Igiełka Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Igiełko, to wszystko przez wczorajszy dzień;) Ale pieski już grzeją dooopki w domkach:D[/QUOTE] jak grzeją doopki w domkach to bardzo cieszę się :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 Ja też, choć serce mnie boli;) hihih Quote
Agnieszka Co. Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Tequilka mówi dobranoc (i ja też) [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/694/p1160339o.jpg/][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/6840/p1160339o.jpg[/IMG][/URL] Quote
Gosiapk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Gosiu, ona jest na dłuższych nóżkach, nie jest nabita za bardzo, myślę, że będzie miała jakieś 2,5kg:) Pisałam Ci coś na poprzedniej str;)[/QUOTE] Niewidzialnym szyfrem? bo nie widze :oops: Dobra, ide sprawdzić jeszcze raz :cool3: Quote
Gosiapk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agnieszka Co.'](...) I cała gromadka: [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/193/p1160326t.jpg/][IMG]http://img193.imageshack.us/img193/3408/p1160326t.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] No po prostu miodzio na duszę! Lusieczka ma kumpelkę. :) Koleżanka T. prawie biała jest :) Bardzo przyjemny kolor. Wydaje mi się, czy ciasnawo się robi u cioci Agi na kolankach :) Quote
Gosiapk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Vilena'](...) Ale chudziutkie nóżki ;)[/QUOTE] Przyznaj się, sama chciałabyś takie mieć. :D Teraz chudość w modzie, nie wiedziałaś? ;) Quote
Gosiapk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']To jest jedna z chi, które wczoraj wiozłam;)[/QUOTE] Chwalipięta:eviltong: Quote
Gosiapk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']czyżby była krewną fenka? [/QUOTE] hehehe niezłe porównanie. :) Quote
RUDA ZUZIA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Agnieszka Co.']Tequilka mówi dobranoc (i ja też) [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/694/p1160339o.jpg/"][IMG]http://img694.imageshack.us/img694/6840/p1160339o.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Śnij słodkie sny:loveu: Quote
Gosiapk Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Hmm... no w zasadzie tak:D ja trzymam - ona memła;)[/QUOTE] Niezła 'technika' :D Quote
Asior Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 Chiquita&DeeDee ja jestem ciekawa "moich" cziłek które przyjadą w piątek.. jeden chłopaczek ponoć głuchy :( Quote
RUDA ZUZIA Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Witam i miziam trojaczki:lol: [URL="http://smajliki.ru/smilie-983702343.html"][IMG]http://s17.rimg.info/f610840b42e657dfafb91c1af1c49baa.gif[/IMG][/URL] Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Aguś ona jest BOSKA:loveu::loveu: Dużo zdjęć zamawiam - ale całej trójeczki:loveu: Gosiu...:mad: jak już masz wracać z 3 to nie widzisz moich wpisów co??:eviltong::evil_lol: Ale spokojnie... ja Ci przypomnę:diabloti: post nr #2973 cytuję : " Gosiu... :loveu: Dee jest maleńka, ma 1kg (teraz 1,1kg ale ma schudnąć:roll:), dlatego jest taka nietypowa..pokurczona ciut i zołza straszna:eviltong: hiehiehie Mikrówcia jest śliczna, liczę na więcej zdjęć całej 5 :razz: A Ty masz hodowle czy wszystkie z jakąś przeszłością? Nieeee... wrócisz z 5... tylko 2 będą pluszowe:evil_lol::evil_lol: hihihih powiedz, że masz czas:calus::calus: heheheh Czemu napisałaś, ze Misieńka śleputka? 800km, zawitałam w Wawie i wróciłam do domciu i gdyby nie te śnieżyce to było by cudnie;-) " Koniec cytatu:diabloti: hehehehehe:eviltong: Chudość nie jest w modzie:placz: powiedz, że nie:eviltong: hahahaha A pewno, że chwalipięta, w końcu wiozłam księżniczki to co się mam kryć:diabloti::cool3: A technikę ewentualnie mogę pozwolić Ci użyć:eviltong: Jestem kochana nie?:evil_lol: Zuziu piękności normalnie:loveu: Witamy Cię i prawie Pciółkę...hmmm:evil_lol: Asiorku nie mów - chora jestem na niego:placz: ale nie mogę go adoptować:placz::placz::placz: Quote
Agnieszka Co. Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Asiorku nie mów - chora jestem na niego:placz: ale nie mogę go adoptować:placz::placz::placz:[/QUOTE] Asia - gdy sie dowiedzialam, że mały jedzie na DT do Krakowa to byłam pewna że do Ciebie :) Rami - mały będzie bliżej nas :) Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee'] Gosiu... :loveu: Dee jest maleńka, ma 1kg (teraz 1,1kg ale ma schudnąć:roll:), dlatego jest taka nietypowa..pokurczona ciut i zołza straszna:eviltong: hiehiehie Mikrówcia jest śliczna, liczę na więcej zdjęć całej 5 :razz: A Ty masz hodowle czy wszystkie z jakąś przeszłością? Nieeee... wrócisz z 5... tylko 2 będą pluszowe:evil_lol::evil_lol: hihihih powiedz, że masz czas:calus::calus: heheheh Czemu napisałaś, ze Misieńka śleputka? 800km, zawitałam w Wawie i wróciłam do domciu i gdyby nie te śnieżyce to było by cudnie;)[/QUOTE] Wreszcie mam chwilę na dłuższy wywód ;) Dobrze, że wróciłaś cała i zdrowa, bo pogoda była fatalna na tak długie podróże. Tak, Dee jest mała i grubiutka, jak moja Malunia. Maluio waży teraz ok. 1,3kg, ale jest baaaardzo grubiutka i zdecydowanie powinna schudnąć, ale nie mam serca jej odmawiać, a ona to wykorzystuje zołza mała. Dee ma chyba dysplazję prawego stawu łokciowego, tak? Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] (...) Gosiu...:mad: jak już masz wracać z 3 to nie widzisz moich wpisów co??:eviltong::evil_lol: Ale spokojnie... ja Ci przypomnę:diabloti: post nr #2973 cytuję : " Gosiu... :loveu: Dee jest maleńka, ma 1kg (teraz 1,1kg ale ma schudnąć:roll:), dlatego jest taka nietypowa..pokurczona ciut i zołza straszna:eviltong: hiehiehie Mikrówcia jest śliczna, liczę na więcej zdjęć całej 5 :razz: A Ty masz hodowle czy wszystkie z jakąś przeszłością? Nieeee... wrócisz z 5... tylko 2 będą pluszowe:evil_lol::evil_lol: hihihih powiedz, że masz czas:calus::calus: heheheh Czemu napisałaś, ze Misieńka śleputka? 800km, zawitałam w Wawie i wróciłam do domciu i gdyby nie te śnieżyce to było by cudnie;-) " Koniec cytatu:diabloti: hehehehehe:eviltong: (...) [/QUOTE] Ale ja właśnie odpisywałam pse Pani, kiedy Pani to pisała :oops::eviltong: A swoją drogą, to ty przebiegła bestia jesteś, od razu wiedziałaś, że o te pluszaki chodzi :evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Sabinko..:siara: ciiiichutko:evil_lol: Aguś wiem, ale jakoś mnie to nie pociesza, będzie bliżej, ale nie u mnie..:placz: Gosiu... moja Gosiu:evil_lol: hihihi Przebiegła bestia?? Hm... Podoba mi się:loveu::loveu: Dee ma zwichnięcie wszystkiego co się da - prawda jest taka, że była głodzona całe dzieciństwo, ma nie zrośnięte ciemiączko, żebra niedorozwinięte, łapki wybija jej na bok, tylne też do zrobienia... ogólnie masakra, ale serce bije mocno i to najważniejsze, że w tym obszarze nie ma problemów:loveu: ja ją odchudzam, bo inaczej wózeczek ją czeka..:roll: Aha, czyli to nie hodowla, tylko wielka miłość do chi:loveu: Ja bym chciała duuuuuuuuużo zdjęć:multi: No dobrze, dobrze, to powiedzmy, że ukradnę tylko Malunią?:modla::iloveyou: plosę...:loveu: heheh Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] (...) Chudość nie jest w modzie:placz: powiedz, że nie:eviltong: hahahaha A pewno, że chwalipięta, w końcu wiozłam księżniczki to co się mam kryć:diabloti::cool3: A technikę ewentualnie mogę pozwolić Ci użyć:eviltong: Jestem kochana nie?:evil_lol: Zuziu piękności normalnie:loveu: Witamy Cię i prawie Pciółkę...hmmm:evil_lol: (...) [/QUOTE] Chudość niestety w modzie na wybiegach dla modelek, na wieszaku łatwiej powiesić ubranie i nie trzeba się męczyć z dopasowywaniem ;) Ale na szczęście ludzie po mału zaczynają normalnieć i np. w Anglii w publicznym głosowaniu do kampanii walentynkowej bielizny wybrano kobietę o rozmiarze 46, to chyba oznaka, że mają dosyć chudości w dobie jedzeniowego dobrobytu.:eviltong: Masz rację, w końcu nie każdy ma okazję wozić chiksiężniczki. Bały się chilaski w drodze? Jakie mają charakterki? No i gdzie te obiecane zdjęcia chi od koleżanki, hę? :mad: Technikę muszę zapamiętać przy następnej psiej anginie się przyda, tylko jakie tabletki do ssania wykorzystać? Jesteś baaardzo kochana :loveu: O co chodzi z tą Pciółką? :???: coś niekumata jestem :roll: Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Asior']Chiquita&DeeDee ja jestem ciekawa "moich" cziłek które przyjadą w piątek.. jeden chłopaczek ponoć głuchy :([/QUOTE] A ile 'twoich' chiłek przyjedzie? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 Gosiu ja tam chuda nie jestem, ale lubię swoją figurę:diabloti: hehehe wieszaki są beeeee:shake: Te psiaki są świetne, już się zadomowiły, spały sobie w drodze cichutko:loveu: Z koleżanką się nie widziałam jeszcze;) dziś idziemy razem do weta umówić sterylkę:) Ja daję moje tabletki, teraz ssała "Isla" na gardło i kaszelek;) Pciółka to chiłka Rudej Zuzi:loveu::loveu: kochana taka:loveu::loveu: Deer ciut nagadane;) Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 (edited) [quote name='Chiquita&DeeDee'](...) Gosiu... moja Gosiu:evil_lol: hihihi Przebiegła bestia?? Hm... Podoba mi się:loveu::loveu: Dee ma zwichnięcie wszystkiego co się da - prawda jest taka, że była głodzona całe dzieciństwo, ma nie zrośnięte ciemiączko, żebra niedorozwinięte, łapki wybija jej na bok, tylne też do zrobienia... ogólnie masakra, ale serce bije mocno i to najważniejsze, że w tym obszarze nie ma problemów:loveu: ja ją odchudzam, bo inaczej wózeczek ją czeka..:roll: Aha, czyli to nie hodowla, tylko wielka miłość do chi:loveu: Ja bym chciała duuuuuuuuużo zdjęć:multi: No dobrze, dobrze, to powiedzmy, że ukradnę tylko Malunią?:modla::iloveyou: plosę...:loveu: heheh[/QUOTE] Jeśli te zwichnięcia stawów u Dee nie powodują u niej bólu, to lepiej nie operować. Co do kradziejstwa Malunia... zastanowię się... ale ... jeszcze raz się zastanowię i ... NIE !!! :evil_lol: Edited February 16, 2012 by Gosiapk Quote
Gosiapk Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='deer_1987']Teraz tu nagadane :razz:[/QUOTE] Oj, czyżbym za dużo mówiła? :) Quote
taxelina Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Gosiapk']Oj, czyżbym za dużo mówiła? :)[/QUOTE] Nie co Ty :) Smieje sie bo mowia ze u mnie duzo stron do nadrabiania a wchodze tu a tu tez troche :) Quote
Recommended Posts