz: miałabym dla niej dt, a domek byśmy znaleźli szybko fajny... shit:placz: [quote name='FredziaFredzia']Dzisiaj robiłam, a już wiem, że to nie będzie ostatni. :lol: A sunia... Możemy mieć tylko nadzieję, że nie trafiła do pseudo.[/QUOTE] Hahaha, to uzależnia:evil_lol: kiedy będzie fota?:cool3: Nadzieja... hm.. [quote name='M&S']Witanko wieczorową porą:)[/QUOTE] Witam:multi: Quote
FredziaFredzia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Fota będzie jak się podgoi, bo na razie jeszcze mam "okienko" z folii. :lol: A Ty pokazywałaś swoje? Bo nie śledziłam ostatnio wątków na dogo... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 14, 2012 Author Posted March 14, 2012 Jeszcze nie bo nie miał mi kto fotki zrobić;) Ale wszystkich nie pokażę:D tylko te z imionami psiaków;) Quote
Vilena Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Ja mogę Ci fotki zrobić :D Wszystkich tatoo :evil_lol: Quote
Igiełka Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 dobra już nie wnikajmy w szczegóły ale chcemy zobaczyć Twoje tatuaże- pliss :eviltong: popieram Vilenkę i Romi śmiało możesz nam udostępnić wszystkie hihi :evil_lol: Quote
FredziaFredzia Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Czemu? Są w miejscach tabu? :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Vilena']Ja mogę Ci fotki zrobić :D Wszystkich tatoo :evil_lol:[/QUOTE] No ja nie wątpię:diabloti: [quote name='Igiełka']dobra już nie wnikajmy w szczegóły ale chcemy zobaczyć Twoje tatuaże- pliss :eviltong: popieram Vilenkę i Romi śmiało możesz nam udostępnić wszystkie hihi :evil_lol:[/QUOTE] Hahaha proszę jakie zgodne:evil_lol::evil_lol: [quote name='FredziaFredzia']Czemu? Są w miejscach tabu? :diabloti:[/QUOTE] No jeden jest od pod pachy do uda, więc tyłkiem tu nie będę świecić:eviltong: jeden jest na ramieniu z przodu, ale tam są moje super złote myśli, więc też nie pokażę:evil_lol: No a resztę ewentualnie chyba mogę:lol: Quote
Agnieszka Co. Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Możesz ewentualnie w 2 odsłonach zrobić - powyżej i poniżej :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Możesz ewentualnie w 2 odsłonach zrobić - powyżej i poniżej :)[/QUOTE] Chyba powyżej i koniec;) hahaah:D [quote name='deer_1987']Czesc!!!!!![/QUOTE] Cześć:) Sorki dziewczyny, ale mnie chyba dopadło jakieś przesilenie i nie mam kompletnie nastroju. Najlepiej to się wtulić w futerka i błogo rozmyślać;) Quote
FredziaFredzia Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Dodałam zdjęcie w wątku tatuażowym. ;) Quote
Recommended Posts