Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziewczyny jest nadzieja na transport Poli już na początku przyszłego tygodnia!
Tylko ze z Krakowa :roll:
ZObaczcie ten post:

[QUOTE]
Ambra - a jakby był transport Kraków - Warszawa w poniedziałek/wtorek, to bylibyście w stanie gdzies szczeniaczka podwieźć?

"Transportowcy" pewni i odpowiedzialni, bo to chyba będzie... Doddy.

I bardzo, ale to bardzo przepraszam, że pytam, ale czy może coś możecie dorzucić się do beznzynki? :oops: Bo właśnie zbieramy, że ten transport mógł się odbyć...[/QUOTE]

z wątku transportowego: [url]http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24359&page=45[/url]

• Replies 553
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Transport będzie albo we wtorek, albo w środę. Doddy mówiła, że jeżeli chodzi o przetrzymanie psiaka do czasu zabrania jej do Warszawy, to prawdopodobnie dziewczyna, do której wiozą pieska mogłaby Polę przetrzymać. Sęk w tym, że ktoś w Warszawie musiałby odrazu ją zabrać, bo nie maja czasu czekać.

Posted

:multi: :multi: To najlepsze wiesci prezety na mikolaja i na swieta dla Polci:multi: :multi: Przeprasza za nieobecnosc dzisiaj w pracy taki mlyn byl ale zawsze jestem nabierzaco:multi:

Posted

nazwa zmieniona zobaczymy co z tym transportem bedzie tak sie ciesze ze Polcia bedzie w domku na swieta ze bedzie juz "stalym " kaciku :placz: -to ze szczecia :multi:

Posted

przepraszam dziewczyny ze wam zaśmiecam wątek, ale sytuacja u mnie jest gardłowa, może coś poradzicie? Czika pogryzła dziś znów Sabę. Saba była na szyciu łapy :placz:
mieszkanie mam w remoncie praktycznie nie mam możliwości ich skutecznie rozdzielać, boję się że będzie wielkie nieszczeście :placz:
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=34427&page=3[/URL]

Posted

jejku hebanova wspołczuje! nic z tych wizyt domkow nie wyszlo? nikt nie chce Cziki? biede myslec jak Ci pomóc!

a my mamy transport z sosnowca do Wawy w czwartek rano i chyba z niego skorzystamy - opd dzis Pola bedzie u mnie...:p nie wiem jak damy ale dac rade musimy!!

Posted

musimy pchać tą kulkę przed siebie, damy rade. Saba w klatce po tchórzofretce siedzi w kotłowni z abażurem na głowie, czika w łazience, robotnicy w przedpokoju. hierarchia musi być :p jak mi się uda to cyknę fotki, padniecie ze śmiechu jakie mam towarzystwo

Posted

dzięki Asior, ja juz normalnie padam na pysk od tego wszystkiego, szukam domku na szybko, już bym miała dla niej 2 dobre domki, ale dla jednego była za mało kudłata a dla drugiego za duża...

Posted

Tak sie ciesze chcialam wstawic fotki Polci z pobytu u mnie ale niestety mam problem lacznosci telofonu z kompem:mad: a sa takie sliczne .Czy transport juz pewny na 100% ? i najwazniejesze Ambra czy Polcia bedzie u ciebie do czwartku jak to bedzie

Posted

:cool3: wiec tak, odebralam Pole od Leny ktora odebrała Pole od Muro i Pola jest u mnie!
byla sama z moja dobka przez 4h i co?
i pola zwana Destrukcja wyszperala wszystkie gabki spod wanny i je porozrywala w drobny mak - wiec dobrze ze gabkami sie zajela a nie np kanapa albo glosnikami bo piotrek by ja za drzwi wystawil hehehhe a teraz po spacerku idziemy spac!
kobita jest nienazarta i brudna jutro sie grupowy spacer dogomaniakow szykuje na zaglebiu - zapraszam - wiec po nim ja wykapie - a teraz sie bawia w najlepsze suczki czarno - biale!
jest taka fajniutka że hejjjj!
rozrabiara mała!
pipa mi tu zabawką! pimpu pipu pipu......:evil_lol:

to kto jutro chetny na spotkanie o 12 na stadionie zaglebia za McDonaldem:cool3:
Lava - aktuaaaaalneeeee?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

pogoda nie do spacerkow wiec poszalałysmy troche z piszczałką a teraz sobie śpimy:p

[img]http://img19.imageshack.us/img19/6493/tnfotka141bc5.jpg[/img]

[img]http://img224.imageshack.us/img224/1318/tnfotka142ah5.jpg[/img]