Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 392
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

inga.mm napisał(a):
Może czip okaże się uspokajaczem?
Korek przestraszy się, że ma już psi dowód osobisty, więc można go namierzyć za rozrabianie...

Kornel był bardzo grzeczny, nawet nie drgnął jak Pan wbił mu mega ogromną i grubą igłę. Mnie osobiście aż słabo się zrobiło. Myślę, że bardziej umysł miał zaprzątnięty piękną młodą psią panienką w poczekalni ;)

Posted

marmosia napisał(a):
No to ciotka powodzenia. Teraz będzie wiał jak najęty mając na uwadze fakt, że chipa ma :evil_lol: Wiem po swoim :)

oj, nie, mam nadzieję, że nie :D może trzeba pomyśleć o GPSie dla twojego psiaka?:D:D:D:D istnieją takowe :P

Posted

jeeeeeeeeeeezu.
Zaraz zwariuję. Kornel mieli i mieli swojego Pana Mysza.
Przy tym wydaje takie dźwięki swoimi zębami, że mnie aż mdli.
To tak jakby ktoś drapał pazurami po tablicy.
O wszyscy święci. Trzymajcie mnie.
Bo przecież młodemu nie odbiorę ulubionej zabawki.

Posted

necianeta89 napisał(a):
Tak, od samego początku znalezienia Kornela był i czekał :)

łał. To dobrze rokuje.
Wiernie czekający domek - super sprawa!
Pozdrawiam
nowa Rodzine Kornela.
Necia, jeśli bedzie nudno Ci, moge podrzucić Ci Maleńczuka

Posted

Dziękuję:) szczerze nie mogę się doczekać:) Na początku pewnie Kornel będzie płakał za Anetą.
Ale damy rade :) Zrobię wszystko żeby czuł się u nas jak najlepiej Miłości u nas mu nie braknie:)

Posted

A ja wczoraj się załapałm na poznanie Kornelka :cool3::cool3::cool3:
Chłopak na żywo jest jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach :loveu:
Cudo! Nie dziwie się że domek tak cierpliwie czeka ;)

Posted

Nie mam zbyt dużo znajomych ale jak tylko mogę to mowie o pieskach które potrzebują domu.
Pytam po rodzinie czy ktoś by się nie zaopiekował którymś zwierzaczkiem:), nawet mąż się troszkę zaangażował i w pracy podpytuje:)

Posted

Pytaj, przekonuj, ale nie na siłę, bo na siłę to tylko młotek, a nie miłość do zwierzęcia.
Ale może chociaż jeden domek znajdziesz, a to już będzie wieeelki sukces.
W każdym razie polecamy się i życzymy udanego wspólnego życia z Kornelkiem.

Posted

lolitamagda napisał(a):
Nie martw się Anetka jak będziesz chciała będziemy wpadać z odwiedzinami:) Często jeździmy do Bielska po drodze zawsze można wpaść:)

Super, ja już becze na samą myśl :( . Przyzwyczaiłam się do tego zbójnika małego. Muszę wam napisać całą liste instrukcji. Co by było łatwiej na start .... :)

Posted

necianeta89 napisał(a):
Super, ja już becze na samą myśl :( . Przyzwyczaiłam się do tego zbójnika małego. Muszę wam napisać całą liste instrukcji. Co by było łatwiej na start .... :)

Coś Ty, ciotka, niech się pomęczą :) Niech się połudzą, jaki to grzeczny piesek, jaki karny i usłuchany :)