ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Pegazko, bo to jedno wielkie oszustwo:angryy: Deer, Vilenko, Fredzia, cieszę się, że się podobają:lol::lol: Aguś opowiadaj:) co to za przystojniak? :loveu: A na tych ciekawostkach to się uryczałam jak bóbr:oops: :) Quote
Agnieszka Co. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Aguś opowiadaj:) co to za przystojniak? :loveu: [/QUOTE] Byłam wczoraj rano w schronisku z myślą żeby zaabrać jakiegoś mikro psiaka na DT, bo mrozy u nas okropne. W schronisku okazało się, że psiaki krótkowłose, szczenięta, staruszki i drobnej budowy są w boksach wewnętrznych, ogrzewanych i temperatury są przyzwoite. Natomiast w boksie zewnętrznym, wybetonowanym stał ten psiaczek uśmiechając pychol mimo, że z zimnaa podnosił kolejno łapki aby nie stykały się z lodowatym betonem - zamiast mikruska przywiozłam do domu sporego psiaka. Niniejszym zapraszam na jego wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/222433-Colin-młody-owczarek-szkocki-colie-idealny-domownik-i-przyjaciel-szuka-domu?p=18563151#post18563151[/URL] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 No to pięknie;) ale serce wzięło górę :):):) To trzymamy kciuki za domek;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 A teraz mam pytanie:diabloti::diabloti::diabloti: Odpowiadać Ciotki, bo robię ankietę:evil_lol: haha A poważnie, to powiedzcie mi, czy "całujecie się" z Waszymi psiakami? (bez skojarzeń zboczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:) No to czekam..:eviltong: Quote
Igiełka Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Witajcie :) no strach się bać tych pytań hihi :eviltong::evil_lol: dobra zacznę ...yy tak cichutko tylko wspomnę :oops:-buziaki wspólnie rozdajemy :evil_lol::lol: Ciotka a u Was jak to wygląda tylko szczerze :diabloti: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Właśnie codziennie daję/dostaję buziolki:loveu: razy 3:loveu: Tak usta w usta lub usta jęzorek jak kto woli:evil_lol: Tylko, że pewna osoba powiedziała, że to niehigieniczne i okropne... więc się zastanawiam czy ja jestem jakaś inna czy ta osoba:diabloti::diabloti: hehe Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Ja tam bez tych buziaczków żyć bym nie mogła:loveu: Niehigieniczne ,też coś:cool3: Stanowczo ta osoba jest z innej bajki:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Uff:loveu::loveu: Ale ciekawe co na to inne Cioteczki:cool3: Quote
Agnieszka Co. Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 Mnie wylizują ale po rękach, nie pozwalam im na lizanie po twarzy. Chyba by mnie już mąż po nich nie pocałował :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 5, 2012 Author Posted February 5, 2012 Ja nie mam tego problemu, bo mój się całuje z nimi, zanim się ze mną przywita:D hihi Quote
RUDA ZUZIA Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Ja nie mam tego problemu, bo mój się całuje z nimi, zanim się ze mną przywita:D hihi[/QUOTE] I to jest prawidłowa kolejność:evil_lol: Quote
Gosiapk Posted February 5, 2012 Posted February 5, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Właśnie codziennie daję/dostaję buziolki:loveu: razy 3:loveu: Tak usta w usta lub usta jęzorek jak kto woli:evil_lol: Tylko, że pewna osoba powiedziała, że to niehigieniczne i okropne... więc się zastanawiam czy ja jestem jakaś inna czy ta osoba:diabloti::diabloti: hehe[/QUOTE] Powiedz TZ żeby nie był zazdrosny :D Quote
andegawenka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Dostałam na pw takie coś;) [url]http://www.dogomania.pl/threads/221999-zimowy-bazarek-na-dzieci-rodzic%C3%B3w-i-piesk%C3%B3w-tania-wysy%C5%82ka-do-10II-godz.22[/url] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Gosiu dwa posty wyżej pisałam, że TZ najpierw się całuje z nimi, później ze mną:diabloti: Więc nie zgadłaś:evil_lol: Strzelaj dalej:diabloti: M&S witam:multi: Ninuś byłam i się spóźniłam:evil_lol: Miłego dnia Cioteczki, ja dziś się opiekuję chorym TZ:evil_lol: Quote
M&S Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Miłego dnia Cioteczki, ja dziś się opiekuję chorym TZ:evil_lol:[/QUOTE] To masz bardzo odpowiedzialne zajęcie;):) Quote
andegawenka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Miłego dnia Cioteczki, ja dziś się opiekuję chorym TZ:evil_lol:[/QUOTE] Zatrudnij opiekunkę:p[IMG]http://www.picturesanimations.com/w/women/women16.gif[/IMG] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Hahah, nie odpowiedzialne, to jest mission impossible :mdleje: jęczy, kwęczy, dooopę męczy:splat::splat: jakby miał tak leżeć tydzień to ja :grab: Stwierdzam, że nie ma nic gorszego niż chory facet:diabloti::diabloti::evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu dwa posty wyżej pisałam, że TZ najpierw się całuje z nimi, później ze mną:diabloti: Więc nie zgadłaś:evil_lol: Strzelaj dalej:diabloti: M&S witam:multi: Ninuś byłam i się spóźniłam:evil_lol: Miłego dnia Cioteczki, ja dziś się opiekuję chorym TZ:evil_lol:[/QUOTE] A Tz-owi też ważysz karmę na mini wadze?:evil_lol: Zdróweńka:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Nieee, teraz go głodzę:diabloti::diabloti: Quote
andegawenka Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']A Tz-owi też ważysz karmę na mini wadze?:evil_lol: Zdróweńka:lol:[/QUOTE] Pewnie od tej diety padł:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
M&S Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hahah, nie odpowiedzialne, to jest mission impossible :mdleje: jęczy, kwęczy, dooopę męczy:splat::splat: jakby miał tak leżeć tydzień to ja :grab: Stwierdzam, że nie ma nic gorszego niż chory facet:diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE] U facetów to norma;) Nie należy się przejmować....:razz: [quote name='Chiquita&DeeDee']Nieee, teraz go głodzę:diabloti::diabloti:[/QUOTE] Nie bedzie miał siły jęczeć:evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts