Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pegazko, bo to jedno wielkie oszustwo:angryy:

Deer, Vilenko, Fredzia, cieszę się, że się podobają:lol::lol:

Aguś opowiadaj:) co to za przystojniak? :loveu:

A na tych ciekawostkach to się uryczałam jak bóbr:oops: :)

• Replies 7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Aguś opowiadaj:) co to za przystojniak? :loveu:

[/QUOTE]

Byłam wczoraj rano w schronisku z myślą żeby zaabrać jakiegoś mikro psiaka na DT, bo mrozy u nas okropne. W schronisku okazało się, że psiaki krótkowłose, szczenięta, staruszki i drobnej budowy są w boksach wewnętrznych, ogrzewanych i temperatury są przyzwoite. Natomiast w boksie zewnętrznym, wybetonowanym stał ten psiaczek uśmiechając pychol mimo, że z zimnaa podnosił kolejno łapki aby nie stykały się z lodowatym betonem - zamiast mikruska przywiozłam do domu sporego psiaka.
Niniejszym zapraszam na jego wątek:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/222433-Colin-młody-owczarek-szkocki-colie-idealny-domownik-i-przyjaciel-szuka-domu?p=18563151#post18563151[/URL]

Posted

A teraz mam pytanie:diabloti::diabloti::diabloti:
Odpowiadać Ciotki, bo robię ankietę:evil_lol: haha
A poważnie, to powiedzcie mi, czy "całujecie się" z Waszymi psiakami? (bez skojarzeń zboczki:evil_lol::evil_lol::evil_lol:)
No to czekam..:eviltong:

Posted

Witajcie :)

no strach się bać tych pytań hihi :eviltong::evil_lol:
dobra zacznę ...yy tak cichutko tylko wspomnę :oops:-buziaki wspólnie rozdajemy :evil_lol::lol:

Ciotka a u Was jak to wygląda tylko szczerze :diabloti:

Posted

Właśnie codziennie daję/dostaję buziolki:loveu: razy 3:loveu:
Tak usta w usta lub usta jęzorek jak kto woli:evil_lol:
Tylko, że pewna osoba powiedziała, że to niehigieniczne i okropne... więc się zastanawiam czy ja jestem jakaś inna czy ta osoba:diabloti::diabloti: hehe

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Właśnie codziennie daję/dostaję buziolki:loveu: razy 3:loveu:
Tak usta w usta lub usta jęzorek jak kto woli:evil_lol:
Tylko, że pewna osoba powiedziała, że to niehigieniczne i okropne... więc się zastanawiam czy ja jestem jakaś inna czy ta osoba:diabloti::diabloti: hehe[/QUOTE]

Powiedz TZ żeby nie był zazdrosny :D

Posted

Gosiu dwa posty wyżej pisałam, że TZ najpierw się całuje z nimi, później ze mną:diabloti:
Więc nie zgadłaś:evil_lol:
Strzelaj dalej:diabloti:

M&S witam:multi:

Ninuś byłam i się spóźniłam:evil_lol:

Miłego dnia Cioteczki, ja dziś się opiekuję chorym TZ:evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']

Miłego dnia Cioteczki, ja dziś się opiekuję chorym TZ:evil_lol:[/QUOTE]

To masz bardzo odpowiedzialne zajęcie;):)

Posted

Hahah, nie odpowiedzialne, to jest mission impossible :mdleje: jęczy, kwęczy, dooopę męczy:splat::splat: jakby miał tak leżeć tydzień to ja :grab:

Stwierdzam, że nie ma nic gorszego niż chory facet:diabloti::diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu dwa posty wyżej pisałam, że TZ najpierw się całuje z nimi, później ze mną:diabloti:
Więc nie zgadłaś:evil_lol:
Strzelaj dalej:diabloti:

M&S witam:multi:

Ninuś byłam i się spóźniłam:evil_lol:

Miłego dnia Cioteczki, ja dziś się opiekuję chorym TZ:evil_lol:[/QUOTE]
A Tz-owi też ważysz karmę na mini wadze?:evil_lol:
Zdróweńka:lol:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hahah, nie odpowiedzialne, to jest mission impossible :mdleje: jęczy, kwęczy, dooopę męczy:splat::splat: jakby miał tak leżeć tydzień to ja :grab:

Stwierdzam, że nie ma nic gorszego niż chory facet:diabloti::diabloti::evil_lol:[/QUOTE]

U facetów to norma;) Nie należy się przejmować....:razz:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nieee, teraz go głodzę:diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Nie bedzie miał siły jęczeć:evil_lol::evil_lol: