Tola Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Śliczna ta Polcia:loveu: Życzę suni nieustającej miłości Quote
Ambra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pola jest juz u mnie.... Pola mnie nie lubi chyba... [CENTER]bilans[/CENTER] u babci Leny - siku - 0 u Chatity - siku - 0 u Ambry - siku - 3 wygrałam:multi: weszła do domu - nie wysikala sie na dworze - ale nie chodzilam z nia - i wleciala do kuchni i sie zesikała:shake: a potem Barsa rownie mocno poczuwajac sie do winy - razem z nią sie schowaly w mieszkaniu zebym czasem winnego nie znalazła hahah - solidarność jajników:evil_lol: Pestka tel dałaś Jotce:razz: ? Quote
Ambra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [SIZE=6][COLOR=red]Pestka zadzwoniła że nie weźmie Poli........................[/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000][SIZE=6]tymczas pilnie potrzebny !!![/SIZE]:placz: [/COLOR][/SIZE] [SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE] [CENTER][SIZE=4][COLOR=teal]odpadam z gry![/COLOR][/SIZE][/CENTER] Quote
lena_zet Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Pola zostaje. nie jedzie. pestka jej nie bierze. to koniec nie mamy tymczasu nie wiemy co robić koniec :placz: Quote
chatita Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Kuna az sobie piwo otworzylam:shake: Quote
amikat Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Cioteczki - nie martwcie sie!! Jezeli nikt sie szybko nie znajdzie to opłacimy hotelik i tam poczeka na swojego człowiek! Ktoś takie złotko pokocha! Nie wolno sie poddawać!!! Quote
Ambra Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ja juz drugie! qwa mac! idzie sie załamać ... Pestka o takich sprawch rozmawia sie wczesniej z tz! [CENTER]:motz: :motz: :motz: [/CENTER] [LEFT]a Pola nieswiadoma sytuacji bawi sie w najlepsze... wkoncu to jej nardosniejsze chwile od prawie 3 miesiecy....:placz: [/LEFT] Quote
Ela_and_Krzys Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 noooo nieeeee :( co sie stalo? dlaczego? Quote
D0minika Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 O kurna :placz: Nie ma to jak taka wiadomość z rana :placz: To co, jak nie znajdzie się tymczas na szybko, to hotelik? Ile taki hotelik kosztuje, bo jak czytam dogo to ceny są dość zróżnicowane :roll: Quote
Ambra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 no taka informacja dziewczyny taka:angryy: Pestka powiedziala że jej TZ nie chce widziec w domu drugiego psa i koniec kropka.:shake: Dzis byłam w orzeszu z tą golednowata z milowic - wet Teodorowski powiedział ze dla niego to nie jest nosowka ale wet sosnowiecki poczuł sie urazony inna diagnoza! ech szkoda ze to orzesze tak daleko:-( Macie Elu pozdrowienia, pytał sie o Fuksa i sie smial ze wiymienił cabrio na rodzinny wóz:evil_lol: Pola jest u mnie do jutra! Jutro wezmie ja na pare dni Muro - co dalej - cholera nie mam pojecia - do piatku dom musi sie znalezc jak nie to hotel jak nie to nie wiem....:wallbash: Pole właśnie odrobaczyłam...:roll: zaraz jade na spacer z 4ema psami - heh szkoda ze mam tylko 2 rece... Quote
chatita Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 wow 4 psineczki na spacerku to to 16 kopytek i kazda pewno chce w inna strone.Szkoda ze nie moge tego zaobaczyc:evil_lol: A tak powaznie to zalamana jestem ale sie nie poddam,dokladnie dobrze ze ona nie rozumie ze to o jej zycie i przyszlosc chodzi:shake: Quote
chatita Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 Prosze o pomoc jak mam zmienic nazwe wątku?? szukam i nie moge nic takiego znalesc w tych funkcjach i menu:mad: Quote
HebaNova Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 musisz sie cofnąc do pierwszego postu, kliknąć [U]edit[/U], a potem [U]go advance[/U] i tam mozna zmienic tytuł Quote
Greven Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Skontaktowała się ze mną osoba, która chce przygarnąć psa i okazało się przypadkiem, że to moja znajoma, w związku z tym ręczę, że pies będzie miał u niej bardzo dobrze ;) Dziewczyna jest ze Szczecina. Opowiedziałam jej o suczce z tego wątku i okazało się, że jeżeli chodzi o wiek i wygląd, spełniała by idealnie oczekiwania Kamili. Rozumiem, że czas nagli, ale uważam, że Kamila najpierw powinna psa zobaczyć (na zdjęciach), a później podjąć decyzję, więc wysłałam jej link do tematu. Problem w tym, że nie wiadomo, czy dziś, albo jutro będzie miała dostęp do internetu. Jeżeli suczka przypadnie jej do gustu, ostatnim problemem byłby transport - albo w ten weekend do Warszawy (bo tam obecnie Kamila się znajduje), albo później do Szczecina. Jak Wy to widzicie? Nie przebijałam się przez cały wątek, więc nie wiem, czy suczka jest w schronisku, w hotelu, w domu tymczasowym? Quote
HebaNova Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 tymczasowo w tymczasowym, domki zmieniają się jak w kalejdoskopie, generalnie wszystko na terenie Sosnowca i okolic Quote
Ambra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 tak własnie! do jutra jest u mnie jutro jedzie do Muro na tymczas do piatku! co od piatku - zielonego pojecia jeszcze nie mamy ale mamy nadzieje ze do piatku nam starczy czasu zeby znalezc dom małej! jest grzeczna, wesoła, uwielbia ludzi i wszystkie psy! przyjacielska karna! troche ciagnie na smyczy ale to kwestia ćwiczen! dzis była puszczona wolno i przez 2 godziny latala z moimi psami! zero zgrzytów naprawde - [CENTER][SIZE=5][COLOR=red]SUCZKA GODNA POLECENIA!!:loveu:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER] TERAZ TAK SOBIE ŚPIĘ...ŚŁODKA JESTEM... [img]http://img183.imageshack.us/img183/2127/tnfotka113fy2.jpg[/img] a tak wygląca dzis mój naroznik - zasłany psami:shake: [img]http://img183.imageshack.us/img183/769/tnfotka110ky9.jpg[/img] [img]http://img183.imageshack.us/img183/2852/tnfotka111dq1.jpg[/img] [img]http://img91.imageshack.us/img91/7672/tnfotka093et7.jpg[/img] i komu to cudenko? zamiast śniegu którego nie ma troche bieli....w sam raz na świeta:tree1: Quote
Ambra Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 i jeszcze w gestii wyjasnienia ona ma 40 cm zdjęcia sa mylaće - jest mała! [SIZE=3][B]tu sie jeszcze uśmiechamy bo domku dla Poli szukamy[/B][/SIZE]!:lol: [img]http://img186.imageshack.us/img186/4660/tnfotka094if6.jpg[/img] Quote
HebaNova Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 bombowe stadko :loveu: :loveu: :loveu: Quote
amikat Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Jeżeli transort do Warszawy byłby potrzebny - to ja jadę w czwartek - mogę zabrać (z Pini) . Jedziemy do Orlenu - to może przy okazji.... Jeżeli nic nie wyjdzie z adopcji w tym tygodniu (co nie daj Boże) - to może opłacimy hotelik na kolejny tydzień? Ambra - zrób jeżeli mozesz plakacik w formacie kartki A4 ze zdjęciem i info o psiance - mam kilka miejsc do powieszenia! Nie poddawaj sie - bedzie dobrze.:cool3: Szorstek już w nowym domeczku - Polcia też szybko domek znajdzie!!! Quote
chatita Posted December 9, 2006 Author Posted December 9, 2006 ...az mi lezki polecialy ale tym razem z dobrych wiesci:multi: oby cos z tego tylko bylo,niech ma nasza Pola najlepszy prezet na swieta czyli swoj domek:multi: Quote
Asior Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 jejq...żeby psina tej koleżance spasowała :( Quote
chatita Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 heheeh wlasnie znalazlam suchą karme po poducha ach a kochana Polica zostawila mi niespodzianki :p Ambro daj znac co tam Pola porabia Quote
amikat Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Jeżeli transport do Warszawy byłby potrzebny - to mam zgodę Pini zeby ja w czwartek zabrać! Quote
Ambra Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 dzieki Amikat! ale nic nie wiadomo czy sie spodobała :shake: za dwie godziny zawozimy ja do Muro! smutno bedzie sie z nia rozstac - jest taka pocieszna wesoła cały czas sie bawi - widać tez ze ktos ja skrzywdził bo łatwo ja przestraszyc od razu ucieka kuli sie wykłada na plecki! Muro ja ponoc na fotkach widziala i jak sie dowiedzialam to fotki nie odzwierciedlaja jej uroku bo powiedziala ze nie jest najpiekniejsza....:mad: Ona jest naprawde ładna ! nawet moj TZ powiedział ze jest - a to sie rzadko zdarza w stosunku do kundelka!:evil_lol: oj Polcia Polcia gdzie Twoj domek?:-( Quote
Recommended Posts