Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Jak poczytałam, co dziewczyny gadacie o tatuażach, to od razu młodziej, się poczułam i za to dzięki Wam i to bardzo.Skoro Bielsko-Biała, to Szyndzielnia.Bywałam kiedyś często i gęsto.Na pieszo szło się na górę, odpoczynek w schronisku i potem aż przez Przełęcz Karkoszczonka.Tam nocleg w Chacie Wuja Toma i następnego dnia już do Brennej i od razu skok na Równicę.Była młodość i była kondycja.Korzystajcie i niczego sobie nie żałujcie....jest potem, co wspominać.Zdjęcia malizn, w ubrankach, do zakochania.Szczególnie te dziergane ładne.Dla mnie bomba.

Edited by Syla
  • Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Ja Ci dam chomika!:evil_lol:
No, ale fakt niektórzy mają bączki, a niektórzy chomiczki:eviltong::roflt:
Wikunia śliczna, ale chyba nie za bardzo jest mi wdzięczna za prezent:diabloti:

Też mi się podoba w tym kolorku:loveu: Faworytka, faworytka, ale przyjechać to nie chciałaś:evil_lol:[/QUOTE]
Bączki:obrazic::obrazic::obrazic:
Pszczółka ostatnio wyszczuplała:evil_lol:
Oj przyjadę jeszcze i porwę malutką z jęzorkiem:evil_lol:

Posted

[quote name='Agnieszka Co.']Dostalam odpowiedź, że sweterki były przez kogoś podarowane na bazarek i nie ma mozliwości zamówienia większych.[/QUOTE]

To szkoda.

[quote name='Gosiapk']Co za głupie babsko!!! :angryy:[/QUOTE]

No powiem szczerze, ja byłam w takim szoku, że nie wiedziałam co mam zrobić i poszłam dalej:shake:

[quote name='Syla']Jak poczytałam, co dziewczyny gadacie o tatuażach, to od razu młodziej, się poczułam i za to dzięki Wam i to bardzo.Skoro Bielsko-Biała, to Szyndzielnia.Bywałam kiedyś często i gęsto.Na pieszo szło się na górę, odpoczynek w schronisku i potem aż przez Przełęcz Karkoszczonka.Tam nocleg w Chacie Wuja Toma i następnego dnia już do Brennej i od razu skok na Równicę.Była młodość i była kondycja.Korzystajcie i niczego sobie nie żałujcie....jest potem, co wspominać.Zdjęcia malizn, w ubrankach, do zakochania.Szczególnie te dziergane ładne.Dla mnie bomba.[/QUOTE]

Tatuaże lubię, każdy coś dla mnie znaczy;) A bywam na szyndzielni, ale takiej trasy jak Ty to nie zrobiłam nigdy;)
Cieszę się, że się maluchy podobają:loveu: ale powiedz tak poważnie chciałabyś taką kruszynę w domu?;)

[quote name='RUDA ZUZIA']Bączki:obrazic::obrazic::obrazic:
Pszczółka ostatnio wyszczuplała:evil_lol:
Oj przyjadę jeszcze i porwę malutką z jęzorkiem:evil_lol:[/QUOTE]

Tak, tak... pamiętam moment kiedy dostrzegłam talię:diabloti:
Hahaha, mówisz? :evil_lol: jakoś nie mogę sobie tego wyobrazić:eviltong:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee'][SIZE=3][B]Uwaga mam niespodziankę![/B][/SIZE]:loveu::multi::multi:

W konspiracji z Zozolinką, która adoptowała dwie "siostrzyczki" Tequilki i Fridy stworzyłyśmy ich galerię, do której mam przyjemność zaprosić:cool3::cool3:
[B]
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/223939-Pepsi-i-Cola-orzezwiajaca-galeria-moich-czi-[/URL]!!!![/B]

Zapraszamy na podziwianie ślicznych panieniek chiłkowych:loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]
byłam, zajrzałam i się zakochałam w kolejnych ślicznotkach:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam i zyczę milego dnia! Głaski dla CziLasek :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Duecik jest piękny, też uwielbiam patrzeć na Twoje maluszki:loveu:
Oj radości to mi nawet TZ tyle nie da:roflt::roflt::roflt: ciiicho...:splat:
Kobieto jak Ty na mnie działasz.. hmm.. to chyba to wyznanie:diabloti:[/QUOTE]

dzięki za komplement dla dueciku :loveu: to jeszcze dobrze że TZ tego nie czyta :evil_lol::evil_lol:

pozostanę na tym wątku niewzruszona na wszelkie insynuacje z Twojej strony :megagrin::megagrin:

Posted

Dzień dobry ja tak na szybciutko:lol::eviltong:

[quote name='monia&nero']byłam, zajrzałam i się zakochałam w kolejnych ślicznotkach:loveu::loveu::loveu:
Pozdrawiam i zyczę milego dnia! Głaski dla CziLasek :)[/QUOTE]

Dziękujemy:p

[quote name='Igiełka']dzięki za komplement dla dueciku :loveu: to jeszcze dobrze że TZ tego nie czyta :evil_lol::evil_lol:

pozostanę na tym wątku niewzruszona na wszelkie insynuacje z Twojej strony :megagrin::megagrin:[/QUOTE]

Tz nie czyta, bo jakby czytał to głowę bym straciła już dawno:diabloti:
Oj tam, oj tam... niewzruszona? Ja myślę, że ciągle o mnie myślisz:cool3::roflt::roflt:

[quote name='Pegaza']Cze R..:)
i wiecej weny brak;)[/QUOTE]

A ja brak czasu;) cześć:p

[quote name='M&S']Cześć maluszki:)

Miłej soboty!!![/QUOTE]

Dziękujemy i witamy:p

[quote name='zozolina']Mizianko z samego pieknego słonecznego śląska zasyłamy !!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]

Dziękujemy u nas też słonecznie:loveu:

[quote name='deer_1987']Czesc sobotnio :)[/QUOTE]

Cześć niedzielnie;)

A teraz tak na szybko mała zaległość:evil_lol:

Zawstydzona Dee:roflt::roflt:

[video=youtube;usVfQm7qpBc]http://www.youtube.com/watch?v=usVfQm7qpBc[/video]

Posted (edited)

Dzien dobry:lol:,filmiki swietny , gwiazdki kochane....a moja cole jak ubiore lub jej cos przymierzam to też z checia by sie teleportowała !!!:D:D:D:D

Edited by zozolina
Posted

Jaki słodki ten filmik :loveu: Viki jaka przytulaśna, a Dee ślicznie wygląda w tym ubranku a Chiquita jakie podchody robiła żeby na łóżko wejść :D
Właśnie ja mam takie pytanie,czytałam gdzieś wczoraj że trudno nauczyć czi załatwiania się na dworze..czy to jest prawda? czy znowu robią ludziom zamęt w głowach...

Posted

Dee zawstydzona chyba tym ubrankiem;)
a Viki szczesliwa bo miziana po brzusiu przez pancie;)
i znowu zglaszam protest gdzie jest glos? chcem slyszec jak te chomiki wydawaja glosy :evil_lol:

Posted

Fajny filmik :loveu: Popieram Pegazę - szkoda, że bez głosu. Dee tak słodko się wstydzi a Wikunia to taki malutki pieszczoszek:loveu: No i oczywiście Chiquitka i ten jej słodki jęzorek! Sama słodycz:loveu::loveu: miłej niedzieli, głaski dla Trojaczków

Posted

[quote name='deer_1987']Czym ja zawstydzilas? :D[/QUOTE]

Nową bluzeczką:evil_lol:

[quote name='zozolina']Dzien dobry:lol:,filmiki swietny , gwiazdki kochane....a moja cole jak ubiore lub jej cos przymierzam to terz z checia by sie teleportowała !!!:D:D[/QUOTE]

Hehehe, spokojnie, nauczy się:lol: Dee tylko początkowo się wstydzi:evil_lol:

[quote name='Artemida']Jaki słodki ten filmik :loveu: Viki jaka przytulaśna, a Dee ślicznie wygląda w tym ubranku a Chiquita jakie podchody robiła żeby na łóżko wejść :D
Właśnie ja mam takie pytanie,czytałam gdzieś wczoraj że trudno nauczyć czi załatwiania się na dworze..czy to jest prawda? czy znowu robią ludziom zamęt w głowach...[/QUOTE]

Generalnie one siusiają dość często, przy kurduplu 1-1,5kg przydaje się mieć awaryjnie kuwetkę(Chiqunia sika 7-8 razy dziennie, a ja nie mam czasu z nią chodzić, Dee też często), ale jak już jest taka pod 2 kg zdrowa, to spokojnie może sikać 3-4 razy dziennie. Wiki chodzi na ogródek 4 razy dziennie i już nie sika mi w domu, ale ona przyszła tu nie nauczona niczego mając 5 lat. Jak się bierze szczeniaka chi to wszystko zależy od wychowania, psiaki z odzysku ciężej oduczyć to fakt, ale to nie tylko chiłki. Dorosłego psiaka który kilka lat sikał na szmaty w klatce ciężej oduczyć, ale jak się popracuje to wszystko da się ogarnąć;)

[quote name='Pegaza']Dee zawstydzona chyba tym ubrankiem;)
a Viki szczesliwa bo miziana po brzusiu przez pancie;)
i znowu zglaszam protest gdzie jest glos? chcem slyszec jak te chomiki wydawaja glosy :evil_lol:[/QUOTE]

Dokładnie, ubrankiem:diabloti:
Tak, Wiki to straszna pieszczocha:loveu:
Oj tam protest, ja już się tu grubo tłumaczyłam, że po postu ja ciągle rechotam jak głupek, więc jak mogę dać z głosem?:eviltong: Musiałabym się nie odezwać co w moim przypadku jest prawie nierealne:evil_lol:

[quote name='monia&nero']Fajny filmik :loveu: Popieram Pegazę - szkoda, że bez głosu. Dee tak słodko się wstydzi a Wikunia to taki malutki pieszczoszek:loveu: No i oczywiście Chiquitka i ten jej słodki jęzorek! Sama słodycz:loveu::loveu: miłej niedzieli, głaski dla Trojaczków[/QUOTE]

Cieszę się, że się podobało:p

[quote name='Vilena']Ooo filmik!
Urocza Dee :loveu:[/QUOTE]

Urocza, zgadzam się:loveu::eviltong:

Byliśmy wczoraj na spacerku w 5 z moją Mami i Tztami:multi:
Dee była zachwycona faktem:loveu: Wikunia coraz lepiej chodzi na smyczce, radzi sobie, rzadko staje, trzyma się w grupie z dziewczynami, choć jak jest więcej osób dookoła to czuje się nie pewnie, a Chiqunia była wielce nie zadowolona, że idzie na smyczy:eviltong: ale za dużo psiaków było dookoła, a ja już nie będę ryzykować, że jakiś pies złapie naszą kruszynę w pysk:roll: Ludzie są nieodpowiedzialni, ale na szczęście spacer bez przykrych incedentów.

Miłego dzionka życzymy:loveu:

Posted

[quote name='Vilena']Wam również miłego dzionka :cool1:[/QUOTE]

Zapowiada się świetnie:lol:

[quote name='WeronikaM']super psiaki ;)
muszę tu częściej zaglądać :D
[URL]http://i1127.photobucket.com/albums/l621/chiquitadeedee/DSC01450.jpg[/URL] :loveu:
nie moge co za język :evil_lol:[/QUOTE]
Zapraszam:lol: miło nam będzie, w sygnaturce skrót ze zdjęć, czyli albumik z wszystkimi wstawionymi;)

Posted

mhm czyli tak jest z tym sikaniem, bo na jakiejś stronie coś czytałam i właśnie było zapisane w minus tej rasy że trudno oduczyć sikania...ale jak jest tak jak mówisz to super :loveu: Wygłaskaj tam maluchy :loveu:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Oj tam protest, ja już się tu grubo tłumaczyłam, że po postu ja ciągle rechotam jak głupek, więc jak mogę dać z głosem?:eviltong: Musiałabym się nie odezwać co w moim przypadku jest prawie nierealne:evil_lol:[/QUOTE]

Filmik świetny.Wszystkie damy przeurocze.Ale nadal mi głosu brakuje:mad::eviltong:
Przecież mogłybyśmy porechotać się z Tobą:evil_lol:
Wcale nie z Ciebie:evil_lol:
Miłego tygodnia:lol: