Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

to nieprawda, reklama jest "wysublimowana", ale niebezpieczna - ktoś nieuważny odnosi takie wrażenie, a państwo pozbyć chcą się długu! I na pewno lubią zwierzęta, bo mają pięknego doga, a jak tylko im się udaje pozbyć tego długu, biorą kota!

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

halbina, ale naiwna jestes, kolejna reklama jadaca po najprostszych instynktach, sama widzisz, ile osob tak ja zrozumialo - myslisz, ze to niezamierzone? taki FAJNY zart

Posted

ale nie jest wysublimowana ani nawet "wysublimowana", blagam!

niewazne, efektu nie osiagneli, mimo ozuwionej dyskusji o niej (na co nie zasluguje) nie zapamietalam, o jaki bank chodzi, i bardzo sie z tego ciesze :)

Posted

Bolusiu zdrowiej !!! Wszystkie nasze dyskusje i kłótnie to wyraz bezsilności wobec tego.... (autocenzura), który Bolusiowi zrobił taką krzywdę.
Trzymam za całą nową i tak odpowiedzialną rodzinę.

Posted

[quote name='JoSi']Bolusiu zdrowiej !!! Wszystkie nasze dyskusje i kłótnie to wyraz bezsilności wobec tego.... (autocenzura), który Bolusiowi zrobił taką krzywdę.
Trzymam za całą nową i tak odpowiedzialną rodzinę.[/quote]
Jak tam Boluś się ma?

Posted

Do Paulusa.Zdecydowanie Cię popieram.Nie omieszkałam wyrazić swojego ubolewanie odnośnie fatalnej i szkodliwej reklamy w tv na stronie Raifeisena.Piszą że odpowiedzą w ciągu 48 godzin-Ja pisałam 04.12.2006.Chyba mnie olali ale i tak zrobiło mi sie lżej na duszy.
Wybacz mi Bolusiu -ale ale porównywanie pozbywania się psa do pozbywania się starej karty kredytowej jest nie do przyjęcia.

Posted

kiwi, bo ja juz sie pogubiłam - czy Bolek bedzie operowany?
czy jednak liczymy, ze kosci sie same porozpuszczają?

czy on jest dalej taki opuchniety?

biedulek - ale taki nie do końca:loveu:
wiem, ze nowi Panstwo mu to wszystko wynagradzaja..to naprwde ludzie z ogromnym sercem..

Posted

nic sie nie martwcie, po prostu narazie u bolusia bez zmian
ma najbardziej troskliwych i kochajacych opiekunow jakich mozna sobie wymarzyc, jest najszczesliwszym psem na swiecie, ktoremu wolno lezec nawet na parapecie jak ma ochote ;)
bolus nie mogl lepiej trafic :)