Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 588
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Elso']Boluś przesyła wszystkim pozdrowienia, u niego wswzystko w porządku, właściciele są w nim zakochani, cały czas pcha się na kolana, przebywa głównie w kuchni:lol: jest miły, spokojny, niestety dzwoniła włóaścicielka że opuchlizna nie schodzi i dlatego nie wiadomo kiedy odbędzie się operacja. Dogaduje isę z drugim pieskiem, i aż miło słyszec jakim jest ideałem.

Nie martwcie się jesteśmy w stałym kontakcie i na bieżąco będziemy dawać relację.[/quote]

na relacje zawsze czekamy

martwimy sie za to nie schodzacą opuchlizna:-(

Posted

Cytat:
Napisał(a) [B]Tweety[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2429399#post2429399"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL]
[I]mały offik.[/I]
[I]ładny młyn zrobił się na tym forum gw:shake: Byleby jakis oszołom nie podrzucił tymczasowego konta AFN do skarbówki :angryy: Kurcze, wiem, że wszyscy chcieli dobrze ale czy nie było wiadomo, że to jest konto, o którym może wiedzieć brać dogomaniacka. Nie trzeba byc doktorem wszech nauk, żeby wiedzieć, że konto jakiejkolwiek fundacji ma za właściciela właśnie tę fundację a nie osobę fizyczną. Może trzeba było najpierw nas zapytac zanim ktoś teraz weźmie ciotkę Green za doopę :mad:[/I]

[B]Cytat nr 2: [/B]Rem [I]IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl[/I]
[B]Data:[/B] 13.11.06, 16:11
[COLOR=navy]"Dzięki Edico. Zrobiłeś naprawdę kawał dobrej roboty. Przez takich naciągaczy później naprawdę potrzebujący ludzie (czy zwierzęta) cierpią. Trzeba dbać o motywację ludzką w niesieniu pomocy. Niestety oszuści i naciągacze zabijają ją. [/COLOR]
[COLOR=navy]Człowiek który raz się na takich natnie traci ochotę na pomaganie. On i jego otoczenie. Tak więc Edico jesteśmy Ci bardzo wdzięczni. Cóż - trzeba mieć odwagę stanąć naprzeciw krętaczom i agresywnym podjudzaczom.[/COLOR] [B][COLOR=navy]Swoją drogą zawiadmomiłem już prokuraturę...[/COLOR] "[/B]

I co Wy na to?? :-o

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: To się odnosi nadal do AFN ???
Ja pier........:angryy: Zaraz mu zadbam o jego motywacje, no aż zatyka mnie z wściekłości....:mad:

Posted

Ja nie chce generalizowac, ani nikogo oceniac... ale jak na moj gust to to bedzie banda pieniaczy i jedna wielka sciema...
Poza tym tak wlasnie siedze i sie zastanawiam... co do prokuratury idzie?? To ze istnieje AFN czy to, ze ktos prosi o pomoc na forum?? A to ja np nie moge wejsc na takie forum, podac nr mojego konta i powiedziec, ze zbieram na szczepienie dla psa i jak ktos moze niech cos wplaci?? I co? od razu mnie do prokuratora?:D:D Nie znam się, ale coś mi się wydaje, ze ktos chcial postraszyc ;)

Posted

[quote name='AniaB']na relacje zawsze czekamy

martwimy sie za to nie schodzacą opuchlizna:-([/QUOTE]
Skonsultujcie z prowadzącym psiaka lekarzem wet. podawanie homeopatu Traumeel S (najlepiej w zastrzykach podskórnych). Lek ten jest uzywany min. w "ludzkiej" traumatologii dla zmniejszenia skutków urazów (min. w obrebie czaszki).

Posted

[quote name='elles'][B]Medar[/B] a podaj linka, chce oryginalny wpis zobaczyc a nie mogę jakoś znaleźć, możesz, prosze?[/quote]

[URL]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=51891157&wv.x=1&a=52094242[/URL]

Posted

[quote name='niufa']Skonsultujcie z prowadzącym psiaka lekarzem wet. podawanie homeopatu Traumeel S (najlepiej w zastrzykach podskórnych). Lek ten jest uzywany min. w "ludzkiej" traumatologii dla zmniejszenia skutków urazów (min. w obrebie czaszki).[/quote]

niestety nie jestem oiekunka Bolusia..
mam nadzieje ze dziewczyny przeczytają o tym leku
wiem natomiast, ze Bolek jest pod opieka jednego z najlepszych krakowskich wetów, wiec chyba wszystko jest po kontrolą..

czekamy na wiesci o Bolku!!!

Posted

wysłałam teraz 25 zł, ale to nie ode mnie, tylko od koleżanki z forum analnego o nicku kryzysowa_narzeczona75.

Czy dużo Wam jeszcze brakuje?Obiecałam pomóc kotkom z Warszawy....i nie wiem co robić.Jeśli Bolkowi brakuje to dorzucę też od siebie grosza.Proszę o informację.Aha, wysłałam na AFN.

Posted

Jak wygladaja sprawy finansowe Bolka? Ile kosztuje operacja? Ile pieniedzy brakuje? Wyslalam przed chwila 30 zl na AFN, niestety wiecej teraz nie dam rady. Dajcie znac jak Bolus! Pozdrawiam

Posted

dzisiaj była kontrola u pana doktora i okazało sie ze opuchlizna całkiem ładnie schodzi :) ropno -krwista wydzielina jest jeszcze tylko z jednej dziurki
wszystkie zmysły, jak i odruchy prawidlowe co wskazuje na brak uszkodzen w mozgu.
zdjecia pan doktor wyslal jeszcze do konsultacji do wroclawia i narazie tzreba czekac
podobno w niektorych przypadkach organizm sam potrafi rozpuscic luzne kosci, a ingerencja chirurgiczna bedzie konieczna tylko wtedy, kiedy fragmenty sie nie rozpuszcza
u kazdego psiaka jest to inne, dlatego w kolejny wtorek bolus znow idzie do doktora ogladnac jak schodzi opuchlizna i wtedy prawdopodobnie ebdzie decydowal
ale wszystko jest na dobrej drodze!
rokowania korzystne a bolus jest taki cudowny :loveu:
kochany chlopczyk
tak wiec trzymajcie kicuki za blousia

Posted

[quote name='AgaiTheta'][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=red]Wpłaty:[/COLOR][/SIZE][/FONT]

[FONT=Arial][SIZE=4][COLOR=black][B][U]Numer konta:[/U][/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
[B][SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black]31 1140 2017 0000 4902 0527 0923 [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]MultiBank[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]AFN[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Dorota Romaniuk[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]Karabeli 4 m 97[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]01-313 Warszawa[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]nr konta dla przelewów z zagranicy [/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]
[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black][B]BREXPLPWMUL31114020170000490205270923[/B][/COLOR][/FONT][/SIZE]

[SIZE=4][FONT=Arial][COLOR=black]Tytuł: [/COLOR][COLOR=red]od .....(nick)..... dla skatowany Bolek[/COLOR][/FONT][/SIZE][/quote]

Podnoszę numer konta ratunkowego dla Bolka!!!!!

Jesli zrobił się dym (co niestety przewidywałam, ale założenie stowarzyszenia lub fundacji kosztuje!!!) to będziemy wysyłać pieniądze przekazem, lub dawać je sobie do ręki.
Wszyscy, którzy piętnuja dogo, mówią - biednymi dziećmi się zajmijcie. Ja mam tylko pytanie - czy oni zajmują się biednymi dziećmi??????

[B]Jakie mamy narzędzia, by pomóc zwierzętom - tylko siebie samych, bo polskie prawo traktuje zwierzęta jak przedmiot!!!![/B]