Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='FredziaFredzia']A widzisz, jest. :lol:
http://www.dogomania.pl/threads/47462-TATUA%C5%BBE-KOLCZYKI-modyfikacje-czyli-tuning-cia%C5%82a...-%29

Byłam już, ale nie wiedziałam, że jest taki wątek;)

[quote name='deer_1987']Boskie masz te maluchy!

Dziękujemy!

[quote name='Pegaza']Jee jakie maja fajne nowe ciuszki..:loveu:
ta bluza mi sie podoba z weluru..
musze moim tez cos nowego sprawic;)

Bluza też mnie urzekła, tylko, że to rozmiar XS, mogłaby być ciut mniejsza:evil_lol:

[quote name='M&S']Witamy się i fajnego dnia:)

Witamy i dziękujemy:lol:

[quote name='ania90']ladne ubranka:)

Dziękujemy:)

[quote name='mshume']Rami, dziewczyny w tych ciuszkach wylaszczone na maksa :) Dziękuję za wczorajszy link, biedne te maleńkie :(

Są laski nie?:lol: jeszcze mam płaszczyk dla Dee zapomniałam zrobić fotkę;)
Coś mi mignęło, że chcesz Lalę obciąć? Maltańczyki obcięte na słodkiego misia mnie rozwalają całkowicie, zobacz
http://allegro.pl/sweterek-antarktyda-sklep-dogszone-i2102945604.html
http://allegro.pl/pizamka-lub-dres-sweet-puppy-blue-dogszone-i2157146522.html
A to już lekko przesadzone:D
http://allegro.pl/kombinezon-zimowy-cassandra-dogszone-rozm-2-i2121733178.html

A te psiaki biedne... zalatuje jakimś dorabianiem na szczylach, ciekawe czy uda się znaleźć domek dla całej 3 wspólny?

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uwaga mam niespodziankę!:loveu::multi::multi:

W konspiracji z Zozolinką, która adoptowała dwie "siostrzyczki" Tequilki i Fridy stworzyłyśmy ich galerię, do której mam przyjemność zaprosić:cool3::cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/223939-Pepsi-i-Cola-orzezwiajaca-galeria-moich-czi-!!!!

Zapraszamy na podziwianie ślicznych panieniek chiłkowych:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dobra marudy, zmusiłyście mnie to na jakość mi nie narzekać:evil_lol::evil_lol:
To zdjęcie jest nie za ładne, ale ujęcie mi się tak podoba:loveu: a swoją drogą ma ktoś jakiś program do obróbki takie darmowy?:eviltong:

A tu nowe ubranko Wiki - nie mogłam się powstrzymać:loveu::loveu:

Dee rewelacja:loveu:
Wreszcie tego chomika widać:evil_lol:
Wikunia prześliczna:loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']
Dziękujemy:loveu::loveu:
A Ty nie masz na kogo patrzeć przepraszam bardzo??:eviltong::lol::lol:[/QUOTE]

Cioteczko mam na kochany duecik :oops::eviltong: ale lubię patrzeć też na Twoje wyjątkowe maluszki :loveu: ile te psiaki dostarczają nam radości :)

Posted

[quote name='RUDA ZUZIA']Dee rewelacja:loveu:
Wreszcie tego chomika widać:evil_lol:
Wikunia prześliczna:loveu:[/QUOTE]
Ja Ci dam chomika!:evil_lol:
No, ale fakt niektórzy mają bączki, a niektórzy chomiczki:eviltong::roflt:
Wikunia śliczna, ale chyba nie za bardzo jest mi wdzięczna za prezent:diabloti:

[quote name='RUDA ZUZIA']Moja faworytka wygląda prześlicznie.Do twarzy jej w tym kolorku:loveu:[/QUOTE]

Też mi się podoba w tym kolorku:loveu: Faworytka, faworytka, ale przyjechać to nie chciałaś:evil_lol:

[quote name='Igiełka']Cioteczko mam na kochany duecik :oops::eviltong: ale lubię patrzeć też na Twoje wyjątkowe maluszki :loveu: ile te psiaki dostarczają nam radości :)[/QUOTE]

Duecik jest piękny, też uwielbiam patrzeć na Twoje maluszki:loveu:
Oj radości to mi nawet TZ tyle nie da:roflt::roflt::roflt: ciiicho...:splat:
Kobieto jak Ty na mnie działasz.. hmm.. to chyba to wyznanie:diabloti:

Posted

Hehehe, nieee siku i do domciu;)

A dziś na spacerze spotkałam Pancie z ciułałą... mówię, że ładny psiak, a ona do mnie, że szuka mu suni.. ja mówię, że nie wystawiam, że moje wysterylizowane...a ona, że jej psiak nie ma rodo, ale szczyle się fajnie sprzedają i kasa może być...:angryy: zjeżyłam się i Pancia w połowie zdania przebiegła przez ulicę i zaczęła uciekać... widziałybyście moją minę:crazyeye:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, nieee siku i do domciu;)

A dziś na spacerze spotkałam Pancie z ciułałą... mówię, że ładny psiak, a ona do mnie, że szuka mu suni.. ja mówię, że nie wystawiam, że moje wysterylizowane...a ona, że jej psiak nie ma rodo, ale szczyle się fajnie sprzedają i kasa może być...:angryy: zjeżyłam się i Pancia w połowie zdania przebiegła przez ulicę i zaczęła uciekać... widziałybyście moją minę:crazyeye:[/QUOTE]

Co za głupie babsko!!! :angryy:

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']
Sweterki kupiłam na bazarku - wyślę zapytanie o namiary na ich twórcę.
[/QUOTE]

Dostalam odpowiedź, że sweterki były przez kogoś podarowane na bazarek i nie ma mozliwości zamówienia większych.

Posted (edited)

Jak poczytałam, co dziewczyny gadacie o tatuażach, to od razu młodziej, się poczułam i za to dzięki Wam i to bardzo.Skoro Bielsko-Biała, to Szyndzielnia.Bywałam kiedyś często i gęsto.Na pieszo szło się na górę, odpoczynek w schronisku i potem aż przez Przełęcz Karkoszczonka.Tam nocleg w Chacie Wuja Toma i następnego dnia już do Brennej i od razu skok na Równicę.Była młodość i była kondycja.Korzystajcie i niczego sobie nie żałujcie....jest potem, co wspominać.Zdjęcia malizn, w ubrankach, do zakochania.Szczególnie te dziergane ładne.Dla mnie bomba.

Edited by Syla
Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja Ci dam chomika!:evil_lol:
No, ale fakt niektórzy mają bączki, a niektórzy chomiczki:eviltong::roflt:
Wikunia śliczna, ale chyba nie za bardzo jest mi wdzięczna za prezent:diabloti:

Też mi się podoba w tym kolorku:loveu: Faworytka, faworytka, ale przyjechać to nie chciałaś:evil_lol:[/QUOTE]
Bączki:obrazic::obrazic::obrazic:
Pszczółka ostatnio wyszczuplała:evil_lol:
Oj przyjadę jeszcze i porwę malutką z jęzorkiem:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Dostalam odpowiedź, że sweterki były przez kogoś podarowane na bazarek i nie ma mozliwości zamówienia większych.[/QUOTE]

To szkoda.

[quote name='Gosiapk']Co za głupie babsko!!! :angryy:[/QUOTE]

No powiem szczerze, ja byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co mam zrobić i poszłam dalej:shake:

[quote name='Syla']Jak poczytałam, co dziewczyny gadacie o tatuażach, to od razu młodziej, się poczułam i za to dzięki Wam i to bardzo.Skoro Bielsko-Biała, to Szyndzielnia.Bywałam kiedyś często i gęsto.Na pieszo szło się na górę, odpoczynek w schronisku i potem aż przez Przełęcz Karkoszczonka.Tam nocleg w Chacie Wuja Toma i następnego dnia już do Brennej i od razu skok na Równicę.Była młodość i była kondycja.Korzystajcie i niczego sobie nie żałujcie....jest potem, co wspominać.Zdjęcia malizn, w ubrankach, do zakochania.Szczególnie te dziergane ładne.Dla mnie bomba.[/QUOTE]

Tatuaże lubię, każdy coś dla mnie znaczy;) A bywam na szyndzielni, ale takiej trasy jak Ty to nie zrobiłam nigdy;)
Cieszę się, że się maluchy podobają:loveu: ale powiedz tak poważnie chciałabyś taką kruszynę w domu?;)

[quote name='RUDA ZUZIA']Bączki:obrazic::obrazic::obrazic:
Pszczółka ostatnio wyszczuplała:evil_lol:
Oj przyjadę jeszcze i porwę malutką z jęzorkiem:evil_lol:[/QUOTE]

Tak, tak... pamiętam moment kiedy dostrzegłam talię:diabloti:
Hahaha, mówisz? :evil_lol: jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić:eviltong:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Uwaga mam niespodziankę!:loveu::multi::multi:

W konspiracji z Zozolinką, która adoptowała dwie "siostrzyczki" Tequilki i Fridy stworzyłyśmy ich galerię, do której mam przyjemność zaprosić:cool3::cool3:

http://www.dogomania.pl/threads/223939-Pepsi-i-Cola-orzezwiajaca-galeria-moich-czi-!!!!

Zapraszamy na podziwianie ślicznych panieniek chiłkowych:loveu::loveu::loveu:
byłam, zajrzałam i się zakochałam w kolejnych ślicznotkach:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam i zyczę milego dnia! Głaski dla CziLasek :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Duecik jest piękny, też uwielbiam patrzeć na Twoje maluszki:loveu:
Oj radości to mi nawet TZ tyle nie da:roflt::roflt::roflt: ciiicho...:splat:
Kobieto jak Ty na mnie działasz.. hmm.. to chyba to wyznanie:diabloti:[/QUOTE]

dzięki za komplement dla dueciku :loveu: to jeszcze dobrze że TZ tego nie czyta :evil_lol::evil_lol:

pozostanę na tym wątku niewzruszona na wszelkie insynuacje z Twojej strony :megagrin::megagrin: