Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pola jest juz u mnie....

Pola mnie nie lubi chyba...

[CENTER]bilans[/CENTER]
u babci Leny - siku - 0
u Chatity - siku - 0
u Ambry - siku - 3

wygrałam:multi:

weszła do domu - nie wysikala sie na dworze - ale nie chodzilam z nia - i wleciala do kuchni i sie zesikała:shake: a potem Barsa rownie mocno poczuwajac sie do winy - razem z nią sie schowaly w mieszkaniu zebym czasem winnego nie znalazła hahah - solidarność jajników:evil_lol:

Pestka tel dałaś Jotce:razz: ?

Posted

[SIZE=6][COLOR=red]Pestka zadzwoniła że nie weźmie Poli........................[/COLOR][/SIZE]

[SIZE=5][COLOR=#ff0000][SIZE=6]tymczas pilnie potrzebny !!![/SIZE]:placz: [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=5][COLOR=#ff0000][/COLOR][/SIZE]

[CENTER][SIZE=4][COLOR=teal]odpadam z gry![/COLOR][/SIZE][/CENTER]

Posted

Cioteczki - nie martwcie sie!!
Jezeli nikt sie szybko nie znajdzie to opłacimy hotelik i tam poczeka na swojego człowiek! Ktoś takie złotko pokocha! Nie wolno sie poddawać!!!

Posted

ja juz drugie!
qwa mac! idzie sie załamać ... Pestka o takich sprawch rozmawia sie wczesniej z tz!

[CENTER]:motz: :motz: :motz: [/CENTER]
[LEFT]a Pola nieswiadoma sytuacji bawi sie w najlepsze... wkoncu to jej nardosniejsze chwile od prawie 3 miesiecy....:placz: [/LEFT]

Posted

O kurna :placz: Nie ma to jak taka wiadomość z rana :placz:

To co, jak nie znajdzie się tymczas na szybko, to hotelik? Ile taki hotelik kosztuje, bo jak czytam dogo to ceny są dość zróżnicowane :roll:

Posted

no taka informacja dziewczyny taka:angryy:

Pestka powiedziala że jej
TZ nie chce widziec w domu drugiego psa i koniec kropka.:shake:

Dzis byłam w orzeszu z tą golednowata z milowic - wet Teodorowski powiedział ze dla niego to nie jest nosowka ale wet sosnowiecki poczuł sie urazony inna diagnoza! ech szkoda ze to orzesze tak daleko:-(
Macie Elu pozdrowienia, pytał sie o Fuksa i sie smial ze wiymienił cabrio na rodzinny wóz:evil_lol:

Pola jest u mnie do jutra! Jutro wezmie ja na pare dni Muro - co dalej - cholera nie mam pojecia - do piatku dom musi sie znalezc jak nie to hotel jak nie to nie wiem....:wallbash:

Pole właśnie odrobaczyłam...:roll:

zaraz jade na spacer z 4ema psami - heh szkoda ze mam tylko 2 rece...

Posted

wow 4 psineczki na spacerku to to 16 kopytek i kazda pewno chce w inna strone.Szkoda ze nie moge tego zaobaczyc:evil_lol:
A tak powaznie to zalamana jestem ale sie nie poddam,dokladnie dobrze ze ona nie rozumie ze to o jej zycie i przyszlosc chodzi:shake:

Posted

Skontaktowała się ze mną osoba, która chce przygarnąć psa i okazało się przypadkiem, że to moja znajoma, w związku z tym ręczę, że pies będzie miał u niej bardzo dobrze ;)

Dziewczyna jest ze Szczecina. Opowiedziałam jej o suczce z tego wątku i okazało się, że jeżeli chodzi o wiek i wygląd, spełniała by idealnie oczekiwania Kamili.

Rozumiem, że czas nagli, ale uważam, że Kamila najpierw powinna psa zobaczyć (na zdjęciach), a później podjąć decyzję, więc wysłałam jej link do tematu. Problem w tym, że nie wiadomo, czy dziś, albo jutro będzie miała dostęp do internetu.

Jeżeli suczka przypadnie jej do gustu, ostatnim problemem byłby transport - albo w ten weekend do Warszawy (bo tam obecnie Kamila się znajduje), albo później do Szczecina.

Jak Wy to widzicie?
Nie przebijałam się przez cały wątek, więc nie wiem, czy suczka jest w schronisku, w hotelu, w domu tymczasowym?

Posted

tak własnie! do jutra jest u mnie jutro jedzie do Muro na tymczas do piatku! co od piatku - zielonego pojecia jeszcze nie mamy ale mamy nadzieje ze do piatku nam starczy czasu zeby znalezc dom małej!

jest grzeczna, wesoła, uwielbia ludzi i wszystkie psy! przyjacielska karna! troche ciagnie na smyczy ale to kwestia ćwiczen! dzis była puszczona wolno i przez 2 godziny latala z moimi psami! zero zgrzytów naprawde -

[CENTER][SIZE=5][COLOR=red]SUCZKA GODNA POLECENIA!!:loveu:[/COLOR][/SIZE] [/CENTER]

TERAZ TAK SOBIE ŚPIĘ...ŚŁODKA JESTEM...
[img]http://img183.imageshack.us/img183/2127/tnfotka113fy2.jpg[/img]

a tak wygląca dzis mój naroznik - zasłany psami:shake:

[img]http://img183.imageshack.us/img183/769/tnfotka110ky9.jpg[/img]

[img]http://img183.imageshack.us/img183/2852/tnfotka111dq1.jpg[/img]

[img]http://img91.imageshack.us/img91/7672/tnfotka093et7.jpg[/img]

i komu to cudenko? zamiast śniegu którego nie ma troche bieli....w sam raz na świeta:tree1:

Posted

i jeszcze w gestii wyjasnienia ona ma 40 cm zdjęcia sa mylaće - jest mała! [SIZE=3][B]tu sie jeszcze uśmiechamy bo domku dla Poli szukamy[/B][/SIZE]!:lol:

[img]http://img186.imageshack.us/img186/4660/tnfotka094if6.jpg[/img]

Posted

Jeżeli transort do Warszawy byłby potrzebny - to ja jadę w czwartek - mogę zabrać (z Pini) . Jedziemy do Orlenu - to może przy okazji....

Jeżeli nic nie wyjdzie z adopcji w tym tygodniu (co nie daj Boże) - to może opłacimy hotelik na kolejny tydzień?

Ambra - zrób jeżeli mozesz plakacik w formacie kartki A4 ze zdjęciem i info o psiance - mam kilka miejsc do powieszenia!

Nie poddawaj sie - bedzie dobrze.:cool3:

Szorstek już w nowym domeczku - Polcia też szybko domek znajdzie!!!

Posted

...az mi lezki polecialy ale tym razem z dobrych wiesci:multi: oby cos z tego tylko bylo,niech ma nasza Pola najlepszy prezet na swieta czyli swoj domek:multi:

Posted

dzieki Amikat!
ale nic nie wiadomo czy sie spodobała :shake:

za dwie godziny zawozimy ja do Muro! smutno bedzie sie z nia rozstac - jest taka pocieszna wesoła cały czas sie bawi - widać tez ze ktos ja skrzywdził bo łatwo ja przestraszyc od razu ucieka kuli sie wykłada na plecki!

Muro ja ponoc na fotkach widziala i jak sie dowiedzialam to fotki nie odzwierciedlaja jej uroku bo powiedziala ze nie jest najpiekniejsza....:mad:
Ona jest naprawde ładna ! nawet moj TZ powiedział ze jest - a to sie rzadko zdarza w stosunku do kundelka!:evil_lol:

oj Polcia Polcia gdzie Twoj domek?:-(