halbina Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 to nieprawda, reklama jest "wysublimowana", ale niebezpieczna - ktoś nieuważny odnosi takie wrażenie, a państwo pozbyć chcą się długu! I na pewno lubią zwierzęta, bo mają pięknego doga, a jak tylko im się udaje pozbyć tego długu, biorą kota! Quote
fona Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 halbina, ale naiwna jestes, kolejna reklama jadaca po najprostszych instynktach, sama widzisz, ile osob tak ja zrozumialo - myslisz, ze to niezamierzone? taki FAJNY zart Quote
halbina Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 jestem naiwna, ale i znam się na reklamie jako polonista wiem, co to perswazja etc. napisałam, że jest niebezpieczna! Quote
fona Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 ale nie jest wysublimowana ani nawet "wysublimowana", blagam! niewazne, efektu nie osiagneli, mimo ozuwionej dyskusji o niej (na co nie zasluguje) nie zapamietalam, o jaki bank chodzi, i bardzo sie z tego ciesze :) Quote
kiwi Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 odwiedzilam dzisiaj bolusia, to najszczesliwszy pies na ziemi :) Quote
JoSi Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Bolusiu zdrowiej !!! Wszystkie nasze dyskusje i kłótnie to wyraz bezsilności wobec tego.... (autocenzura), który Bolusiowi zrobił taką krzywdę. Trzymam za całą nową i tak odpowiedzialną rodzinę. Quote
yewcia1 Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='JoSi']Bolusiu zdrowiej !!! Wszystkie nasze dyskusje i kłótnie to wyraz bezsilności wobec tego.... (autocenzura), który Bolusiowi zrobił taką krzywdę. Trzymam za całą nową i tak odpowiedzialną rodzinę.[/quote] Jak tam Boluś się ma? Quote
BoraBora Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Do Paulusa.Zdecydowanie Cię popieram.Nie omieszkałam wyrazić swojego ubolewanie odnośnie fatalnej i szkodliwej reklamy w tv na stronie Raifeisena.Piszą że odpowiedzą w ciągu 48 godzin-Ja pisałam 04.12.2006.Chyba mnie olali ale i tak zrobiło mi sie lżej na duszy. Wybacz mi Bolusiu -ale ale porównywanie pozbywania się psa do pozbywania się starej karty kredytowej jest nie do przyjęcia. Quote
noemik Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 ja też napisałam, i też nie dostałam odpowiedzi. Zdroweij Bolusiu. Quote
tania Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 [quote name='kiwi']odwiedzilam dzisiaj bolusia, to najszczesliwszy pies na ziemi :)[/quote] takie wieści cieszą:lol: Quote
AniaB Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 kiwi, bo ja juz sie pogubiłam - czy Bolek bedzie operowany? czy jednak liczymy, ze kosci sie same porozpuszczają? czy on jest dalej taki opuchniety? biedulek - ale taki nie do końca:loveu: wiem, ze nowi Panstwo mu to wszystko wynagradzaja..to naprwde ludzie z ogromnym sercem.. Quote
tomcug Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 ja też bym chciała dowiedzieć się o zdrówko Bolusia :lol: Quote
kasia_777 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 I ja też chciałam spytać co u Bolusia?? Quote
kiwi Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 wszystko w porzadku, rozmawialam dzisiaj z doktorem, czeka go operacja oczodołu, ale to narazie nie teraz Quote
kiwi Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 nic sie nie martwcie, po prostu narazie u bolusia bez zmian ma najbardziej troskliwych i kochajacych opiekunow jakich mozna sobie wymarzyc, jest najszczesliwszym psem na swiecie, ktoremu wolno lezec nawet na parapecie jak ma ochote ;) bolus nie mogl lepiej trafic :) Quote
kiwi Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 do konca bolusiowych dni, ktore mam nadzieje nie nadejda przez najblizszych 20 lat :) Quote
tomcug Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 To bardzo dobrze, a czy możemy liczyć na jakieś foteczki? Boluś to bardzo fotogeniczny chłopak :cool3: :loveu:. Quote
Asior Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 kiwi to świetnie :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts