Syla Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 (edited) Jak poczytałam, co dziewczyny gadacie o tatuażach, to od razu młodziej, się poczułam i za to dzięki Wam i to bardzo.Skoro Bielsko-Biała, to Szyndzielnia.Bywałam kiedyś często i gęsto.Na pieszo szło się na górę, odpoczynek w schronisku i potem aż przez Przełęcz Karkoszczonka.Tam nocleg w Chacie Wuja Toma i następnego dnia już do Brennej i od razu skok na Równicę.Była młodość i była kondycja.Korzystajcie i niczego sobie nie żałujcie....jest potem, co wspominać.Zdjęcia malizn, w ubrankach, do zakochania.Szczególnie te dziergane ładne.Dla mnie bomba. Edited March 1, 2012 by Syla Quote
RUDA ZUZIA Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja Ci dam chomika!:evil_lol: No, ale fakt niektórzy mają bączki, a niektórzy chomiczki:eviltong::roflt: Wikunia śliczna, ale chyba nie za bardzo jest mi wdzięczna za prezent:diabloti: Też mi się podoba w tym kolorku:loveu: Faworytka, faworytka, ale przyjechać to nie chciałaś:evil_lol:[/QUOTE] Bączki:obrazic::obrazic::obrazic: Pszczółka ostatnio wyszczuplała:evil_lol: Oj przyjadę jeszcze i porwę malutką z jęzorkiem:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 2, 2012 Author Posted March 2, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Dostalam odpowiedź, że sweterki były przez kogoś podarowane na bazarek i nie ma mozliwości zamówienia większych.[/QUOTE] To szkoda. [quote name='Gosiapk']Co za głupie babsko!!! :angryy:[/QUOTE] No powiem szczerze, ja byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co mam zrobić i poszłam dalej:shake: [quote name='Syla']Jak poczytałam, co dziewczyny gadacie o tatuażach, to od razu młodziej, się poczułam i za to dzięki Wam i to bardzo.Skoro Bielsko-Biała, to Szyndzielnia.Bywałam kiedyś często i gęsto.Na pieszo szło się na górę, odpoczynek w schronisku i potem aż przez Przełęcz Karkoszczonka.Tam nocleg w Chacie Wuja Toma i następnego dnia już do Brennej i od razu skok na Równicę.Była młodość i była kondycja.Korzystajcie i niczego sobie nie żałujcie....jest potem, co wspominać.Zdjęcia malizn, w ubrankach, do zakochania.Szczególnie te dziergane ładne.Dla mnie bomba.[/QUOTE] Tatuaże lubię, każdy coś dla mnie znaczy;) A bywam na szyndzielni, ale takiej trasy jak Ty to nie zrobiłam nigdy;) Cieszę się, że się maluchy podobają:loveu: ale powiedz tak poważnie chciałabyś taką kruszynę w domu?;) [quote name='RUDA ZUZIA']Bączki:obrazic::obrazic::obrazic: Pszczółka ostatnio wyszczuplała:evil_lol: Oj przyjadę jeszcze i porwę malutką z jęzorkiem:evil_lol:[/QUOTE] Tak, tak... pamiętam moment kiedy dostrzegłam talię:diabloti: Hahaha, mówisz? :evil_lol: jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić:eviltong: Quote
monia&nero Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'][SIZE=3][B]Uwaga mam niespodziankę![/B][/SIZE]:loveu::multi::multi: W konspiracji z Zozolinką, która adoptowała dwie "siostrzyczki" Tequilki i Fridy stworzyłyśmy ich galerię, do której mam przyjemność zaprosić:cool3::cool3: [B] [URL]http://www.dogomania.pl/threads/223939-Pepsi-i-Cola-orzezwiajaca-galeria-moich-czi-[/URL]!!!![/B] Zapraszamy na podziwianie ślicznych panieniek chiłkowych:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE] byłam, zajrzałam i się zakochałam w kolejnych ślicznotkach:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam i zyczę milego dnia! Głaski dla CziLasek :) Quote
Igiełka Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Duecik jest piękny, też uwielbiam patrzeć na Twoje maluszki:loveu: Oj radości to mi nawet TZ tyle nie da:roflt::roflt::roflt: ciiicho...:splat: Kobieto jak Ty na mnie działasz.. hmm.. to chyba to wyznanie:diabloti:[/QUOTE] dzięki za komplement dla dueciku :loveu: to jeszcze dobrze że TZ tego nie czyta :evil_lol::evil_lol: pozostanę na tym wątku niewzruszona na wszelkie insynuacje z Twojej strony :megagrin::megagrin: Quote
zozolina Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Mizianko z samego pieknego słonecznego śląska zasyłamy !!!!!!!!!!!!!! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Dzień dobry ja tak na szybciutko:lol::eviltong: [quote name='monia&nero']byłam, zajrzałam i się zakochałam w kolejnych ślicznotkach:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam i zyczę milego dnia! Głaski dla CziLasek :)[/QUOTE] Dziękujemy:p [quote name='Igiełka']dzięki za komplement dla dueciku :loveu: to jeszcze dobrze że TZ tego nie czyta :evil_lol::evil_lol: pozostanę na tym wątku niewzruszona na wszelkie insynuacje z Twojej strony :megagrin::megagrin:[/QUOTE] Tz nie czyta, bo jakby czytał to głowę bym straciła już dawno:diabloti: Oj tam, oj tam... niewzruszona? Ja myślę, że ciągle o mnie myślisz:cool3::roflt::roflt: [quote name='Pegaza']Cze R..:) i wiecej weny brak;)[/QUOTE] A ja brak czasu;) cześć:p [quote name='M&S']Cześć maluszki:) Miłej soboty!!![/QUOTE] Dziękujemy i witamy:p [quote name='zozolina']Mizianko z samego pieknego słonecznego śląska zasyłamy !!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] Dziękujemy u nas też słonecznie:loveu: [quote name='deer_1987']Czesc sobotnio :)[/QUOTE] Cześć niedzielnie;) A teraz tak na szybko mała zaległość:evil_lol: Zawstydzona Dee:roflt::roflt: [video=youtube;usVfQm7qpBc]http://www.youtube.com/watch?v=usVfQm7qpBc[/video] Quote
zozolina Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 (edited) Dzien dobry:lol:,filmiki swietny , gwiazdki kochane....a moja cole jak ubiore lub jej cos przymierzam to też z checia by sie teleportowała !!!:D:D:D:D Edited March 5, 2012 by zozolina Quote
Artemida Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Jaki słodki ten filmik :loveu: Viki jaka przytulaśna, a Dee ślicznie wygląda w tym ubranku a Chiquita jakie podchody robiła żeby na łóżko wejść :D Właśnie ja mam takie pytanie,czytałam gdzieś wczoraj że trudno nauczyć czi załatwiania się na dworze..czy to jest prawda? czy znowu robią ludziom zamęt w głowach... Quote
Pegaza Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dee zawstydzona chyba tym ubrankiem;) a Viki szczesliwa bo miziana po brzusiu przez pancie;) i znowu zglaszam protest gdzie jest glos? chcem slyszec jak te chomiki wydawaja glosy :evil_lol: Quote
monia&nero Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Fajny filmik :loveu: Popieram Pegazę - szkoda, że bez głosu. Dee tak słodko się wstydzi a Wikunia to taki malutki pieszczoszek:loveu: No i oczywiście Chiquitka i ten jej słodki jęzorek! Sama słodycz:loveu::loveu: miłej niedzieli, głaski dla Trojaczków Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='deer_1987']Czym ja zawstydzilas? :D[/QUOTE] Nową bluzeczką:evil_lol: [quote name='zozolina']Dzien dobry:lol:,filmiki swietny , gwiazdki kochane....a moja cole jak ubiore lub jej cos przymierzam to terz z checia by sie teleportowała !!!:D:D[/QUOTE] Hehehe, spokojnie, nauczy się:lol: Dee tylko początkowo się wstydzi:evil_lol: [quote name='Artemida']Jaki słodki ten filmik :loveu: Viki jaka przytulaśna, a Dee ślicznie wygląda w tym ubranku a Chiquita jakie podchody robiła żeby na łóżko wejść :D Właśnie ja mam takie pytanie,czytałam gdzieś wczoraj że trudno nauczyć czi załatwiania się na dworze..czy to jest prawda? czy znowu robią ludziom zamęt w głowach...[/QUOTE] Generalnie one siusiają dość często, przy kurduplu 1-1,5kg przydaje się mieć awaryjnie kuwetkę(Chiqunia sika 7-8 razy dziennie, a ja nie mam czasu z nią chodzić, Dee też często), ale jak już jest taka pod 2 kg zdrowa, to spokojnie może sikać 3-4 razy dziennie. Wiki chodzi na ogródek 4 razy dziennie i już nie sika mi w domu, ale ona przyszła tu nie nauczona niczego mając 5 lat. Jak się bierze szczeniaka chi to wszystko zależy od wychowania, psiaki z odzysku ciężej oduczyć to fakt, ale to nie tylko chiłki. Dorosłego psiaka który kilka lat sikał na szmaty w klatce ciężej oduczyć, ale jak się popracuje to wszystko da się ogarnąć;) [quote name='Pegaza']Dee zawstydzona chyba tym ubrankiem;) a Viki szczesliwa bo miziana po brzusiu przez pancie;) i znowu zglaszam protest gdzie jest glos? chcem slyszec jak te chomiki wydawaja glosy :evil_lol:[/QUOTE] Dokładnie, ubrankiem:diabloti: Tak, Wiki to straszna pieszczocha:loveu: Oj tam protest, ja już się tu grubo tłumaczyłam, że po postu ja ciągle rechotam jak głupek, więc jak mogę dać z głosem?:eviltong: Musiałabym się nie odezwać co w moim przypadku jest prawie nierealne:evil_lol: [quote name='monia&nero']Fajny filmik :loveu: Popieram Pegazę - szkoda, że bez głosu. Dee tak słodko się wstydzi a Wikunia to taki malutki pieszczoszek:loveu: No i oczywiście Chiquitka i ten jej słodki jęzorek! Sama słodycz:loveu::loveu: miłej niedzieli, głaski dla Trojaczków[/QUOTE] Cieszę się, że się podobało:p [quote name='Vilena']Ooo filmik! Urocza Dee :loveu:[/QUOTE] Urocza, zgadzam się:loveu::eviltong: Byliśmy wczoraj na spacerku w 5 z moją Mami i Tztami:multi: Dee była zachwycona faktem:loveu: Wikunia coraz lepiej chodzi na smyczce, radzi sobie, rzadko staje, trzyma się w grupie z dziewczynami, choć jak jest więcej osób dookoła to czuje się nie pewnie, a Chiqunia była wielce nie zadowolona, że idzie na smyczy:eviltong: ale za dużo psiaków było dookoła, a ja już nie będę ryzykować, że jakiś pies złapie naszą kruszynę w pysk:roll: Ludzie są nieodpowiedzialni, ale na szczęście spacer bez przykrych incedentów. Miłego dzionka życzymy:loveu: Quote
WeronikaM Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 super psiaki ;) muszę tu częściej zaglądać :D [url]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01450.jpg[/url] :loveu: nie moge co za język :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 [quote name='Vilena']Wam również miłego dzionka :cool1:[/QUOTE] Zapowiada się świetnie:lol: [quote name='WeronikaM']super psiaki ;) muszę tu częściej zaglądać :D [URL]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01450.jpg[/URL] :loveu: nie moge co za język :evil_lol:[/QUOTE] Zapraszam:lol: miło nam będzie, w sygnaturce skrót ze zdjęć, czyli albumik z wszystkimi wstawionymi;) Quote
Artemida Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 mhm czyli tak jest z tym sikaniem, bo na jakiejś stronie coś czytałam i właśnie było zapisane w minus tej rasy że trudno oduczyć sikania...ale jak jest tak jak mówisz to super :loveu: Wygłaskaj tam maluchy :loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam protest, ja już się tu grubo tłumaczyłam, że po postu ja ciągle rechotam jak głupek, więc jak mogę dać z głosem?:eviltong: Musiałabym się nie odezwać co w moim przypadku jest prawie nierealne:evil_lol:[/QUOTE] Filmik świetny.Wszystkie damy przeurocze.Ale nadal mi głosu brakuje:mad::eviltong: Przecież mogłybyśmy porechotać się z Tobą:evil_lol: Wcale nie z Ciebie:evil_lol: Miłego tygodnia:lol: Quote
monia&nero Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Witanko! A jak tam tatoo:cool3:Czy już możemy go zobaczyć? :lol: Miłego dnia i glaski dla trojaczków:loveu: Quote
Recommended Posts